GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A fullt még nemis láttad :/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
szerk: én nem helyeselni járok be az emberek véleménye mellé a topikokba, hanem a sajátomat mondom el. Ha ez valakinek nem tetszik, mondja el az övét és a végén majd kijön valami kompromisszum.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csak nincs olyan pc ami bírná a fizikai számítás mellett !
Annak idején én is így gondolkodtam rF-ról mint te most a GTR2-rõl, de hidd el ennél szebb grafot nem bír el egy szimulátor manapság ...Semmi értelme megírni-rajzolni brutál szépre ha aztán a világon nincs otthoni használatra készült gép ami vinné is .
A saját gépemen játszottam vele.
Mi van srácok, ti fejlesztettétek a játékot, hogy minden negatív véleményt személyes sértésnek vesztek?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
szal danielt te emg huzzál megetetni a tamagochidat aztá alugyá -.-
Bal alsó sarokban valódi versenyzõ kamerával. Ja, és ez vállaltan nem szimulátor... majd a Forza Motorsport 2 lesz érdekes.
Fények az autón, egyéb effektek azért láthatóak. Na ezt vártam a GTR2 tõl.