10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
na h kicist visszakanyarodjak.. Debilon kollégá által javasolt lcd appletet leszedtem.. És működik... Méghozzá motec alapismeretek nélkül is... A lényege annyi, hogy a userneved.plr fájlban átkell írni egy 0-t 1esre, eztuán elinditani az EXE-t, és már látod is a programot a kijelzőn... Elindítod GTR2, elvileg már azon nyomban felismeri hogy mivel játszol, s mikor betöltesz egy pályát, ki is írja a legfontosabb információkat, épp telejsített kör idejét, legjobb kört, pozíció, körök száma, üzemanyag, sebesség, fordulatszám... Tehát minden, amit a játék is kijelez, nekem nagyon bejön :D Remélem WTCC-hez is müködni fog -
ne offolj me kikbann
-
Debilon #3618 nálad ezen megsem lepődök :D -
felvan téve de számomra teljes vakság a program :D -
Debilon #3616 tőltsed le..:D -
Zykon Mancs #3615 Hali!
Bevallom, nem olvastam mélyen vissza, de keresőben nem találtam utalást a kérdésre. Tudtok valami okos megoldást arra, hogy belső nézetből mit tegyek, ha látni akarom a tükröket rendesen? Az ülés hátratolása csak részben segít a problémán. A kanyarba nézés is csak adott pillanatban használ, egyenesekben nem lehet jól felmérni az autó körüli helyzetet. Keresetem az .ini fájlban valami POV (Point of View) beállítást, de nem jártam sikerrel. Tudtok erre valami megoldást? Köszi! -
csak ehhez kell motec :S -
Debilon #3613 itt egy link, hogy hogyan néz ki kb. az LCD-n a GTR2 kijelzés:
GTR2 Motec a G15 kijelzőn -
Debilon #3612 jal most nézem, GTR, GTR2 egy peccsel kompatiblis ezzel a bill-el..
G15 compatible games -
Debilon #3611 ez az a bill: Logitech G15 kíbórd LCD-vel
bár ez nem olyasmi mint a motec, de elvileg adatokat ezzel is ki ehet íratni..
jaja...biztos érzi...meg az összes:D nagyokat csatáznak mindig.. bár ez már OFF ebben a topikban
bathurst-on a hétvégén sajnos meghalt egy versenyző balesetben :(
egy másik meg töréseket szenvedett -
a logitech g15 billentyűn van LCD kijelző, de olyan elkészített appletet még nem láttam, ami a gtr2-vel, vagy egyáltalán szimulátorokkal kompatibilis lenne... Márpedig egy ilyet megirni nem egyszerű dolog, nagyon kell ismerni a játék szerkezetét.. Nekem egyedül a css-hez van ilyen pluginom, ami jól működik, használható is, de azzal is volt pár hónapos melója a készítőjének :S
A hozzá adott LCD studio meg ilyen célokra használhatatlan, az csak alapdolgokat tud kiírni... -
Tod arra kellene hogy MoTec kijelzőként funkcionáljon, elvileg ehez a játéknak is támogatnia kellene.
De sztem apró mütyür, mégis pl. itt a GTR sorozatban megnőne az fps, ha nem lenne a képernyőn a MoTec.
..meg máshol is gondolom.
A kuplungolásra:
hát hol mennyit..gondolom érzi mikor kell és mikor nem, pl. a videón is felváltásnál is elkuplungolt néha, máskor meg elemelte a gázt és dugta a következőt.
..lököttek ezek
a lényeg hogy használja...tehát ha az rFactor-ban (nem tom GTR2-re van-e már..) szal az rFactor/V8 modban vezetsz akkor használd! :))) -
Debilon #3608 elvileg van ilyen logitech bill. amin van egy LCD kihelző, ami (elvileg) ilyen célra is használható egy plug-in-el.. mintha olvastam volna róla valahol..
V8 Supercars kuplungolás.. (mert ezt a szériát nézem a szezon elejétől:D) Mark Skaife kocsijában/ból láttam eddig egyedül a lábmunkát mutató képeket, és nem mindig használ kuplungot..gyorsítás vagy lassítás mindegy..van hogy 1-2 között rúg egyet a kuplungon, van hogy viszakapcsolásnál 1-2-t kuplungol, de nagy átlagban gyorsításkor kifeszítí a gázpedált, és csak kapcsolgat... ha jól láttam/tudom mind a Holden, mind a Ford kocsikban "H" kulisszás váltó van.. -
Szegény, most akkor be fogom támadni 3-4 kérdéssel!:P
köszi -
Úgy tudom Alexease -
Ki gyártotta az itteni banner? -
csak mert nekem net válasznak de azért írtam a végére azt amit ;) -
köszi :)
nagyjából erre gondoltam így látatlanban is, hogy az eredményeségnek nem igazán fog használni.
így aztán tényleg egyéni elbírálás hogy ki él a lehetőséggel és ki nem,..vagy éppen online futásokra egy darabig marad a két pedál, és otthoni élvezkedésre a 3pedál.
Ahogy elgondolom hamár vki online versenyen is eredményes lesz a 3pedállal
az nagy eredmény, és valszeg többeket fog csábítani a dolog.
...és hát nem egyenlőre ez a lehetőség még kicsit drágának néz ki. -
oke bár uezeket írtam :)
#3573:"...illetve pl. az F1-ben igen.."
#3586:".....mert az utcai botos vagy full automata szekvenciális váltónál a számgép adja a gázfröcsöt"
mert nem a mechanikus szinkronizálás miatt kell a gázfröcs, ez régebben kellett a duplakuplung miatt, hanem a fordulatcsökkenés miatt, mivel leváltásnál kényszer alá kerül a motor ez sem annak az élettartalmának sem pedig a hajtott kerekek tapadásának, azaz az irányíthatóságának nem tesz jót. -
LeePí17 #3601 jolvan..én nem magyarázni akartam sry ha így értetted.
-
nem kell nekem elmagyarázni
de azért köszi a linket :) -
LeePí17 #3599 Duplakuplungos le váltás -
Toya #3598 Én leírtam a tapasztalataimat és elküldtem.
Összegezve nagyon jó minőséget képvisel a G25 és nagyon precíz kormánynak tünt egy hét használat után.
Az árnyoldala a G25-nek, hogy lényegében újra kell tanulni vele vezetni. A H váltó, a kuplung és minden extra annyival lassít online versenyeken, hogy csak hosszú gyakorlás után lehet eredményeket elérni vele. Ha pedig az ember eredmény centrikus futamokon vesz részt, akkor kénytelen vagy gyakorolni vagy visszarakni a kormányt hagyományos módba (pillangó váltó, no kuplung).
Már csak az a kérdés, hogy egy eredmény centrikus versenyző számára megér-e ez 90.000 Ft-ot.
Én azoknak ajánlottam a kormányt a teszt végén, akik számára a szimulátorozás már nem csak játék. Azt hiszem ez mindent el is mond a kormányról :) -
ez világos de nem kötelező
amúgy ahhoz tudni is kell gyorsan megcsinálni nem a halálos iramon felbuzdulva szétnyomni a tárcsát :) -
LeePí17 #3596 ha duplakuplunkgot használ sokkal jobban gyorsul a verda...
ez utcai autóknál hatásos..
feltételezhető a V8nál (és a clio cupában) is így viselkedik az autó...
de nem vagyok benne biztos.. -
utcai botváltóknál nem kell admi gázfröccsöt mert szinkronizálva van már a váltó -
F1-ben az indulásnál kell kuplung csakúgy mint a WRC-kben. -
LeePí17 #3593 a minap volt szerencsém itthon maradni...és meghallgattam az autók hangját..(majdnem max hangerőn)
legjobban a porsche teccik..hasonló az alapjárata a zsigulihoz :) -
LeePí17 #3592 jaja
de a gázpedált sem olyan erővel nyomja, hogy kiszakadna a padlólemez :) -
ja, ami viszont tetszik hogy teligáznál lászik hogy ott teligáz van...majd kinyomja a pedált a helyéről :)))))) -
LeePí17 #3590 azon gondolkodtam a minap hogy ha rallyból lehetett csinálni..akkor GTből is kellene...
Rallye Sound -
LeePí17 #3589 van ahol használja a kuplungot van ahol nem..
:) -
Jó hogy mondod ott találtam egy jót..vmi ilyesmire gondoltam a visszaváltásoknál :))))) -
LeePí17 #3587 a V8 Supercars Sorozatban is használnak kuplungot..
és én is szivesebben használnék kuplungot a játékokban
csak momentán nincs számomra(és más hasonló anyagi helyzetben lévő társamnak) rá keret. -
Mondjuk arra azért nagyon kiváncsi leszek hogy hogyan lehet ezt megvalósítani amit a videón csinál a pali, azaz erős féken több visszaváltásnál minden egyes fokozatnál ballal kuplung, jobbal fék/és gázfröcs 

...mert az utcai botos vagy full automata szekvenciális váltónál a számgép adja a gázfröcsöt :)) -
Akos1985 #3585 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám a GTR2-vel.
Van nekem egy Logitech Wingman Formula Force GP kormányom és ha azzal megyek akkor egyszerűen újraindul a gépem. A piros Logit már az alaplapom összes USB portjában kipróbáltam, de hiába. A másik kormánnyal a Logitech Formula Force EX-el is újra indul bár ehhez 2-4 rövid futam is elég, hogy ennél is újra induljon.
Billel meg megy ragyogóan.
Nem tudna valaki segíteni, mit tegyek? -
majd meglátjuk, igazából az már az LFS topic-ba való, bár mivel a kormány általános használatra van így igaz azért ide is oda is.
pl. most túl sok időbe telne rákeresni a jelenlegi videókra, idáig azzal csesztem el az időm :)))
itt ugyan egy kis ferka van 2006-ból, és itt használja a kuplungot (amugy is jó megnézni ezt a videót), és tovább keresgélni most feleslegesnek érzem, mivel már ez az autó is igazolja amit írtam (mivel ide kell a 3pedál).
Értelme talán inkább annak lenne hogy milyen tipusú szekvenciális váltók vannak engedélyezve a GT autóknál...majd utánaolvasok, vagy vki.. -
GPx8 #3583 Nyilván kézifékhez használnak.
Más kérdés, hogy melyik szimulátor tudja szimulálni rendesen a kuplungot... (Talán az Lfs). -
de a játék nem :))
egyébként amennyire tudom a wrc-nél is használnak kupungot aszfalton nagy sebességről hajtűre, de ebben igazán nem vagyok biztos, csak rémlik hogy láttam vhol.
pedálok innen-onnan -
jaaa 2003!!:) De ma 2006-ot írunk:)))))