10998
  • irlindy
    és azokbol tudsz vmi jó 256osat ajánlani...ami nem tul drága:)...de nem is a legszarabbra gondolok...
  • lac coo
    Már van , nem kell ! :))
  • lac coo
    Valaki nem tudna felrakni képeket az eredeti angol menükről ? Illetve csak a grafikai beállításokról ...
  • Istencsászár
    Igen, menekülj :), ilyet ne vegyél... ez már kifutott széria, sók jó nem származna belőle. GF 7xxx szériában gondolkozz.
  • irlindy
    ALBATRON FX5500EQ
    így tudsz segíteni?
  • partotmos
    Meglehet, (nem tom, mindig kikapcsolom ezeket);)
  • lac coo
    Az nálam egyszerű törés modell :)))
    Vagy az csak a deformálodó kasztnival eggyütt működik ?
  • partotmos
    :)
    options/advanced/simple debris collision?
    ha igen, akkor beállítások/haladó/középső oszlop - felűlröl a 4.
  • lac coo
    Ott tuti nincs , asszem ott csak a vezetési segítségek, törés mértéke ..ilyesmik vannak .

Valahol a grafikánál van, de nem találom...Nem való nekem ez a magyar menü...
  • LeePí17
    angolul a REALISM menü volt..magyarnál asszem -valósághűség..vagy hasonló..
  • lac coo
    A törésnél a törmeléket hol kell bekapcsolni ?
    Felraktanm a magyarítást és most nem találom :))))
  • Istencsászár
    Csak a kártya konkrét számát,nevét nem írtad le:)
  • irlindy
    hello mindneki...szal lenne egy kérdésem...az én videokártyám elég szar és folyton lefagy vele a gtr, gtr 2, cmr...stb...legalábbis mindenki szerint ez van...én találtam egy videókártyát most : nVidia GeForce GPU, 256MB 128bit mi a véleményetek erről..szerintetek futni fog vele? Van avkinek ilyen akinél jól fut a GTR2?
  • lac coo
    Nagyon belelendültél :)))))Elég lesz az 1 giga ? :)))
  • Alexease
    Az eddigiek, hogy ne kelljen keresgelni:)))

- http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_Bullrun.wmv
    - http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_RoadAtlanta.wmv
    - http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_Portland.wmv
    - http://gtr2tracks.extra.hu/tracks/NR-Calssics_-_TransAm_-_TroisRivieres.wmv

• Alexease

OFF:)
    NR-Calssics_-_TransAm_-_Bullrun.wmv (10Mbyte)
    ON

• lac coo
    De lehetséges. hogy ha új modként raknám be az autót, akkor új könyvtárakat rakhatnék bele ...Persze annyit nem ér az egész :)))
  • obe
    pedig azt próbáltam is vmikor régen..pár kör erejéig
  • Istencsászár
    Nascar Racing 2003 Season
  • obe
    húúú..én nagyon örülnék neki..légyszi küld el:[email protected] kösziszépen
  • obe
    ez milyen játékból van??????..tetszik
  • CodeRed
    Amíg nem tudod átírni valahol, hogy a GenString 11 ide vonatkozó DDS fájlt tudjon lekezelni addig tutira nem fogod tudni megcsinálni. Én viszont sehol nem találtam erre vonatkozó változtatási lehetőséget. Elképzelhető, hogy itt már az .exe fájlban kellene turkálni.
  • lac coo
    De nem biztos...:(
  • lac coo
    Asszem úgy megtudnám csinálni, ha "új mod"-ként raknám be az autót :))))
  • lac coo
    Ok, köszi ;)
  • CodeRed
    Na léptem aludni, mert szeretnék egy jót reggelizni a mekiben, és nem fogok tudni felkelni Kell az energia! ;-)
  • CodeRed
    Na hát megvan, hogyan tudod változtatni a saját pitszemélyzetedet, de nem olyan hű de egyszerű (viszont nem is bonyolult ;-) )

1.lépés

Megnyitod GEditorral a crew.gtr fájlt. Ez tartalmaz 10db DXT1-ben tömörített PITRCEW_szín.DDS fájlt. pl: PITCREW_GREY.DDS. Ezeket, ha abc sorrendbe rakod akkor a BLACKWHITE az 1-es és sorban haladva a YELLOW az utolsó a 10.

