10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
THX! -
BMW M3 GTR Evolution (Nordschleife King):
6.0L V12
750hp @ 7750rpm
799NM Torque @ 5500rpm
4 Wheel Drive
Custom 7 speed Gearbox
0-100 km/h: 2.1 sec.
0-200 km/h: 6.0 sec.
0-250 km/h: 9.4 sec.
0-300 km/h: 15.5 sec.
0-340 km/h: 26.5 sec.

-
Hát én ezt ahogy így ránézésből látom, az NR2003 TransAm mod. Legalábbis a mozgás nagyon olyan. Vagy akkor egy nagyon jónak tűnő konverziónak kell lennie. -
Ez nem valami régebbi GTR MOD ? Amúgy igazad van, lassan jön már a sok mocsok... RSC-n nézd meg a Prototype C modot :))))) -
jogos, teljesen jogos
-
Gondolom a Mosler-hez egy tucat festes, es abbol egy Challenge;) Esetleg, meg megpiszkaltak a fizikat is, es akkor Extra-Mosler:)))
Jo a modolas, de az olyanokon mar jot szoktam derulni, mint pl.: kijon a BMW M3 MOD, utana a BMW M3 V8, V10, V12, Turbo, Ultra, German, British, stb. MOD is...;) -
Mosler MT900R Challenge.rar , GTR Conversion
Nem tudom mi ez, aki akarja nézze meg ....
-
OFF:)

NR-Calssics_-_TransAm_-_Portland.wmv (5Mbyte)
ON
-
LeePí17 #4580 Überállat! Grat! :D
megtudnád oldani azt h a Bömbihez és a Murcinak is hasonló kijelzője legyen?
-
Toni2 #4579 Sehogyan sem tudom elinditani a hamachit, pedig már a tűzfalat is lekapcsoltam. Elinditom a hamachit, látom is az emberkéket, de bent a játékban nem lát semmit. lehet, hogy a vírusirtó az oka ? Ki kellene azt is kapcsolni ? -
jólnéz ki...
congrat
-
Csináltam a Ferrari 550-hez egy kis MOTEC grafika update-t, és egy realisztikusabb lámpafényt. Ha kell valakinek e-mailban elküldöm.
-
Hát megvan annak is a varázsa , de mitagadás élvezettel nézem a CC futamokat . -
Manapság meg már a majmok is elvezetik a Forma 1-es autókat...legalábbis Niki Lauda szerint
-
Bizony ! Még Esc -gomb sem volt benne ! :)) -
Regebben nem volt divat a biztonsag;) Nehany evtizede meg, egyszeru szemuveggel es lobogo hajjal Forma1-eztek;))) -
Nem akar valali indítani egy szervert? /költői kérdés volt/ -
Igen...énis ezért írtam azt amit írtam a #4568 hsz-ben. -
Igen ez így van...bár amit sokan felróttak szegénykének az az volt, hogy messze volt a biztonságostól. Túl sokan haltak meg benne, de nem csak a nagy sebességgel való falnakcsapódástól, hanem, hogy egyáltalán nem volt benne semmi komolyabb biztonsági "intézkedés" (nem jutott eszembe jobb kifejezés). Legalábbis az utcai változatnál. -
Reméljük lesz is valami belőle...Láttunk rFactor óta elég sok dolgot, ami soha nem jutott túl az első képeken :)))) -
Hát kezdek is elcsöppenni :-) De majd inkább akkor ha majd itt brümmögtetem a saját gépemen ;-) -
Amúgy az F40 nekem is nagy kedvencem ..
Semmi elektronika, kuplung , kőkemény váltó ...Ahogy kell :))) -
Főleg a vagy 5-6 lemeznyi add-on autó amit véres verejtékkel szereztem meg az ország különböző pontjaiból. Volt ott 76-os Mustangtól kezdve 63-as Corvette-ig minden. -
Na látod, ma jó napod van ! ;))) -
Ja...lesem...nem sámli. -
Nézelődjott az oldalon, sok érdekes dolog készül ;)
Diablo , Venturi , Lotus Esprit stb ... -
C64 - Test Drive 2, mekkora kiralysag volt!!! 
-

Basszuskulcs!!! Na ez sem semmi. A Lotus Espritbe is a Test Drive óta szerettem bele...aztán a Lotus Esprit Turbo challenge...aztán a Need For Speed 2-ben volt....azóta ebben sem "ültem". Nagyon kafa!!! Amit az eredeti Lotusról tudok, hogy minden egyes darabot kézzel készítettek (vagy tán még most is csinálják ezt a típust rendelésre) úgy,hogy az egész kasztnit kézzel kalapálták, a bőrt kézzel varták, húzták, stb...
-
Huhhhhh....itt nagyon szépnek tűnik a modell. Ezt fogom tolni éjjel-nappal ha lesz belőle valami. Utoljára 15-16 éve "ültem" virtuális f40-ben C64-en a Test Drive 2-ben. Mekkora királyság volt az akkor. Nálam az F-40-es FERRARIK FERRAIJA csupa nagybetűvel. -
Itt találtam .
Meg itt ;)
-

Na EZ KELL NEKEM!!!!! :-) Tudsz róla valami infot?
-
-
Nekem egy Ferrari F-40-es vagy egy Lotus Esprit hiányzik..ha értenék hozzá már megcsináltam volna...a többi nem izgat ;-) -
Nem tom ... Van épp elég autó, szal annyira nem is érdekel :))))
Nem beszélve a barkács fizikáról .... -
mikorra várható ez a csoda? -
GPx8 #4553 Jöhetne már... -
-
jah meg a telszám is kamu ha már itt tartunk :D -
ez miota Lamborghini? tudtommal Ford Saleen -
zsebszi #4549 Csinálok egy szobát:
név zsebszi
jelszó gtr2hun
monza gt2