GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
silány copy sajna 😞((

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Nekem a következö lenne a kérdésem: mitõl lehet , hogy ha a fenti tracpak valamelyik pályáját beteszem a játékba , akkor inditás után amikor a pitbõl kellene kiálni nem tudok. Csak hullámzik az auto jobbra -balra é/komolyan!/és a resetig meg sem állok. Másképpen ugyanis kilépni sem tudok.Valami tanácsotok van erre? THX!

kölcsönkért időből élek....

Panther
Miután kiköpi, hogy nem tudja az eredetiségét megvizsgálni , mert letelt az idõlimit, újra felkaínálja és ezúttal már bejön a program, de ennyit még egy játékkal, programmal sem sz@rakodtam.....

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Valaki mondhatna valamit erre: nem sokszor szoktak technikai problémáim lenni, de most igen. Ma megkaptam a CD galaxisból a GTR2-õt, echte eredeti csomagolás, stb. A profilomat lementettem, a hotlapjaimat és a setupjaimat is, mert újra akartam húzni az egészet, ugyanis nem a reloaded verzió van meg.

Már a telepítés is nagyon nehezen ment, sokszor forgatta a lemezt a Poineer DVD író, de csak feltelepült. Indításnál meg kiírta, hogy nem tudja ellenõrizni a lemez eredetiségét. Ez kész. 😞(((

Többször próbákoztam, felpörgeti a DVD-t, zúgatja, aztán kiírja ezt. Most indítsam SecuromLoaderrel és írjam be az online sorozatszámot. Ez csaka patchek megérkezéséig megoldás. Még nem volt olyan DVD, amit ne olvasott volna a Pioneer, ráadásul 1 hónapos.

Ötlet?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Cowek
Én mindig mondtam hogy nem véletlen amiket mûvelsz :-)
Grat!

http://www.f1-info.hu/

JuanG
ja, gratula Code 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Mnemomic
Gratula amúgy!

Mnemomic
A enyém is idétlen volt? <#zavart2>

Mnemomic
A BHmotorsports oldalon tiéd lett a hét képe? 😊

Danielmagua
Csak hogy értelmesen használjam ki a közös felületet, szeretném megkérdezni,h esetleg nincs-e vki aki versenynezni szeretne? <#circling>

HRC Racer - . - Dani-Faktor&#8482; :)

Alexease
Igazabol, ezt teljesen felesleges volt leirni, mivel aki hulyesegeket kerdez, az valszeg nem olvas vissza, nem nez linkeket es nem olvas FAQ-ot a banner alatt😉)))
Alexease
A felesleges, buta, idetlen es ertelmetlen warez hozzaszolasokat torlom! Nem tilos a warez, de ha ezzel a fapados vedelemmel valaki problemazik, azzal nem lehet mit kezdeni. Hasonloan az alapveto szamitastechnikai problemak megoldasahoz. Akinek nem megy, ahogy szoktam volt mondani, "fakocka es gumikalapacs"😊

Es termeszetesen, az egyeduli cel, a topic tisztan tartasa azoknak, akik ertelmesen es erdemben akarjak hasznalni a kozos feluletet.
np 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Danielmagua
eléggé 😊

Sheltem
Jaaaa valamit nagyon félreértettem bocsi 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Hol közvetítik és mikor?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Ford Mustang GT350 vs Murciélago <#hehe>
de durca lesz<#eljen><#pias>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

CodeRed
hehe...mekkora lesz már GTO vs Saleen <#idiota>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ha elöl 40 hátul 60%ra állítja bizony "driftelni" szeretne a kocsi hátulja..
kimozdul a segge így tuti megpördülés...
100%
60:40
ez a tutkesz beállítás..nekem zokott blokkolni..majd a videjón meglátjátok..

Csak azért, mert nézegettem a WTCC real videókat és ott bizony rendszeresen "füstölõsre" blokkolják a kerekeket. Viszont, ha ezt a GTR2 nem tudja, akkor félõ, hogy a Race sem lesz reális. Amúgy meg nehogy már ne lehessen egy GTR autó kerekeit blokkolni. Aki meg nem tud úgy vezetni, hogy ne blokkoljanak a kerekei, annak ott az ABS.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Panther
Miért akarod, hogy blokkoljanak a kerekek? már nem elõször olvasok ilyet és el nem tudom képzelni, hogy egyesek mit akarnak ezzel. Javítottak jelentõsen a gumifizikán, ezért (is) nem blokkolnak be olyan könnyedén a kerekek. ÉLvezetesebb lett a vezetés. Ha padlófékezésnél gázt is adsz, akkor nekem általában nem blokkolnak a kerekek, éppen a gázadás miatt, egyébként mindig adok gázt fékezésnél.

