GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
hat sajna ebbe nem tok segiteni,de siman szavazok lac coo ra o sokat jar ide meg ert is hozza

lac coo
Majd lesz itt egy normális házigazda !
Semmi bajom a warezal, és elismerem, hogy vannak olyan újonc pc-sek is akik még életükben nem indítottak el tört játékot, na de, hogy napi 50 hsz errõl szól az azért vicc !

Legalább visszaolvasnának !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Házigazdát az árva topicnak!!!!!

jaja, lehet, hogy a sok balf... között akad aranykezû kormánytekergetõ is😊))

MaverickSXT
total igaz,de sokan torrentrol szedik es neha hibazik a letolto kliens aztan jonnek a "Nem indul a jatek segitsetek" fu hany ilyet olvastam mar ,mint gondolom itt mar sokan es ok egy ido utan rohadt faraszto ,de aki valal egy topikot az valalja ezt is

chalezlopez
Mindent értek, de a sok "bal...." is szeretne játszani, hát adjuk meg nekik a lehetõséget! Nekem pl öröm, ha tudok másoknak segíteni... At kell ugrani a nemindulmiazakrekk válaszokat annak akit ez nem érdekel és kész... szvsz...

Vamos Argentina!

monnyuk ebben igazad van😊

lac coo
Hát aki egy Reloados verziót sem tud elindítani , annak nem ez a játék való ....
Javaslom az építõkockát !

<#eljen>

MaverickSXT
hat pont ez az ez egy topik ahol kerdezni szoktak es segiteni,amikor csinaltunk egy masik autos forumot ott is rohadt sok kerdes volt,de hat ez errol szol

jajjmán<#wilting>
nyomjále'inkább 40 fekvõtámaszt😊)))

k8bal
azt hiszed, hogy én megvettem a még megse jelent játékot... gratulálok! nem arról van szó! hanem hogy ez nem megy az nem megy most ez a rossz! és mondjuk aki értelmes dolgokról akar beszélni annak elveszik a kérdése a sok warez kérdés közt!
remélem érted mirõl van szó!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

MaverickSXT
ezaz lopez mond csak meg neki <#eljen><#eljen><#eljen>

MaverickSXT
ja mert hogy neked eredetibe is megvan mar<#eljen>,birom az ilyen arcokat pfu...
amugy te vmi jatek vedo szervezetnek dolgozol vagy mi?

chalezlopez
A faszér ugatjátok le a hamachis-warezos versenyzõjelölteket! Ez a GTR 2 fórum ha jól tudom! A játékról szól az is, ha valaki warezzal nyomja, ez van. Sajna még MO. nem tart ott, hogy mindenki eredetivel nyomuljon! Csak néhány nagyarcú majomnak fájhat szerintem az, ha másról is esik szó, nem csak az EREDETI DRÁGA játékukról...

Vamos Argentina!

basszus<#fejvakaras>
kiváncsiságtól motiválva felinstalltam én is, és nekem is ugyanezt csinálja
nincs most több idõm erre, de rémlik, hogy az RSC-n valami errõl a Gtr2 topikban...

sziasztok
nekem ugyan az a problémám mint Buldozernek
valaki tudna segíteni nekünk

lac coo
Nekem nincs fennt motec, de mindjárt megnézem, valszeg nem is úgy nyitja meg mint a GTR-ben .

JohnnySmith
Be is zárták jól.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

k8bal
megyek pár kört akár Practice-ban akár Time Trial-ban kimegyek boxba mondjuk 3dik mért kör után ráklikkelek MoTeC gombra és csak magát a programot hozza be! Nem azt amiket kellett volna mérnie! Gondolom már láttad pl GTR1be hogy hogyan kéne kinéznie. Csak a programot hozza be! (tehát új projekt kezdése stb)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

lac coo
De mi nem jó pontosan ?

k8bal
nem jó 😞 de azért kösz

tuti itt van a problem az én gépemen!

reaper4
a bannerbe be kéne rakni a linkjét szerintem (pl:flatout2)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

jakewyler
negnyitottam a GTR2 másképp topikot

jah, köszi.

k8bal
Tessék elvileg ezt kéri!
Link

Neked is azt írja, hogy telepítsd fel a MOTEC progit?

lehet, hogy practice-on nem mûködik a Motec?
time trials-on próbátad?

k8bal
ezt csinálom! <#szomoru1>

De valamiért nem akarja az igazságot...

Ui.: Bocs az elöbbiért, de nyissanak inkább egy "GTR2 másképp" topikot (mint ahogy az elsõ résznek is van olyan) és ott szervezzék a warez versenyeket, meg a tört dolgokat ott beszéljék meg, ne ezt a topikot árasszák el!

akkor jó mert azt szedem
Inkább házigazdát ide!
igen, a kialakult helyzet megerõsíti azt a közhelyet, hogy gazdátlan topik olyan, mint egy tanár nélkül hagyott általános iskolai osztály, matek órán vakáció elõtt egy nappal, sok-sok rendetlen komisz kölyökkel😊))))
de ez a hangnem... ugyan kérlek

jakewyler
valaki segítsen plíííz:#1609

lac coo
Nem értem a kérdést .

Mész egy mért kört, vissza a garázsba, MOTEC -re rákattint , simán ( 😊 megnyitja és ott elemezed a körödet .

reaper4
lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

k8bal
takarodjatok már innen, nem igaz... felteszek egy értelmes kérdést erre tele spammelitek topikot warezzal, hamachis versenyekkel... <#szomoru1> (gyengébbek kedvéért: elveszik a kérdés a sok hülyeség közt!)

Egy MODERÁTORT ide!!!

itt és így büntetik a ferrarit az f1 ben elkövetett bûneikért (is) (meg a brutál pénz miatt amit az elmúlt 10 évben bezsebeltek globálisan)

atenza
Van most szerver hamachin? Szeretnék én is beszállni a versenyekbe!

Akkor jöhetne már a javítás. 😊 A demo-ban 575 GTC-ben sem volt jó az LCD. Lehet, hogy csak Ferrari-bug, és nem vették észre? A dx9-ben mit szúrhattak el a demó dx9-hez képest?
az, hogy most meg tudd kérdezni<#idiota>(nemkomoly)

Beagie
ennek a tegnap esti vitának mi értelme volt?

www.gtr-masters.hu

Forza Italia
Benne van a Reloaded verzióba

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

nem biztos, hogy természetes, de nálam sem lehet léptetni az lcd-t a 360-asokban.. bug szagú... A grafikai problémára csak annyit, hogy nálam aniso filter nélkül mipmap problémák vannak... (a demoban nem volt ilyen.)

MÉRT NE HASZNÁLJAM A CRCKET???<#wow1>
Az természetes, hogy a Ferrarikban (360, GTC) nem tudom az LCD üzemmódját léptetni? Az autók közül amiket eddig kipróbáltam, csak a 360-as (GTC is) típusnál nem tudom a képernyõt váltani. (Nem használom a törést.)

Még valami. Eddig még senki nem jött ilyen problémával, ezért most megkérdezem. ATI 9600 Pro kártyám van és a demo simán ment dx9-ben. De a teljes progiba, ha dx9-t állítok az indulásnál hibával leáll. Csak dx8 alatt indul el, pedig a kártyám dx9-es és a demo is így ment. Tud valaki erre valamit mondani?
k8bal
GTR2be hogyan lehetne belevarázsolni a MoTeC-et?
Felrakom az a MoTeCet amit kér (MoTeC I2 Pro), ráklikkelek practice-on a Motec gombra és csak simán megnyitja a programot! Pedit az Advanced-be be van kapcoslva GTR2-n belül a Race Data Acquistion...

Mi lehet a gond?

Istencsászár
Ne, ne használd!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

nm.

de lehet benne tuti valahol én még csak most szedem de mikor elkezded a bajnokságot belehet álítani!!!!!melyik CRACKET HASZNÁLJAM????
báttyó02
jaja :S
na mindegy köszönöm<#integet2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

aham
(bár ha byte-ra megegyezõ a file mérete akkor lehet bonyolultabb is a helyzet <#fejvakaras>)
mindenesetre az a tiszta, ha lerántod mégegyszer más forrásból😊 (vagy kivárod a legal magyar verziót<#rolleyes>)