10998
  • billywood
    nem, csak a magyaítást tette fel, ahogy mi is
  • CodeRed
    Nem is szedett le hozzá valami kiegészítést, vagy pálya updatet?
  • billywood
    nem írt át semmit
  • CodeRed
    Cockpit nézet? Kamera fájl? Egyik sincs átírva? Ha csak 1-el nem stimmel valamelyik akkor is kivág.
  • bardocz
    ja jó csak mert ott volt 3 üzenettel alatta:Damugy engm nem zavar vigyorogtam rajta egyet:D
  • cambi
    Köszi srácok...De nem nyert egyik se!!!:(:(
    Ugyanolyan autóink vannak,és nem írt át semmit...De azért köszi,esetleg további ötletek...
  • billywood
    nem frissítettem sry
  • bardocz
    vicc vagy nem tudsz olvasni?
  • Szabi1991
    lehet hogy neki fentvan amagyarositás !
    vagy lehet hogy neki nincs , és az agond :)
  • billywood
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem az online játékkal kapcsolatban. Szóval, csinálok szervert, mindeki tud csatlakozni, kivéve egy embert. Neki azt írja ki, h csalás gyanújával kizárva, vagy vmi hasonló. Mi lehet a gond? (A magyarítás mindenkinél fent van)
    Köszi előre is!
  • bardocz
    csal:D
  • LeePí17
    lehet olyan autóval akar bemenni ami nincs meg a szerver indítójának..
    vagy lehet hogy átírta az autó tulajdonságát.
    próbálja meg a nevét átírni...
    én ezeket tapasztaltam a haveri körben..
  • cambi
    Miért van az h a haverom akar csatlakozni a játékomra és kirakja őt csalás gyanújával? :D:D:D Csak vele csinálja ezt,a többiekkel semmi gond. Légyszi írjatok ha van ötletetek. Köszi
  • b-type
    jaja, emlékszem Tiff próbálta driftelgetni és el is küldte, de az volt többek között a problémája hogy nehéz az autó és nem áll bele a driftbe hanem olyan érzést közvetít hogy beállt de nem...és ezért idegesen megy keresztbe, olyan rángatósan. :)
    de azért küldte :))
  • LeePí17
    megkell hogy mondjam javult a németek modora..
    máris jobban fogok aludni :D

nemrég végigmentem német szerveren 1 "7végét"
    hangulatos kis game volt..látván előzékenyek..engedelmesek...
    (a folytonos ki-be járkálást leszámítva)
    Monzába a 16.időt autóztam a qvalin (1:48 volt..pedig az 1:44 mindíg ment versenyben) a rajt jó volt..mindenki szinkronban volt..
    az 1ső kanyarnál kis tumultus..mint ahogy vártam páran lelépnek..(már a 12. vagyok)...előzgettem szépen,ívben, szélárnyékban...kilépkednek..6. vagyok..a 8.körben az 1es kanyarban az előttemlévők ütköznek..épp elférek az 1ik pörgése előtt..már a 4. vagyok..van hátra 3kör..
    1ember kilép..cél előtti íves kanyarban porfelhő..így a célba 2.ént értem...pedig a 16. helyről startoltam...
    öröm volt most játszanom :D

(bocsesz h hosszú lett..de gondoltam megosztom veletek)
  • LeePí17
    kössz megvan..
    be volt állítva az X az üres fokozatra.
    (ezért nem jó ha a gépen nincs jelszó mert öcsém belekontárkodik :@)
    kössz skacok!
  • Alexease
    Eloszor "Neutral"-t kell "valtani" (Options/Controllers).
  • Istencsászár
    Valszeg valamit beállítottál, hogy ne tudjad üresbe rakni, nemtudom hol kell:), de ha beállítod az üres fokozatot egy gombra akkor utánna tudsz hátra kapcsolni.
  • LeePí17
    arra tudnátok nekem választ adni hogy miért nem tudok hátramenetbe kapcsolni?
    eddig ment..csak mióta újra online-t nyomok azóta nemtudok visszakapcsolni..1nél megáll..se üres se rükverc..
    milyen beállítást alkalmazzak?
  • VRSDM
    ja és visszatérve a ferkás gyerekhez, még anno mikor szóbajött hogy nincs menetszél a gtr2-be valaki irta hogy, " biztos azért, merthogy nemis hallanád mikor 600lóerő morog a seggedbe " , azért az nézze meg ujra a filmet, és rájön hogy nagyonis hiányolom a menetszelet!(ala LFS-ből)
  • VRSDM
    off: LFS-be van ilyen, és őőő brutális ahogy megy

on: a játékokról lesz még jó, mármint amateurfest-en
  • Istencsászár
    Természetes igyvan ahogy leírtad. Az ilyen autóknál a luxus a lényeg + a lóerők és a számadatok nomeg a csillagászati ára valamint a márka:). Egy Seat Leonnal sem fog senki világot megválti :) mint a WTCCben, persze alakítani lehet hogy sportosabb legyen kinézetre éz vezetésileg is, de pl itthon az utakon használhatalan, meg nem is lehet randalirozni...
  • LeePí17
    mi zsír lenne mi? :D
    GT NGT-k közé beiktatni 1 kis GoKartot :D
  • Szabi1991
    ez kéne a GTR2 be :)
  • Alexease
    Nehez kompromisszum a sportauto gyartas;) Mint olyan, az is luxus auto, marmint az arat tekintve, vagyis nem az atlag ember veszi meg. Egy igazi sport auto fapados, kenyelmetlen, hangos, es spartai kezelest igenyel, mig a celkozonseg atlag autoja full extra kenyelem es luxus;) Ebbol a kettobol kell olyat gyurni, hogy megvegyek;) De mivel utcan ugy sem lehet hasznalni, es igazan csak statusz szimbolum, igy egyre jobban eltolodhat a luxus fele a dolog;)

