10998
  • CodeRed
    THX!
  • lac coo
    BMW M3 GTR Evolution (Nordschleife King):

6.0L V12
    750hp @ 7750rpm
    799NM Torque @ 5500rpm
    4 Wheel Drive
    Custom 7 speed Gearbox

0-100 km/h: 2.1 sec.
    0-200 km/h: 6.0 sec.
    0-250 km/h: 9.4 sec.
    0-300 km/h: 15.5 sec.
    0-340 km/h: 26.5 sec.
  • CodeRed
    Hát én ezt ahogy így ránézésből látom, az NR2003 TransAm mod. Legalábbis a mozgás nagyon olyan. Vagy akkor egy nagyon jónak tűnő konverziónak kell lennie.
  • lac coo
    Ez nem valami régebbi GTR MOD ? Amúgy igazad van, lassan jön már a sok mocsok... RSC-n nézd meg a Prototype C modot :)))))
  • VRSDM
    jogos, teljesen jogos
  • Alexease
    Gondolom a Mosler-hez egy tucat festes, es abbol egy Challenge;) Esetleg, meg megpiszkaltak a fizikat is, es akkor Extra-Mosler:)))

Jo a modolas, de az olyanokon mar jot szoktam derulni, mint pl.: kijon a BMW M3 MOD, utana a BMW M3 V8, V10, V12, Turbo, Ultra, German, British, stb. MOD is...;)
  • lac coo
    Mosler MT900R Challenge.rar , GTR Conversion Nem tudom mi ez, aki akarja nézze meg ....
  • Alexease

OFF:)
    NR-Calssics_-_TransAm_-_Portland.wmv (5Mbyte)
    ON

• LeePí17
    Überállat! Grat! :D
    megtudnád oldani azt h a Bömbihez és a Murcinak is hasonló kijelzője legyen?
  • Toni2
    Sehogyan sem tudom elinditani a hamachit, pedig már a tűzfalat is lekapcsoltam. Elinditom a hamachit, látom is az emberkéket, de bent a játékban nem lát semmit. lehet, hogy a vírusirtó az oka ? Ki kellene azt is kapcsolni ?
  • VRSDM
    jólnéz ki...
    congrat
  • CodeRed
    Csináltam a Ferrari 550-hez egy kis MOTEC grafika update-t, és egy realisztikusabb lámpafényt. Ha kell valakinek e-mailban elküldöm.
  • lac coo
    Hát megvan annak is a varázsa , de mitagadás élvezettel nézem a CC futamokat .
  • CodeRed
    Manapság meg már a majmok is elvezetik a Forma 1-es autókat...legalábbis Niki Lauda szerint
  • lac coo
    Bizony ! Még Esc -gomb sem volt benne ! :))
  • Alexease
    Regebben nem volt divat a biztonsag;) Nehany evtizede meg, egyszeru szemuveggel es lobogo hajjal Forma1-eztek;)))
  • CodeRed
    Nem akar valali indítani egy szervert? /költői kérdés volt/
  • CodeRed
    Igen...énis ezért írtam azt amit írtam a #4568 hsz-ben.
  • CodeRed
    Igen ez így van...bár amit sokan felróttak szegénykének az az volt, hogy messze volt a biztonságostól. Túl sokan haltak meg benne, de nem csak a nagy sebességgel való falnakcsapódástól, hanem, hogy egyáltalán nem volt benne semmi komolyabb biztonsági "intézkedés" (nem jutott eszembe jobb kifejezés). Legalábbis az utcai változatnál.
  • lac coo
    Reméljük lesz is valami belőle...Láttunk rFactor óta elég sok dolgot, ami soha nem jutott túl az első képeken :))))
  • CodeRed
    Hát kezdek is elcsöppenni :-) De majd inkább akkor ha majd itt brümmögtetem a saját gépemen ;-)
  • lac coo
    Amúgy az F40 nekem is nagy kedvencem ..
    Semmi elektronika, kuplung , kőkemény váltó ...Ahogy kell :)))
  • CodeRed
    Főleg a vagy 5-6 lemeznyi add-on autó amit véres verejtékkel szereztem meg az ország különböző pontjaiból. Volt ott 76-os Mustangtól kezdve 63-as Corvette-ig minden.
  • lac coo
    Na látod, ma jó napod van ! ;)))
  • CodeRed
    Ja...lesem...nem sámli.
  • lac coo
    Nézelődjott az oldalon, sok érdekes dolog készül ;)
    Diablo , Venturi , Lotus Esprit stb ...
  • Alexease
    C64 - Test Drive 2, mekkora kiralysag volt!!!
  • CodeRed
    Basszuskulcs!!! Na ez sem semmi. A Lotus Espritbe is a Test Drive óta szerettem bele...aztán a Lotus Esprit Turbo challenge...aztán a Need For Speed 2-ben volt....azóta ebben sem "ültem". Nagyon kafa!!! Amit az eredeti Lotusról tudok, hogy minden egyes darabot kézzel készítettek (vagy tán még most is csinálják ezt a típust rendelésre) úgy,hogy az egész kasztnit kézzel kalapálták, a bőrt kézzel varták, húzták, stb...
  • CodeRed
    Huhhhhh....itt nagyon szépnek tűnik a modell. Ezt fogom tolni éjjel-nappal ha lesz belőle valami. Utoljára 15-16 éve "ültem" virtuális f40-ben C64-en a Test Drive 2-ben. Mekkora királyság volt az akkor. Nálam az F-40-es FERRARIK FERRAIJA csupa nagybetűvel.
  • lac coo
    Itt találtam .
    Meg itt ;)

• CodeRed
    Na EZ KELL NEKEM!!!!! :-) Tudsz róla valami infot?
  • lac coo

• CodeRed
    Nekem egy Ferrari F-40-es vagy egy Lotus Esprit hiányzik..ha értenék hozzá már megcsináltam volna...a többi nem izgat ;-)
  • lac coo
    Nem tom ... Van épp elég autó, szal annyira nem is érdekel :))))
    Nem beszélve a barkács fizikáról ....
  • Willi Betz
    mikorra várható ez a csoda?
  • GPx8
    Jöhetne már...
  • lac coo
  • autoszimulator
    jah meg a telszám is kamu ha már itt tartunk :D
  • MaverickSXT
    ez miota Lamborghini? tudtommal Ford Saleen
  • zsebszi
    Csinálok egy szobát: