10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
LeePí17 #5030 Üveggyár :D
(nem nem a gypsy részről..az elitről...)
mellessleg ha jól látom az a simchallange az Valenciai...
megnéztem a tagokat és még magyart nem láttam...
de 1 cikkett igen amiben Kiss Norbi-t említették mint visszatérő versenyzőt :D -
Miskolc melyik részéröl? Én Martin-ketváros! -
Hé öreg, csak most veszem észre, te is miskolci vagy? :)))))) Mert én is...:))) -
LeePí17 #5027 ok thx!
tanulmányozom :D -
Itt mindent megtalálsz:
Simchallenge
De nagy vonalakban: GT és NGT géposztályban is lehet indulni. Van egy SCR utility, amit le kell tölteni az oldalukról és kell hozzá a NET Framework 2.0 (a futtatásához). Az SCR Utility-ből indítod a játékot, ez ellenőrzi, hogy nem csalsz-e. A kvali (prekavilfikáció) offline megy. 8 kört mehetsz egy pályán. Miután végeztél az SCR utility feltölti az eredményedet a honlapra és rangsorol.
Nagyjából ennyi, persze sokminden van még, de az oldalon tájékozódhatsz. -
LeePí17 #5025 mik a feltételek? -
Ja még annyi, hogy csapattársat keresek a Simchallenges bajnoksághoz. Aki érez elhivatottságot, szóljon. :)))))))) -
Nem gond Juan, már 1:27 végénél tartok, de én is pont most neveztem erre a bajnokságra, amikor Greger Huttu is ott lesz. :)))))
Bár vannak olyan pasasok, akik a time trials és a GTR2 Rank szerint másodpercekkel gyorsabbak Huttu-nál, de majd meglátjuk. -
hát sajna ma nem tudok-tudtam menni vele :( -
nekem is momom van és már hosszuideje biírja...sztem nagyon király...1 gond csak h nincs kuplung az enyémen...de semmi hiba nincs vele...szal sztem nagyon joó!!! -
Nem zaklatni akarlak, de ha lesz időd áttolod Orchard Lake-t ?
Én már "megcsináltam", de csak error a vége :)))) -
Ezek szerint senki nem ment Valenciában. Kár, pedig számítottam arra, hogy valaki linkel egy setupot, hátha sikerül átalakítva eltalálnoma pálya karakterisztikáját, mert egyelőre ez nem megy..... -
na azert a momo nem olyan rossz,nekem mar egy eve van es nem kimelem elhiheted,es az eg vilagon semmi bajom vele,tehat nem kellene leirni -
Meg tudnád adni a szerver adatait? Már benne voltam 1× csak újból kellett telepíteni az xp-t és elfelejtettem h. mi is volt... -
jaa, tényleg :PP -
én kb 1 éve vettem jó áron az aqua-ban 22500-ért brutóba... -
A következő oldalon ott az ára :), 118.99 EUR -
mennyibe kerül? -
Ilyen -
DFP? linket tudsz adni hogy milyen? -
?
Te löki már a saját idődre sem emlékszel? :DDD
R8-l 6:54-t mentél..
-
Mozes #5009 köszönöm -
ctrl-f asszem -
Mozes #5007 Sziasztok!
Tudom láma kérdés, de hogyan lehet kiírni az FPSek számát?
Köszi,
M -
6-7 perc? inkább 8-9 :DDD
bár emlékszem nekem eddig a csúcs F1CH-SCC alatt az Audi R8-al volt, azzal félelmetes :))) -
Laceee #5005 nem értem miért reklámozzátok a Momo mikor a DFP nagyságrendekkel jobb, és még a pedál is birja nemúgy mint a Momo-é -
Attól függ, a 6-7 perces köridejű autóknál inkább magadból hozod ki a maximumot, Nordschleife-t ismerjük jópáran mégis nem a pálya a szűk keresztmetszet hanem a vezető, egy körön sem könnyű végig koncentrálni, nemhogy egy versenytávon.
fel tudom mondani neked a kanyarokat, most végiggondolva nem hiszem hogy tévednék egynél is, mert egyik kedvenc pályám..és még sokan vagyunk így.
De ilyen hosszú pályán nem hozod ki minden kanyarjából a maximumot, minden menetnél érzed hogy itt meg ott benne maradt, mert 6-7 percet végig koncentrálni nem könnyű.
a lassabb menetnél..azaz lassabb nyugis autóknál sztem kiautózható..de szinte biztosra vehető hogy mindig lesz aki gyorsabban végig megy...pedig ismered a pályát. :)
-
LeePí17 #5003 Logitech Momo Racing -
PC-hez PS2-höz egyaránt jó!!! Sokunknak DFP-je van :)) -
Ez a Momo Logitech v mi? Hol keressem? -
De ezt PS2 a rendszerkövetelmény ha jól látom! -
Logitech Driving Force Pro. én nagyon megszerettem, pedig eleinte idegenkedtem tőle. A pedálja ezerszer jobb a MOMO-énál. -
A kérésem valszeg felesleges lesz, de már beírom ide is. Indulok a Simchallenge GT bajnokságában és az első pálya decemberben Valencia lesz. Még van időm felkészülni, össze is ütöttem egy setupot, de nem bírok vele (F550-el és F575-el) 1:28.5xx-nél jobbat menni.
Ez pedig kevés, mert legalább 1:28 alatt kellene mennem, tehát 1mp-t javulnom. Sajnos a setupom nem az igazi, nem tudom eltalálni erre a tr@gya pályára.
Szóval, ha valaki ment ezen a pályán F550-el/F575-el és van valamilyen setupja (még ha 1:32-őt ment vele akkor is), megosztaná velem?

-
LeePí17 #4997 MoMo 28-30 között -.- -
Tudnátok mondani egy frankó kormányt vmi kellemes áron? Ne a G25-öt 90ezerért! Kb.: 20-30e! Ha tudtok képet linkelhettek! Köcce!
-
De hát pont azt jelenti megtanulni, hogy kihozod a pályából a maximumot.
"Kocatempóban végigrongyolni", ahhoz nem kell ismerni a pályát. -
LeePí17 #4994 Létezik.(HRC Team)
de attól nyugodtan csinálhatól :D -
Neonsz #4993 Ha minden jól megy akkor hamarosan fogok csinálni egy szervert amin meglesznek rendezve a versenyek. Egy szűk társaság részére. Vagy létezik már ilyen? -
Neonsz #4992 ok.. -
LeePí17 #4991 8-10
nekem a 3M/512vel 16 -.-