GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Jó lett nagyon😊 <#eljen>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Panther
A World Movement hatással van a pálya hõmérsékletére? jól értelek? Az nem csak egy opció, amely a horizontális és vertikális FOV függvényében (is) "lassítja", vagy "gyorsítja" a külvilág mozgásának ÉRZETÉT (a sebességérzetet)?

Mert ezt a játékon belülrõl is lehet állítani, de lehet, hogy félreértettem valamit.......

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Panther
Nézd, ha valakinek az SLI videokártyapár nem túlzás, akkor a RAM sem az. Pontosan 3DB 1 GB-os RAm van az alaplapban. De ez persze még nem oldja meg a változó idõjárás mellett folyó verseny (és szép számú versenyzõ) problémáját.

Aceton kérte a Donington setupomat Corvette-hez (1.26-os), itt van:

Corvette

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Sheltem
Köszi a linket!

Pont ilyesmire van szükségem.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MaverickSXT
azt gondoltam hogy joval gyorsabb de a video jo GRAT

CodeRed
Hát az az igazság, hogy az M3-ast vissza kellett lassítani a videóban, hogy minden kanyar egyszerre legyen látható. Amúgy vagy fél perccel gyorsabb mint a GTL-es bömi :-)

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Úgy mint betonhõmérséklet nincs külön állítási lehetõség, hanem a WORLD MOVEMENT beállítása van erre hatással. Én ezt az értéket mindíg 100%-ra állítom monden ISI játékban, mert bizony így nagyban változnak a pálya adottságai a verseny alatt és az idõ fügvényében. Ajánlott erõmû gép a 100% bekapcsolásához.

mér lenne.
vannak alaplapok amik bírják..sõt akár a 4Gbot is..
mostanság elterjedtek az 1024mbos memóriák..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Beagie
off: 3 GB RAM nem túlzás egy kicsit?

www.gtr-masters.hu

Panther
Nem is tudom. Nézd meg a GTR2 rankon, itt: GTR2 Rank

Én 1:48-at mentem.

Más: fenn voltam jópár 10Tacle szerveren, de észrevettem, hogy az idõjárás mindenütt száraz. Talán nem véletlenül, mivel a program gépigénye 26 versenyzõ után ugrásszerûen megnövekszik. A GeForce 7800-as kártyám és a 3 GB ramom ellenére néha 37 fps-t kaptam imolában, az átlag 45 körüli volt. Ha ezt most megfejeljük azzal, hogy a változó idõjárás levesz -20/30 fps-t, akkor a végletekig kell butítani a játékot grafikailag, hogy minden jól menjen.

MaverickSXT
a zene brutalis /Go in 60 Second/ mintha az M3 as nyugotabban menne

CodeRed

SuperCharger
Viszonyítási alapnak nagyon jó, ha kezdesz egy open practice-t, pl. mediumon.

Dietrich
vissza az egész..látom már.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
a faq-ban leirtak szerint telepítettem a motecet, elindotom de semmi adatot nem ment el 😞 tök üres ez a lap edzés alatt vagy közben, vagy futam után.
mi lehet a baj?eredeti játék kell hozzá?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sheltem
Egyébként egy táblázatot tartanék klassz dolognak ahol sg userek pályaidejei lennének autókhoz és championshipekhez viszonyítva. Jó viszonyítási alap lenne, hogy mennyire megyek szar idõket 😊
Nem tudom erre mennyire lenne igény erre, én mindenesetre nézegetném.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

igen..a Geditor és az iripper..
én legalábbis ezeket használom 😄

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

SuperCharger
Tudtok GTR2-höz valami progiról, amiben a szerkesztett textúrákat meg lehet nézni, és nem kell hozzá maga a játék? (mint nr2003-hoz a Car Viewer)

lac coo
És a betonhõmérséklet-változást hol lehet beállítani ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#vigyor2> szóval az idõ / 1:51:8 / jónak számít az imolai pályán a BMW-vel? <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

SHADOWEYES7
nem égõ.
én is irtam már el mást!<#smile>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

jólvan!!! 😄😄😄 már késõ van!! de égõ!! 😊) szóval BMW-vel!!!! 😄😄😄

www.smart-bus.hu

SHADOWEYES7
BNW<#idiota><#idiota><#idiota>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sziasztok! Az imolai pályán a BNW-vel az 1:51:8 jó idõnek számít? Köszi...

www.smart-bus.hu

Ombika
Kormany ami a videon van sajat gyartmany DFP-bol?

SitatiS
Az gáz<#szomoru1>,borzasztó sokat enged a program...

Let the good times roll.

CodeRed
Ha a kanyarlevágásokra gondolsz, azt csak ki\be kapcsolni lehet ha jól tudom.

SitatiS
Lehet ökörség,de nem lehet vhogy szabályozni a játékban a vágás határát?<#wave>

Let the good times roll.

