10998
  • b-type
    kávé után próbálok, nekem gépen van meg a '03-as Viper Spa-ban.
  • FantAsy
    mutass eg ilyen linket lécci
  • b-type
    Te nem tudod jól :))
    Néz meg egy onboard felvételt, és látod hogy mindegy egyes visszaváltásnál használnak kuplungot.
    vmint néha még rányomnak váltás nélkül is.
  • GPx8
    Így van, ezt akartam én is írni. Nem szekvenciális váltó csak nem WRC rally autókban, kis GT vagy kupa autóknál, ill. amerikai sorozatokban van többnyire. Azért jó ez a kormány, de szvsz. még 60ezer is nagyon húzós érte...
  • FantAsy
    nincs igazad, mert a FIA GT-ben is csak a rajtnál van kuplung, utána már csak tologatni kell a szekventált váltókart, és még nagyon sok autóversenyben nem csak az F1-ben (pl.:rally WRC-k, DTM)
  • SuperCharger
    Ezért a kormányért a németeknél 200 eurót kérnek. A német árak általában a magyar nettó árak szintjén vannak, szóval egy olyan 70k lehet majd a végleges ára a kormánynak. Nem vagyok annyira képben igazi szimes kormányokkkal, de ez nem tűnik soknak azért cserébe, amit kapsz.
    (én azért nem venném meg.... )
  • b-type
    egyébként egy igazán jó megoldás szvsz egy akár tapadókorongos lcd panel lenne ahová kiküldhetné a játék a jeleket, és nem a játékból kajálná az erőforrást a megjelenítése...
  • b-type
    drága a kormány...sajnos.
    De egyenlőre ez az a kormány ami lekezeli a kuplungot és megvásárolható, és gondolom mindenki aki az autó vezetését akarja leszimulálni az örül ennek.
    szvsz a gyorsaság, az eredményesség és minden más csak ez után következhet.
    én spec. ennek örülök, mert hülyén néz ki ha rángatom a váltóbotot előre hátra, lehet hogy így a gyorsabb de köze nincs a valósághoz,...illetve pl. az F1-ben igen, de egyébként nem jellemző.
    remélem tökéletesen elfogadott lesz,..esetleg kijön egy nyomott áras tesója a kormánynak,...mert ez az amit követni kell, kuplung kell a kocsiba!!

pl. driftelni nagyokat lehet a NFSU-ban, de nagyságrendekkel nehezebb feladat egy szimulátorban, ezen a vonalon gondolkodva gyorsan menni lehet egy két pedálos autóval, de minek mikor elvileg a vezetett autóban 3pedál van.
    ..és elvileg a szimesek vesszőparipája a valósághoz minnél közelebbi megvalósítás...a lehető legtöbb téren.
    Na persze ha a HSW teszt után nem az derül ki hogy bár az elképzelés jó, a megvalósítás tökéletlen..:))
  • endiboy
    teljesen igaz...de én más játéknál voltam igy( anno race driver 2)..
    abba is hagytam, ezért húzom még most is a szám, h megvegyem gtr-t
  • Bucser
    MIért a PS3-on nincs USB csatlakozó?
  • Alexease
    Sziasztok!
    Megjo9ttem, probalok mindenhol viszaolvasni - miutan megszokom az uj SG design-t...:)
    Ma meg hasznalhatatlan vagyok, jot vagy 700 level, vagyis majd holnap erdemben tudok ezt-azt;)
  • lac coo
    Asszem a 900 fok az egyik végtől a másikig van számolva.....
  • bardocz
    amugy pl szeintem a mi meganunkban nem fordul 900 fokot a kormány még nem néztem de szerintem nem lehet addig fordítani
  • lac coo
    Kicsit elragadtattam magam ....Pedig nem szoktam ilyent csinálni, bocs mindenkitől !
  • MaverickSXT
    hu de igazad van
  • mohus
    "Az USB-csatlakozású termék számítógéppel és PlayStation 2 játékkonzollal egyaránt használható.

