10998
  • CodeRed
    Nekem a régebbi momo-m mikor elrepült távoli tájakra :-) és váltottam egy Thrustmaster Ferrari F1-re alig tudtam menni kuplungolás és H váltás nélkül. Azóta ismét beszereztem egy másik momo-t és helyreállt a rend, szal a kuplungolás és H váltás számomra nem lesz idegen, legfeljebb más érzés lesz egy más kialakítású kormánnyal. Szvsz megszokás kérdése az egész. Amúgy így videóról nem ismerem fel, de ez milyen kormány amivel tolod, Sidewinder?
  • lac coo
    Nana... Én hetekig egy értelmes kört nem tudtam menni, pedig annyira azért nem vagyok béna :)))De majd mindenki megtapasztalja maga;) Mondjuk G25 előny a H-váltó, mert ott szépen fékezve egyből 2-esbe lehet rakni ahogy az ember a közúton szokta, nekem meg végig kell zongoráznom az összes fokozatot a botváltóval. De hát ez a real egy ilyen autónál ...

Mielőtt kipróbáltam én is sokkal könnyebbre számítottam , vagy lehet , hogy mégiscsak béna vagyok :))))
  • CodeRed
    Majd figyeld meg micsoda videók lesznek itt ha kezdenek hozzájutni az emberek a G25-ökhöz.....hajjaj...akkor majd énis izzítom a kamerát :-)
  • Fox44
    A HSW-n van setup!
  • lac coo
    Néha hihetetleneket fékeznek , sokat felöklelek egy versenyen , pedig igyekszem figyelni :))))
    Amúgy meg semmi extra nincs ebben, még elég lámán tolom 3 pedállal ...
  • Toby0501
    Nehezen adta magát az a Bömös :)
    Megmondom őszintén, még egy darabig elnéztem volna.. :$
  • lac coo
    Akinek van használható általában közzéteszi ha kérik ...
  • lac coo
    Zoknimat nem cikizni ! :))) avagy lesz itt sírás a G25-el :)))

Aztán este lepucolom az extra-ról a sok szemét videómat ;)
  • VRSDM
    az össszes setup használható, a kérdés hogy mire...
    mellesleg én sem mondom el a kezdetleges kis setup-jaimat, jobb azokat magamának tudni, nemtudom más hogy van vele
  • w77d
    Valaki használható kocsibeállításokat please!
  • CodeRed
  • LeePí17
    tudtommal első kerekes..
    manapság minden átalakítható..
    úgy mint Őkelme
    360 Modena..pff..
    Kispolák Rulez :D

sry az Offért
  • lac coo
    Az ugrás hagyján az engine hiba ( bár nem kellene egy kis kanyartól leérni az autó orrának, 3 keréken..) , de hogy legyorsulja a Mini a Ferka 550-et ( vagy hányast ? :))) , az már elég érdekes :)))) Abban sem vagyok biztos, hogy a Mini hátsó-kerekes...
  • LeePí17
    LoL
    grat az ugráshoz :)
  • lac coo
    Nem tudták ...A fizika továbbra is használhatatlan :)))
    De legalább vannak szép modellek, majd valami fizika-guru ráugrik :))) Egyszer, talán ....
    De itt egy szép példa:
    Morris vs Ferrari :)))) Némi tuningot kapott a Mini :))))
  • Alexease
    En is azert orultem neki - eloszor;) -, mert gondoltam, megsporolom a DVD pakolgatast a meghajtopba;) De sajnos nagyon nem utotte meg a szintet, vagyis inkabb eredeti GTL.
  • LeePí17
    hát igen a GTLes versenyeink nagyon ott voltak...
    de így nem kell lehúzogatnom a dvd meghajtómat..

szvsz hülyülni ellehet vele..
  • Alexease
    Nem biztos hogy kuka, de valszeg osszessegeben messze elmarad az eredeti GTL-tol;( Bar akinek nincs meg a GTL, annak meg jo lehet:)
    Sajnos kodolva van az eredetiben az osszes fizikai-, gumi-, felfuggesztes file-ok, a hangok, stb. Vagyis ami bekerul ebbe a mod-ba, az mind "hazi barkacs":) Ami persze, nem jelenti azt hogy nem lehet jo:) De azert ennyi autot beallitani rendesen, foleg hogy egymashoz kepest megmaradjanak az aranyok, az nem egyszeru. Valszeg az eredetiekkel tobb honapig kiserletezett a SimBin;) Es persze, az eredeti hangok, amelyek teljesen hianyoznak;(

Mondjuk, ez mind csak akkor ervenyes, ha meg mindig nem tudtak feltorni a GTL vedelmet:) De valszeg nem tudtak;)
  • LeePí17
    miért is?
  • lac coo
    Szvsz kuka az egész Legend mod...
  • MaverickSXT
    kiralysag,ezt a modot varom
  • LeePí17
    nembaj..lejön azt kiis próbálom :)
  • VRSDM
    csatlakozom Lepíí17hez
  • lac coo
    Nem tom milyen, de csak megnézem ...Hátha még a végén valami használható kerekedik belőle :)))
  • LeePí17
    Király!
    THX!
  • lac coo
    GTL cars to GTR2 Patch 1.0 Released.. 116 Mega..

Conversion done by: Pandora
    Legends standalone, renaming and sorting all the teams out: Pandora & Hony76

Cars patched in this Patch :

TC65 Cars, Engines and Physic´s patched by Pandora
    GTCTC76 Cars, Engines and Physic´s patched by Pandora
    GTC65 Cars, Engines and Physic´s patched by Pandora & Hony76

All Tire patched by Hony76

Custom Championships by Pandora
    Custom 24H by Pandora
  • Met
    wow, erre nem is emlékszek, az a nap teljesen kimaradt, másnap a kórházban ébredtem fel :)

pénteken a kis jelzőért még kapni fogsz
  • GPx8
    on topic.
    GTR2 V8 mod Hidden Valley
  • sajoati
    szegény kis Met mennyit röpködött itt ;-)
  • CodeRed
  • CodeRed
  • w77d
    Hali! Valaki tudna adni jól használható kocsibeállításokat a Hungaroringre? Köszi!
  • JuanG
    meg ez se volt semmi :)))

zúzás
  • lac coo
    Ja, jó lassan :)))) Egy ligában ez a tempo minimum 5 mp körönként :)))))
  • Alexease

Azt hiszem, a 12-es lilaban en sem usztam meg epp' borrel;)
  • CodeRed
    Ha már OFF akkor NR2003-ban EZ a mod sem volt rossz. Bár fun, de nagyon jó. Az tuti, hogy ha lesz G25-öm az első az NR2003 lesz amin kipróbálom.
  • MaverickSXT
    nagyon jol nyomtad grat
  • MaverickSXT
    eleg jol alja a "sarat" ez a game
  • lac coo
    Sima Lotusnál működik csak a kupában nem, pedig az is ugyanonnan szedi a hangokat ....Nem értem ....
  • lac coo
    Nagyon állatok a hangok meg a pilótafülke ! ;)