10998
  • Tomy Lee
    Nem ráz a kormány játék közben:(mi lehet a gond?Logitech formula force rx-es kormány.
  • JuanG
    MEGJELENT MÁR A GAME ÉS HA IGEN MIKOR HOZZA A POSTAS .. ?
  • VRSDM
    még ha tudná sem irná le ide:) mert valszeg olyan rövid...:)
    harmadrészt, szerintem totális ujramodelezzeléssel hamarabb meglenne a modder. ergó nemlesz ez a gtr2-ben
    negyedrészt nem leszarom hogy néz ki a verda?
  • Szabi1991
    nem tudja vki , hogyan lehetne pl.ezt a kocsit átkonvertalni az GTR ből a GTR2 be ?
  • Ch_Slater
    http://www.autosimsport.net/

le kell tölteni a zipet.

azt írja, hogy szerinte teljesen jó a pedál "heal-and-toe"-zni...
  • lac coo
    Hol van ez ?
  • Ch_Slater
    a mostani A.S.S-ban az újság mellett van egy (hardcore) physics mod (NAPmod) a GTR2-höz. próbálta már valaki?

[csak a NAPmod szóra kerestem rá, ha volt róla már szó akkor bocs]

+van benne G25 review is...
  • LeePí17
  • Ch_Slater
    lol. hirtelen milyen viccesen hangzott, ahogy elképzeltem amint elküldjük a faq-ba: "elmész ám a faq-ba..."
  • Alexease
    Hetvegen es jovoheten nem leszek, probaljatok (le)kezelni, eliminalni, elkuldeni a FAQ-ba a az odaillo embereket;) THX!
  • Alexease
    Nem torlok vissza - okulas veget - de a tovabbi fejlemenyeket igen;))
  • MaverickSXT
    azert ez kicsit eros hsz nem gondolod?
  • MaverickSXT
  • Mik
    :D
  • Istencsászár
    Erre nem lehet mit mondani, tanuld meg használni az internetet és keress jobbat, HA találsz...
  • lac coo
  • SuperCharger
    Hmmm... szeretnék én annyira amatõr lenni...
  • Toya
    Benne van a kezemben valami zaftos szalonképtelen válasz, de visszafogom magam
  • bgabor
    A fönt(a bannerban) kijelzett pályákat nem lehet valami normális helyről letölteni? Mert a mostani szerverről egyszerűen nem lehet, mindig network problemet ír ki, bármikor is próbálom. Elég amatőr honlap.
  • VRSDM
    ha a saját köreid "kirajzolására" gondolsz, szerintem mennek más pályán (mivel nincs a pálya vonalával összefüggésbe csak a kocsid utját (gáz-fék-üres) nézi, szerintem menne, bár nem próbáltam

• csm
    vki csinál hamachit?
  • k8bal
    ha ez nekem ment akkor bocs de már mindenhogy próbáltam és sehogy se megy... lehetne segíteni! és elolvastam úgy mentem vissza ahogy van és valamiért nem lesz átlátszó...
  • CodeRed
    Alex, lehet, hogy bele kellene rondítanod a banner-be, 200-as betűmérettel, hogy FAQ ELOLVASÁSA AJÁNLOTT A FELESLEGES KÉRDÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN.
  • k8bal
    az ablak -ot meg a lámpát tartalmazó dds-t hogy kell elmenteni? pontosan hogy kéne kinéznie a amikor mentem?! (már mint a beállításoknak)
  • Ch_Slater
    Egy kis vezetéstechnikai olvasmány (angol)

A bal menüben lehet válogatni a témák között. Talán ez is hasznos lesz valakinek. :)
  • Duddits
  • lac coo
    Tuti !

Én pl. a difit soha nem fogom megérteni hogyan működik :)))))))
    Meg a köcsög menűgombokat, már túl vagyok a 100.-on :))))))))

Amúgy msot véletlenül mellényomtam és toltam egy time trial-t...
    Azt hittem ez valami vérgagyi dolog , de nagyon tetszik, tök jól látom a saját körömet hol rontottam el, mikor tudok sokkal jobban kigyorsítani ( láthatóak a váltás helyei a lift miatt...) stb.....

Ez -nekem- egy nagyon jól sikerült dolog, kellemeset csalódtam benne !

Egyébként ezek a "vonalak" működnek más pályáknál is vagy csak a gyáriaknál ?
  • Alexease
    A GTR FAQ oldalra feltettem nehany "Setup Guide" leirast, segitsegul az autok beallitasaihoz.
  • Shortstop
    tőlem kérded? :)
    azt se tudom miaz el kéne olvasnom a FAQ-t :)
  • mohus
    mikor lesz hamacsizás???

• lac coo
    Rosszul írtam :)))))

Kapcsold ki PRL-ben és ha fejrerakod magad nem állít vissza a gép ! :)))))))))))))))
  • Shortstop
    :)
  • lac coo
    Kapcsold ki és akkor nem állít fejre ! :)))
  • Shortstop
    ma a GTR-ben Valenciaban a 126 körös verseny, 124. körében tetőredobtm a Maranellot. Felkiáltottam nemtudom kinek az édesanyját emlegetve, de a gép visszaállított...
    azóta nemtudom örüljek-e neki vagy sem...
  • RB GeRillA
    ujratettem XP-t és nem mentettem le hamachi azonosítóm ...
    pls rugjatok ki hamachi szobákból mert csak foglalom a helyet
    jah és csináltam egy új szobát
    név : RB GeRillA
    jleszó : gerilla
  • arty
    az a vicc, h kb 3-4 napja nekem is eszembe jutott :))
  • Kaszi46
    tudtam hogy magas labda lesz!:P
  • Cowek
    Lelépett Damon Hillel...
  • Kaszi46
    hová tűnt K.András? tudtok róla vmit?
  • VRSDM
    azt nem tudom hogy hogy csinálják, de a kerekek valami iszonyat szépek, csak nézem sokszor, percekig közeli kamerából ahogy felpörög, aztán leáll, meg kapar, meg ahogy csillan a fénye...eszméletlen