10998
  • lac coo
    VS_INSIDE_BRAKES_LOW=GTR\brakes_low_in.wav // low-speed
    VS_INSIDE_BRAKES_HIGH=GTR\brakes_high_in.wav // high-speed

Ez van beírva, a helye meg tuti ott van amira mutat, BMW alatt is tök ugyanez szól ...
    Vagy van valami más dolog amitől nem szól ? (Nem úgy melegszik vagy ilyesmi..)
  • Alexease
    Ez meg OFF:)
    NR Trans-Am, Laguna Seca, 15 kor;)

NR-Calssics_-_TransAm_-_LagunaSeca_-_Race.wmv (12Mbyte)

• Alexease
    Kuld at az SFX file-t, megnezem.
  • lac coo
    A fékhangot nem tudod miért nem szól Lotus alatt ?
    Megnéztem mégegyszer, de jó helyre mutat, elvileg jónak kellene leni...
  • lac coo
    Bizony figyelni kell rá :))))) Nem olyan atomstabil mint a Lister pl ...;)
    Az ilyen ufoknak, akik mindig nyernek meg nem marad más mint a hotlapzás :))))))Még versenyen is :))))
  • Alexease
    En is igy vagyok, idom minimalis;) Igy a legjobb, ugyis az elozgetes, az elorenyomulas a legjobb, elol lenni nem nagy elvezet;))

Formula autokbol is csak azokat szeretem, amelyeknel meg botvalto van:P

A Lotus-t en is szeretem, elvezetes vezetni, kezesbarany, de azert erdemes ra figyelni, ahogy a filmed vegebol is latszik:)))
  • lac coo
    Olyan keveset tudok játszani, hogy nem pazarlom az időt időmérésre ! :)))
    Meg aztán az igazi élvezet , a verseny, nem az , ha egymagam kőrözgetek :))))
    De ma kipróbáltam F1-et kuplungal -váltóval...Hát az már kemény :))))
    De ez a kis Lotus elmondhatatlanul jó ...
  • Alexease

Latom, Te is a vegerol szeretsz indulni;) En is igy szoktam, SprintRace, 15 kor, 100% AI, es a vegere talan/altalaban megcsipem az 5. helyet;) Persze, auto es palya fuggo;)
  • lac coo
    On .:
    Lotus, két kör Barcelonában .Semmi extra , csak unatkoztam :))) Természetesen segítség nélkül, botváltóval, kuplung pedállal .Minden egyes fel és leváltásnál kuplungolva .
  • lac coo
    Lotus-nál miért nem működik a fékhang ? Tuti jól raktam be sfx-be mégsem szól ...
  • Alexease
    Az 1.0-as verziot igen! De az 1.1 mar teljesen hivatalos, hasznalhato!
  • GPx8
    Jól emléxem, hogy a GTP mod-ot visszavonták jogi problémák miatt? Legalább is az eredetit, ami még nekem van meg.
  • aesirbaba
    Asszem vissza is rakom, és lesz egy kis csapatás a TPTCC-vel az IoM-en :D
  • lac coo
    Régóta ki akarom próbálni , de nem sikerül megszereznem sehonnan sem :(((
    Letöltöttem egy "verziót" de nincsenek elnevezve a felek benne :))) ( exe , cab ...stb...)
  • Alexease
    :)
    A "rendes" fizikat akarsz, abszolut jol erezheto autobeallitasokat akkor erdemes kiprobalni (NR2003):) Nem fontos a NASCAR resszel menni, korbe-korbe, ha valaki nem szereti, van azert hozza 1-2 jo MOD is, sok palyaval. Pl. Trans-Am, GTP MOD-ok. Lehet, hogy nem DX9 efektorgia, de legalabb nem "rajfilmes";))
  • lac coo
    Ez jól néz ki !
    A megvilágított reklámtáblák különösen tetszenek .
  • Alexease
    Mar megint OFF:)
    NR-Calssics_-_GTP_-_Silverstone-Night.wmv (10Mbyte)

• lac coo
    Még az idén :)))

