GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Hamarosan négy új nagyobb címet jelentetünk meg, melyekrõl már korábban hírt adtunk "Elõkészületben" rovatunkban. Tegnaptól már elõrendelésbe kerültek az alábbi árakon: ..., GTR 2 - bruttó Fogy. ár: 6990 Ft,... ."

http://www.sevenm.hu/
passz: gtr2

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Duddits
Nem fogadja el a jelszót.

Hi.
akit érdekel 1 nagyobb fajta összejövetel...
Hamachin keresztül az jöjjön most: HRC GTR 2
passz sg.hu
Ts (teamspeak) IP: 5.65.11.92
sry a reklámért de kiakarjuk próbálni 26fõvel.

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sarapetike
a local network-nál ha a cabel /dsl -t választom tok csinálni szervert akkor elméletileg azt aki ugyanugy cabel/dsl beálitásal játszik annak látnia kell és van direkt ip is .vagy nem jól gondolom?

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

buldozer99
hi!
Miért van az hogy a (controls,video stb.)-nál ha akarmit csinálok jo!
De ha e versenymodok vlameikére katintok (time tiral,championship stb. 70%-ban lefagy a gép)
Miért lehet ez?
És mit tudnék ellene tenni?

Forca Barca

igen tényleg így van nem értem eddig miért nem volt semmi, de mostmár jó. Köszönöm !

Battlelog: kvantahun

Na, akkor elindítod a játékot és a local network-be lépsz.
Ott elvileg látnod kell, ha a hamachi szobába valaki futtat egy szervert.
MOst a hamachi ablakban látom a servert hogy kik vannak bent azok közül ki aki online és ki az aki offline. De a játékban már nem találja meg a servert.. szívesen vennék egy kis segítséget a tapasztaltabbaktól. Jó lenne egy kis multi móka ezzel a játékkal.

Tomo15
Ha valaki inditott a servert akkor látni fogod a játékban.
Beagie
ez lenne az én kérdésem is

www.gtr-masters.hu

Valaki elmagyarázza nekem hogy mûködik ez a hamachi? MErt addig eljutottam, hogy felrakom, beírom a logint és a passot is, látom is hogy kik vannak bent de hogykell bejutni? Próbáltam úgy hogy elindítopm a játékot és akkor ott a LAN részen rákeresek de nem talál semmit sem. Én vagyok a béna vagy nemértek a dologhoz? :D

Én hostoltam egyet, lagzott többieknek, de elõre szólok, nekem csak tüzfal nélkül ment a host, hogy lássák is mások.

Srácok, valami nagy sávszélû szerver kellene
Tomo15
lac coo
És ez hol van ez a hamachi ? :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Sorry, elgepeltem zsigerbol:(

login: gtr2hu
pass: gtr2hu
lac coo
Ja ..THX :)))

Most mentem Maseratival, iszonyatosan jó el lett találva ! Agreszív , rakja ki a seggét, de meg is lehet fogni , és kuplungal nagyon élvezetes menni vele !

Panther
Azt írja ki, hogy pass elutasítva.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Barni
hmmm játszottam egyszercsak megfagyott azóta meg nem indul el, hibával kidob
mi lehet a gond?

Avanti Italia!

Alexease
Mindenhol fent kell hogy legyen. Alul csatlakozol, most is megy egy szerver:
login: gtr2hun
pass: gtr2hun

Panther
Hamachi nekem is van, de azt áruljátok el, hogyan kell konnektálni. A host gépen is fenn kell legyen?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Alexease
Ebben meg a regi stilusu beallitasok vannak, benne a PLR file-ban.
lac coo
Egy kérdés : csak én vagyok vak, hogy nem találom a controller beállításokat ? Mármint a config file-t ...

lac coo
<#worship><#worship><#worship>

Beagie
nekem is ez volt, de miután az ellenfelek számát levettem 35-rõl 20-ra megszûnt

www.gtr-masters.hu

arty
igen, van directx7 mód!