2.lépés

Az autód.car kiterjesztésű fájlját megnyitod jegyzettömbbel. Ott találsz egy GenString bejegyzést sok számmal. Az utolsó számjegy a használt pitszemélyzet. Pl ha 1-es az utolsó szám akkor az a PITCREW_BLACKWHITE.DDS-re hivatkozva azt használja (FONTOS: AZ UTOLSÓ 10.ik YELLOW, CSAKIS 0-ként HASZNÁLHATÓ A GENSTRING BEJEGYZÉSNÉL!!!!!)

3.lépés

Elkészíted a saját pitszemélyzeted, kiválasztod hányas számú PITCREW_szín.DDS legyen az, és a .car fájlodban átírod a GenString utolsó számjegyét a behelyettesített pitszemélyzet számára.

Ezzel igazából ugyanott vagy mint amit a múltkor leírtam priviben. Sajnos a GenString, csak 1-10-ig (vagyis 1-0-ig) kezeli le a pitcrew-eket, ezért nem lehet a CREW.GTR fájlba 11.ik-et tenni, illetve fizikailag a GEditorral be lehet tenni, csak a GenString nem kezeli le. :-(

Igazából az az egy mód van arra, hogy Te csakis a saját pitszemélyzeteddel találkozz, ha az általad kiválasztott pitszemélyzetet átírod a többi olyan csapatnál akik ugyanazt a bejegyzést használják. Csak félő, hogy online nem fog beengedni sehová, mert figyeli a program az egyezéseket a .car fájlban.
  • CodeRed
    Nincs mit, használd egészséggel.
  • LeePí17
    TÉK.

Köszönöm szépen!!
    :D
  • CodeRed
    Elküldtem....
  • LeePí17
    Email ment!
    Thx!
  • Shortstop
    beszart a kormányom! :(
    nemtudom hogy fogom bírni GTR2 nélkül... :)
  • CodeRed
    OK! Ha megtalálom jelzem.
  • lac coo
    Nézz nekem utána , hol-mi hivatkozik a pitszemélyzet festésére ! :)))
    Te értesz ezekhez a file-okhoz, megköszönném ;)))
  • lac coo
    Én már belefáradtam a sok modba....
    rF-hez volt kismillió, és iagzán kettő van fennt a gépemen : Lupo Megane... A többi felejthető .
    Itt marha sok olyan autó van ami nagyon tetszik, és (még) viszonylag egységesen mindenki azokkal tolja...
  • Alexease

OFF:)
    NR-Calssics_-_TransAm_-_TroisRivieres.wmv (5Mbyte)
    ON

• CodeRed
    Most végeztem egy 1 órás futammal. A multkorin, kicentiztem a benyót és a cél előtt kifogyott...kicsit ideg voltam mert az 5.-et éppen terveztem megelőzni az utolsó kanyarkombináció előtt....meg aztán kéne valamit ma is "fotosoppolni"
  • Alexease
    Nem lenne gond a modokkal, HA be van fejezve, es HA rendesen, atgondoltan ossze van rakva. Az hogy utana mennyire eredeti, az mar mas kerdes;) Mindenki tudja, hogy olyat "nem lehet" es az engine is erosen hatraltat.

A GTL (Legends) mod teljesen jo es hasznos lehetett volna, foleg hogy ugyanaz a fizika es az engine, csak hat se a fizikai- se a hang file-okat nem tudtak visszakodolni;( Igy meg nem sokat er, csak a "szep" modellekkel, a sajat szajizu fizikaval, a hianyos, hibas elemekkel;(
  • CodeRed
    Küldj egy e-mailt, és elküldöm a bömbihez meg a Lamborghini-hez is.
  • lac coo
    Menj aludni !