GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Project Gotham Racing 3
Gondolhatod mekkora szimulator lehet;)) Amugy az render kep...
lac coo
Ez mi ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

aesirbaba
És mi ez a "szimulátor"?

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

Alexease
Miert nem mesz a konzolos topic-okban, miert kell ide szemetelni?!:/ Ha olyan regen kezdted az ipart, akkor nem jaratnad le itt magad ilyenekkel...
amúgy ez télleg kib. jól néz ki:)))

Alexease
Ez mar nekem is tetszik, szerintem is teljesen korrekt lett. Es sokat fejlodott, azert mar uj grafikai es fizikai engine is van alatta. Mar a GTL is teljesen jo volt, bar ott csak a grafika volt uj (de legalabb jol beallitgattak az autokat:D).

Regebben nem birtam az ISI engines cuccokat (F1C, GTR), nem ereztem az autobol semmit, most mar azert eleg jo, kezd tetszeni:))) A GTL volt az elso amit mar elveztem is, az rFactor es ez a GTR2 mar teljesen jonak mondhato;) Persze meg vannak hianyossagok, de azert vezetesi- es jatek elmenyben toppon vannak.
DanielT
Ööööö, szimulátor csak egy van :) Az pedig a GTR :) Szóval a GTR nél szebb szimulátort nem tudok mutatni valóban :) Igazatok volt :)
Szimulátorról volt szó:))))

DanielT
Jah, az alsóra (a Testarossával) rácsaptak egy kis AA-t.
CodeRed
Szépen agyonphotoshoppolt kép <#vigyor2>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

DanielT
De. Fórumbug. Visszavonom az egyiket.
DanielT
És ilyen fények vannak benne:

Ch_Slater
nem ugyanaz a két kép?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

LOL

Nem vártam jobbat, de NetKarPro:)))

DanielT
Ilyen egy szép autós játék. Hol van ehhez a GTR? Sehol.

lac coo
Ja...Azthittem most a grafikáról van szó .....Mert fizikában t egy mocsok az elsõ rész ehez képest ! :)))))
Én abszolút elégedett vagyok..Aki meg jobbat várt mutasson egy szimulátort ami szebb ennél !

DanielT
Nem grafikában. Grafikában a GTR középszerû. Lentebb is volt róla szó, hogy elégedetlenek a fejlõdéssel.

Lassú vagyok, de korrekt az ár nagyjából...

DanielT
"Tehát elképzelhetõ, hogy azért szar az fps esõben mert minden autónak számolja a fizikát, és a pálya állapotát?"

Nem. A pécé velejárója. Hiába van akármilyen géped, úgyis beszarik ha több objektumot kell egyidõben megjeleníteni, fõleg ha van egy effekt is.
lac coo
Valahogy ezt nem értem most .....<#fejvakaras>
Amúgy szerintem a tükrözõdés cucc zabálja le, azt számolja minden autónál ....
Sup asszem próbából kivette belõle azt a mapot és ment rendesen esõben is....

Hali! lenne egy kis gondom! az, hogy a videókat szaggatva játsza le a játék, amugy minden jó. valaki nem tudja megmondani, hogy mi kell hozzá, hogy jó legyen? amugy nem csak ennél a játéknál csinál ilyet, a *.bik fájlokat nem komálja a gépem, vagyis sztem hiányzik neki valami. K-Lite codec packom az van fent

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

CodeRed
Na ma valami érdekességet tapasztaltam. Éppen ma cseréltem ki a AMD S939 3000+ procimat egy 3500+ -ra ami 3800+-on megy. Mivel egy 7800GT-m van ezért esõ nélkül fullon 1280*960-ban semmi probléma nem volt 20-25 autóval is 100-130fps volt, ez most sem változott, ugyanannyi. Viszont az esõben már drasztikusan feljebbment az FPS, legalább 20-al, ami azt jelenti, hogy ugyanezen beállításokkal éppenhogy elérte a 25-öt ha minden autó látható volt (pl rajtnál..persze ha már szétszóródtak akkor ment lazán). Tehát elképzelhetõ, hogy azért szar az fps esõben mert minden autónak számolja a fizikát, és a pálya állapotát?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

lac coo
Hát nem tom ...Az kifejezetten csúnya szerintem...Komolyan !

