1609
-
akmot #928 igaz az jó lesz asszem, de azt hogy lehet megadni hogy pontosan hol helyezkedjen el a betöltött swf fájl? -
Rolesz #927 szerintem magába ugyanabba a fájlban lévő flashre ne hivatkozz inkább azt a bizonyos movieclipet mentsd el .swf-be (file exportal) aztán töltsd le a flat az általam adott linkről és a gombok hivatkozásait (kép1,kép2,kép3)-ról ird át az elmentett swf nevére azt enyi!Vagy mire gondolsz? -
akmot #926 hú ez tényleg jó valami ilyesmit néztem már én is! és nem tudja valaki hogy lehet kép helyett movieclip-re hivatkozni ennél a segédletnél?? -
#925 Nem importál ez semmit, hanem lefagy. -
#924 Igen.
File/Import/Import to library (stage) menüpont... -
#923 A Flash 8 képes beolvasni az Adobe Illustrator(.ai) kiterjesztésű dolgokat? -
Rolesz #922 szerintem valami Ehez hasonlitó dolog vezet a megoldásra egy kicsit átalakitod és már kész is(de majd az okosok megmonják pl Flamaster:)) -
akmot #921 hi
nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy már megcsináltam a gombokat /buttonok nem pedig movie clippek/ és szeretném úgy megcsinálni hogy ha rákattintok az egyikre akkor egy betöltés-jelző kiírja a százalékot mondjuk vagy valahogy jelzi a betöltést és megjelenik az adott movie clip. Na és nem tudom hogy kell összekapcsolni ezt a három dolgot, szal aki tudja segítsen légyszi:) -
péntek józsef #920 Nem igaz már egy flash-animációt se sikerül "csinálnom"! -
péntek józsef #919 Jó ksözi kipróbálom! -
#918 kijelölöd a text-et és jobb egér... -
péntek józsef #917 Mem iagaz már egy flash-animációt se tudok csinálni! -
péntek józsef #916 Nah most lenne egy olyan kérdésem hogy van egy szöveg és azt hogy tudom egyszerre grafikai szombólummá alakítani?Eggyesével kell vagy leht egybe is? -
péntek józsef #915 Hát az a nagy gondom hogy nem értek angolul(csak németül)amúgy meg nem kell piszkálni azt kérdek amit akarok és ha nem tetszik akkor nem válaszolsz ennyit erről!erről! -
#914 Én úgy kezdtem, mint ahogy a Photoshoppal is. Elindítottam a programot és próbálkoztam, hogy vajon mit mire lehetne használni. Utána kezdtem el kérdezgetni a fórumokban, de nem ilyeneket, hogy van a színpaletta, stb... Előbb gondolkozz, utána kérdezz. Ja, és ha tudsz angolul akkor a programon belül a F1 billentyű talán segíthet. -
péntek józsef #913 De azért nem kellne ennyire felhúznod magad gondolom te is ígykezted!Ne írjad hogy nem mert nem hiszem el! -
péntek józsef #912 Jó oké ezt megbeszéltük hétfőn irány a könyvesbolt! -
#911 Te figyelj, nem azért, de ez egy FÓRUM. Nem pedig egy tanfolyam... Javaslom, hogy nézz körül a neten, vagy vegyél egy flash könyvet(nem nagy pénz, de nagyon hasznos.) -
péntek józsef #910 Szúrjunk be egy frame-et a 16. képkockába és az elsõ képkockát másoljuk át ide. Ezután az 1 és a 8. mezõbe egy-egy Shape Tweent helyezzünk el.Ezt nem értem???? -
péntek józsef #909 Jólvanna de hát azért van a fórum nem????? -
#908 shift-f9
amúgy nemakarlak nagyon megsérteni, de pöttyet szvsz még analfabéta vagyol a flöshöz :)
ülj le elé, próbálgass ki benne mindent, gombokat, menüpontokat, barátkozz meg a felülettel, és ne kurtasd a fórumot mindenféle gyógy kérdésekkel... -
péntek józsef #907 Úgy látom nem tudjátok! -
péntek józsef #906 Hol találom a Color Mixer paléttát????
-
#905 jobb egér a bötükre, s vmi symbol :) -
péntek józsef #904 Bocsi ez is megvan! -
péntek józsef #903 Grafikai szimbólummá a betüket hogy lehet átalakítani?(Amúgy meg a weblapom az most nincs feltöltve hétfőre késsz lessz!) -
#902 mi a honlapod cime?:)) -
péntek józsef #901 Már megvan! -
péntek józsef #900 Sikerült köszi a segítségeket csak az lenne a kérdésem hogy ne olyan gyorsan váltakozzon a szöveg azt hogy tudom megcsinálni??? -
#899 Ctrl+enter -el csinál swf-t belöle, amit kirakhatsz. -
#898 insert keyframe kell. -
péntek józsef #897 A 20. képkockán szúrjunk be egy kulcsképkockát. ezt nem értem.(én azt csinálom hogy kijelölöm a szöveget (pl.:"Üdvözöllek honlapomon!")és utánna Insert Frame)ezt kell csinálni???) -
péntek józsef #896 Figyu ha késsz van mentsem el és utánna mivel tudom megnézni és hogy tudom betenni a honlapomra...????????? -
#895 akkor gyakorolgass még....
még van olyan oldal is h swf.hu -
péntek józsef #894
Ezeket a lépéseket nem értem:Az F szimbólum rétegén, a 20. képkockán, az egér bal gombját lenyomva tartva jelöljük ki ezen a frame-en a képkockákat az utolsó rétegig, majd adjunk ki egy Insert keyframe parancsot. Ezután minden szimbólum Alpha értékét állítsuk 10-re.Ismételjük meg a kijelölést, de most az összes réteg elsõ képkockáján és adjunk hozzájuk Motion Tween animációt.A második rétegtõl jelöljük ki az animációkat teljes hosszúságukban, és a képen látható módon, az egérrel megragadva, 3 képkockányitt húzzunk balra minden rétegen.Eezután a 45. képkpckához szúrjunk be egy-egy kulcsképcokát. -
#893 mindegyik parancs jobb egérgombbal is előhozható. -
péntek józsef #892 Modify > Timeline > Distribute to Layers parancsot nem találom.grafikai szimbólummá a betüket.hogy lehet alakítani??? -
péntek józsef #891 Jóh köszi! -
#890 nem dinamikus, hanem statikus. "nem lehet változtatni" -
péntek józsef #889 Mit jelent az hogy:Static szöveg?