10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Nekem a régebbi momo-m mikor elrepült távoli tájakra :-) és váltottam egy Thrustmaster Ferrari F1-re alig tudtam menni kuplungolás és H váltás nélkül. Azóta ismét beszereztem egy másik momo-t és helyreállt a rend, szal a kuplungolás és H váltás számomra nem lesz idegen, legfeljebb más érzés lesz egy más kialakítású kormánnyal. Szvsz megszokás kérdése az egész. Amúgy így videóról nem ismerem fel, de ez milyen kormány amivel tolod, Sidewinder? -
Nana... Én hetekig egy értelmes kört nem tudtam menni, pedig annyira azért nem vagyok béna :)))De majd mindenki megtapasztalja maga;) Mondjuk G25 előny a H-váltó, mert ott szépen fékezve egyből 2-esbe lehet rakni ahogy az ember a közúton szokta, nekem meg végig kell zongoráznom az összes fokozatot a botváltóval. De hát ez a real egy ilyen autónál ...
Mielőtt kipróbáltam én is sokkal könnyebbre számítottam , vagy lehet , hogy mégiscsak béna vagyok :)))) -
Majd figyeld meg micsoda videók lesznek itt ha kezdenek hozzájutni az emberek a G25-ökhöz.....hajjaj...akkor majd énis izzítom a kamerát :-)
-
Fox44 #4705 A HSW-n van setup! -
Néha hihetetleneket fékeznek , sokat felöklelek egy versenyen , pedig igyekszem figyelni :))))
Amúgy meg semmi extra nincs ebben, még elég lámán tolom 3 pedállal ...
-
Nehezen adta magát az a Bömös :)
Megmondom őszintén, még egy darabig elnéztem volna.. :$ -
Akinek van használható általában közzéteszi ha kérik ... -
Zoknimat nem cikizni ! :))) avagy lesz itt sírás a G25-el :)))
Aztán este lepucolom az extra-ról a sok szemét videómat ;) -
az össszes setup használható, a kérdés hogy mire...
mellesleg én sem mondom el a kezdetleges kis setup-jaimat, jobb azokat magamának tudni, nemtudom más hogy van vele -
Valaki használható kocsibeállításokat please! -

-
LeePí17 #4697 tudtommal első kerekes..
manapság minden átalakítható..
úgy mint Őkelme
360 Modena..pff..
Kispolák Rulez :D
sry az Offért -
Az ugrás hagyján az engine hiba ( bár nem kellene egy kis kanyartól leérni az autó orrának, 3 keréken..) , de hogy legyorsulja a Mini a Ferka 550-et ( vagy hányast ? :))) , az már elég érdekes :)))) Abban sem vagyok biztos, hogy a Mini hátsó-kerekes... -
LeePí17 #4695 LoL
grat az ugráshoz :)
-
Nem tudták ...A fizika továbbra is használhatatlan :)))
De legalább vannak szép modellek, majd valami fizika-guru ráugrik :))) Egyszer, talán ....
De itt egy szép példa:
Morris vs Ferrari :)))) Némi tuningot kapott a Mini :)))) -
En is azert orultem neki - eloszor;) -, mert gondoltam, megsporolom a DVD pakolgatast a meghajtopba;) De sajnos nagyon nem utotte meg a szintet, vagyis inkabb eredeti GTL. -
LeePí17 #4692 hát igen a GTLes versenyeink nagyon ott voltak...
de így nem kell lehúzogatnom a dvd meghajtómat..
szvsz hülyülni ellehet vele..
-
Nem biztos hogy kuka, de valszeg osszessegeben messze elmarad az eredeti GTL-tol;( Bar akinek nincs meg a GTL, annak meg jo lehet:)
Sajnos kodolva van az eredetiben az osszes fizikai-, gumi-, felfuggesztes file-ok, a hangok, stb. Vagyis ami bekerul ebbe a mod-ba, az mind "hazi barkacs":) Ami persze, nem jelenti azt hogy nem lehet jo:) De azert ennyi autot beallitani rendesen, foleg hogy egymashoz kepest megmaradjanak az aranyok, az nem egyszeru. Valszeg az eredetiekkel tobb honapig kiserletezett a SimBin;) Es persze, az eredeti hangok, amelyek teljesen hianyoznak;(
Mondjuk, ez mind csak akkor ervenyes, ha meg mindig nem tudtak feltorni a GTL vedelmet:) De valszeg nem tudtak;) -
LeePí17 #4690 miért is? -
Szvsz kuka az egész Legend mod... -
kiralysag,ezt a modot varom -
LeePí17 #4687 nembaj..lejön azt kiis próbálom :) -
csatlakozom Lepíí17hez -
Nem tom milyen, de csak megnézem ...Hátha még a végén valami használható kerekedik belőle :))) -
LeePí17 #4684 Király!
THX!
-
GTL cars to GTR2 Patch 1.0 Released.. 116 Mega..
Conversion done by: Pandora
Legends standalone, renaming and sorting all the teams out: Pandora & Hony76
Cars patched in this Patch :
TC65 Cars, Engines and Physic´s patched by Pandora
GTCTC76 Cars, Engines and Physic´s patched by Pandora
GTC65 Cars, Engines and Physic´s patched by Pandora & Hony76
All Tire patched by Hony76
Custom Championships by Pandora
Custom 24H by Pandora -
wow, erre nem is emlékszek, az a nap teljesen kimaradt, másnap a kórházban ébredtem fel :)
pénteken a kis jelzőért még kapni fogsz
-
GPx8 #4681 on topic.
GTR2 V8 mod Hidden Valley -
szegény kis Met mennyit röpködött itt ;-) -

-
-
Hali! Valaki tudna adni jól használható kocsibeállításokat a Hungaroringre? Köszi! -
meg ez se volt semmi :)))
zúzás -
Ja, jó lassan :)))) Egy ligában ez a tempo minimum 5 mp körönként :))))) -

Azt hiszem, a 12-es lilaban en sem usztam meg epp' borrel;) -
Ha már OFF akkor NR2003-ban EZ a mod sem volt rossz. Bár fun, de nagyon jó. Az tuti, hogy ha lesz G25-öm az első az NR2003 lesz amin kipróbálom. -
nagyon jol nyomtad grat
-
eleg jol alja a "sarat" ez a game -
Sima Lotusnál működik csak a kupában nem, pedig az is ugyanonnan szedi a hangokat ....Nem értem .... -
Nagyon állatok a hangok meg a pilótafülke ! ;)