10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Pitti #4910 Nemrég egyik haverral pont arról beszéltünk, hogy mennyi pénzt takarítunk meg a szimulátorozással. Pl. csak LFS-ben online ~1500liter üzemanyagot égettem el, és ~4500km-t autókáztam. Ha a pályadíjakat is beleszámolnám akkor igencsak nagy összeg jönne ki, nembeszélve néhány autó rommá töréséről és a balesetek orvosi költségeiről :D:D:D
Viccet félretéve én inkább erre költöm el a 60ezret mint felesleges utcai kocsikázásra... azaz benzinre. Van saját autóm és annyit járok amennyit mindenképpen kell. Mondjuk ígyis a havi tankolásom 5-10ezer
Valamint online versenyeken ugyanúgy vezetek mint ahogy az életben mennék, nem megyek bele kilátástalan manőverekbe, valamint az egész verseny teljesen valós érzéseket vált ki...izzad a tenyerem és magas az adrenalinszint :)
Szóval az ilyen "hajlamaimat" inkább kiélem szimmel mint élőben :)
-
az tény hogy iszonyat igényes az egész cucc, kár hogy nem lehet a g25-höz venni több szabadidőt is. :( -
Igen, köszönjük a rengeteg pályát!!!
-
...és, hogy továbbfűzzem b type gondolatmenetét, azért azt is vegyük figyelembe, hogy több és jobb minőségű anyagból készül mint eddig bármelyik ilyen eszköz. 2db motor, jórészt fém alkatrészek, masszívítás. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy az élettartama jóval nagyobb lesz mint más ilyen célra használt eszközöknek. És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy az árban benne lesz a H váltó (ami nem csak úgy magában lesz hanem egy majdnem középkonzol kialakíáson) és a 3 pedál! Amit ha most külön-külön szeretne bárki megvásárolni (ACT LABS) jóval többe jönne ki a szett ára. Egyébként egy tegnapi info szerint csúszni fog a G25 megjelenése, mert több megrendelés van belőle mint amennyit eddig legyártottak. Ezt az infót onnan tudom, hogy egy irodában dolgozom azzal aki nálunk a belföldi megrendeléseket intézi, és a Logitech MO-i beszerzési osztályával tegnap beszélt ez ügyben telefonon. És egyenlőre az ára sem lesz horror. Amúgy volt lehetőség itt a fórumban 50-60 körül jelentkezni G25-re, ha valaki nem olvasta volna. -
:DDD
Na persze...meg Ak47-t és detto,..minek az 'Opfles' :DDD
sztem sokunknak van autója a szimezés mellett, és pont bosszantó ha egy e-type-t, vagy éppen egy '67-es F1 szimet elégtelen..illetve butított eszközzel kell vezetni...pláne ha van lehetőség közeledni a valóságohoz. :) -
múltkor haverral beszélgettük a G25-öst és mondtam hogy 80k, azt mondja: "ennyiért veszel egy trabit, az tuti reális lesz." :D -
Amikor először kinéztem a saitek r440emet, az is volt vagy 25k, fél évvel később már csak 14k volt. Le fog menni ez is, csak picit meg akarja szedni magát a Logitech azokon, akinek azonnal/most/tegnap kell, és mindegy mennyiért. -
egyelőre nekemis, eszméletlen az ára, talán várok, mig lejjebbmegy, 50-60 környékére, bár az igazság az hogy mivel kevés uj termék jön ki a piacra, és kicsi a vásárlóréteg, emiatt kétlem hogy sokat vennék azaz érzékelhetően csökkenne az ára.. :( igy diákként, nemtudok mit kezdeni, 80ból inkább tankolok, 3hónapig :) -
THX -
Főleg énis a felhasználók véleményét hajtom a neten, de ettől függetlenül ha törik ha szakad megveszem a kormányt aztán legalább 2 évig sem gép fejlesztés se semmi nem lesz. A mostani szimulátor felhozatal nagyon jó (hál' istennek) a mostani konfigom bőven viszi őket, úgyhogy nem aggódom. Úgy érzem ez a párosítás legalább akkora áttörés lesz a szimulátor világban mint anno a ForceFeedback. Már ugye sok-sok éve léteztek rettentően jó minőségű FF kormányok, de a játékok fizikája és grafikája nagyon gyerekcipőben járt a mostanihoz képest (GPL örök kivétel). Ez a kormány úgy érzem/látom méltó minőségű/kialakítású lesz a mai szimulátor felhozatal mellé. Várom sok-sok szeretettel. -
Csak qva drága..... :( -
En is mar tobb helyen olvastam velemenyt, leirast rola, es eddig dicsertek. Foleg a kialakitast, ami valoban hosszu elettartamot "iger". Bar olyan reg meg nincs a piacon, hogy hosszutavu tapatsztalatok is legyenek, ami a lenyeg;) En bizok benne. Nekem most DFP van - ideiglenesen - es mar ezzel sincs (eddig) gond. Ugy nez ki, sikerult a MOMO betegsegbol kinoniuk:) -
Ma olvastam egy véleményt a G25-ről:
"Hardcore motyó, hardcore arcoknak. Halk, és eszelősen pontos , jó erőkkel dolgozó kormány, jó kemény fékpedál. Örökéletűnek tűnő kivitelezés. A Momo Force (piros) méltó utódja. Van kuplung pedál is, igaz ettől gyorsabbak nem leszünk, viszont még valóságghűbben vezethetünk, rally-ban jól jöhet, illetve pl GTL alatt az igazihoz még jobban hasonló módon lehet gépészkedni. "
Forrás -
Ne hülyéskedj már! Ne kérjél elnézést! Már eleve királyság, hogy átkonvertáltál 1000+millió pályát ingyen és bérmentve feláldozva ezzel a szabadidődet, azért, hogy mi tudjunk szórakozni!!!! Bazinagy KÖSZÖNET ÉRTE!!!! 
