GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kigyi
Jaja nekem is inkább kicsit imponál hogy nem bánnak velünk túl rendesen az AI-k. Jó látni hogy próbálnak ösztönözni a hajtásra mert bizony kocogtatják a lökhárítót. Érdemes velük csatázgatni mert így meg lehet tanulni megfogni a kocsit ha hátúlról valaki kamikaze módon néha rásegít 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Shortstop
szerintem ismerik az viszont tényleg ühítõ hogy kanyarban kitolnak mint a szart ha az íven vagy és picit gyorsabb. De belefér. Ezért nem Barby-Ken élményautókázás 😊

JuanG
lehet állítgatni az aggressziót 😊)...múltkor mentem BMW futamot valenciában, semmi bajom nem volt az AI-val, jókat csatáztam...az volt inkább fura, hogy Qual-on 1:30-akat mentek, aztán a versenyen meg lenyomtam õket az 1:35-ös köreimmel...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ezek köcsögök... én nem tudtam, hogy ez egy roncsderbi játék... elég agresszíven vezetnek a gépi ellenfelek... mondjuk a kikerülést nem nagyon ismerik... lol...
pajti
Aztaku!<#guluszem1> Nem semmi türelme volt a csókának. 😊

Hogy sikerült -e? D. Nem ma kezdtem az biztos. Különben meg nem tudom minek fikázol , semmi rosszat nem mondtam rád, szerintem. Vannak a pc világában tények , ezeket vagy tudomásul veszed , vagy nem. Attól mert te át mész támadásba , meg kötözködésbe , még nem lesz igazad. Nem kell erre válaszolnod , mert az értelmi szinted alapján ugyis tudom mi lenne a válaszod. Másrészt meg nem érdekel.Inkáb menj, gyakorolni LOOSER!

kölcsönkért időből élek....

SuperCharger
A tanácsom: Windowsban nyomd fel maxra a force feedback-et, aztán a játékban csökkentsd vissza annyira, hogy kényelmes/élethû legyen.

A .PLR file-odat kell buherálni a profil könyvtáradban, abban van mindenféle forcefeedback-s dolog. Ha a kerekvetõkön nem vibrál/rezeg, akkor a "rumblestrip" kezdetû sorokkal variálj. Nekem valamilyen oknál fogva alapból ki volt kapcsolva itt is meg GTL-ben is, holott úgy tûnt, mindenki másnak meg alapból be volt.<#nemtudom>

Aston Martin DB-R9
Bocs az elõzõ linkelést elrontottam, ez müxik, ha minden igaz... 😄
remélem vannak itt olyanok akik szeretik a makettezést olcsón... nagyon olcsón... szal itt egy link, ami nagyon kötõdik ehhez a szerintem istenkirály játékhoz... Aston Martin DB-R9,

ja és mindez papírból... 😄
lac coo
Replay gagyi , de az nem is érdekel 😊)))) Esõn kívül meg semmi baja, ezt továbra is fenntartom 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mohus
ezzel én is így vagyok...az online örömök hamachin kárpótolnak mindenért😊

de sajnos ez kizárja, hogy rendes bajnokságban induljak...meg azt is hogy eredetiben megvegyem, pedig nem vagyok warezpárti...😞((

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
asszem lapozhatunk...kormányozzunk😊

Force feedback problémám van...
játszottam más gémmel most újra és ott a logitechemet kirángatja a kezembõl...van mód hogy itt erõsebb legyen? pl ini fileok buherálása?

másik problémám ,ami eddeg fel sem tünt hogy a kormányom nem "vibrál rezeg" GTR2 alatt, azt hol lehet bekapcsolni? így olyan mintha egy tepsin vezetnék

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Shortstop
ja ott a pont. kurvára nem az a lényeg hogy hogy bírja a géped ha nyúzzák egy játékkal hanem hogy élvezhetõ legyen a játék amit játszol ha 3 autóval a 648-cal.
szerintem

mohus
hát akkor mégsem olyan szép az élet😊)))optimalizálatlan...kár ezt szépíteni

lac coo
64 autónak nagyon sok értelme van .......

VRSDM
nem érdemes felhörreni ezen sztem, ha neki ilyen jól megy, hát egészségére, játszon kedvére, nekem nem egy ilyen jól, még közel se, nem játszok 61kocsival esõb maxon éjjel FSAA FSAF és had ne soroljam... én meg elégszem a kis low-high gépemmel...(lóvéhíjáne 😄)

u dont have to listen anybody else but me

lac coo
Sikerült már körbe érned valami pályán szimulator mod-ban ? <#idiota>

Erre én is kiváncsi volnék mert nálam/ P4 DC. 7800 gtx 512 2x1024 geil ddr2 / Sem birja ezt már röcc nélkûl.

Ez elég siralmas...

Ch_Slater
mármint vagy 7 vagy 8. most éppen 8, mert nem vett vissza annyit az fps-bõl ezekkel a low beállításokkal, de még mindig kicsit jobban néz ki mint a 7.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lac coo
Biztos, hogy nem .... <#nemtudom>

Lehet , hogy nem támogat 5.1 hangzást a game? Most kötöttem vissza az 5.1 -es hangcuccom és nem akar ugy szolni. Valaki? Az ini.-t is néztem már....

Shortstop
thx

gtr2 config..

startmenü..gtr2..gtr2 config

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Shortstop
dx7/8 mód - ezt hogy?

lac coo
Nekem sincs valami bika gépem de esõn kívül mindenhol jól megy....

