10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
VS_INSIDE_BRAKES_LOW=GTR\brakes_low_in.wav // low-speed
VS_INSIDE_BRAKES_HIGH=GTR\brakes_high_in.wav // high-speed
Ez van beírva, a helye meg tuti ott van amira mutat, BMW alatt is tök ugyanez szól ...
Vagy van valami más dolog amitől nem szól ? (Nem úgy melegszik vagy ilyesmi..) -
Ez meg OFF:) 

NR Trans-Am, Laguna Seca, 15 kor;)
NR-Calssics_-_TransAm_-_LagunaSeca_-_Race.wmv (12Mbyte)
-
Kuld at az SFX file-t, megnezem. -
A fékhangot nem tudod miért nem szól Lotus alatt ?
Megnéztem mégegyszer, de jó helyre mutat, elvileg jónak kellene leni... -
Bizony figyelni kell rá :))))) Nem olyan atomstabil mint a Lister pl ...;)
Az ilyen ufoknak, akik mindig nyernek meg nem marad más mint a hotlapzás :))))))Még versenyen is :)))) -
En is igy vagyok, idom minimalis;) Igy a legjobb, ugyis az elozgetes, az elorenyomulas a legjobb, elol lenni nem nagy elvezet;))
Formula autokbol is csak azokat szeretem, amelyeknel meg botvalto van:P
A Lotus-t en is szeretem, elvezetes vezetni, kezesbarany, de azert erdemes ra figyelni, ahogy a filmed vegebol is latszik:))) -
Olyan keveset tudok játszani, hogy nem pazarlom az időt időmérésre ! :)))
Meg aztán az igazi élvezet , a verseny, nem az , ha egymagam kőrözgetek :))))
De ma kipróbáltam F1-et kuplungal -váltóval...Hát az már kemény :))))
De ez a kis Lotus elmondhatatlanul jó ... -

Latom, Te is a vegerol szeretsz indulni;) En is igy szoktam, SprintRace, 15 kor, 100% AI, es a vegere talan/altalaban megcsipem az 5. helyet;) Persze, auto es palya fuggo;) -
On .: 

Lotus, két kör Barcelonában .Semmi extra , csak unatkoztam :))) Természetesen segítség nélkül, botváltóval, kuplung pedállal .Minden egyes fel és leváltásnál kuplungolva .
-
Lotus-nál miért nem működik a fékhang ? Tuti jól raktam be sfx-be mégsem szól ...
-
Az 1.0-as verziot igen! De az 1.1 mar teljesen hivatalos, hasznalhato! -
GPx8 #4657 Jól emléxem, hogy a GTP mod-ot visszavonták jogi problémák miatt? Legalább is az eredetit, ami még nekem van meg. -
Asszem vissza is rakom, és lesz egy kis csapatás a TPTCC-vel az IoM-en :D
-
Régóta ki akarom próbálni , de nem sikerül megszereznem sehonnan sem :(((
Letöltöttem egy "verziót" de nincsenek elnevezve a felek benne :))) ( exe , cab ...stb...) -
:)
A "rendes" fizikat akarsz, abszolut jol erezheto autobeallitasokat akkor erdemes kiprobalni (NR2003):) Nem fontos a NASCAR resszel menni, korbe-korbe, ha valaki nem szereti, van azert hozza 1-2 jo MOD is, sok palyaval. Pl. Trans-Am, GTP MOD-ok. Lehet, hogy nem DX9 efektorgia, de legalabb nem "rajfilmes";)) -
Ez jól néz ki !
A megvilágított reklámtáblák különösen tetszenek . -
Mar megint OFF:) 

NR-Calssics_-_GTP_-_Silverstone-Night.wmv (10Mbyte)
-
Még az idén :)))
Nem tudom, nem sok időm van sajnos :(( Codered-é előbb meglesz és valszeg jobb is , jobban ért hozzá, úgyhogy nem maradtok hangok nélkül ;) -
Ez mikor lesz public? Nagyon odab*sz
-
Én is pont ezt a kettőt csináltam meg legelőször, plusz a fékhangot....Link . -
konfigod? -
Meg a másik az hogy nekem a gém még 800x600 16bitbe is akad.
Ez milrt lehet? -
LeePí17 #4646 dedurca...
publikra!!
-
csókolom 
mellesleg a srác 14-18 közti szal valószínűleg egy angol windows emgizzasztaná, még én is elgondolkodok néha h mi hol miért van :D
CodeRed: Durva, remélem public lesz majd, mert nekem most pl Saleen motorhangom nincs, mer betettem vmi sound-update-t hozzá, oszt nem müködik, töröltem, azota meg hang sincs
-
-
Elkezdtem énis updatelni a hangokat...pár már készen van, ebből kettőt ITT megtekinthettek/hallgathattok. -
LeePí17 #4642
hahó öcsi..
jah meg ne magyar XPt használj..az nagyon gány....
az angol hidd el 1000X jobb..és nem ír ki ijen alkalmazáshibákat.. -
jo hogy a windowsos hibaüzenetek alig vannak tele helyesírási, elgépelési hibákkal 
Nekem ezt a problémát anno a rainbow six generálta, de könnyedén megoldottam egy játékdelete-el. -
LeePí17 #4640 cseréld meg a memóriádat..vagy rakd át 1 másik slotba...
esetleg lehet h a Windows a hiba...(mármint a skinre gondolok..)
-
Sziasztok!
Felraktam a játékot és mindig eztírja amikor betöltenié a pályát:
-
Ja persze , hülye vagyok .... Bár a kupa nem érdekel, azt viszont elfelejtettem, hogy mindegyiknek sorszáma van :))))
Végülis egy sort bemásolgatni nem nagy cucc, főleg hogy így végre nem 20 db egyforma kinézetű autóval kell versenyeznem :))) -
Az NEM jo!! Nem fog mukodni a Lotus kupa es raadasul kaosz lesz;) Ha ugyanazt a CAR-t masolod "korbe" csak eg autod lesz:) -
Gondolom az is jó, ha csak átrakom a skineket és az összes .car file-t lecserélem valami másik Lotus-éra ? -
Jó, ok , köszi . -
Termeszetesen, meg sok helyen at lehetne irni ezt-azt, hogy kompaktabb legyen, de ahoz a fo GDB-ket kellene irkalni, ami mar bonyolultabb;) -
Kicsit barkcsolni kell;)
- Az uj Lotus-ok osszes CAR file-jaban ehelyett:
"classes="LOTUS06"
ez kellene:
"classes="LOTUS06, FULL, 2003, NG3_2003, 24H_2003, BB, ELISE, SPA_2003"
-
Letöltöttem innen a Lotus Bajnokságot, hogy lehetne megcsinálni azt , hogy az itt szereolő autókat lássa a játék sima versenyhétvégén is ?
Próbáltam csak simán a skineket berakni a teams/ Lotus alá , de valamiért úgy sem jó .... -
OFF
ha AGP-s kell, akkor vegyél használtan egy geforce6600gt-t vagy 9800PRO-t, 20ezer közelében van
ha pci-expressz kell, akkor 7300GT DDR3(!!!) rammal 20-22 körül ujonnan,
ha többet szánsz rá, akkor ne itt offoljunk, hanem irj privit, irok még modelleket :)
ON -
hinnye ez bitang jó 
-
ja és mien árban vannak?