10998
  • blory
    Notepadal pld.
  • Shadi
    "A vezetési élményre, FFB hatásra fontosabb beállitasok a PLR-ből (..\UserData\TE_NEVED\TE_NEVED.PLR). Ezek csak azok, amelyek nagyban befolyásolják az "erzest".- ezt a file t hogy lehet megnyitni?
  • zsgaby
    Az ati driver lesz a hibás. Én a 9.10-est leszedtem mert fagyott, 9.8 szintén, aztán 9.9 működött de most az is fagy. (NFS carbon óta) szerintem az kavar be. Játék leszed, 9.9 felrak játék install és akkor műxik.
  • Lui76
    Nem enged be,pedig látom...
  • Lui76
    Már megy a verseny?
  • VRSDM
    SC-t énis hiányolom, pedig ott áll a pit végében
    időjárás detto, akkor minek van benne dinamikus időjárás mód?
  • blory
    Nos pls vegyel fel : [email protected]
    Thx.
  • DoGi 2
    hellosztok

na jöjjön már vki pls:)versenyezhetnékem van
    indítok servert gyertek!
  • blory
    Sziasztok .
    Mivel meghalt a HQQ GTR2 hamachi szoba, csinaltam egy ujat. Akinek van kedve estenkent nyomatni es nem csak hetente egyszer az johet szaguldani:
    Hamchi szoba : NONSTOP GTR2
    Pass : gtr2
    Maresz, Nos, meg a tobbiek akik estenkent jotetek reggeljetek vissza.

Csao.
  • pirosBoci
    photoshopban meg csináltam a kocsi festését és utána hogy kell elmenteni?
  • autoszimulator
    nálam max annyiban észlelhető időjárás változás, h pl időmérőn szemerkél, akkor versenyen zuhi vagy napsütés :D meg a napszakok változnak, besötétedik... ennyi :D SC meg nem is tudtam h van :D
  • Plow
    Helloztok a menüben szarrá fagy nekem a gém:/....már mindent próbáltam amit a neten leltem 1.biosban-agp fast write-on,2.new hang driver,3.new vga driver semmmmmmi...:(Patch nuku..F*szom kivan...ha valaki hasonló konfiggal meg tudta oldani pls help me!!
  • lac coo
    a hőmérséklet változik nálam ... De semmi más..
    Szándékosan csináltam balesetet is, és nem jött az SC ...
  • Alexease
    Eddig csak tucat versenyt mehettem (24 oras, idogyorsitott), de nekem egyszer sem valtozott semmi. Sot, meg a levego es a palyahomerseklet sem valtozott;) Lehet, hogy csak pech... vagy szerencse?!@:)
  • lac coo
    Nektek változott valaha is futam közben az időjárás ??
    És kijött már valakinek a Safety Car ( nem mintha hiányozna...) ??
  • lac coo
    Karácsonyra talán kész lesz :))))))Bár ez elég régi már, azóta másképp néz már ki ....Fehér felnikkel pl ...

• LeePí17
  • autoszimulator
    :DDD
    én már használtam régebben, majd megnézem mire jutok vele és átadom a tudásom :D
  • LeePí17
    nah tesó ezt a 3ds maxot rádhagyom...
    én nem kínlódok vele..
  • autoszimulator
    nekem még festést is kell cisnálnom autohoz :D nemgáz :D
  • mohus
    látod:)
    és ezt egy 6 éves konzol már tudta:)

(lásd gt4 photo mode):))))))
  • LeePí17
    THX!
    a többire akkor rá kell jönnöm :D
  • LeePí17
    én már holnap :P
  • autoszimulator
    köszi, hétfőn kipróbálom
  • lac coo
    Innen lehet letölteni a scene-eket, megnyitod a 3Dmax-al , és nyomogatod a render gombot felül...a többire nektek kell rájönnötök ...
    Ja, és a letöltött cuccban cseréljétek ki a tga-kat a ti skinjeitekre...
  • LeePí17
    3dsmax 7 + brazil plugin letöltés alatt..a többit megvárom..ha esetleg kell még vmi hozzá :D
  • autoszimulator
    első kettőig értem :DDD nagyon nagy köszi lenne ha leirnád.. majd suna koma fizet :D
  • lac coo
    Sokmindent nem tok írni róla :
    kell egy 3DS Max 7 vagy 8, hozzá egy Brazil plug-in ,letölteni az adott autó scene-jét, aztán meg kell nyomni a render gombot :)))))

De majd valahogy leírom , meg belinkelem mi kell hozzá ...
  • LeePí17
    jaja jólbeszélsz tesó..
    télleg leírhatnád lac coo mert a kedveskémről is csinálnék háttérképet magamnak :D
  • autoszimulator
    és ez egy bonyolult folyamat vagy ide is leirhato pár sorban? :D
  • lac coo
    Valaki viszont elárulhatná, hogyha bevílágítom az autót, akkor mit kell állítani, hogy a render is ezzel a világítással készüljön el ?
    Nekem mindig ugyanazokkal a fényekkel csinálja meg , hiába adok hozzá lámpákat ....
  • lac coo
    WOW .... Láma létemre sikerült rájönnöm, hogy kell renderelni
    Tudom , nem nagy szám de régóta szeretnék ilyen képeket csinálni, és edig nem tudtam hogyan is kell.. ...

• VRSDM
  • lac coo
    Megkeresed a MORGAN_AERO_BODY1_MASK.DDS file-t.
    Ez egy szűrke árnyalatos kép, ez szabályozza a fényességet: a világos részek lesznek a csillogók, a sötétek a mattabbak ...
    Tehát a teljesen fehér a nagyon csillogó, a tök fekete a korom-matt...
  • mohus
    én csak az autómodellezés miatt tettem be ide...mert úgy néz ki jobban szerettek fúrni faragni:) mint hamachin kőrözgetni:)
  • mohus
    hát a műsorvezetésre értettem...
  • VRSDM
    csinálnék egy jót festét, morgan-hez vérbeli hotrod-osat, nemtudjátok hogy hogyan kéne menteni a dds-t ahhoz, hogy matt legyen a felület?
  • LeePí17
    Photoshop / Paint...
    vagy a GTR1ből kiszeded a skinneket..kicsit megkell babrálni és máködni fog...

szerk:
    hogy ha skinnelt verdával msz /online vagy lan mások nem fogják látni a kocsidat vagy kivág a szerver...

(mi HRCsek sem használjuk a skinneket már...)
  • tzsoltika
    Hogyan tudok skinelni? Aki segit, az vegyen fel msn-en: [email protected]! Várom a jelentkezőket!
  • LeePí17
    nekem ez a szivem csücske :P