10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
WTCC!! :), is ilyesmi lesz, de neten való lagg... nem házi kotva szervereken kell normálisan játszani, hanem rendes 100mbites vonalról futtatott szerveren. -
engem legjobban a játék gépigénye és optimalizálatlansága zavar...plusz erre még rájön a lag...neten a játék minden csak nem szimuláció:)
ezért nem is veszem meg...a GTR2-t...mert nagy sebességű autóknál ezek a problémák még gázosabbak
majd a WTTC -
LeePí17 #3457 már dolgozom rajta.
a GTR Masterseknél indulok
és a HRC Teamben :D -
Helyedben gondolkodnék 1 hivatalos ligában való részvételre:)) -
LeePí17 #3455 hát hogy is kezdjem...
péntektől megvan a gém..és hát felmegyek 1-2 serverre ahol 5-6 emberke kocsikázik..
az 1ső kört lemegyem szépen..
a mért körömet nemtudom jól megcsinálni mert ki be lépkednek...
pl Spaba 2:15:765öt mentem úgy h 6an voltunk a serveren..
a 3. körbe feltartanak..kicsúsznak pont a pálya közepére..
előttem crash...
kajak szambázok a versenyzők között..
volt rá eset h a Spa pályán a "buszmegálló" (sikán) előtti íves kanyarba feltart a manus..villogok..elenged...majd amint megyek kifele a sikánból..tükörböl látom h a pali levágja a sikánt...és úgy kb 200al a Murcim seggébe...
néha néha megöl az ideg 1-2 embertöl.
bár vannak teljesen értelmesek is, akikkel lehet "beszélgetni" is.. -
én motorháztól megyek, frusztrál a belső nézet, mert a legtöbb kocsiból alig látok ki :( -
én mindíg úgy állítom be a nézetet, hogy a kormányom mögött van arányosan a műszerfal :) -
van nehany auto amibol nagyon jol ki lehet latni viszont van olyan amibol meg nagyon rossz a kilatas Pl: TRV -
GPx8 #3451 Ki lehet, de az meg nagyon béna...
Persze van olyan autó amiből jól lehet látni pl. a Saleen. -
igaz de elmeletileg ki lehet kapcsolni a kormanyt es a kezeket is,bar ez nem biztos de emelkeim szerint gtlben lehetett -
GPx8 #3449 Kösz, azt nézegetem most én is. -
GPx8 #3448 Az a baj, hogy a játékban a - képernyő miatt - ha akarod, ha nem, a kormányra és a pilota kezére is fókuszálsz, míg egy igazi autóban, többnyire csak az útra. A műszerekre is csak lepillantasz. -
Fox44 #3447 Azert egy jateknal nem lehet ugy erezni az autot, mint egy igazinal!:) -
Laceee #3446 C:\Program Files\GTR2\UserData könyvtárban a defviews.cam fájlban -
az adott autó *.CAR file-jában tudod átírni akár az eyepoint -ot, vagy pl. a max seat front= -ot ha megnöveled akkor cockpitben egészen a szélvédőig vagy azon túlra ki tudod vinni a kamerát...csak nem tudom online mismatch-el e... -
az igazi versenyautoban se a lokhariton ul a pilota,epp ez benne a sim hogy erezni kell az autot es ismerni a palyat -
GPx8 #3443 Sziasztok!
Kiváncsi vagyok ki milyen nézetben vezet?
A belső nézet sokkal "fillingesebb" (főleg esőben), viszont nem minden autóból lehet normálisan kilátni, ezért nem lehet olyan gyorsan menni, szvsz. A motorház tető nézet nekem nem jó, túl magas valahogy. A lökhárító nézet lenne az ideális (nekem), de ott meg túl alacsonyan van a kamera, viszont jól látható a pálya és szebb is. A kettő között lenne valami jó... Nem lehet valahogy editálni a kamerákat? Én feljebb emelném a "lökhárító" kamerát, pl. -
Szabi1991 #3442
-
logi forumon olvatsam, h FFB nincs, amig nem jön ki rendes logitech vista drv - ami csak vista megjelenés után lesz! :( -
énis csinálok skinet majd:)
nagyonjó -
Tuti !!!! 

Hamarosan az enyém is kész lesz .
Igértél Proex sponzor logokat ...Lesz is abból valami? ;) -

-
Kúúl!
-
Toya #3436
Proex Fictional
-
ez kellett köszi -
De a gomb beállítások között is ven előre hátra fel le !
Én a hátra meg a felt állítottam a kormányra általában ezirányokba kell módosítanom. -
endiboy #3433 vagypedig..benn ülsz, nyomod jobb, vagy bal gombot egeren, és elöre hátra mozgatod...egyik az ami neked kell, másik pedig fel/le állítás -
LeePí17 #3432 ahol van a rajtrács..
jobboldalt a monitor alatt van 1 ülés és 1 csúszka..
ott tudol állítani -
Nemtudja valaki hogy mivel lehet állítani a cockpitben levő távolságot a műszerfal és a versenyző feje között? (remélem értitek mit akarok) :) -
LeePí17 #3430 csak akkor ha nekik is megvan.
Én a saját szerver tagoknak adok linket ahonnan a pályákat(jelen esetben a banner alattit a Maverickféléket) és az autókat letölthetik.
pl a powerpuffos Lambot..
a Herbie porshét.
-
Ha saját festést használok, azt látni fogják a többiek online-ban?
-
partotmos #3428 OK, és milyen időket megy egy vista-Lambo Barcelonaban? -
Tomy Lee #3427 Semilyen más problémám nincs Vista-val ezen kívül!Sőt nagyon meg vagyok vele elégedve.Orvosolva lesz a probléma szerintem rövid időn belül.
Arty:ránézek talán igazad lehet. -
partotmos #3426 Őszintén segítenék, de csontsetét vagyok Vista ügyben.
sry:( -
bgabor #3425 Azért nem túl bölcs dolog felinstallálni egy félkész oprendszert. Még ki se kött a teljes! Miért várod el, hogy megfelelően működjön, hiszen csak béta még!
A másik dolog meg, hogyha kijön, akkor sem érdemes azonnal felrakni, hanem érdemes megvárni vele az első néhány hónap tapasztalatait. Ki tudja miféle nemkívánatos rejtett cuccok lesznek benne.
Megfelelő drivereket, kompatibilitást szintén nem érdemes elvárni a béta verziótól. -
partotmos #3424 Sok sikert kívánok.
Jobb láb padlón, és ügyes légy:) -
és a logitechnek nincs vista alá drivere?? meglepne ... -
Tomy Lee #3422 Nem haragszom!Nem gondoltam,hogy ilyen problémával találkozok.Egyébként szerepel a Vista játék-kompatibilis listán a GTR2 és jobban is fut alatta mint XP-n!Dehát akkor is itt ez a nagy hiba sajnos bár azthiszem rámegyek így is 1 Lamborgini-vel a pályára mert naggyon komoly a játék!!! -
partotmos #3421 úgy érzem sodródunk a nagyon off kategória felé:))
-
miért akarsz egy félkész biciklivel ugratni?
kb ez most a te eseted.
/azért tette fel mert decéééééép