Nem tudom, nem sok időm van sajnos :(( Codered-é előbb meglesz és valszeg jobb is , jobban ért hozzá, úgyhogy nem maradtok hangok nélkül ;)
  • Toby0501
    Ez mikor lesz public? Nagyon odab*sz
  • lac coo
    Én is pont ezt a kettőt csináltam meg legelőször, plusz a fékhangot....Link .
  • autoszimulator
    konfigod?
  • daf xf
    Meg a másik az hogy nekem a gém még 800x600 16bitbe is akad.
    Ez milrt lehet?
  • LeePí17
    dedurca...
    publikra!!
  • autoszimulator
    csókolom

mellesleg a srác 14-18 közti szal valószínűleg egy angol windows emgizzasztaná, még én is elgondolkodok néha h mi hol miért van :D

CodeRed: Durva, remélem public lesz majd, mert nekem most pl Saleen motorhangom nincs, mer betettem vmi sound-update-t hozzá, oszt nem müködik, töröltem, azota meg hang sincs
  • lac coo
  • CodeRed
    Elkezdtem énis updatelni a hangokat...pár már készen van, ebből kettőt ITT megtekinthettek/hallgathattok.
  • LeePí17
    hahó öcsi..

jah meg ne magyar XPt használj..az nagyon gány....
    az angol hidd el 1000X jobb..és nem ír ki ijen alkalmazáshibákat..
  • autoszimulator
    jo hogy a windowsos hibaüzenetek alig vannak tele helyesírási, elgépelési hibákkal

Nekem ezt a problémát anno a rainbow six generálta, de könnyedén megoldottam egy játékdelete-el.
  • LeePí17
    cseréld meg a memóriádat..vagy rakd át 1 másik slotba...
    esetleg lehet h a Windows a hiba...(mármint a skinre gondolok..)
  • daf xf
    Sziasztok!
    Felraktam a játékot és mindig eztírja amikor betöltenié a pályát:
  • lac coo
    Ja persze , hülye vagyok .... Bár a kupa nem érdekel, azt viszont elfelejtettem, hogy mindegyiknek sorszáma van :))))
    Végülis egy sort bemásolgatni nem nagy cucc, főleg hogy így végre nem 20 db egyforma kinézetű autóval kell versenyeznem :)))
  • Alexease
    Az NEM jo!! Nem fog mukodni a Lotus kupa es raadasul kaosz lesz;) Ha ugyanazt a CAR-t masolod "korbe" csak eg autod lesz:)
  • lac coo
    Gondolom az is jó, ha csak átrakom a skineket és az összes .car file-t lecserélem valami másik Lotus-éra ?
  • lac coo
    Jó, ok , köszi .
  • Alexease
    Termeszetesen, meg sok helyen at lehetne irni ezt-azt, hogy kompaktabb legyen, de ahoz a fo GDB-ket kellene irkalni, ami mar bonyolultabb;)
  • Alexease
    Kicsit barkcsolni kell;)
    - Az uj Lotus-ok osszes CAR file-jaban ehelyett:
    "classes="LOTUS06"
    ez kellene:
    "classes="LOTUS06, FULL, 2003, NG3_2003, 24H_2003, BB, ELISE, SPA_2003"

• lac coo
    Letöltöttem innen a Lotus Bajnokságot, hogy lehetne megcsinálni azt , hogy az itt szereolő autókat lássa a játék sima versenyhétvégén is ?
    Próbáltam csak simán a skineket berakni a teams/ Lotus alá , de valamiért úgy sem jó ....
  • arty
    OFF
    ha AGP-s kell, akkor vegyél használtan egy geforce6600gt-t vagy 9800PRO-t, 20ezer közelében van
    ha pci-expressz kell, akkor 7300GT DDR3(!!!) rammal 20-22 körül ujonnan,
    ha többet szánsz rá, akkor ne itt offoljunk, hanem irj privit, irok még modelleket :)
    ON
  • Willi Betz
    hinnye ez bitang jó
  • irlindy
    ja és mien árban vannak?