GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
nah ezt nem is tudtam. szép munka <#eljen>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

MaverickSXT
nagyon keves direkt convertalast csinaltam,java reszt tobb gamebol lett convertalva egy palya,hungaroring a GP4 bol van

sry, ez a #3379-re

Logitech Gaming Software 4.6 telepítve van?
Amúgy ez nem egy piros EX, amit tévesen RX-ként ismer fel a winfos?

Ch_Slater
szerintem gtl.

és a 2-es pakkban van egy hungaroring. nemtom melyik évjárat.

Rájöttem, a tûzfalam volt túl agresszív az üggyel kapcsolatban.
Amúgy a fenti pakkokban lévõ pályák honnan valók? GTR1hez készültek?
Melyikben van a hungaroring?

Bucser
próbáltad, hogy miután bejött az oldal CTRl + f5-öt nyomsz? lehet a cachelve neked egy régi request van esetleg? volt nálam hasonló máshol..

Ja és pl csak a sexploreres letöltõvel megy. Wellgetet elutasíítja nekem is. ÉS egyszerre csak egy file-t enged.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Értem. Hát akkor jobhíján tovább keresgélek.

Bucser
A hiba a te gépedben.. nekem símán megy...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

De, erõs hsz volt, de akkor sem tudok mit csinálni. Rányomok a bannerban a pack-2-re, bejön az oldal, rányomok a letöltésre, network problem. Na mondom akkor jobbgomb, mentés másként. Network error. Ugyanez opera, firefox és explorer alól is. Elmondaná valaki, mmégis mit csinálok rosszul?

Nem ráz a kormány játék közben😞mi lehet a gond?Logitech formula force rx-es kormány.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

JuanG
MEGJELENT MÁR A GAME ÉS HA IGEN MIKOR HOZZA A POSTAS .. ? <#idiota>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

VRSDM
még ha tudná sem irná le ide😊 mert valszeg olyan rövid...😊
harmadrészt, szerintem totális ujramodelezzeléssel hamarabb meglenne a modder. ergó nemlesz ez a gtr2-ben
negyedrészt nem leszarom hogy néz ki a verda?

u dont have to listen anybody else but me

nem tudja vki , hogyan lehetne pl.ezt a kocsit átkonvertalni az GTR bõl a GTR2 be ?

Ch_Slater
http://www.autosimsport.net/

le kell tölteni a zipet.

azt írja, hogy szerinte teljesen jó a pedál "heal-and-toe"-zni...

lac coo
Hol van ez ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ch_Slater
a mostani A.S.S-ban az újság mellett van egy (hardcore) physics mod (NAPmod) a GTR2-höz. próbálta már valaki?

+van benne G25 review is...

<#nevetes1><#eljen>

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Ch_Slater
lol. hirtelen milyen viccesen hangzott, ahogy elképzeltem amint elküldjük a faq-ba: "elmész ám a faq-ba..."

Alexease
Hetvegen es jovoheten nem leszek, probaljatok (le)kezelni, eliminalni, elkuldeni a FAQ-ba a az odaillo embereket😉 THX!
Alexease
Nem torlok vissza - okulas veget - de a tovabbi fejlemenyeket igen😉)
MaverickSXT
azert ez kicsit eros hsz nem gondolod?

MaverickSXT
<#worship><#eljen><#eljen>

😄
Istencsászár
Erre nem lehet mit mondani, tanuld meg használni az internetet és keress jobbat, HA találsz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo

SuperCharger
Hmmm... szeretnék én annyira amatõr lenni...

Benne van a kezemben valami zaftos szalonképtelen válasz, de visszafogom magam <#banplz>

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

A fönt(a bannerban) kijelzett pályákat nem lehet valami normális helyrõl letölteni? Mert a mostani szerverrõl egyszerûen nem lehet, mindig network problemet ír ki, bármikor is próbálom. Elég amatõr honlap.

VRSDM
ha a saját köreid "kirajzolására" gondolsz, szerintem mennek más pályán (mivel nincs a pálya vonalával összefüggésbe csak a kocsid utját (gáz-fék-üres) nézi, szerintem menne, bár nem próbáltam

csm
vki csinál hamachit?

BMW 325 iX Rallye Car :)

k8bal
ha ez nekem ment akkor bocs de már mindenhogy próbáltam és sehogy se megy... lehetne segíteni! és elolvastam úgy mentem vissza ahogy van és valamiért nem lesz átlátszó...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

CodeRed
Alex, lehet, hogy bele kellene rondítanod a banner-be, 200-as betûmérettel, hogy FAQ ELOLVASÁSA AJÁNLOTT A FELESLEGES KÉRDÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

k8bal
az ablak -ot meg a lámpát tartalmazó dds-t hogy kell elmenteni? pontosan hogy kéne kinéznie a amikor mentem?! (már mint a beállításoknak)

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Ch_Slater
Egy kis vezetéstechnikai olvasmány (angol)

A bal menüben lehet válogatni a témák között. Talán ez is hasznos lesz valakinek. 😊

Duddits
<#nevetes1>

lac coo
Tuti ! <#eljen>

Én pl. a difit soha nem fogom megérteni hogyan mûködik 😊))))))
Meg a köcsög menûgombokat, már túl vagyok a 100.-on 😊)))))))

Amúgy msot véletlenül mellényomtam és toltam egy time trial-t...
Azt hittem ez valami vérgagyi dolog , de nagyon tetszik, tök jól látom a saját körömet hol rontottam el, mikor tudok sokkal jobban kigyorsítani ( láthatóak a váltás helyei a lift miatt...) stb.....

Ez -nekem- egy nagyon jól sikerült dolog, kellemeset csalódtam benne !

Egyébként ezek a "vonalak" mûködnek más pályáknál is vagy csak a gyáriaknál ?

Alexease
A GTR FAQ oldalra feltettem nehany "Setup Guide" leirast, segitsegul az autok beallitasaihoz.
Shortstop
tõlem kérded? 😊
azt se tudom miaz el kéne olvasnom a FAQ-t 😊

mohus
mikor lesz hamacsizás???

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Rosszul írtam 😊))))

Kapcsold ki PRL-ben és ha fejrerakod magad nem állít vissza a gép ! 😊))))))))))))))

Shortstop
😊

lac coo
Kapcsold ki és akkor nem állít fejre ! 😊))

Shortstop
ma a GTR-ben Valenciaban a 126 körös verseny, 124. körében tetõredobtm a Maranellot. Felkiáltottam nemtudom kinek az édesanyját emlegetve, de a gép visszaállított...
azóta nemtudom örüljek-e neki vagy sem...<#szomoru1>

ujratettem XP-t és nem mentettem le hamachi azonosítóm ... <#falbav>
pls rugjatok ki hamachi szobákból mert csak foglalom a helyet <#vigyor5>
jah és csináltam egy új szobát
név : RB GeRillA
jleszó : gerilla
arty
az a vicc, h kb 3-4 napja nekem is eszembe jutott 😊)

Forza.

Kaszi46
tudtam hogy magas labda lesz!😛

*Posse*T.W.D*

Cowek
Lelépett Damon Hillel...

http://www.f1-info.hu/

Kaszi46
hová tûnt K.András? tudtok róla vmit?

*Posse*T.W.D*

VRSDM
azt nem tudom hogy hogy csinálják, de a kerekek valami iszonyat szépek, csak nézem sokszor, percekig közeli kamerából ahogy felpörög, aztán leáll, meg kapar, meg ahogy csillan a fénye...eszméletlen