10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Notepadal pld. -
Shadi #4869 "A vezetési élményre, FFB hatásra fontosabb beállitasok a PLR-ből (..\UserData\TE_NEVED\TE_NEVED.PLR). Ezek csak azok, amelyek nagyban befolyásolják az "erzest".- ezt a file t hogy lehet megnyitni?
-
zsgaby #4868 Az ati driver lesz a hibás. Én a 9.10-est leszedtem mert fagyott, 9.8 szintén, aztán 9.9 működött de most az is fagy. (NFS carbon óta) szerintem az kavar be. Játék leszed, 9.9 felrak játék install és akkor műxik. -
Nem enged be,pedig látom...
-
Már megy a verseny?
-
SC-t énis hiányolom, pedig ott áll a pit végében 
időjárás detto, akkor minek van benne dinamikus időjárás mód? -
Nos pls vegyel fel : [email protected]
Thx. -
hellosztok
na jöjjön már vki pls:)versenyezhetnékem van
indítok servert gyertek!
-
Sziasztok .
Mivel meghalt a HQQ GTR2 hamachi szoba, csinaltam egy ujat. Akinek van kedve estenkent nyomatni es nem csak hetente egyszer az johet szaguldani:
Hamchi szoba : NONSTOP GTR2
Pass : gtr2
Maresz, Nos, meg a tobbiek akik estenkent jotetek reggeljetek vissza.
Csao. -
pirosBoci #4861 photoshopban meg csináltam a kocsi festését és utána hogy kell elmenteni? -
nálam max annyiban észlelhető időjárás változás, h pl időmérőn szemerkél, akkor versenyen zuhi vagy napsütés :D meg a napszakok változnak, besötétedik... ennyi :D SC meg nem is tudtam h van :D -
Plow #4859 Helloztok a menüben szarrá fagy nekem a gém:/....már mindent próbáltam amit a neten leltem 1.biosban-agp fast write-on,2.new hang driver,3.new vga driver semmmmmmi...:(Patch nuku..F*szom kivan...ha valaki hasonló konfiggal meg tudta oldani pls help me!! -
a hőmérséklet változik nálam ... De semmi más..
Szándékosan csináltam balesetet is, és nem jött az SC ...
-
Eddig csak tucat versenyt mehettem (24 oras, idogyorsitott), de nekem egyszer sem valtozott semmi. Sot, meg a levego es a palyahomerseklet sem valtozott;) Lehet, hogy csak pech... vagy szerencse?!@:) -
Nektek változott valaha is futam közben az időjárás ??
És kijött már valakinek a Safety Car ( nem mintha hiányozna...) ?? -
Karácsonyra talán kész lesz :))))))Bár ez elég régi már, azóta másképp néz már ki ....Fehér felnikkel pl ...
-
LeePí17 #4854
-
:DDD
én már használtam régebben, majd megnézem mire jutok vele és átadom a tudásom :D -
LeePí17 #4852 nah tesó ezt a 3ds maxot rádhagyom...
én nem kínlódok vele.. -
nekem még festést is kell cisnálnom autohoz :D nemgáz :D -
látod:)
és ezt egy 6 éves konzol már tudta:)
(lásd gt4 photo mode):)))))) -
LeePí17 #4849 THX!
a többire akkor rá kell jönnöm :D -
LeePí17 #4848 én már holnap :P -
köszi, hétfőn kipróbálom
-
Innen lehet letölteni a scene-eket, megnyitod a 3Dmax-al , és nyomogatod a render gombot felül...a többire nektek kell rájönnötök ...
Ja, és a letöltött cuccban cseréljétek ki a tga-kat a ti skinjeitekre... -
LeePí17 #4845 3dsmax 7 + brazil plugin letöltés alatt..a többit megvárom..ha esetleg kell még vmi hozzá :D -
első kettőig értem :DDD nagyon nagy köszi lenne ha leirnád.. majd suna koma fizet :D -
Sokmindent nem tok írni róla :
kell egy 3DS Max 7 vagy 8, hozzá egy Brazil plug-in ,letölteni az adott autó scene-jét, aztán meg kell nyomni a render gombot :)))))
De majd valahogy leírom , meg belinkelem mi kell hozzá ...
-
LeePí17 #4842 jaja jólbeszélsz tesó..
télleg leírhatnád lac coo mert a kedveskémről is csinálnék háttérképet magamnak :D -
és ez egy bonyolult folyamat vagy ide is leirhato pár sorban? :D -
Valaki viszont elárulhatná, hogyha bevílágítom az autót, akkor mit kell állítani, hogy a render is ezzel a világítással készüljön el ?
Nekem mindig ugyanazokkal a fényekkel csinálja meg , hiába adok hozzá lámpákat .... -
WOW .... Láma létemre sikerült rájönnöm, hogy kell renderelni 

Tudom , nem nagy szám de régóta szeretnék ilyen képeket csinálni, és edig nem tudtam hogyan is kell.. ...

-
-
Megkeresed a MORGAN_AERO_BODY1_MASK.DDS file-t.
Ez egy szűrke árnyalatos kép, ez szabályozza a fényességet: a világos részek lesznek a csillogók, a sötétek a mattabbak ...
Tehát a teljesen fehér a nagyon csillogó, a tök fekete a korom-matt... -
én csak az autómodellezés miatt tettem be ide...mert úgy néz ki jobban szerettek fúrni faragni:) mint hamachin kőrözgetni:) -
hát a műsorvezetésre értettem... -
csinálnék egy jót festét, morgan-hez vérbeli hotrod-osat, nemtudjátok hogy hogyan kéne menteni a dds-t ahhoz, hogy matt legyen a felület? -
LeePí17 #4833 Photoshop / Paint...
vagy a GTR1ből kiszeded a skinneket..kicsit megkell babrálni és máködni fog...
szerk:
hogy ha skinnelt verdával msz /online vagy lan mások nem fogják látni a kocsidat vagy kivág a szerver...
(mi HRCsek sem használjuk a skinneket már...)
-
tzsoltika #4832 Hogyan tudok skinelni? Aki segit, az vegyen fel msn-en: [email protected]! Várom a jelentkezőket! -
LeePí17 #4831 nekem ez a szivem csücske :P