10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
off:airsoftozok versenyszerűen, ottis elneveztek a figyelőségem miatt
kutászdroid-nak :D
on...
/van ilyen szó hogy figyelőség?
-
Hogy neked mennyi mindenre van időd figyelni!
...sasszem.
-
tükrözött finish felirat ottfigyel :D:D:D -
Nem csoda, hogy ez a pálya csak a 75-ös F1-szezonban szerepelt. Képtelenség megtanulni. -
Szabi1991 #4946
-
balacska #4945 Üdv!
Friss GTR2 tulajdonosként tesztelgettem ezt a kiváló játékot, eléggé meglepődtem mikor "űrhajó" lett a Ferrarimból. Kiváló vétel volt a játék, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ferrari űrhajó -
Nordschleife 2006___!56MB!
-
mar lassan elkeszul a sajat valos autom es akkor ujra aktivan itt leszek es mehet ujra a konvert,kozbe kozbe azert konvertalgatok de sorry mindenkitol kicsit lassan megy mert egyeb dolgaim is vannak,egyebkent az a link jo en is azt szedtem le csak a sajat grafomat raktam ra -
Vagy ez a Dutch Devil féle?Link ! -
Na, sikerült javítanotok ? 
A kanyargós Orchard Lake-t tényleg átnyomhatnád. nekem nagyon kínai ez az egész konvert :)))) -
storm4 #4940 GTR2 Skins - http://gtr2skins.1111mb.com/ -
zsgaby #4939 Oh...
Bocsesz :)
/me tudatlan -

Talán azért, mert a hamachi nem egy pálya, hanem egy program:D
-
zsgaby #4937 Elhiszem de nálam csak olasz spanyol kínai német stb pályák vannak és a kínai se hamachi.. -
tegnap próbálgattam drift-elni mára egész jól megy már, lesz majd movie :D -
pedig az a legjobb!
-
rotfl
-
zsgaby #4933 Én a sokat emlegetett hamachi pályát se találom a gaméban :)
-
én már 2x is kérdeztem. soha nem válaszolt senki. ebből leszűrtem a leszűrni valót.. :) -
Szabi1991 #4931 Best Driving game - GTR2 :) -
GPx8 #4930
-
HÚ, de jó lenne!!! -
leszedem es megnezem lehet e konvertalni,de nem igerek semmit -
Bocs, nem olvastam végig a post-ot.... 
<-hülye
-
Bocs a hülye kérdésért, de ezt be lehet tenni vhogy GTR2-be, vagy ez csak rF ? -
GPx8 #4925 Nekem nagyon tetszik. Clio-val lenne az igazi ;) -
hoho...pont tegnap néztem, akkor még nem volt kész :)...bírtam netkarban ezt a pályát supra-val... -
GPx8 #4923 Sziasztok!
Ezt az rFactor pályát át tudná valaki konvertálni?
Montain Sprint -
zsgaby #4922 Egy újabb szösszenet a főmenüs fagyáshoz:
Ha fagy, ati driver uninstall (catalyst removerrel) aztán install, és a trükk az, hogy nem szabad piszkálni a 3d-s beállításokat. Hagyni kell mindent difólton, élsimítás stb. Aztán gtr configot beállítgatod, felbontás, herz, antigyalázás. Nekem azóta megy. -
azt hiszem van szamodra egy ilyenem :Nordschleife 2006
megnezem es felrakom ha vegre mukodik -
GPx8 #4920 Info -
GPx8 #4919 Nemtom... :) -
Ez mi is tulajdonképpen? -
GPx8 #4917 NAP mod-ot próbálta már valaki?
Itt egy video: NAPmod Brno -
zsgaby #4916 Najah.. mondjuk a BMW-m 175ezerér vettem, annak a futóműve biztonságosabb mint egy lada, és gyűrődőzóna is van rendesen. Meg nemis sajnálja az ember. Hozzáteszem: a közút nem versenypálya. -
jaja 
-
vmint egy valamivel drágább kórház a közelben..:))
az olcsó Lada-k nagyon jók...én is akarok egyet ilyesmire (igaz Juan bázz :DD )
De a szűk utakon RBR-zni, és próbálgatni a minnél jobb és eredményesebb kuplungolást, az vmivel kevésbé kockázatos mint egy Lada-ban nulla szallagkorlát mellett a hegyekben.
..nem mondom hogy be kell szrni, de nem árt ha az ember másnap a szájon át kávézgat, mint uez a vénába kötve :D -
Pitti #4913 Jó hát igazából a hidraulikus rendszerek se adják vissza 100%-osan, főleg nem egy forma autóban fellépő erőket :) mindenesetre tényleg az volna az igazi... de annyira nem vagyok maximalista :)
-
zsgaby #4912 Azért a kanyargravitációt csak nagyonköltséges hidraulikus szimulátorok adják vissza... vagy egy ócsó lada a mecsekben :) -
Pitti #4911 Jajj azt elfelejtettem beleírni, hogy LFS-ben 3 hónap alatt volt az 1500l és 4500km... pont a lényeget hagytam ki...:)