Istencsászár
Ilyen kérdést feltenni... hát az enefess emvé meg a karbon!!!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Csak kiváncsiságból , tolj már egy képet a szerinted legszebb autós játékból !

Szerk.: ha GTR az etalon akkor nem értem mi nem tetszik ebben :))))))))))))))))))))))))

buldozer99
valaki pls!

Forca Barca

DanielT
Jajj, nem kell ez... nem ma kezdtem az ipart...

De, hogy válaszoljak a kérdésre: autószimulátorban a GTR az etalon.
lac coo
Az a kép tényleg gagyi......Gondolom nincs fullon a graf.....

Alexease
Kivancsi lennek, melyik jatek neki az etalon?!:))
DanielT
Veszek is, ahogy megjelenik a Forza2 :)

Félre ne értsetek, nagyon tisztelem ezt a "játékot", mert fantasztikus amit realizmus terén nyújt!
báttyó02
hi

ezzel lehet valamit csinálni? állandoan ezt a hibát irja ki

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DanielT
törölt hozzászólás
Alexease
Vegyel XBOX360-at, aztan toljal valami "szepet" rajta, ha az neked fontosabb... Amugy leszamitva, hogy nincs benne MB, HDRI, DC, attol fuggetlenul az osszes legujabb DX9 technikat tartalmaza, es azert nem rossz.
lac coo
Vedd számításba , hogy egy ilyen játéknál nem csak a grafikát kell számolnia a gépnek , hanem a bonyolult fizikát is .Egy fps-nél a gép teljesítmény szinte 100 %-a megy a grafika számítására , itt már messze nem jut annyi .....

Cowek
Te nem a Toca 2-t indítottad el véletlenül? <#wilting>
Milyen kártyád van?

http://www.f1-info.hu/

DanielT
Az, hogy semmit, de semmit nem mutat. 2006 végén ez? Ugyanmár. Állati kevés. Shaderek? Effektek? Fények? Ugyan úgy néz ki a cucc mint a majd 3 éves elõdje. Persze fejlõdött valamicskét, de ez kevés. Ja és már az elsõ rész is elmaradott volt ilyen téren.
lac coo
Miért mi a vicc benne ?

DanielT
Csak a grafikája egy vicc.
Kipróbáltam én is. Hát kérem, így kell kinéznie egy IGAZI autóversenynek 2006-ban. Minden a helyén van benne, minden kis részletbõl csak úgy árad a profizmus.

Olyan ez a játék az autóversenyek mûfajában, mint az Oblivion a szerepjátékok között. Igazi minõségi ugrás.
<#eljen>

Cowek
Akkor ezt most elõ is rendeltem. Szerintem korrekt ár!

http://www.f1-info.hu/

jakewyler
Hali
Olyan provlémám lenne,hogy fenn van a hamachi bevagyok lépve a szobába,elindítom a gémet,rámegyek a networkre ott fölül LAN és akárhányszor frissítek,sose látja a servert...
tûzfalat kikapcsoltam...

Duddits
Guillotine
A játék magyarítását elkezdtem.

www.guillotine.atw.hu

Ch_Slater
<#eljen>
mire lesz új gépem, meg kormányom simán 2k alatt lesz... :D :D

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Kaszi46
ok, hamachi igy már okés! ts-em nincs, ha elindul ajátékon belüli szerver beírhatnád ide is.

*Posse*T.W.D*

HRC GTR 2
passz: gtr2

TS Server IP:
tss.thomi.hu:8767

SG GTR2 szoba

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Nem rossz, ahhoz képest, hogy pl.: a NFS Carbon kb. 12 000 Ft.
Kaszi46
hamachiban a gtr2hu szoba és játékon belül a HRC GTR 2 (mert iylet enm talál)?

*Posse*T.W.D*

Na, ez nem is rossz. Mondjuk 4900 lenne reális, de azért fejlõdnek itthon is...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64