10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Rolesz #5165 Képek videókat nem csináltál érdekelne a kormány rögzitése pl!kösz!ja és honan van meg a kormányod azaz hol vetted? -
Nem valószínű, állítolag nagyon állat módon le van kódolva minden .. -
Szabi1991 #5163 remélem lesznek WTCC autók meg pályág konvertálva a GTR2 hőz :) -
Fox44 #5162
-
Szerelj fel egyet a monitorra 
-
fizika mód -
Szevasztok valaki próbálta már
ezt Fizika módot http://www.racesimulations.com/get/file/5394.html
-
már szóbakerült egyszer, de nemértem hogy miért van hogy a gép időmérőkön megy 1:49-eket, a futamon meg 2:02 ket , jó az egy dolog egy egymás miatt lassulnak ugye mert ha egy elbassza akkor az egész mezőny lelassul ha nemtudnak kerülni, de mégis :) azért ez nagy különbség, közdök az időmérőkön hogy előrejussak, meccsen meg 5kör alatt az élen vagyok :S -
LeePí17 #5157 nincs benne ablaktörlő funkció..
csak a WTCCben :D -
Nem. -
Sziasztok!
A játékban működésre lehet valahogy bírni az ablaktörlőt? Mert az ablak koszolódik, de törölni nem tudom :(
Előre is köszi! -
Toya #5154 Megpróbálom, de még így is van egy kocsim félbehagyva :P -
"semleges takony"
-
Hajszálpontos FFB, a MOMO ehhez képest olyan "semleges takony" érzést ad. A váltón 3 rögzítési pont van, mintha ránőtt volna az asztalra:)
-
Szabi1991 #5151 kb ugyanaz , csak a 2003 -masban telivan lila matricákkal :( -
Szabi1991 #5150 google -
a kormány ellenállása momo-hoz képest milyen? könyebb forgatni vagy nehezebb alaphelyzetben, normál ffb-vel? :D a kattogo váltot meg hallhattuk már egyik videóban :D jah és a váltot hogy lehet rögziteni asztalra, hogy ne csuszkáljon? asszem csak ennyi kérdés D: -
Megküldtem egy kicsit a BMW-t a Nordon GTR2-ben.
Tegnap mentem 7.17-et a MOMO-val, most meg a G25-el kuplungolva (azért nem mindig) és H-váltóval 7.24-et úgy, hogy jópárszor elváltottam, meg megcsúsztam. Összességében telipofával vigyorogtam, és rettenetesen gyors volt a BMW:D A váltó viszont kattog rendesen, aludni nem lehet mellette:)
Olyan izomdrifteket lehet nyomni egy eddig tök semlegesnek hitt setuppal, hogy még:D:D:D
Jahh, és blipelni még nem tudok, ezért ki-kicsúszkáltam, de ezzel a kocsival igaziból csak 3-2-be kell a gázfröccs:)
-
Na ja valahogy ezt tapasztaltam én is. -
csak egy kép nincs tiltva, np :D -
Ja nagyjából ugyanez de mégis csak frissebb :D
Jobban nem fog menni a hangja sem lesz ennél már szebb de mégis újabbnak néz ki és legalább eltakarja a rozsdát. -
Attól jobban fog menni?:D mennyiben tér el a festés? kb ugyan az a színpaletta nem? -
Nahát de rég jártam erre :D
Mostanában valahogy mindig kimaradt az sg fórumozás.
Ez a 2006-os festés jól jönne sztem mert sokak kedvence a bömös. -
Szabi1991 #5142 toya : nincs kedved a BMW M3 GTR re egy 2006 os festést csinálni ?
előlről
oldalról
hátulról -
igen igy kellett, köszi
-
sztem csak be kell rakni a GTR2 mappába a file-t, mint GTL-ben. nem egy meglévőt kell felülírni, csak ennek a file-nak ott kell lennie -
őő a fenti cheat menüpontban találhato, gondolom pálya unlockolo trükköt hova kell bbemásolni? nemnaon találtam a gtr2 mappában SDNDTG.dyn-t
-
chriss21 #5138 Az mér van h Time trial-ba ment időimet nem menti el a Profilomba? -
LeePí17 #5137 lol a sim challange 1:31:112t írt..
majd átjavította 1:38ra...
így télleg bukta
most meg már csak 1:37megy :( -
Laceee #5136 igen láttam a sokkoló idődet
-
Nekem volt 31.1 is benne csak végül Seattal neveztem.
-
Laceee #5134 szerintem ezt benézted, mert 1:32 közepe volt a legjobb idő én 1:34,5-el 33. lettem a prequalon lásd itt az időd az 59. helyre lett volna jó -
LeePí17 #5133 mentem pár kört Valenciában...
Val Zoltan Liptai BMW 1:38.112
ha mentem volna a GTR-Masters-re ezzel az idővel 1ső lehetnék
-
Akkor itt 24h verseny után beülhetnénk a kocsiba és neki a falnak 200-al
-
chriss21 #5131 :D Azé ennyire komolyan nem vesszük!Tanultam az előzőből és most remélem nem lesz gond.Bár akkor hiába estem ki még is megnyertem a bajnokságot a végén!:)De Spá-ba dupla szorzó van nem?V vmi illesmi? -
volt minap a fokuszba h gyerek vmi 24 órás fight után kinyirta magát.. csak ovatosan
-
chriss21 #5129 Most kezdtem el 1 új szezont ugy h a versenyek 67%-át teszem meg (2óra) de a Spa-i pálya az teljes v is 24óra!Sztetek az komoly lesz...?:)Még a GTR1-be mentem Spa-ba 12órát de 8óra után elfüstöltem ezé most picit félek a 24-től!:)De vissza gondolva ott asszem nem tekertem le a motor fordulatszámát a tréning után...:( -
5 perc ujra installalni, azon nem mulik... -
Köszi Mindenkinek! Ma már nem játszunk valszeg... :( -
Akkor unintsall es install.
Az a biztos. Gyorsabban megvan, mint varni az otletekre a topic-ban, ami nem is biztos hogy bejon, mert lattatlanban nehez tippeket adni;)
"semleges takony"