10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Shadi #4750 az agp gyorsítást ki kell kapcsolni
-
CODERED...
congrat minden hangért, tényleg nagyon hangulatos mind! -
Hát a kérdésre válaszolva, nem lehetséges, hogy a 2004-es erőviszonyokban a Maserati így teljesített? Mert ami most látunk a tv-ben az ugye 2006 :-) Amúgy a ferkákon kívül más autót nem nagyon próbáltam érdemben...
F550-el milyen setuppal mentél ilye időt? Én mondjuk még nem csináltam qual setupot, inkább versenyre megbízhatót, azzal 1:42 közepe - 1:44 eleje között megyek (1:44-et már rusnya, ótvar, szétszagatott gumival) versenyen. Ez egy felfüggesztésben, szárnyban, és váltóáttételben módosított alapsetup. Ha a tiéd versenysetup, akkor le a kalappal durván tolhatod Te is :-) Nem tudom hol tudnék még 3mp-et összeszedni, de nem lehetetlen. -
Nézzük a kedvenc pályámat Imolát. :))))
F550-el: 1:39.9xx
F575-el: 1:40.750
Maserati Mc12-vel 1:42.9x

Kérdés és megjegyzés egyben: miért ilyen ótvar a Maserati, amikor most nem ezt látjuk a TV-ben, illetve hol az a borzalmasn sok lóerő, ami benne van, mert ez a játékban semelyik pályán nem jön ki. Hiába állítottam bármit ennyire képes. Sokkal jobb időket mentem még Corvettel is bármelyik pályán (bár a Corvette Monzában lassú, de ez érthető is). -
Kint van az új ASS. GTR2 Ultimate Guide van benne.
A NAPmodot még mindig nem próbálta senki? -
Még készülgetnek... -
zsebszi #4744 És ezeket honnan lehet letölteni (hangok)? -
Hát én igazából mikor a GTR-ben rácuppantam a 360-ra a Ferrari iránti vonzalom miatt tettem. Bár a Corvette is tetszett (hiszen jó kis muscle car) de a ferka a favorit (bár ha megnyerném a lottó 5-öst csakis egy Eleonor-t vennék/csináltatnék). Itt egyébként a GTR2-ben pont a ferka 550-es fizikája emlékeztet a legjobban TPTCC-re, jó, hogy küzdeni kell vele. Ilyen szempontból a 360-ast elég könnyű vezetni, bár egy kis gyakorlással lehet azt is ide-oda csúsztatni, de Ő inkább rátapad az útra és lassú a kanyarokban. Egy biztos.....ezt öröm lesz tolni G25-el. -
Az 550-est en is szeretem:) Teljesen jo lett a GTR ota. Valoban az egyik legjobb auto. Bar nekem - szinte - mind tetszik:) vezetesi elmenyre sokat fejlodot mind. A Porsche-kat mind szeretem, de ugyanugy elvezem a Viper-t is;) De ha koridorol van szo, es megbizhato kezelesrol, akkor a GT-k kozul az 550 a nyero valasztas:) Bar azert a Sallen-nel is lehet tolni rendesen;)) -

Zso rábeszélt, hogy jó ez :-) Azóta teljesen rááltam és minden kis rezdülését kiismertem. Elképesztő milyen dolgokat meg lehet vele csinálni. Erőcsúsztatásban komolyan mondom nincsen párja. Ha jól be van lőve elképesztő tempót lehet vele diktálni. Talán az egyik legélvezetesebb autó a palettán. Korábban sosem szerettem, mert hamar felpörög, de mióta ezt megtanultam a magam hasznára fordítani minden kanyart maximálisan ki tudok vele használni :-) Jah egyébként 550-es az új barátom
-

Latom, mostanaban a Modena utan nagyon "osszemelegedttel" az 550-essel (vagy 575-os?!) :DD -
Meg "ízfokozónak" egy kis Magyar szervízmenü hang. -
Új hangok... -
jogos a kérelem...
néztem mi a furcsa, aztán rájöttem hogy a lógód eddig nem nagyobb volt?
on:
mennyit játszotok hetente?naponta? -
okok...csak akarok rájönni h hogyan tudnám használni a GTR-t...meg ha nem ez a baj akkor feleslegesen nemakarok uj videokártyát venni... -
Szerintem ne kezdjetek MEGINT a videokartya, megy, nem megy, miert, mivel temat, mert felesleges... -
nem csak az...aztmondják h kifejezetten ezzel a videokártyával nem fut..
ATI RADEON 9600se...mer már beszéltem mással is akinek ugyanez volt a baj...neki egy másik driverrel mondjuk müködött de nekem nem...meg nemhiszem h a játék lenne a hibás mivel az 1. rész megvan eredetiben és azzal is ugyanez van...
-
nemis azt mondtam, de ha jol rémlik, irlindy folyton azt irta hogy, neki csak 128-as van és 256osat akar mert azzal biztosan menne már... -
nem csak a gpu memória mérete számít... -
figy nekem is 128megás gpu-m van mégis megy...
biztos hogy ott van a gond? -
rohadt élet...legyen már uj videokártyám...most race driver 3mal játszok...az irányítás nem rossz de az a versenyszellem nagyon hiányzik belőle ami a GTRben van....meg itt letolnak a pályáról...na mind1...azér remélem 1x még müködni fog nekem a gtr2... -
Nem. -
freelook ... asszem :) -
Hasan01 #4727 sziasztok a játék kijött ps 2-re??? -
Van egy olyan opció a menüben, hogy.....na basszameg filmszakadás....nem jut eszembe
szóval amivel lehet szabadon mozgatni az egeret, ezzel együtt szabadon "nézelődni". Most fejből eszembe nem jut, melyik opció az. Szal arra konfigolsz egy billentyűt, és cockpit, vagy külső nézetben szabadon forgathatod egérrel a virtuális kamerádat. Ezt remegtetve lehet ilyen hatást elérni.
-
Node hamár ennyire belejöttem a kérdezősködésbe
engedj már meg még egyet, kérlek! ;)
A videón mitöl "remeg" a kamera???
Olyan marha jó, mintha igazi "kézi" felvétel lenne. -
Namost az van, hogy sikerült fölgyújtanom a Corvettemet. :)))
Hideg van na, kell az embernek egy kis melegség...
Föltoltam a "sérülés érzékenység" csúszkát 200% -ra (max).
Hát ez kb. annyira reális mintha papírból lenne az autó,
de müxik. Egyébiránt igazad lehet. Kösz. -
Szerintem függhet attól, hogy mennyit hajtottad előtte a verdát. Én kb. a 20-25.ik kör körül dobtam el a szerkezetet mikor már a motor is elég meleg volt, és a gumik nem bírták a strapát (ide elfogyott a spéci gumi :-) ).
Mivel így nem sűrűn dobálom el a verdát ezért volt számomra meglepi ez a kigyulladás, bár már főztem meg a motort egy rossz visszaváltásból adódóan (akkor is kigyulladt az "ottó", az egy 360-as ferka volt). Szóval szerintem ez nem csupán grafikai beállítás függő, lehet, hogy random rakja be a tüzet, de szerintem inkább függ a kocsi pillanatnyi állapotától, és attól, hol trafálod telibe a falat, vagy az ellent ;-) . -
tudtok vmi hirt a v8 modrol? -
Sziasztok!
Nézem ezt a szép videjót.
Kérdésem a következő:
Hogy van az, hogy olyan szépen kigyullad a verda?
Nem mintha folyton erre játszanék, de nekem is
volt pár ilyen aranyos elszállásom és egyszer sem
gyullad ki az autó. Grafikailag minden effekt fullon
van, úgyhogy gondolom nem ezen múlik. Akkor min?
Üdv! -
endiboy #4720 baroooo :P -
-
Toya #4718
Ettől nem menekülnek meg a GTR2 játékosok sem
-
Én ilyent bármikor prezentálok ! :)) -
Még nem jó :( -
Na EZT szépen benéztem 
-
Értem. Nekem is olyan lesz, én nem adok ennyi pénzt kormányra ( nem is tudnék :))és tuti profibbat csinálok mint amit adnak a G25-höz .A pedáljaim meg nagyon jók minek cseréljem ..
Ez a fajta , igen ... Van egy kicsi holtjátéka, de már megszoktam és lusta vagyok szétszedni hogy megjavítsam :)))
Szal a lábaidat keverni fogod eleinte, hacsak nincs abban is gyakorlatod ;) -
Ez a fajta? Jól néz ki.
-
Ez egy saját joystic-ból alakítva :-) -
Milyen H-váltód volt?
Ez egy Tm RGT PRO...