-
Hy!
most indítunk servert aki tud jöjjön!!
hamachi: NONSTOP GTR2
gtr2
-
megnezem talan az a gond,en nem ennyi autora allitottam be sorry -
ööö vmi rémlik hogy 24 ellenfélig jó a pálya, úgy rémlik -
toban hires texture -
Köszi! Ha hazaérek kipróbálom
-
www.no-grip.net toban all layout
én ezt tróbáltam, igaz csak a short-ot,de azzal nem volt gond. -
Pedig ez az amit én kértem tőled, aztán ide is linkelted a fórumba. Ami egyébként nagyon jó! Az AI 120%-on van és általában 1 autó mindíg keresztben áll a pálya közepén a célegyenesben, illetve ha versenyt futok akkor az egyik autó mindíg a SC helyére akar beállni. Én 20-29 ellenféllel játszom. Nem tudom számít e ez valamit. -
azon a toban on amit en konvertaltam nincs ilyen es HSW rol szedheto -
Sorry,de hétvégén nem voltam itthon, ezért nem is tudtam, hogy már felkerült, de gondolom akik olvasgatják a HSW -t azok már úgyis tudják, hogyle lehet szedni a hangokat. Lenne egy olyan kérdésem, hogy tud-e valaki GTR2 alá konvertált Toban-hoz valami update-t vagy javítást, mert sajnos 1-2 autó a pálya közepén "parkol" és némely autók megbolondulnak a pálya közepén mint pl ITT IS LÁTHATÓ. Olyan mintha pár autónak a box a pálya közepén leledzne :-) Jó őket kerülgetni de versenyen borzasztó, viszont Toban az egyik legjobb road pálya amin virtuális versenyt futottam életemben. -
-
Mit akarsz onnan letölteni ????
Vannak linkelve dolgok, de ahoz nem kell reg .... -
elég nagy
vok,de az rsc forumról lehet letölteni?és ha igen akkor hogy?(már regisztráltam)
-
Nemsokára.... De az a BMW-vel eggyütt lesz, mert azt csak autónként lehet berakni .
. -
lac coo! a te fékhangod (és egyebek) mikor lesz(nek) közzétéve? (csak a fékhang miatt érdekel) :) -
Nem tom ... Codered nem linkelte még be a hangjait...? HSW ... -
Ez messze van attól amit akarok :)))))
Karcos, lehorzsolt, koszos , ragasztószallagos lesz .... -
endiboy #4880 oké főnök :))) -
#4874 -> #4877 

on: lacco - tökéletes az már majdnem nemkell aggódni... (morgan készül) -
LoooL 
-
zsebszi #4877 Megvettem a gtr2-t. Mindenkinek ajánlom figyelmébe! -
GPx8 #4876 Ja meg lennének neonok alatta, meg angyalfény vagy mi a p*csa...
-

-
bodzamaci #4874 Amúgy a lenti BMW sztem királyul nézne ki, ha az első kerekei narancssárgák, a hátsók kékek lennének. -
bodzamaci #4873 Nálam már 3szor is volt safety car, és volt hogy az időjárás is megváltozott például időmérő elején még csak felhős volt az ég, a végére viszont már elég rendesen esett az eső. -
LeePí17 #4872 már konvertáltak..
banner alatt Maverick STX Trcks címen -.- -
GPx8 #4871 Sziasztok!
rFactorhoz készült pályákat lehet vhogy konvertálni GTR2 alá?