1609
-
péntek józsef #888 Kössz látom azért vannak normálisak is! -
#887 flashmx.uw.hu -
#886 Mentsen meg téged a Jóisten vazzeg! -
péntek józsef #885 Már mondom hogy letöltöttem nem látsz(amúgy bocs kicsit bunkó hozzászólás)de engem most az érdeklene hogy hogy tudok flash-t szerkezteni????? -
#884 Dehogynem jó, hogyha rákattintasz a linkre, akkor a letöltés oldalra navigál, ahonnan le tudod tölteni! -
péntek józsef #883 Hogy tudok szerkezteni flash-animációt a Macromedia Flash Mx-el?(Amúgy meg a macromedia.com meg nem jó!De már megvan!a szerkeztő) -
#882 Valaki #875-re pls! -
#881 Na vajon? macromedia.com -
péntek józsef #880 Honnan tudom letölteni a Macromedia Flash MX 2004 kipróbálható verzióját??? -
péntek józsef #879 Honnan tudom letölteni a Macromedia Flash MX 2004 kipróbálható verzióját??? -
#878 szerintem nem lett jó.. (de ez egy szubjektív vélemény) -
#877 ezt a reklámos kattintgatós belépősdit vedd ki sztem kurvagyorsan :) -
#876 A jelszós belépés nekem nem tetszik. A preloader pedig innen van sztem, megtévesztő a hasonlóság:)) -
#875 Hogy tudom megcsinálni, hogy egy animáció önmagát ismételje meg 5 mp-es időközönként? -
#874 Hello. Ismét megújítottam az oldalam, sztem ez már elég jó lett. Várom a kritikát: ??? -
#873 Sziasztok!
Egy kérdés: ha multimédiás cd-t készítek flashben hogyan lehet kikapcsolni a player keretét, hogy egyedi kerettel fusson az interakció? -
#872 magamtól kezdtem nyomkodni, aztán egy könyvet olvasgattam, rengeteg flash könyv van.. -
#871 köszi a helpet
-
#870 Miért te hol kezdted?
Ha szabad megkérdeznem...
:DDD -
#869 huh, én nem ott kezdtem a flash-t, de gondolom van vmi alapok vagy ilyesmi.. -
#868 Kössz!
Ha nem nagy kérés, elmondanád nekem, hogy az 1. linknél (gondolom a "Segédletek"-en belül) melyikkel érdemes kezdeni!? -
#867 swf.hu
flashmx.uw.hu -
#866 Hello!
Nincs a programhoz valami magyar leírás/útmutató/vagy valami oldal, ami leírja bőven, példákkal???
Előre is kössz! -
#865 pl. rakj a szöveg elé/mögé láthatatlan négyzetet a gombban -
#864 A gombnak 4 állapota van.
Amikor átalakítod gombbá akkor a 4. mezőbe csinálsz neki pl. egy négyzetalapot.
Ez láthatatlan és amekkora alapot adsz neki akkora lesz az aktív(kattintható) terület. -
#863 válaszoltam -
#862 vagy=van -
#861 Hogy tudok egy szöveget gombbá tenni? A gombbá tétel sikerült, csak az a baj, hogy a kis fehér kéz csak akkor jelenik meg, hogyha a szövegen vagy az egér. Ha mondjuk egy O betű közepén van az egér, akkor nem jelenik meg a kéz, ami jelezné, hogy ott van valami. :) Tudna valaki segíteni? -
Rolesz #860 küdtem privátot!nem válaszolsz?:) -
#859 Photoshop-Save for Web- PNG 24 -
Hay #858 Phoroshopnál ez o.k., a flashban nem tzdjuk, hogyan kell. -
Hay #857 Bocs, de hol (melyik progriban) mentsem? Valamint hogyan kell? -
#856 mentsél belőle 24bites png-t háttér nélkül... -
Hay #855 #847 vki segítség? -
#854 naggyon jó, szuper:D -
#853 http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=4420
na ezt lessétek meg :P -
#852 thx -
#851 Most nincs időm megcsinálni.
Ha hétvégén dobsz egy privit, akkor talán tudok segíteni. -
#850 ha van idöd rá, megtod csinálni egyszerübben, ha szépen megkérlek?:) nemtom milyen flash-ed van, nekem nem jo:/ -
#849 kipróbáltam, és nálam okés player8-al is.
Viszont baromira bekomplikálták ezt a tutort.
AS nélkül is simán megoldható.
News!
Nemrég kijött a Sothink SWF Decompiler 3.1-es verziója amely sokkal profibban visszafejti az swf-et(flash8), mint az ASV5 :)