10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
partotmos #3419 Ne haragudj.
Miért telepítetted fel a Vistat? -
Tomy Lee #3418 Hát én nem tartom olyan viccesnek:( -
partotmos #3417 ááá:)
ez tiszta vicces:))) -
Miért nem ezzel kezdted ?:)) Ha a vista alatt a driver nem megfelelően működik akkor valszeg ez a hiba. -
Tomy Lee #3415 Köszi a tippeket de sajnos nem jutok kormányommal semmire mert 1 rezzenést sem ad le:(Nem lehet,hogy azért nem rezeg a kormány mert Vista op.rendszert használok?? -
partotmos #3414 Akkor majd gyakorlás közben kaplak el:)
Peace
-
Nem igazán. Az igazság az, hogy nekem több gyakorlás kell, mint másnak egy pálya elsajátításához. Van, aki kimegy és már az ötödik körben fut egy remek kört, nekem ez kevés, tehát gyakorolni kellene, arra meg nincs mindig idő..... -
partotmos #3412 Gyors vagy, mint a villám, ne szerénykedj... -
Csak panaszkodtak egyesek, hogy nincsenek setupok,. :))) Ha megyek valahol Time Trial módban, akkor azt megosztom, ha nem csapnivaló a kör. :)))
F550-el be lehet menni 1:51 alá is, de azt még nem próbáltam ki. Láttam egy 1:49-es kört is, de azt már el sem tudom képzelni, hogyan futotta a srác.... -
akkor meg is csak leszdted
-
partotmos #3409 sry
bő 2 mp-vel vagy jobb körönként.
off vége
-
Laceee #3408 Ha a magyaritásra gondolsz ,hogy az miatt vág ki a netről akkor rossz helyen keresgélsz , a magyaritásnak semmi köze a játékmükődéséhez -
Hát ez már egyéni szocprobléma, de itt befejezem az off-ot. -
nincs -
Hello!
Bocs, ha hülye kérdést teszek fel, de nincs a játékhoz valami olyan mod vagy bármi amiben van Mazda RX-8? Eddig sehol sem találtam, de gondoltam ti hátha tudtok segíteni...
Előre is köszi! -
partotmos #3404 nem merem. -
Nem. Ezt jeges pályán értem el. :)
Egyébként meg ha annyira kíváncsi vagy rá, akkor rántsd le és nézd meg. :))) -
partotmos #3402 :))))
-
partotmos #3401 És száraz pályán mennyit mész?
Mert ez ugye esőidő? -
Debilon #3400 köszi:D sejtettem, hogy velem lesz a baj:D -
Elkészült az AutoSimSport októberi száma, amelyet már letölthettek a hivatalos oldalról.
Az új számban olvashattok a Logitech G25 kormányáról, a GTR2-ről, összehasonlításra került a LFS BMW F1 és az rFactor BMW F1, de rengeteg egyéb hasznos hírrel, információval szolgál a szimulátorosok számára az ASS új száma. -
Time Trial módban látod a kis képernyőt a garázsban és alatta három gomb. Na jobbról az elsőre katt és utána már értelemszerű lesz. :))) -
Valaki feltudná rakni az eredeti nyelvi fileokat, vmiért nem tudok igy multizni, azonnal kivág... -
Debilon #3396 a ghost car-t hogy lehet elmenteni? :)
mert nem találtam (vagy csak figyelmetlen voltam?) -
Itt egy újabb F575 setup, replay, meg a ghost car Dubai-ból (GP 2004). Hátha hasznosítani tudja valaki. Csak kvali setup, nem verseny, lehet még fejlesztem. Most 1:51.8xx-at tud.
F575 Dubai -
Na mizu emberek merre csapattok mostanság? -
dugd be a 220-ba majd fog 
beállításokban válaszd ki a momot és fog rázni.. -
THX -
Szabi1991 #3391 M3 on dragon winter -
Konkrétan hogy "nem ráz"? A kerékvetõk nem ráznak? Vagy egyáltalán semmi force feedback? -
nah ezt nem is tudtam. szép munka
-
nagyon keves direkt convertalast csinaltam,java reszt tobb gamebol lett convertalva egy palya,hungaroring a GP4 bol van -
partotmos #3387 sry, ez a #3379-re -
partotmos #3386 Logitech Gaming Software 4.6 telepítve van?
Amúgy ez nem egy piros EX, amit tévesen RX-ként ismer fel a winfos? -
szerintem gtl.
és a 2-es pakkban van egy hungaroring. nemtom melyik évjárat. -
bgabor #3384 Rájöttem, a tűzfalam volt túl agresszív az üggyel kapcsolatban.
Amúgy a fenti pakkokban lévő pályák honnan valók? GTR1hez készültek?
Melyikben van a hungaroring? -
próbáltad, hogy miután bejött az oldal CTRl + f5-öt nyomsz? lehet a cachelve neked egy régi request van esetleg? volt nálam hasonló máshol..
Ja és pl csak a sexploreres letöltővel megy. Wellgetet elutasíítja nekem is. ÉS egyszerre csak egy file-t enged. -
bgabor #3382 Értem. Hát akkor jobhíján tovább keresgélek. -
A hiba a te gépedben.. nekem símán megy... -
bgabor #3380 De, erős hsz volt, de akkor sem tudok mit csinálni. Rányomok a bannerban a pack-2-re, bejön az oldal, rányomok a letöltésre, network problem. Na mondom akkor jobbgomb, mentés másként. Network error. Ugyanez opera, firefox és explorer alól is. Elmondaná valaki, mmégis mit csinálok rosszul?