# Hatsebességes váltó hátramenettel
    # Kétmotoros műterheléses technológia
    # Valósághű, 900 fokos kormányfordulat
    # Bőrborítású (28 cm-es átmérőjű) kormánykerék és váltógomb
    # Szekvenciális váltómód
    # Rozsdamentes acélból készült alkatrészek
    # Egyedülálló csúszásgátló rendszer
    # Windows XP vagy Windows Vista rendszerhez, illetve PlayStation®2 játékkonzolhoz
    # USB-csatlakozás "

azért ez lol:) egy hat éves HW-hez és a mostani PCkhez jó:)

mi a frásznak granturismoban ilyen?:))))))

mondjuk ha ps3-at írt volna még megérteném.....
  • mohus
    thx, kiprószálommmmmm
  • mohus
    oks:)megegyeztünk:)
  • LeePí17
    online lehet van 1 pár :)
  • Szabi1991
    nincs vkinek egy beállitása a 350Z hez ?
    (lehetőleg oan amivel lehetet driftelni :)
  • lac coo
    Szépek bizony..... Gyüjts össze minél több BMW csapatot, RSC-n van rendes , hivatalos BMW kupa gdb .....

• Dietrich
    Eredeti játék örömei...
    28/28-as online szerver (német)normális kvali kört nem lehet menni mert vagy a boxból hajt ki állat módra vagy a baromja győzelmi körökkel melegíti a puha gumit, vagy másoknak állandóan kék zászlót lengetnek de szarnak rá etc..aztán ha mégis sikerül 1 kört menni mondjuk 14. helyre jó a versenyhez, akkor tuti, hogy hátulról az első kanyarnál (Monza) 10-en rongyolnak az autóba..
  • b-type
    jáj pássze Lac' ne kergessétek má' egymást. :)))

..én most próbálgatom a ropogós GTR2-t, eddig csak a néni hangját raktam be amit linkeltél,....gyönyörű a Bmw GTR..pffff.
    nem fut vkinél szerver? ..nem soká' lépek billiárdozni, de addig tekernék. :)
  • GPx8
    "A G25 kormány hazai áráról egyelőre nem áll rendelkezésünkre információ, így csak egy - remélhetőleg felső - becslés szerepel feltüntetve."
  • lac coo
    Gratulálok !!!!!

A safety car-ról nem szeretnél többet megtudni?
    Mert a hozzád hasonló lámák azt szeretik kérdezgetni......
    Ha meg már kioktattál a fikázás miatt , vedd úgy utólag most fikázlak !!!

Aki nem ma kezdte jól tudja hogy áll az ISI engine, és véletlenül sem azon szörnyülködik hogy nincs benne 7.1-es hang .....

Na pá !
  • Ch_Slater
    szerintem csak nem tudják még a pontos dátumot, de abban biztosak, hogy idén.
  • Rolesz
    MEgjelenés:2006.12.31.?WTF?
  • bardocz
    hát azért 90k-ért nem is olcsó főleg hogy csak géphez meg ps2-höz lesz jó
  • Istencsászár
    Ez nem drága, ez vicc.
  • Ch_Slater
    G25 ára a pcdome-nál

drága. remélem tényleg csak tájékoztatú jellegű az ár.
  • b-type
    :)))

más: kissé beszeppentem, én ma vettem meg és telepítés után azt írja nem oké a disc...háhé bázz már kezdtem kicsit pánikolni, de a cd exe-vel indult simán.
  • Tufa
    hamachival próbálunk játszani, és nem csak nekem van ilyen problémám...
    De kiváncsian hallgatom hogy akkor szerinted hol keresgéljek én.
  • VRSDM
    én belekezdek ebbe az aston-ba (ha valaki talál még ilyet neten csak más kocsiból örömmel várom:)
  • Beagie
    Dehogynem
  • b-type
    nem mindenki Vale' fan te :DD
  • kigyi
    Mert 3 szobából legjobb esetben annyi jön ki.
    De ez csak példa volt de 2 szobából 31-en mehetnének.
  • dns1
    Köszi akkor majd probálok szobát csinálni!
  • Kaszi46
    mérpont 46an?
  • kigyi
    Annyi szobát csinálasz amennyit akarsz! A lényeg hogy szobánként max 16 ember lehet benn, de ha csinálsz 3 szobát és mindben benne vagy akkor akár 46-an is versenyezhettek egyszerre ha pl. bírja a neted/géped de akár ennél többen is.......
  • dns1
    Sziastok!
    Volna egy kérdésem ezzel a hamachi nevü progival kapcsolatban:olvastam hogy csak 16 játékos mehet egyszerre(ez mit jelent?) az egész világon vagy mi?
    Lehet-e eznkivül külön szobát csinálni vagy valmit hogy a haverokkal tudjunk egy jot versenyezni.
    Ha valaki tud ebben segiteni irja már le legyen kedves!