1161
rapidshare.de
-
Phat Smoker #841 a hivatalos oldalról szedd le ;-) -
#840 megneztem ezt a cryptloadot es aszonta virnyakirtom hogy 3-4 trojan van benne ... ;) na errol ennyit ;) -
Phat Smoker #839 "...az a kár, hogy nem lehet többet egyszerre tölteni..."
premiumnál lehet egyszerre többet is tölteni. -
Szoki333 #838 egyépként mostanában, a 60-as korlátozáskor nekem időnként felmegy 120-140-re is! ez miért van? -
Szoki333 #837 nekem régen mindig 400-zal töltött 100megás fájlt, majd kiirta hogy várjak 1 napot :D
az a kár, hogy nem lehet többet egyszerre tölteni...
ha le akarna valaki tölteni egy 10 részre vágott filmet, akkor csak meg kéne nyitnia mind a 10-et és amikor letellik az 1. akkor várnia kéne X percet hogy a 2. elinduljon! -
#836 jah, csak az lehetetlen...én 140 kbit/s-nál többel még sosem töltöttem...
söt mindig 100 alatt van :) mind1 én ugyis ráékre,legalább nincs idölimit,hogy 1 ora mulva tölthetsz :D -
Phat Smoker #835 hát a free userek 500 kb/sec sebességgel tölthenek max. azért az se olyan rossz :)
sőt már asszem captcha sincs. -
#834 ehh ez durva volt szegeny gyerek itt probal megoldast talalni majdnem megorult aztan a hozzaszolasod vegen biztos legorbult a szajja :D -
Phat Smoker #833 én a CryptLoad nevű progival szedem a cuccokat rs-ről.
max. sebességgel jön minden, igaz premium előfizető vagyok ;-) -
Zsolt01 #832 Sziasztok.
Most próbáltam ki az USDownloader magyarított verzió 1.3.5.1_2008.07.23
Rapidshare -ről töltögetek.
Most ezzel a USDownloaderrel kezdtem töltögetni, csak 48 kb/s -al jőn le.
Eddig a Internet Download Managerrel 60-66 kb/s volt.
Jó ez a USDownloaderrel folyamatosan szedi beavatkozás nélkül.
De nem lehet valahogy megoldani, hogy ez is 60-66 kb/s -mal működjön?
Fix ip-s vagyok Kábel net 512/96
Köszi előre is! -
#831 ilyen johetne nekem is ;) mi ez a plube vagy katz ? :) linket ppliz
-
#830 pl. plube -
#829 tudtok mondani olyasmi forumokat, ahova userek posztoljak az altaluk feltoltott cuccokat? nem keresosite kene, hanem mondjuk olyasmi mint ez (http://www.foriegnmoviesddl.com), vagy mint a katz forum -
#828 Ez amúgy mit tud amit a böngésző nem? -
Zsolt01 #827 Hát igen.
Na meg most folyamatosan lehet letölteni várakozás nélkül, igaz csak 60 körül, de nekem ez pont jó az 512/96-hoz. -
#826 Hál'stennek levették a macskákat a porondról. :)
Velük nagyon retardált volt a Rapidshare. :D -
#825 hitted volna ? :) RapidShare Manager -
#824 Üdv!
Nekem olyan progi kellene amibe a linkeket bele tudnám tenni, és egymás után töltené le őket. Ha, jól tudom régebben volt ilyen, csak már a nevét nem tudom.
Kösz előre is. -
Sharkhunter #823 thx, én konkrétra oldalra gondoltam, de azóta már találtam néhányt :) -
#822 na majd akkor linkelek ide otthonról -
#821 de -
#820 nem töltenétek le tőlem is ezt-azt?
kell a pont
cserébe én is szívesen letöltök bárkitől bármit -
#819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!warez oldalak,google.nekem például rohadt sok email jon a cimemre azzal,hogy csatlakozz erre az ftp serverre,oldalra,mert ezt azt lehet letolteni,minden héten jon egy ,lol -
Sharkhunter #818 egy kis off: a bdw-n kívül hol találhatok még ftp címeket? -
#817 én elöfizetek,megéri nekem,mert program teszterként onnan szedem a programokat, lol ! de van másik megoldás is...vannak ezek az ftp magyar serverek,ott is meglehet találni sok programot,és lehet találni hozzá ingyé accot,de persze ez nem olyan könnyü,és a program sem biztos hogy tuti fennt lesz,szal rapid örökké. -
#816 De van megoldas elo is lehet fizetni szerintem nemdraga ha nem vagy kepes kivarni akkor fizess elo. -
ztahity #815 végig olvastam az egész rohadt forumot és semmi sem jó! leszarom ezt a rakás szemétrevaló rapidot! nem találok megoldást mert szar! -
Sharkhunter #814 biztos nem lehet átverni??? meeert eddig jobb esetben 1 óra alatt megvolt egy film, most meg...
én ezt találtam: http://www.freeweb.hu/rapidshare2/index2.php de a grabbelésnél nem fejezte be a feladatot, szal nem jöttem rá, h műkszik-e. ha vkinek összejött, az mondja már el, h mi lehetett nálam a baj, v ez csak egy másik próbálkozás a feltörhetetlen rendszer ellen? -
#813 rapidshare rekordom edddig hogy 5 KB-tel jött rola a program hehe :D -
#812 baratom akkor picit meg tanulnod kell mert ha belso ip-d van akkor siman lehet 100 embernek is ugyan az nezz utanna es mondom ha visszaolvasol ott szepen mar ki volt targyalva. OLVASS -
ztahity #811 Szerintem az lehetetlen, hogy ugyan az az ip-je legyen valakinek! Az egy azonosító és egyforma nem lehet. Azért kösz a választ! -
#810 ha visszaolvasol akkor ott mar volt errol szo amugy az a lenyeg hogy masnak is ugyan az a IP cime mint neked es ezert lehet ez hogy mas egyfolytaban tolt rapidrol es ezert irja ki neked ezt. Megoldas lehet ra ha kersz a netszolgaltatodtol sajat ipt ha lehet -
ztahity #809 helló mindenki! tud nekem valaki segíteni abban, hogy a rapidon miért nem megy nekem a letöltés? mindig azt írja ki, hogy már töltök, pedig még egyszer sem sikerült akármit csinálok ez nem változik. miért hiszi azt hogy töltök? légyszi segítsetek! -
#808 Hi all!fel akarok tölteni vmit rapidra 100kiló az egész,de nem akarja..Olyanokkal tölt ffel hogy 1kb/s aztán leesik:0.2 0.1 0.05 0.00.kész..de nem csak a rapid,SEMMI nem tölti fel. -
Johnny d #807
come on! :)
csak így nem lesz külön jó átverni...
(igaz úgysem sok siker volt ebben) -
gyigyi #806 Mostmár fix ip-vel is lehet folyamatosan szedni :D -
#805 :S
:D -
#804 most most nem ingyenes,hanem pokolian ingyenes. -
#803 Eddig is ingyenes szálon szedtem, de míg a régi volt, addig jött rendesen 350-400-zal... :S
Pedig most is ki van írva, hogy FREE esetén max 500 KB/s... :( -
#802 üdv a rapid ingyenesen pokoli világában.