Ha kerékblokkot akarsz, akkor javaslom a fékerõt állítsd be 100%-ra és elöl legyen negyvenvalahány az érték.

Úgy próbáltam... Egyedül a padlófék+gáz combo-ra blokkoltak az elsõ kerekek.

állítsd a fékerõt 60:40re..és padlófék..a fékezési erõt 100%ra állítva

Alexease
Egy ficko kesziti, konvertalja a GTL autokat, eleg nagy munka, egyszer kesz lesz.
Nekem nem sikerül állóra fékezni a kerekeket vagyis blokkolni. Ez miért van?
(Nincs ABS bekapcsolva...)
Más: nem lehetne a GTL autókat konvertálni vagy használi GTR2 alá/alatt?

Aki esetleg szeretne csapatni a DeTomaso Pantera-val, annak erre tessék: http://www.megaupload.com/?d=MBCK204S
igen ezekben van + a CREWban is van egy asszem a PITBOARD.DDS (amit a boxban elédrak a szerelõ) 59 kép
lac coo
A képként szereplõ szövegek hol találhatóak meg még ezeken kívül ?

UIData : GTR2 Options
GTR2Text Options

Vagy csak ennyi van?
plusz még láttam valahol a pit jegyzet template-jét is azt még megtalálom ...( Asszem stex -ben van...)

Laceee te biztos vágod !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Danielmagua
gyere vissza!

chalezlopez
Már éppen egy jó körön voltam...! <#fejvakaras>

Vamos Argentina!

Hamachi szoba: HQ GTR 2
Pass: gtr2
Server nev: HQ
Max player: 8
NGT2003, NGT2004
lac coo
Esõ kivételével szerintem semmi baja a grafikának, de nyilván erõs proci kell alá a sok adat számítása miatt ...

mohus
láttam egy GTR videót...faszik beöltözve...graf maxon és folyamatosan ment😊 vas volt alatta😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Az aszfalt tükrözõdés levesz kb 30 fps-t.. Ha jól tévedek .

VRSDM
mondjuk nemértem az esõ nemis olyan szép hogy ennyit rontania kéne (és fizika meg akoranagy nincs hogy azért szaggasson akár egy kocsinál is a 2000-esem

u dont have to listen anybody else but me

Nekem mondjuk nem ugrál. Rajt kb. 32-38, utána 54-60, attól függõen, hogy mennyi autó van elöttem. Esõben persze drámaian romlik a helyzet...

mohus
persze hogy van...

és az nem is lenne baj ha pl 30 lenne stabilan....hanem az ha ugrál...mondjuk 25 és 100 között😊 benézed a kanyart rendesen😊

ez a pc kis sajátja😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

VRSDM
van, az más kérdés hogy azon a szinten amin játszol jobbleszel-e emiatt, nemvéletlen nyomatja az összes pro mingraf-on a lehetõ legkevesebb vertex-el, és egyes textúrák nélkül a játékokat

de nem vagyok pro. legalábbis gtr-be nem😊

u dont have to listen anybody else but me

A profikat kérdezem, hogy van-e jelentõsége (irányítás), hogy 35-40 vagy 60-80 fps -el megy-e a GTR2???

Sziasztok! Lenne egy kérdésem, nincs semmi viszónyítási alapom, BMW M3 GTR-el Road attlantán milyen idõket lehet menni?

SuperCharger
Nem, botokat sajna nem lehet betenni. Simbinék ezt a fícsört a WTCC-s gamébe rakják majd be elõször... (remélhetõleg talán utólag ebbe és Legends-be is)

MaverickSXT
jol megy az a ferrari<#eljen>

JuanG
gondolhattam volna 😊

CodeRed
Benne van a fenti TrackPack-ban.

JuanG
jaja, egyik kedvencem 😊...NR2003-hoz sok jó pálya van, amit érdemes lenne konvertálni 😊...Cadwell-t honnan szedted?

CodeRed
<#eljen>Este meglessük :-)
Azért EZ a Cadvell Park sem semmi GT autókkal. Nyam-nyam.

Sheltem
Valaki nem tudja esetleg, hogy honnan lehet letölteni régebbi versenyekrõl videókat? Elnézegetnék párat.

Alexease
CDGalaxis (www.cdgalaxis.hu)
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy a Media Marktban lehet már kapni??

Köszi

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

MaverickSXT
Hi all
mostansag nagyon sok elfoglaltsagom van de ha epp raerek convertalok,most epp az Adria racewayt convertaltam ami szedheto a bannerban talalhato GTR2 TRACKS helyrol