GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A motec software install után a plr fájlban erre kell átirni az adott sorokat erre:
Data Acquisition Version="0" // Version of vehicle data to write out
Data Acquisition Rate="10" // rates 1, 2 ,5, *10*, 20, 50, 100
Data Acquisition In Race="1"
Data Acquisition EXE="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\MoTeC.exe"
Data Acquisition File="userdata\vehicledata.spt"
MoTeC LogFolder="c:\MoTeC\Logged Data"
MoTeC Minimum Time="20" // minimum MoTeC recording time (sec)
MoTeC Multiple Logs="1" // generate unique filename for each new log
Ezután, ha mész egy mért kört és klikkelsz a MoTeC feliratra akkor a c:\MOTEC\Logged Data könyvtárban ott lesz a project.Id fájl és voilá!
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
*Posse*T.W.D*
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
de sztem még 5-7 embert elbírna..
mind1 köszi nektek!😊 mennyi volt a max versenyzõ bent?
*Posse*T.W.D*
Zsolát illeti a grat..de attól még nyalhatod <#bee1>#bee1>
SUNA nyalom a sunádat a tegnapi szerverért! köszi jó volt a játék nagyon. semmi lag, jól bírta! Kicsit mondjuk ideges lettem amikor a 2 perces felvezetõt elnyomtátok a 2 órás freepractice után. Sajna késõn vettem észre, amikor meg megláttam, gázba beletapostam, de addigra meg elõttem az elsõ kanyar miatt már fékeztek, ezért gyorsan kirántottam a kavicságyba, nehogy mások versenyét is elbasszam😛
*Posse*T.W.D*
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://gtr2faq.uw.hu/
Másold be a crackelt exe-t és írd felül vele az eredetit .
Ha nem indul akkor vagy a géped nem bírja, vagy már a letöltésnél sérültek bizonyos fájlok .Töltsd le újra más forrásról !
Ennyi .....<#idiota>#idiota> Egyebet nem tudok mondani ...Kérem kapcsolja ki ...!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A napi 10 warez kérdés után törlök 😊))))