10998
  • LeePí17
    Üveggyár :D
    (nem nem a gypsy részről..az elitről...)

mellessleg ha jól látom az a simchallange az Valenciai...
    megnéztem a tagokat és még magyart nem láttam...
    de 1 cikkett igen amiben Kiss Norbi-t említették mint visszatérő versenyzőt :D
  • Béla9248
    Miskolc melyik részéröl? Én Martin-ketváros!
  • Panther
    Hé öreg, csak most veszem észre, te is miskolci vagy? :)))))) Mert én is...:)))
  • LeePí17
    ok thx!
    tanulmányozom :D
  • Panther
    Itt mindent megtalálsz:

Simchallenge

De nagy vonalakban: GT és NGT géposztályban is lehet indulni. Van egy SCR utility, amit le kell tölteni az oldalukról és kell hozzá a NET Framework 2.0 (a futtatásához). Az SCR Utility-ből indítod a játékot, ez ellenőrzi, hogy nem csalsz-e. A kvali (prekavilfikáció) offline megy. 8 kört mehetsz egy pályán. Miután végeztél az SCR utility feltölti az eredményedet a honlapra és rangsorol.

Nagyjából ennyi, persze sokminden van még, de az oldalon tájékozódhatsz.
  • LeePí17
    mik a feltételek?
  • Panther
    Ja még annyi, hogy csapattársat keresek a Simchallenges bajnoksághoz. Aki érez elhivatottságot, szóljon. :))))))))
  • Panther
    Nem gond Juan, már 1:27 végénél tartok, de én is pont most neveztem erre a bajnokságra, amikor Greger Huttu is ott lesz. :)))))

Bár vannak olyan pasasok, akik a time trials és a GTR2 Rank szerint másodpercekkel gyorsabbak Huttu-nál, de majd meglátjuk.
  • JuanG
    hát sajna ma nem tudok-tudtam menni vele :(
  • irlindy
    nekem is momom van és már hosszuideje biírja...sztem nagyon király...1 gond csak h nincs kuplung az enyémen...de semmi hiba nincs vele...szal sztem nagyon joó!!!
  • lac coo
    Nem zaklatni akarlak, de ha lesz időd áttolod Orchard Lake-t ?

Én már "megcsináltam", de csak error a vége :))))
  • Panther
    Ezek szerint senki nem ment Valenciában. Kár, pedig számítottam arra, hogy valaki linkel egy setupot, hátha sikerül átalakítva eltalálnoma pálya karakterisztikáját, mert egyelőre ez nem megy.....
  • MaverickSXT
    na azert a momo nem olyan rossz,nekem mar egy eve van es nem kimelem elhiheted,es az eg vilagon semmi bajom vele,tehat nem kellene leirni
  • atenza
    Meg tudnád adni a szerver adatait? Már benne voltam 1× csak újból kellett telepíteni az xp-t és elfelejtettem h. mi is volt...
  • JuanG
    jaa, tényleg :PP
  • JuanG
    én kb 1 éve vettem jó áron az aqua-ban 22500-ért brutóba...
  • Istencsászár
    A következő oldalon ott az ára :), 118.99 EUR
  • Béla9248
    mennyibe kerül?
  • Istencsászár
    Ilyen
  • Béla9248
    DFP? linket tudsz adni hogy milyen?
  • b-type
    ?
    Te löki már a saját idődre sem emlékszel? :DDD
    R8-l 6:54-t mentél..
  • Mozes
    köszönöm
  • copass
    ctrl-f asszem
  • Mozes
    Sziasztok!

Tudom láma kérdés, de hogyan lehet kiírni az FPSek számát?

Köszi,
    M
  • JuanG
    6-7 perc? inkább 8-9 :DDD

bár emlékszem nekem eddig a csúcs F1CH-SCC alatt az Audi R8-al volt, azzal félelmetes :)))
  • Laceee
    nem értem miért reklámozzátok a Momo mikor a DFP nagyságrendekkel jobb, és még a pedál is birja nemúgy mint a Momo-é
  • b-type
    Attól függ, a 6-7 perces köridejű autóknál inkább magadból hozod ki a maximumot, Nordschleife-t ismerjük jópáran mégis nem a pálya a szűk keresztmetszet hanem a vezető, egy körön sem könnyű végig koncentrálni, nemhogy egy versenytávon.
    fel tudom mondani neked a kanyarokat, most végiggondolva nem hiszem hogy tévednék egynél is, mert egyik kedvenc pályám..és még sokan vagyunk így.
    De ilyen hosszú pályán nem hozod ki minden kanyarjából a maximumot, minden menetnél érzed hogy itt meg ott benne maradt, mert 6-7 percet végig koncentrálni nem könnyű.

a lassabb menetnél..azaz lassabb nyugis autóknál sztem kiautózható..de szinte biztosra vehető hogy mindig lesz aki gyorsabban végig megy...pedig ismered a pályát. :)
  • LeePí17
    Logitech Momo Racing
  • JuanG
    PC-hez PS2-höz egyaránt jó!!! Sokunknak DFP-je van :))
  • Béla9248
    Ez a Momo Logitech v mi? Hol keressem?
  • Béla9248
    De ezt PS2 a rendszerkövetelmény ha jól látom!
  • Panther
    Logitech Driving Force Pro. én nagyon megszerettem, pedig eleinte idegenkedtem tőle. A pedálja ezerszer jobb a MOMO-énál.
  • Panther
    A kérésem valszeg felesleges lesz, de már beírom ide is. Indulok a Simchallenge GT bajnokságában és az első pálya decemberben Valencia lesz. Még van időm felkészülni, össze is ütöttem egy setupot, de nem bírok vele (F550-el és F575-el) 1:28.5xx-nél jobbat menni.

Ez pedig kevés, mert legalább 1:28 alatt kellene mennem, tehát 1mp-t javulnom. Sajnos a setupom nem az igazi, nem tudom eltalálni erre a tr@gya pályára.

Szóval, ha valaki ment ezen a pályán F550-el/F575-el és van valamilyen setupja (még ha 1:32-őt ment vele akkor is), megosztaná velem?
  • LeePí17
    MoMo 28-30 között -.-
  • Béla9248
    Tudnátok mondani egy frankó kormányt vmi kellemes áron? Ne a G25-öt 90ezerért! Kb.: 20-30e! Ha tudtok képet linkelhettek! Köcce!
  • Amiga
    De hát pont azt jelenti megtanulni, hogy kihozod a pályából a maximumot.

"Kocatempóban végigrongyolni", ahhoz nem kell ismerni a pályát.
  • LeePí17
    Létezik.(HRC Team)
    de attól nyugodtan csinálhatól :D
  • Neonsz
    Ha minden jól megy akkor hamarosan fogok csinálni egy szervert amin meglesznek rendezve a versenyek. Egy szűk társaság részére. Vagy létezik már ilyen?
  • Neonsz
    ok..
  • LeePí17
    8-10

nekem a 3M/512vel 16 -.-