10998
  • Rolesz
    Képek videókat nem csináltál érdekelne a kormány rögzitése pl!kösz!ja és honan van meg a kormányod azaz hol vetted?
  • lac coo
    Nem valószínű, állítolag nagyon állat módon le van kódolva minden ..
  • Szabi1991
    remélem lesznek WTCC autók meg pályág konvertálva a GTR2 hőz :)
  • Fox44
  • Cowek
    Szerelj fel egyet a monitorra
  • Marcinko
    fizika mód
  • Marcinko
    Szevasztok valaki próbálta már
    ezt Fizika módot http://www.racesimulations.com/get/file/5394.html

• VRSDM
    már szóbakerült egyszer, de nemértem hogy miért van hogy a gép időmérőkön megy 1:49-eket, a futamon meg 2:02 ket , jó az egy dolog egy egymás miatt lassulnak ugye mert ha egy elbassza akkor az egész mezőny lelassul ha nemtudnak kerülni, de mégis :) azért ez nagy különbség, közdök az időmérőkön hogy előrejussak, meccsen meg 5kör alatt az élen vagyok :S
  • LeePí17
    nincs benne ablaktörlő funkció..
    csak a WTCCben :D
  • Tomo15
    Nem.
  • billywood
    Sziasztok!

A játékban működésre lehet valahogy bírni az ablaktörlőt? Mert az ablak koszolódik, de törölni nem tudom :(

Előre is köszi!
  • Toya
    Megpróbálom, de még így is van egy kocsim félbehagyva :P
  • CodeRed
    "semleges takony"
  • aesirbaba
    Hajszálpontos FFB, a MOMO ehhez képest olyan "semleges takony" érzést ad. A váltón 3 rögzítési pont van, mintha ránőtt volna az asztalra:)
  • Szabi1991
    kb ugyanaz , csak a 2003 -masban telivan lila matricákkal :(
  • Szabi1991
    google
  • autoszimulator
    a kormány ellenállása momo-hoz képest milyen? könyebb forgatni vagy nehezebb alaphelyzetben, normál ffb-vel? :D a kattogo váltot meg hallhattuk már egyik videóban :D jah és a váltot hogy lehet rögziteni asztalra, hogy ne csuszkáljon? asszem csak ennyi kérdés D:
  • aesirbaba
    Megküldtem egy kicsit a BMW-t a Nordon GTR2-ben.
    Tegnap mentem 7.17-et a MOMO-val, most meg a G25-el kuplungolva (azért nem mindig) és H-váltóval 7.24-et úgy, hogy jópárszor elváltottam, meg megcsúsztam. Összességében telipofával vigyorogtam, és rettenetesen gyors volt a BMW:D A váltó viszont kattog rendesen, aludni nem lehet mellette:)

Olyan izomdrifteket lehet nyomni egy eddig tök semlegesnek hitt setuppal, hogy még:D:D:D

Jahh, és blipelni még nem tudok, ezért ki-kicsúszkáltam, de ezzel a kocsival igaziból csak 3-2-be kell a gázfröccs:)
  • kigyi
    Na ja valahogy ezt tapasztaltam én is.
  • autoszimulator
    csak egy kép nincs tiltva, np :D
  • kigyi
    Ja nagyjából ugyanez de mégis csak frissebb :D
    Jobban nem fog menni a hangja sem lesz ennél már szebb de mégis újabbnak néz ki és legalább eltakarja a rozsdát.
  • Istencsászár
    Attól jobban fog menni?:D mennyiben tér el a festés? kb ugyan az a színpaletta nem?
  • kigyi
    Nahát de rég jártam erre :D
    Mostanában valahogy mindig kimaradt az sg fórumozás.
    Ez a 2006-os festés jól jönne sztem mert sokak kedvence a bömös.
  • Szabi1991
    toya : nincs kedved a BMW M3 GTR re egy 2006 os festést csinálni ?

előlről
    oldalról
    hátulról
  • autoszimulator
    igen igy kellett, köszi
  • SuperCharger
    sztem csak be kell rakni a GTR2 mappába a file-t, mint GTL-ben. nem egy meglévőt kell felülírni, csak ennek a file-nak ott kell lennie
  • autoszimulator
    őő a fenti cheat menüpontban találhato, gondolom pálya unlockolo trükköt hova kell bbemásolni? nemnaon találtam a gtr2 mappában SDNDTG.dyn-t
  • chriss21
    Az mér van h Time trial-ba ment időimet nem menti el a Profilomba?
  • LeePí17
    lol a sim challange 1:31:112t írt..
    majd átjavította 1:38ra...
    így télleg bukta
    most meg már csak 1:37megy :(
  • Laceee
    igen láttam a sokkoló idődet
  • ibronk
    Nekem volt 31.1 is benne csak végül Seattal neveztem.
  • Laceee
    szerintem ezt benézted, mert 1:32 közepe volt a legjobb idő én 1:34,5-el 33. lettem a prequalon lásd itt az időd az 59. helyre lett volna jó
  • LeePí17
    mentem pár kört Valenciában...
    Val Zoltan Liptai BMW 1:38.112
    ha mentem volna a GTR-Masters-re ezzel az idővel 1ső lehetnék
  • CodeRed
    Akkor itt 24h verseny után beülhetnénk a kocsiba és neki a falnak 200-al
  • chriss21
    :D Azé ennyire komolyan nem vesszük!Tanultam az előzőből és most remélem nem lesz gond.Bár akkor hiába estem ki még is megnyertem a bajnokságot a végén!:)De Spá-ba dupla szorzó van nem?V vmi illesmi?
  • autoszimulator
    volt minap a fokuszba h gyerek vmi 24 órás fight után kinyirta magát.. csak ovatosan
  • chriss21
    Most kezdtem el 1 új szezont ugy h a versenyek 67%-át teszem meg (2óra) de a Spa-i pálya az teljes v is 24óra!Sztetek az komoly lesz...?:)Még a GTR1-be mentem Spa-ba 12órát de 8óra után elfüstöltem ezé most picit félek a 24-től!:)De vissza gondolva ott asszem nem tekertem le a motor fordulatszámát a tréning után...:(
  • Alexease
    5 perc ujra installalni, azon nem mulik...
  • billywood
    Köszi Mindenkinek! Ma már nem játszunk valszeg... :(
  • Alexease
    Akkor unintsall es install.
    Az a biztos. Gyorsabban megvan, mint varni az otletekre a topic-ban, ami nem is biztos hogy bejon, mert lattatlanban nehez tippeket adni;)