10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Laceee #5085 get real
-
GTR2 Imola, bukfenc... -
R440 szerintem jó kormány (én azzal játszom), sztem olyan, hogy elavult, ebben a müfajban nincs. mennyiért találtál?
gtr2 amateurfest-en GT Legendset játszottunk párszor, nagyon elvétve, mert alig vagyunk, és együtt sosem érünk rá... :( -
Alapból a default könyvtárra van beállítva, de a telepítésnél magyarul ott van minden info. -
tzsoltika #5081 mindegy...
Letöltöttem a magyar pit hangokat, és azokat egy PIT mappába installálta, és nincsenek benne a játékban. Tudtok segiteni? -
tzsoltika #5080 ki van tömöritve
-
Laceee #5079 előtte tömöritsd ki
-
Az nem lehet ...Minden új pályát ide kell bemásolni. -
tzsoltika #5077 bemásoltam, de nem veszi észre a játék -
Bemásolod a GTR2/GameData/Locations könyvtárba. -
tzsoltika #5075 Hali! A HSWről letöltöttem a Nordschleife pályát. Hogyan tudom betenni a játékba? -
Hát a kuplung pedál csak dísznek van !:)))))
Kuplungal teljesen másként vált az autó ...
Mondjuk ezzel sokan lesznek így ...Elég nehéz kuplungal menni eleinte, pedig az ISI enginnek gyakorlatilag mindegy , hogy jól kuplungolsz-e vagy sem .LFS pl. el sem váltja ha rosszul vagy nem nyomod ki a kuplungot , itt ilyen nincs... -
ne tőlem kérdezd
- a gtr2amateurfest hamán van rendszeres játék? vagy csak spontán? -
Nem.. :) Csak most az úgy külsőre megtetszett és meg is tudom fizetni.
Szal? Érdemes még olyat venni? -
csak nem wiw-en láttad árulni a Fót részlegbe? /mert én igen :D/ -
Eléggé kapkodósra vette a figurát :)
Ha már írok, megkérdem: Saitek R440-es kormányt érdemes még venni, vagy már elavult technika?
-
Fox44 #5069 Vagy valaki elmondana, hogy hogy kellmegcsinalni?#5065 -
Igy ranezesre, segitsegekkel vezet, automata kuplunggal, az FFB is minimum, semmi vagy csak kozeprehuzas, stb. Bar azert videobol nehez megallapitani;)) De a kormany-valto jonak tunik:P -
szerintem autoclutch-on van
/bár nemtudom hogy ez a duplakatt a váltásnál a vátlómű vagy a kuplungolása... szvsz inkább az előbbi -
Logitech G25 Nordschleife
-
Fox44 #5065 Hello!
Valaki meg tudna csinalni, hogy a BMS Scuderia Italia/0401 ferrari 550 kormanyara ra tudna tenni EZT a logot? -
Szabi1991 #5064 hollehet kikapcsolni az automata pilotát a boxban ?
mert a nordschlife pályán nemtok kijőnni a boxból , mert beleakad egy táblába :( -
www.magyaritasok.hu -
HSW-n kintt van mind, tessék nézni !!! -
Szabi1991 #5054 faq ba nemlehetne betenni linkeket a magyaritásokról (.pl szinkron, szöveges,meg grafikai) ? -
Szabi1991 #5053 régebben vki csinált egy "grafikai forditást" pl. hogy a főmenű magyar legyen .. már ki lett adva ? vagy még csinálja vki ? -
Szabi1991 #5052 valaki régebben kereste ezt a festést..
Saleen S7R - 2006 Zakspeed Saleen
letöltés -
d0ggye #5051 sziasztok mindenki!
van szerver akit érdekel! aki fent van NONSTOP-on, meg HQQ-n az látja;) -
Hy all! Skineket hogy tok feltenni? -
Video(t)szerkesztgető kollégák:
Vegasban milyen beállításokkal rendereltetitek le a kész cuccot (kimeneti formátum és albeállítások) és ezek után használtok-e még valami átalakító/tömörítő progit, mert nekem csak túl nagy fájlméretű eredményeket sikerül elérnem...
Köszi!
-
storm faszák a skinek!
-
PASS:gtr2
-
hy
Gtr2-ős hamachi indúlt!aki akar jöjjön, de nagyrészben simulatoron fogunk menni nem pedid kezdőn!
Network: SGGTR2 -
kaszacska #5037 Hellosztok!
Multheten kicsit besokaltam a sok okortol a lobbyban, azota nem is mentem, ha indit valaki idonkent zartkoru magyar szervert es tagot (tagokat) keres, akkor jelezzen lecci. -
storm4 #5036 BMW M3 GTR Skins
http://gtr2skins.1111mb.com/ - itt letölthetők -
THX !
-
persze -
LeePí17 #5033 köszönöm! -
Diósgyőr, kinn a külvárosban, a 101B-s végállomásánál, a hegyek alatt. :))) -
És vagyok Alex Demko. :))) A Sándort senki sem tudta megjegyezni, de ezt könnyen és simán. :))
Írtam privit, pontosabban választ a kérdéseidre.