GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hangba nálam a fekete lambo vitte a pálmát😊
u dont have to listen anybody else but me
annak a sárga corvettenek is brutálisan jó hangja volt!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ferko
corvette
a gyõztes saleen
Zebulba autója :p aki hallotta a SW 1. részének a versenye juthat eszébe..a hang. <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
meg videót is ha megtalálom a kamera kébeleit <#vigyor>#vigyor><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1>
/én pedig már reménykedtem hogy renszeres lesz kishazánkba
Láttam néhány srácot ma a Gold4 tribünön "GTR Masters" feliratu pólóban... <#eljen>#eljen>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
persze nem sikerült olyan jól a kép, de a "lényeg" látszik 😊
Endure, in enduring grows strong...
Kinek honnam van meg a GTR2??? Nincs meg valakinek a demo??? Vagy honnan lehet letölteni??? :S
Elõre is kösz...
Bárcsak minden évben láthatnánk õket a ringen<#pardon1>#pardon1>
bocs, ha off voltam
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
gt verseny
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
mert a fia gt ben van , de a gtr2 ben még nem láttam 😞
nincs, az van ami a fia gt versenysorozatban van, és nincs.
/énmeg megszivtam mert a haverom akivel mentem volna faszásan elment a széchényi-be, most keritek valakiet akivel menjek és ne egyedül... 😞
Van egy nagy gondom.Megvettem eredetib e a gtr2õt,föltelepitem,de inditásnál ezt irja ki:a required security module can not be activated.This program can not be activated.Valakinek van ötlete?
De nem tom ... 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az F1C-hez letezik egy friss(ebb) verzio - talan valamelyik RH-hoz jelent meg - de az le van vedve, nem lehet konvertalni. Nullarol elkezdeni, ujramodellezni, modder szinten min. fel eves munka (bar sok mindent azert at lehet venni a regibol).