GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
jo most szerinted visszaturom a régi topicot.. arra emlékszem hogy veled volt már vitám, ugyanigy a csilivili dolgokról... csak nemtom melyik játékban de kideritem

.: mobilize.hu :.

games4ever
nehogy töröltesd!
olyan jókat röhögtem pedig!😛😄

😊)))

DanielT
Szebb és részletesebb benne az autómodell? Jobbak a fények? Mert ha igen, akkor megkérek egy moderátort, hogy törölje az összes eddigi kommentemet. Miután megnéztem és meggyõzõdtem róla, hogy valóban van különbség, elsõként fogok elnézést kérni.
lac coo
Ha átrakom DX8-ba (7-be ) mit vesztek el a látványból ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
"Egyszerûen jobbra számítottam na."

A fullt még nemis láttad :/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
Szerintem is elég népszerû vagyok, téged is rajongómként üdvözöllek. <#integet2>

szerk: én nem helyeselni járok be az emberek véleménye mellé a topikokba, hanem a sajátomat mondom el. Ha ez valakinek nem tetszik, mondja el az övét és a végén majd kijön valami kompromisszum.
Ok. megegyeztünk...

lac coo
Spec én még az összes bumpot is kivenném, mert azon kívül hogy eszi a gépet, egy szikrát sem látni belõle menet közben ! 😊)))

Alexease
Az rFactor ugyanez az engine😉
DanielT
Dehogyis. Engem sem kötött le egyáltalán. Csak szebb. Ennyit mondtam. Ez tény. Reméltem, hogy az új enginnel ütni fog a GTR2 is. Egyszerûen jobbra számítottam na.
Istencsászár
A demoba levõ pályát csak ugy hozzá dobták... elég kihalt és elég sivár volt, a fullban levõk a 100%osak... az autómodellek szépek, a belsõ fantasztik... mi más kell még?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Az engine adott... Lehet erre olyan texturát rakni hogy beszarsz ha meglátod ...

Csak nincs olyan pc ami bírná a fizikai számítás mellett !

Annak idején én is így gondolkodtam rF-ról mint te most a GTR2-rõl, de hidd el ennél szebb grafot nem bír el egy szimulátor manapság ...Semmi értelme megírni-rajzolni brutál szépre ha aztán a világon nincs otthoni használatra készült gép ami vinné is .

Alexease
En ha jol emlekszem, a DanielT nev eleg "nepszeru" a topicokban😊
DanielT
Egyébként a lentebb említett 6500 Ft os ár hivatalos?
Szerinted mindenki tolja inkább a Gotham-ot?

DanielT
"De te most egy nem full grafon levõ motorháztetõs képbõl kiindulva vagy kiakadva..."

A saját gépemen játszottam vele.
DanielT
Ez a legkomolyabb? Hm... az rFactort amikor legutóbb láttam egészen jól nézett ki, de lehet, hogy csak az idõ szépíti meg a emlékeimet 😊

Istencsászár
Jó, akkor szedd le és rakd fel fullra majd nézd meg és élvezd, mer szép, ennél több egyenlõre nem kell ebbe a gémbe! De te most egy nem full grafon levõ motorháztetõs képbõl kiindulva vagy kiakadva...

DanielT
Egyenlõre a demót láttam, felcsaptam mindent full beállításokra és sehol nem találkoztam egy épkézláb dx9 effektel. A képeken se. Jövõ héten megnézem másik karival, hátha csoda történik...
Alexease
Mit akarsz ezen megvitatni?! Jelenleg ez a legkomolyabb grafikai engine-nel rendelkezo PC-s autoszimulator. Ennyi. Nem sok valasztas van: LFS, netKar, NR2003 es ez az ISI engine.
DanielT
Legyenek meg ezek, és ha már törekszünk az élethûségre a fizika és játékmenet terén, akkor ugyan ne hanyagoljuk már el azt az aprócska tényezõt AHOGY ez megjelenik a szemünk elõtt...
Istencsászár
Aki a grafra megy az tolja az NFSel vagy mittudom én mivel... itt nem ezen van a hangsúly, de mindene megvan dx9 bump mapping és minden amitõl csillog... nemértem mi kéne még, mósön blõr hogy semmit se láss? az lényeges biztos...

DanielT
Emlékeid szerint? 😄DDDD LOL 😄D Na, mesélj 😄
autoszimulator
de mi lenne ha például nem nyomatnál vitát hanem menné a konzolos topikokba helloszia ^^ezt már párszor eljáccottad emlékeim szerint -.-

DanielT
Ja, bocs, neked minek van olyan atomerõmûved amire olyan kurvára büszke vagy az aláírásodban, ha nem arra, hogy csillogjanak villogjanak és nagy felbontásban menjenek a játékok? Jaaa, tudom, dolgozol rajta... Miért nem veszed le low-ra és nyomod egy 50 ezres gépen, hisz' a grafika úccse számít... LOL.
NetKarPro - vonal a válasz szvsz

Istencsászár
Tudod én mit várok egy ( autós ) játéktól elsõdleges szempont a fizika után? nemsok... Élethû, kidolgozott belsõ nézet... itt kezdõdnek a dolgok... a többi legyen normális.. azt hogy mennyire hogy és hogyan tükrözõdik vagy csillog 1szerûen nem lényeges... az élmény, a vezetés, az élvezet, a beleléls... ezek a lényeges dolgok...

DanielT
Komolyan mondom vicc. Inkább nyomtam volna warezról a dumát, az megy itt úgyis orrba szájba. Szerettem volna a játék egy tulajdonságát megvitatni, de úgy látom azt itt nem lehet.

Mi van srácok, ti fejlesztettétek a játékot, hogy minden negatív véleményt személyes sértésnek vesztek?
Hát ilyen anyagból itt nem csinálsz forradalmat😊))

autoszimulator
legalább csillog villog ^^

DanielT
A hülye köcsög amatõr. Köpjük le, gyere gyorsan el ne szaladjon! No comment. Valamibe bele kell kötni.
DanielT
Jah, nem találtam mást gyorsan 😞
Alexease
Gyonyoru:/ A hangok az eredetibol vannak, es ha jol lattam az ember automata valttoval es kontrollerrel tolta😊
Kár, hogy lowres video...

lac coo
Meg ... Mit kell nézni rajta ?

DanielT
Na? Megnézted a videót?
autoszimulator
dede mer felhuznak az ilyen emberek....

DanielT
<#puszis>
lac coo
<#ejnye1>

Béla9248
Sziasztok! Tudnátok segíteni? A gondom az hogy felrakom a gamét (GTR2 RELOADED) crackelem megy is meg minden de amikor beállítom a gamepadot (SPEED LINK)game indításnál rögtön befagy!Elõre is köszi!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

DanielT
autoszimulator
de kis szarcsimbók konzolos pöcs vagy, istenem... Tipikus olyan ember, aki csak azt nézi hogy hogyan csillog villog........ akko vegyél autót vagy nézél tévét, ott csillognak a legélethûbben.. Mellesleg feltolt grafival a GTR"-vel sincs semmiféle probléma... Szerintem elég szépen sikerült, és végre még billentyúvel is elkormányozható 😄

szal danielt te emg huzzál megetetni a tamagochidat aztá alugyá -.-

DanielT
Ha gondolod nézd meg...

Bal alsó sarokban valódi versenyzõ kamerával. Ja, és ez vállaltan nem szimulátor... majd a Forza Motorsport 2 lesz érdekes.

Fények az autón, egyéb effektek azért láthatóak. Na ezt vártam a GTR2 tõl.
lac coo
Amúgy ha lenne kedvem beraknék egy két képet errõl a grafikai motorról , HK texturával .....

jakewyler
????

aesirbaba
Ahhhh 😊

...::: aesirracing.hq.hu :::... ...::: aesir.home.hu :::...

DanielT
Nem szimulátor. Bocsánat, lemaradtam arról amikor valaki ezt állította?
DanielT
Megjegyeztem lentebb, hogy gondom van a grafikával. Ez ugye ontopik. Aztán kértek, hogy mutassak szebbet. Mutattam. Ennyi. Részemrõl nem kívántam Offolni, szerintem nem is volt az.