Az eladas a fontos. Itthon is mar tobb vadiuj Ferrarit es Lamborghinit lattam az utcan, es mindegyikbe kizarolag szotyizabalok ultek... nekik szerintem teljesen mindegy, ilyen reszletekkel nem foglalkoznak;)
  • Istencsászár
    Pont a múlthéten volt a Viasat3on a Ötödik sebesség-ben SLR teszt. Annyi kifogása volt a tagnak ellene, hogy nem túl sportos vezetésileg, nem lehet érezni a kocsit a kormányon keresztül. Azt hiszem abban a "gombos" váltó volt még.
  • b-type
    hát sztem sem :)))
    (kivéve egy darabot... (na meg egy befutó lottószelvényt))

A Merga SLR-nél együttforgó van.
    ..igaz volt egy ilyen elhibázott döntés, hogy a kormányváltást kicsiny gombokkal oldották meg: kép
    de aztán korrigálták, mert sokan panaszkodtak ,és ilyen lett:kép
    Ez is egy nagyon erős autó, de máshol, karakterisztikában azért nem egyenlő ezzel a Ferka-val.
    (egyébként az egyik tesztben arra panaszkodott a tesztelő hogy a régi SLR-nél váltásnál sokszor véletlenül rányomott a 'pedálcserélő'-re (??!)
    Sajnos nem hallottam az eredeti hangot, ezért lehet hoggy fordítási zűr, de mindenesetre elég érdekesen hangzik...és ilyesztően.
    kiváncsi lennék vki véleményére hogy ilyen funkció valóban létezik?
  • Alexease
    Szerintem is azert van ott a valto, hogy ne lehessen konnyen vadulni vele;) Igy is eleg vad;) Ilyen autokat nem szabadna kozuti forgalomba helyezni, bar vaszeg azert olyan sok nem rohangal az utcakon;)))
  • b-type
    hát csak a vita kedvéért :))), sztem a Ferkánál nagyon tudják mit miért csinálnak.
    valszeg ha annyira eltekered a kormányt, akkor már jobban teszed ha nem váltod el.
    Egyébként a csávesz igen bevállalósan tolta a gázt, főleg mikor elment egy másik verda előtt, ilyen hepe pályán..
    De tudta mit csinál, mert azért szépeket fogott ilyen durva gázon is, csak néha feleslegesnek tünt. :)
    veszett egy verda :))
  • lac coo
    Igen az elég hülye megoldás, nem is értem , hogy legnagyobb Ferrarin ilyen váltó van ...Mondjuk alacsonyabb kormányszögnél nem lehet gond vele ...Így túl sokat kell tekerni a kormányon és lemarad a váltókar :)))De mintha néha automatán visszaváltana az autó , mikor már nagyon alacsony a fordulat ...
  • Alexease
    A gyerek nincs a helyzet magaslatan;) De valami fiatal kolyok lehet amugy. Es az a pillangovalto meg eleg hulye megoldas, hogy nem forog a kormannyal:)) De legalabb latni, hogy ovatosan kell kezelni a gazpedalt, mert azonnal elmaszik a seggge;)
  • LeePí17
    a srácnak néha néha azért korigálnia kellett a lóerőket :)
    öcsémnek pillangó váltós kormánya van..én nehezen tudnék hozzászokni..
    maradok a gombnál 1 darabig..aztán jöhet a g25 :D
  • lac coo
    Ferrari FXX onboard .

(Kicsit gyakorolni kell azt a pillangó váltást :))))
  • Szabi1991
    szeretnék játszani , de nem enged fel a szerverre mig be nem felyezitek a versenyt
    remélem nem 24 órás versenyt mentek
  • SuperCharger
    VRSDM, nem jössz az SGGTR2 hamachi-ra?
  • JuanG
    a simbin-es srácok még arra se képesek hogy ezt az elakadást átírják, pedig hipphopp megvan tudomásom szerint :)))
  • DoGi 2
    hi
    nem jöttök jáccani?hamachin!
    Network:SGGTR2
    Pass:gtr2
    aki még nem tudná,aki akar jönni szóljón hamachin vagy msn-en:[email protected]
  • SuperCharger
    hétvége passzol nekem is, de azon a dedicated szerveren most az elobb is voltak 5-en... õk kik, nem tudod?
  • VRSDM
    12000e ért, de lealkudom 10-re kérdés hogy mennyire lötyög? mennyire használt? megnézem azért, mert most haver kölcsönkormánya van nálam...

amateurfest-re kéne akkor valami rendszeresség, én péntek-szombat-vasárnap bármikor ráérek, de hét közben is lehetnének röpke versenyek (megdobnál egy messenger/gmail passport-al ? és akkor valami aktivizálást csináljunk
  • SuperCharger
    ez a gtr2 dedicated server kicsoda/micsoda a gtr2 amateurfest-en? és kik játszanak rajta?