CodeRed
Félelmetes ez a játék. A MoTeC adatok alapján verseny alatt a rajt pillanatától az elsõ 10-20 körig 9,5 fokot emelkedett az aszfalt hõmérséklete 20-25 fokos levegõhõmérséklet mellett. (ugyanis ez is változik persze ha be van állítva). A másik ami tetszik, hogy szintén MoTeC adatok alapján a beállítások fügvénye, hogy mennyit fogyaszt a kocsi egy kör alatt, és ez alapján nagyon ki lehet centizni az üzemanyagot a versenyek alatt. Az alábbi képeken jól látható. Persze lehetséges, hogy az elõzõ részben is így volt ez, de inkább csak most kezdtem el ezzel foglalkozni, mert sok "apróságot" ebben a második részben sokkal jobban érezni vezetés közben.

JuanG
azok sztem mi voltunk 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Az elsõk egyike volt amit kikapcsoltam, írtó gagyi....<#banplz>

Más 5let???

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

CodeRed
<#worship>KÖSZÖNÖM!

lac coo
Nem lenne jobb ezeket a sport topikban elintézni ? 😊)))))

Csiaki
Innen hogyan tudok letõlteni?Láma vagyok, de nem találom!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Willi Betz
Remélem itt van olyan is akit nem csak a gt-k érdekelnek.
Személy szerint én odavagyok Pólya Ádám bmwjéért.
Túrakocsi F csoport

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

lac coo
A legfontossabb PRL beállítások, ha nagyon ráérek akkor megírom a teljeset....:

[ DRIVING AIDS ]

Pitcrew Push="1" - bekapcsolva ha a boxutcában fogyna ki a benzin a pit szemályzet eltol a boxunkig.

Steer Ratio Speed="0.00000" - Egy bizonyos sebesség alatt az autó kereke jobban fordul kormányzáskor , mint ahogy mi valójában tekerjük .
Alapon 25 km/h -ra van állítva , célszerõ kikapcsolni , sok helyzetben hátrányunkra válhat .

[ Game Options ]

Locked Pit Cam="1" - Bekapcsolva a pitben is az autóban ülve maradunk.

Virtual Mirrors="0" - Virtuális tükröt kapcsolhatunk be ...

Vehicle Removal="120.00000" - A sérült , haladásra képtelen autók ennyi ideig maradnak a pályán . Másodpercben állítható .
Debris Removal="1511.00000" - A féknyomok a betonon ennyi idõ múlva tûnnek el . Másodpercben .
Parts Duration="120.00000" - A leszakadt alkatrészek ennyi idõ múlva tûnnek el . Másodpercben.

[ Controls ]

FFB steer vibe freq mult="0.00000" - Minél gyorsabban mész annál inkább remegni kezd a kormány .
FFB steer update thresh="0.0001500000" - Minél kissebb annál részletesebb az FFB, de csökkenhet az fps....
FFB rumble strip magnitude="0.30000" - A kerékvetõ rázkódás erõssége .
FFB rumble strip freq mult="1.00000" - Kerékvetõ számítási módja. Legjobb "1" -re állítani : 1kõ = 1 rántás...
FFB rumble strip pull factor="-0.70000" - A kerékvetõ mekkora erõvel rántja el a kormányt . Minél magasabb a szám annál erõsebben ránt. Mínuszban kell hagyni ...

lac coo
PRL /Game Options : Locked Pit Cam="1"

Willi Betz
Rájöttem már én is ezért google-ra teszem fel a videókat.<#vigyor0>

CodeRed
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy a boxban külsõ nézetre váltson a játék?

Dietrich
azóta már tudom persze <#eljen>

Dietrich
nem jó a megauplod..100-ra van lekorlátozva usereket tekintve hungary..

VRSDM
magni-court os köridõitek vannak?

/épp most mentem volna egy egész jót (magamhoz mérve) erre az uccso kanyarba ami a célegyenesbe visz nem levágom véleteln és törlni a köridõt? :S de akkoris megcsinálom😊

u dont have to listen anybody else but me

Alexease
Evek ota lealazza az egesz szimulatoros mezonyt, legyen az NASCAR, LFS, GTR, stb.😊) <#eljen><#worship>
Willi Betz
ha vkit érdekel a rajt akkor itt van:
RAJT

Dietrich
lealázta a mezõnyt mint minket a GTR2 megjelenése másnapján oscherslebenben :p

Dietrich
azt láttuk, hogy többen is az egyik csoportnál elöször találkoztak és mutatkoztak be..lehettek vagy 15-en 😊

a játék ujratelepítése megoldotta a problémát szerencsére 😊

Sõt, még Norbi is ott volt, adott is a Clio-ban kb. 1 célegyenesnyit a mezõnynek, hamár... 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

JuanG
mi is ott voltunk PH-sok (ASClub) 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty