GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FantAsy
Nálam nem ment...de ez a demoban is így volt😊
Mind1😊) a lényeg hogy fasza(Y)

CodeRed
Ez tuti? Kiváncsiságból megnéztem, és nálam megy 16bit-en.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

buldozer99
Valami tipppppppppppp???????????????

Forca Barca

FantAsy
...még Motec!

Csak 32 bites színmélységben mûködik a mûszerfalon!

jakewyler
nincs most server??

kevés neki a proci szerintem, milyen az a proci?ha 2.4 celeron akkor az nem elég szerintem neki..de javistatok ki ha tévedek
k8bal
kösz, mûködik!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

THX!

Mor3llo
Lécci segiccsetek :S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

MaverickSXT
ez megvan mar megcsinaltam es HSW n fent is van,onnan szedheti aki akarja,vmelyik track packban van benne

jakewyler
vki csináljon egy servert,hogy feltudok-e már rá menni hamachi segítségével...

de ha szépen kérjük lehet MAV vagy Alexease megfabrikálják sztem..de bocs ha tévedek 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

CodeRed
Szal Motec:

A motec software install után a plr fájlban erre kell átirni az adott sorokat erre:

Data Acquisition Version="0" // Version of vehicle data to write out
Data Acquisition Rate="10" // rates 1, 2 ,5, *10*, 20, 50, 100
Data Acquisition In Race="1"
Data Acquisition EXE="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\MoTeC.exe"
Data Acquisition File="userdata\vehicledata.spt"
MoTeC LogFolder="c:\MoTeC\Logged Data"
MoTeC Minimum Time="20" // minimum MoTeC recording time (sec)
MoTeC Multiple Logs="1" // generate unique filename for each new log

Ezután, ha mész egy mért kört és klikkelsz a MoTeC feliratra akkor a c:\MOTEC\Logged Data könyvtárban ott lesz a project.Id fájl és voilá!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

GTL verzióban megvan de megnézheted itt: ITT

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ZS90
néhányan kiszálltak menetközbe. kb ennyi.

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

ZS90
Hát Dogi és Danee iszonyat komoly csatát vívott elöl... fõleg az utsó körökben. én sajna a 6. kör végén ki gurultam a boxba és föladtam mivel megfájdult a kezem( nem röhögni billel játszok) és mivel máskor gyulladt be ez miatt a kezem és napokig kegyetlenül fájt ezért most úgy voltam vele inkább kiszállok😞

Kaszi46
Kaszi46
semmi gond, majd legközelebb résen lezsek!😊
amúgy a verseny hogy sikeredett?

*Posse*T.W.D*

Mor3llo
Srácok, plz help! A játékot csak 800x600x16-ason tudom futtatni, mindent lowra véve, mert néha olyan mértékben beakad 0-1fps-re, h játszhatatlan.Ez kb egy 3mp-es priódus, aztán minden megint megy tovább ahogy kell 25-30 fps-sel...a gépem ati 9600xt, 2,4ghz-es proci, 1gb ram! Mi lehet a probléma? A játék könyvtárában van egy dsetup.dll nevû fájl, ami nálam 4.8-as, a haveromnál viszont 4.9-es..ez attól függ h a játékot direct 8-ban, vagy 9-ben futtatom ? plz help XD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ZS90
Hát boccs a felvezetõ körért. Én az égvilágon semmit nem nyomtam el... engem is meglepett a dolog... amúgy meg csak beugrottam Sunát helyettesíteni mivel nekem van még megfelelõ feltöltésem ilyesmihez

Béla9248
Légyszives vki segítsen elindítani vhogy! Ahogy beáll a gamepadot játék indításánál befagy!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

ok.😊

persze.. HRC fórumot figyelgesd

lehetne csatlakozni estleg?

12 ha jól láttam.. de lehet csak 11..
de sztem még 5-7 embert elbírna..

Kaszi46
<#crazya><#finom>

mind1 köszi nektek!😊 mennyi volt a max versenyzõ bent?

*Posse*T.W.D*

ma is lessz gém.. a HRCn nézhetitek az állást..

az õszintét megvallva nem az én szerverem volt. hanem a ZsoCáé..nekem a chello este szarvolt..még most is akadozik néha..
Zsolát illeti a grat..de attól még nyalhatod <#bee1>

Kaszi46
nehogymár ne lehessen online versenyt összehozni a forumon. bepöccentél mert nem 5 perc mulva kaptál választ??? idióta önzõ phasz.

SUNA nyalom a sunádat a tegnapi szerverért! köszi jó volt a játék nagyon. semmi lag, jól bírta! Kicsit mondjuk ideges lettem amikor a 2 perces felvezetõt elnyomtátok a 2 órás freepractice után. Sajna késõn vettem észre, amikor meg megláttam, gázba beletapostam, de addigra meg elõttem az elsõ kanyar miatt már fékeztek, ezért gyorsan kirántottam a kavicságyba, nehogy mások versenyét is elbasszam😛

*Posse*T.W.D*

Motec problémára nem tudsz vmit esetleg?

lac coo
HSW ......

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nyomjatok már be képeket milyen a game!
ZS90
<#worship><#worship>

lac coo
Ok , tiéd a buli ! 😊))))))))))))))

lac coo
Amúgy nem lesz itt nagy gond ha lemegy a roham ....Minden új megjelenésnél ez van .

Alexease
Regisztraltam egy GTR2 FAQ oldalt. Feltettem egy alapot. Akinek van kedve, ideje megirhatja hogy mi kellene bele. Bevallalom a Hazigazdasagot itt is (😄), de akkor "kegyetlen" leszek, minden gyokerseget torlok majd😉)) A FAQ elolvasasa kotelezo lesz😉 De amig nincs rendes, addig csak moderate torlesek lennenek😉)

http://gtr2faq.uw.hu/

ZS90
kezdetnek nem is rossz<#kacsint>

lac coo
FAQ :
Másold be a crackelt exe-t és írd felül vele az eredetit .
Ha nem indul akkor vagy a géped nem bírja, vagy már a letöltésnél sérültek bizonyos fájlok .Töltsd le újra más forrásról !

Ennyi .....<#idiota> Egyebet nem tudok mondani ...Kérem kapcsolja ki ...!

jakewyler
valaki segítsen plíííz:#1609

mi volt itt serverleállás?

DanielT
Beszéljünk inkább a grafikájáról? <#idiota>
ZS90
na de nem ennyi... nem napi 50... néha napján betéved egy balfácán azt kész... azt meg ki lehet bírni...(már akinek egyáltalán baja van ezzel)

OK, 1 melletted

MaverickSXT
en is szavazok ra

MaverickSXT
na persze emlekezz csak a forumunkra,meg a mai napig is van ilyen kerdes pedig mar 100 eve van crack

ZS90
Srácok megsúgok egy okosságot: F.A.Q.---> kell egyet csinálni azt fele ennyi warez kérdés se lesz...

adjunk lac coo-nak egy lehetõséget.... ha az idejébe belefér én voksolnék mellette...

Istencsászár
Jaja, lac coo legyen az 😊 ( tudom mennyire szeretne ezért is támogassuk <#idiota><#idiota> )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Én vállalom ha gondoljátok, de elég kegyetlen vagyok 😊)))
A napi 10 warez kérdés után törlök 😊))))

MaverickSXT
pfu hat ahoz esz is kell am