10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Tomy Lee #3379 Nem ráz a kormány játék közben:(mi lehet a gond?Logitech formula force rx-es kormány. -
MEGJELENT MÁR A GAME ÉS HA IGEN MIKOR HOZZA A POSTAS .. ?
-
még ha tudná sem irná le ide:) mert valszeg olyan rövid...:)
harmadrészt, szerintem totális ujramodelezzeléssel hamarabb meglenne a modder. ergó nemlesz ez a gtr2-ben
negyedrészt nem leszarom hogy néz ki a verda? -
Szabi1991 #3376 nem tudja vki , hogyan lehetne pl.ezt a kocsit átkonvertalni az GTR ből a GTR2 be ? -
http://www.autosimsport.net/
le kell tölteni a zipet.
azt írja, hogy szerinte teljesen jó a pedál "heal-and-toe"-zni... -
Hol van ez ? -
a mostani A.S.S-ban az újság mellett van egy (hardcore) physics mod (NAPmod) a GTR2-höz. próbálta már valaki?
[csak a NAPmod szóra kerestem rá, ha volt róla már szó akkor bocs]
+van benne G25 review is... -
LeePí17 #3369 
-
lol. hirtelen milyen viccesen hangzott, ahogy elképzeltem amint elküldjük a faq-ba: "elmész ám a faq-ba..." -
Hetvegen es jovoheten nem leszek, probaljatok (le)kezelni, eliminalni, elkuldeni a FAQ-ba a az odaillo embereket;) THX! -
Nem torlok vissza - okulas veget - de a tovabbi fejlemenyeket igen;)) -
azert ez kicsit eros hsz nem gondolod? -

-
Mik #3363 :D -
Erre nem lehet mit mondani, tanuld meg használni az internetet és keress jobbat, HA találsz... -
-
Hmmm... szeretnék én annyira amatõr lenni... -
Toya #3359 Benne van a kezemben valami zaftos szalonképtelen válasz, de visszafogom magam
-
bgabor #3358 A fönt(a bannerban) kijelzett pályákat nem lehet valami normális helyről letölteni? Mert a mostani szerverről egyszerűen nem lehet, mindig network problemet ír ki, bármikor is próbálom. Elég amatőr honlap. -
ha a saját köreid "kirajzolására" gondolsz, szerintem mennek más pályán (mivel nincs a pálya vonalával összefüggésbe csak a kocsid utját (gáz-fék-üres) nézi, szerintem menne, bár nem próbáltam
-
vki csinál hamachit? -
ha ez nekem ment akkor bocs de már mindenhogy próbáltam és sehogy se megy... lehetne segíteni! és elolvastam úgy mentem vissza ahogy van és valamiért nem lesz átlátszó... -
Alex, lehet, hogy bele kellene rondítanod a banner-be, 200-as betűmérettel, hogy FAQ ELOLVASÁSA AJÁNLOTT A FELESLEGES KÉRDÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN. -
az ablak -ot meg a lámpát tartalmazó dds-t hogy kell elmenteni? pontosan hogy kéne kinéznie a amikor mentem?! (már mint a beállításoknak) -
Egy kis vezetéstechnikai olvasmány (angol)
A bal menüben lehet válogatni a témák között. Talán ez is hasznos lesz valakinek. :) -
-
Tuti ! 
Én pl. a difit soha nem fogom megérteni hogyan működik :)))))))
Meg a köcsög menűgombokat, már túl vagyok a 100.-on :))))))))
Amúgy msot véletlenül mellényomtam és toltam egy time trial-t...
Azt hittem ez valami vérgagyi dolog , de nagyon tetszik, tök jól látom a saját körömet hol rontottam el, mikor tudok sokkal jobban kigyorsítani ( láthatóak a váltás helyei a lift miatt...) stb.....
Ez -nekem- egy nagyon jól sikerült dolog, kellemeset csalódtam benne !
Egyébként ezek a "vonalak" működnek más pályáknál is vagy csak a gyáriaknál ? -
A GTR FAQ oldalra feltettem nehany "Setup Guide" leirast, segitsegul az autok beallitasaihoz. -
tőlem kérded? :)
azt se tudom miaz el kéne olvasnom a FAQ-t :) -
mikor lesz hamacsizás???
-
Rosszul írtam :)))))
Kapcsold ki PRL-ben és ha fejrerakod magad nem állít vissza a gép ! :))))))))))))))) -
:) -
Kapcsold ki és akkor nem állít fejre ! :))) -
ma a GTR-ben Valenciaban a 126 körös verseny, 124. körében tetőredobtm a Maranellot. Felkiáltottam nemtudom kinek az édesanyját emlegetve, de a gép visszaállított...
azóta nemtudom örüljek-e neki vagy sem...
-
RB GeRillA #3342 ujratettem XP-t és nem mentettem le hamachi azonosítóm ... 
pls rugjatok ki hamachi szobákból mert csak foglalom a helyet
jah és csináltam egy új szobát
név : RB GeRillA
jleszó : gerilla -
az a vicc, h kb 3-4 napja nekem is eszembe jutott :)) -
tudtam hogy magas labda lesz!:P -
Lelépett Damon Hillel... -
hová tűnt K.András? tudtok róla vmit? -
azt nem tudom hogy hogy csinálják, de a kerekek valami iszonyat szépek, csak nézem sokszor, percekig közeli kamerából ahogy felpörög, aztán leáll, meg kapar, meg ahogy csillan a fénye...eszméletlen