Ch_Slater
akkor én is beírom. másik véglet.
1 autó, dx7/8 mód, közepes-alacsony beállításokkal, tiszta idõben, nappal 28-34fps.

(AMD 1.2, 512RAM, Ati9700)

több autóval meg sem próbáltam, egyenlõre az is elég, hogy köridõimet javítom egyedül a pályán. 😊
majd ha lesz jobb gépem.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lac coo
Spec én nem nagyon szeretek esõben menni, szal szarok rá hogy olyan amilyen 😊))))
Ha nem lenne az sem érdekelne, fõleg hogy az ISI engine nagyon csúszkálós esõben ....

Valamikor persze mindenhol kiszámíthatatlan , csúszós volt, a franc akar újból olyannal játszani elég volt F1C-ben 😊))))

Nem tudom. Nálam jó látási viszonok között 1 képenrnyõn sok autóval 50-65 fps, viszont éjszaka esõben rajtnál kb. 15-17... <#szomoru1>
Igaz, hogy csak közepes a konfigom (játékra).
(P4 3.2, 1G RAM, 7600GT)

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Willi Betz
Aston Martin mikor lesz letölthetõ?<#conf>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

CodeRed
Igen, én azt nevezem optimális futtatásnak és beállításnak mikor a legnagyobb leterheltség (ennél a játéknál az esõ és az éjszaka, illetve a kettõ együtt) mellett is megvan a 30 fps. például napközben semmi esõ-nél simán megy (egy képernyõn sok autóval)60-80 fps körül (helyenként e fölött is).

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Mármint éjszaka, esõben.

Biztos benne volt a szerzõdésben, hogy az esõt nem használhatják fel más projectekhez... <#wow3><#nyes>

Nincs olyan körülmény?
Esõ, éjszaka?

CodeRed
Nem hinném, hogy ez licensz kérdés lenne. Egy fõleg fizikára hegyezett autós "techdemotól" az esõben való versenyzés lenne a minimum. Egyébként ettõl függetlenül az rFactor nagyon jó szimulációs program.

Shortstop
ja képet akarok én is 😊

CodeRed
Erre a 61 autóra énis kiváncsi volnék, mert az én gépem sem elavult éppen (most került bele egy dual 4000+ os proci) de a 61 autót nálam esõben nem bírja (pedig a VGA is megvan hozzá, és a kellõen játékra hegyezett OP rendszer). Az ideális a 30 az én gépemen. (ez azt jelenti, hogy fullon+élsimításokkal 1280x960-on 30 ellenfélnél nincs olyan körülmény amikor 30 alá menne az fps érték. E fölött már adódnak gondok, 50 ellenfél felett egy képernyõn pedig diavetítés.)

Istencsászár
F1 széria liszenszelt, EA álltal kiadott és pénzelt fejlesztések voltak... rFactor nem. Nemkéne keverni a két dolgot.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

autoszimulator
huhh ezek az addon hangok naggyon durvák, mikor balesetem vanm élvezet hallgatni a csaj aggodó hangját <#idiota><#idiota>

.: mobilize.hu :.

Panther
Bocsáss meg, de linkelnél egy képet errõl a 61 autóról, meg az esõs Spa-ról? Elég jól ismerem, az ISI enginet, a hibáit is, az elõnyeit is, de nincs olyan gép, amin 61 ellenféllel vizes pályán játszható értéket kapnál. 16 fps-nél már kormányozhatatlan a cucc. Sõt, ha olyan erõs a géped még egy videónak is örülnék, mondjuk, amit FRAPS-al vettél fel.

Lehet itt számokkal dobálózni, de száraz idõben 28 induló esetén - pályája válogatja - az fps indulásnél 35-60 között váltakozik az erõsebb gépeknél, késõbb, amikor a pályán szétszóródnak az autók és nem kell annyit számolnia a kártyának és a procinak, akkor emelkedik kissé, vagyis beáll.

A nagy fps zabálók:

-gyorsított napszakváltozások
-éjszakai fényforrások
-esõ
-tükrözõdõ felület az aszfalton

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

Azért az ISI-nél nem lehet soha tudni...
Kivesznek néha ezt-azt. Pl. az F1C -ben volt esõ az rFactorban nincs stb. <#wink>

Istencsászár
Sõt már az F1 2000-ben is volt... egy szimben a szélárnyék szimulációja alap-alap dolog.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SuperCharger
Azt nem tudod véletlenül, hogy már GTL-ben is volt-e?

JuanG
van

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

SuperCharger
Ebben a játékben van szélárnyék?

autoszimulator
nekem sem szaggat pöötyet sem pedig nem dualcore 😄
mekkora a procid órajele? Intel vagy amd?

.: mobilize.hu :.

JuanG
pont most hétvégén mentem Valencia-ban egy M3 GTR futamot 20 AI ellen... a GTR4you -ról egy csomó festés már letölthetõ...persze ez is szép lesz 😊))

Jó lesz ez!
BMW M3 GT Challenge
<#eljen>

DJ Bee18
egy túrót 😊, nálam csak akkor szaggatott picit (min. volt 16FPS!) esõben SPA-ban 61 autónál, minden max-on, kicsit levettem, már egyáltalán nem. Jó az a dualcore 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

arty
jah, 8-10 év után ujra tudja az ISI, amit anno 😊

Forza.