GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.sevenm.hu/
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
akit érdekel 1 nagyobb fajta összejövetel...
Hamachin keresztül az jöjjön most: HRC GTR 2
passz sg.hu
Ts (teamspeak) IP: 5.65.11.92
sry a reklámért de kiakarjuk próbálni 26fõvel.
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Miért van az hogy a (controls,video stb.)-nál ha akarmit csinálok jo!
De ha e versenymodok vlameikére katintok (time tiral,championship stb. 70%-ban lefagy a gép)
Miért lehet ez?
És mit tudnék ellene tenni?
Forca Barca
Battlelog: kvantahun
Ott elvileg látnod kell, ha a hamachi szobába valaki futtat egy szervert.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Most mentem Maseratival, iszonyatosan jó el lett találva ! Agreszív , rakja ki a seggét, de meg is lehet fogni , és kuplungal nagyon élvezetes menni vele !
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
mi lehet a gond?
Avanti Italia!
login: gtr2hun
pass: gtr2hun
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
www.gtr-masters.hu
Egy próba konnektálás?
este remélem lesz majd vki.
donington shorton toltam eddig, z3-al nagyon állat. hangok, bááááá, isteni amikor visszagangolásnál\gázlevételnél 'hörtyög' a kipufogó:P
*Posse*T.W.D*
De azért köszi az infót :)
ALien
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
idõ lennék kiváncsi:)
kösz
!Forza Ferrari!
LFS hangok lesznek 1-2 het mulva erek ra megint csinalni nincs messze a vege:) mondjuk 75%-ban kesz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Szervert kinyomtam.
*Posse*T.W.D*
nics vmi oldal erre?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type