10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
GPx8 #4548 Bp.-i utakra ideális választás. -
Ha vkinek van egy kevés spórólt pénze az vehet egy ilyet magának:
Saleen S7 Twinturbo -
Beagie #4546 nagyon király
-
megnézném ahogy sumi igy szteppel a kocsijába :D
mindenesetre érdekes (legalábbis sztem én másképp csinálnám, aztán kitudja) -
ezzel nincs, vita, csak ugy megütötte a fülem ez az elhalkulás... -
na kb így kell 3 pedállal játszani:P(egy okni mondjuk nem ártott volna:)) -
off
pl1
pl2
pl3
plx
pl4
pl5
Sztem nem a legjobbak(kivétel az első), ennél hallottam már sokkal ígéretesebb próbálkozásokat is.
Ebbe a topicba postolják a kész hangmodosításokat, hallgasd meg a preview fileokat ha gondolod.
on -
OFF:)

NR-Calssics_-_TransAm_-_RoadAtlanta.wmv (5Mbyte)
ON
-
Igaz :))
Egyszer volt valami link, de én semmit nem találtam ott :))) -
mer nem jársz lfs topikba:P -
Spec én jobban örülnék valami normálisabb meghibásodásnak .... Itt nem romlik el a váltó, a motor, semmi....Legfeljebb felforr... -
És az hol van? Mert én hallok róla ezerrel, de még nem tudtam kipróbálni :))) -
Azert az LFS CarSound ReMixer-rel mar eleg jol fel lehet turbozni az LFS-t, beletolni a teljes GTR2 paltetatt:) Persze, ezt a szintet meg nem eri el, de nagysagrendel jobb mint az eredeti zummogesek;) -
Ebben nincs ilyen ...Viszont a hangok így is megeszik az LFS-t ! :))))) -
de akkor az megint nem okés hogy csak akkor legyen ha valóban fúj a szél (mint irtam) szélárnékba halkuljon pl... és sok ilyen apróság ugy fel tud dobni egy játékot(akkor avanzsálnám a 2őt istenné) -
Ja , nincs. De nincs a hangok között, csak útzaj ...Bár az mellé be lehetne rakni szelet, a sebességgel arányosan erősödne . -
Menetszél nincs az opciókban! Legalábbis én nem találtam... -
Szerintem érdemes. Ha sima egyszínű a felni percek alatt át lehet festeni és nagyon fel tudja dobni az autót a skinhez illő felni . -
Toya #4530 A kérdés már csak az, hogy érdemes-e ezzel szórakozni. Őszintén szólva én még egy autón sem figyeltem, hogy milyen színű a felni :) -
örömmel látom hogy egyre nő a hamachi-s amateur szoba :) csak igy tovább -
nekem is "igy " rémlik, mintha fel lehetne huzni a hangoknál... -
Menet szél van a játékban alapból (asszem..)De nincs elfelejtve , csak nem érzem reálisnak..Gondolom egy ilyen autóban a motorhangon kívűl semmit nem hallani 10 méteres körzetben :)))
A1 ring volt a pálya... -
Dehogynem ...3 féle van ( pontosabban 6 : 3db 2D és 3db 3D...) de a forgásban lévőket is meg kell festeni . Illetve egyszerűbb a kész állót "megforgatni" . -
apropó menetszél...
itt valahogy nemnagyon vettem észre, de az LFS-be kifejezetten zajos a menetszél, szinte mármár bosszant is néhol, de az hogy behuzodok szélárnyékba siri csend, jön a kanyar, kimegyek a szélből, és elkezd süvíteni a fülembe a bögő motor mellett... szóval jólenne ha lenne ittis, ilyenféle, mármint hogy mögötte ne legyen értelemszerüen -
Fogalmam sincs! Esik az eső, így nem ismerős 
Kérdezd lac coo-tól, gondolom az ő alkotása -
ez melyik pálya? boxkijáratból meg utána lévő kanyarból nekem A-1 ring-nek tűnik -
Tudom, hogy már említették itt!
Csak próbáltam valahogy utalni a menetszél hangjára, hogy azt valahogy mindenki elfelejti
-
-
zsgaby #4520 Knight Rider műszerfalat csinált már valaki? Meg persze kormányt. -
Ez nem rossz, sőt!
Már csak a menetszél hiányzik
-
Toya #4518 Forgás közben nem vált vissza az eredeti színre? Ha én jól láttam van vagy 4 felni és ez csak az álló keréknél használt... -

-
GPx8 #4516 Pedig olyan jó street-racinges...
-
Dehogynem ! Csak a piros részekre még fehér pöttyök kerülnek ! ;) -
csupán azt mutatja melyik festési rész mit változtat, hogy nekelljen 50x kilépni átalakítani belépni stb..stb.stb. -
majd én
ugye nem ilyen festés lesz rajta?
-
ilyen festés lesz rajta??? 
-
Kérdezd meg : "Ilyen festés lesz rajta ? "
-
de szép színes
-
jajj sry, elnéztem aszthittem a magyar hangokrol volt szó...
elnézést még1x