10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
DJ BP #3661 a Motec programban nem kell állítani vmit? -
DJ BP #3660 nem jó, azon volt -
DJ BP #3659 kösz... -
Rakd 32 bitre a színmélységet, mert 16 biten a kocsiban levő kijelzők nem működnek... -
GPx8 #3657 Ahhoz viszont elég gyorsak... -
DJ BP #3656 sztem amennyit a csurig feltankolt autók bírnak -
DJ BP #3655 a FAQ-ban leírtakon kívül mit kell tennem, pontosan, hogy a Motec adatokat a kocsi kijelzőjén lássam? Mert a Motec programon belül gyönyörűen meg tudom nézni az elmúlt versenyek adatait, de amikor a játékban lenyomom a Motecre állított billentyűt, a kocsi LCD-jén lévő adatok állnak egy helyben (sebesség, idő, fordulatszám stb.) -
GPx8 #3654 Hány kör? -
én úgy vettem észre hogy mindig utánam mennek ki egy körrel vagy éppen előttem -
nalam rendszeressen mennek boxba -
LeePí17 #3651 szia!
hát ez attól függ sztem h mijen hosszú a versenytáv...
sztem olyan 20-30kört tankolás nélkül megtesznek....
felette sztem mennek boxba..kerékcsere + hasonló...
de ki kell próbálni :D -
GPx8 #3650 Sziasztok!
Az AI-k mennyi benzint visznek megukkal a versenyre? Kimennek tankolni? Hogy van ez...? -
endiboy #3649 a bömbi finom, a bömbi jó....a bömbi különleges :DDD -
LeePí17 #3648 szvsz mert az bivaly gép :D
de megnézheted a gtr4u-n a festéseket..bömbi + lambo festések vannak többséggel..
azok nekem févörit autók..
meg gondolom másnak is -
Annak mi az oka, hogy szinte mindenki csak bmw-ket fest? (vagy legalábbis hogyhogy csak azokat teszitek it közzé?) -
LeePí17 #3646
Ő is
-
a jobb oldali nagyon tetszik (irigy) -
LeePí17 #3644
szép!
-
GT4U....
-
festegetem a bömösömet :)))
-
Nem hát , majd rájössz ! :))))))))
Főleg visszaváltáskor...... -
"MIért a PS3-on nincs USB csatlakozó?"
de lesz...és remélem ,hogy ez is fog működni a ps3-mal -
GPx8 #3639 Gondolom aki egyébként is vezet, annak nem olyan nagy gáz a kuplungolás.
Az jó hír, hogy rendesen kezeli a kuplungot a játék. -
Szabi1991 #3638 én mostanában ezzel megyek :)
-
Szabi1991 #3637 Mol-os lambo csak tőrőltem mert túl nagy a kép :S -
LeePí17 #3636 szép munka GRAT!! -
Miről maradtam le ? :))))))) -
Toya #3634 Igen, ezt is én követtem el :P -
Szabi1991 #3632
-
A motecet simán ki lehet rakni második monitorra...... -
Lekezeli ez is szépen a kuplung pedált.
Én három hónap után jutottam el oda, hogy abszolut automatikusan minden fel és le váltésnál kuplungolok ....
Most tanulok blipelni, így hogy már csak arra kell figyelnem, nem is olyan lehetlen !:)
De mikor először mentem 3 pedállal elképzelni nem tudtam hogyan lehet egyszerre kuplungolni, vigyázva hogy nem leugrani róla, fékezni ( a pedált ugye folyamatosan mozgatni kell , csőkkenteni a fékerőt ) és még ugyan azzal a lábbal gázfröccsöt is adni ....
De senki ne ijedjen meg, nem is olyan nehéz mint ahogy elsőre tünni fog !
Hátránya ha valaki egyszer begyakorolta, ugyan ez a fordított helyzet áll elő pl. ha F1-ezni akar : nem tudok menni jobbláb fékkel, pillangó váltóval 10 métert sem ! :))) -
:)))
szép
-
Toya #3628
-
Debilon #3627 próbáld meg ezt:
rfactor plug-in 4 g15
a juzereknek mintha menne -
rfactorral sajna nem müködik még a cucc, hiába van username.plr, a sor nincs benne, amit át kellene írni, plusz ugye a plugin sem támogatja a játékot :S -

mekkora már, atyaég... -
GPx8 #3624 persze... meg ébresztős-zenélős karcórához is!
-
nemtudom mennyire lenne kompatibilis vele :D
Mellesleg a progit leszedheted simán, mivel billentyű nélkül is működik szerintem, hisz meg lehet vele csinálni, hogy egy kis ablakba is mutassa az LCD kijelző tartalmát.. de hogy azt tudod a GTR2 ablaka elé varázsolni, azt már nem tudom :D
-
a fene egyen :DDDD
a progit lehet használni más lcd-hez is?
(lcd-s ébresztőóra?
)
-
Debilon #3621 jellemző:D
van rfactor-hoz is ilyen profil...