Forza.

Most már vagyok, fennt a progi, hamachi élesítve.
Egy próba konnektálás?
Mnemomic
Azt láttam, hogy még nem lehet kapni csak nem tudom egyáltalán lesz-e majd. Mert nem tûnik olcsónak és ilyen cuccokat itthon nem mindig akarják árulni. Legalábbis annak idején az ACT-Labs kormányomat is elég nehéz volt beszerezni itthon. Most meg már megérett a cserére sajnos.

Kaszi46
jól elkerültük egymást! sajna nema pályán:P

este remélem lesz majd vki.

donington shorton toltam eddig, z3-al nagyon állat. hangok, bááááá, isteni amikor visszagangolásnál\gázlevételnél 'hörtyög' a kipufogó:P

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
<#eljen><#integet2>

*Posse*T.W.D*

oké tanár úr
Azzal képben voltam, hogy mi is az a hamachi és hogyam müxik, csak az érdekelt volna, hogy sikerült-e a konnektálás.
De azért köszi az infót :)
nekem meg senki nem szólt<#violent> köki Gyula úr<#worship>
gépembe most 1 gef4mx van mert a 5800asom megadta magát most veszek amjd valmikor 7600gs t gef 4mx el lehet vele játszani mig nem ér ide az uj kari??

ALien

Panther
Most mentem F550-el és Maseratival Imolában, de õszintén szólva a GTL-es Imola jobban tetzsik. Szépek a fák, nagyon szépek, a körítés sem olyan rossz, de nagyon steril az egész....bár a GTL-es Imola is az volt, de azt valahogy hangulatilag jobbnak éreztem, valszeg a színhatások miatt.

JuanG
néha olvashatnál is, tudod az jó dolog...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ez érdekes, sztem az isi pályái olajszagúabbak mint a gtr2-esek <#confused>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

CodeRed
Nem tudom. Nekem pont az tetszik benne, hogy nem érzõdik az a tipikus ISI-s sterilizált érzés, hanem kicsit "olajszagúak" a pályák. Imola és SPA kifejezetten szépen néz ki.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

oneal1
ment már valai porche rsr el a rövidebbik donnington pályán??
idõ lennék kiváncsi:)

kösz

!Forza Ferrari!

ennyivel ennyi
Jacek
Csak megneztem egyebkent:) amit a grafrol irtam az tenyleg igy gondolom nekem olyan takoltnak tunik..

LFS hangok lesznek 1-2 het mulva erek ra megint csinalni nincs messze a vege:) mondjuk 75%-ban kesz.

Mor3llo
Mivel lehetnee 1kis teljesítménytnövelést elérni ? mert nálam olyan van, h 1x megy rendesen 20-25fps-sel, aztán hirtelen lecsökken 2mp-re kb 3-4fps-re, aztán megint megy tovább rendesen...ez vmi codec probléma, v catalyst frissítés segítene ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Istencsászár
Örülünk neki... csodás a tájékozódó képességed/gyorsaságod... tegnap miután felkerült a netre nemsokkal késõbb már volt crack.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MÁR van crack is!!!!!
Istencsászár
Pitu a hamachi egy progi amivel a lant lehet interneten emulálni, szvsz ha egy olyan játékban amihez origi cdkulcs kell, ahhoz hogy neten játszhass azzal, ha lehet ( márpedig ez ilyen, és majdnem minden játék ) lan szervert csinálni akkor igy minden gond nélkül ki lehet próbálni...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

?
Alexease
Tesztelhetjuk, most itt vagyok - KV szunet:) - indits egy szervert hamachi-val.:)
Kaszi46
Szerintem menni fog, de most, csak egyedül voltam bent.

Szervert kinyomtam.

*Posse*T.W.D*

b-type
De azért az LFS moddolt hangokra én is kiváncsi lennék :))
nics vmi oldal erre?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type