Rapidshare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
kell ide egy kis alapozas 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

én adtam linket , vagy nem arra gondolsz? min djárt nézem ezt a tcparancssort, köszi
Mike at home
ne töröld le a rar-t
ellenben tomoritasd ki igy
tc parancssor

winrar e akarmi.rar
(ha benne lévõ könyvtárstuktúrát is akarod akkor e helyett x)
ha crc erroroos a file, akkor az a file nem jó, nem a te hibát

különben meg ha adsz linket megnézem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

a philadelphia stroryt kicsomagoltam a rarral, de a juliat nem akarja. egyébként már tegnap próbáltam kicsomagolni a juliat a rarral, és nem sikerült. lehet, hogy valamit nem jól csináltam, ezért nem engedi most?el sem kezdi a kicsomagolást, rögtön kiírja: CRC hiba a titkosított fájlban. sanda gyanúm, hogy ez a tegnapi ügyködésem eredménye lehet, mert a másik avi fájlnál megcsinálta. egy másik fórumban meg azt írták, hogy töröljem le a géprõl a rart és a TCvel csomagoljam ki, állítsam be rajta, hogy külsõ tömörítõként használja a rar.exe-t. de nem mertem letörölni rart. meg azt sem tudom hogy kéne beállítani a TCt erre a parancsra
Mike at home
talán a rar-t kéne használni nem a totált
és akkor jó lesz

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

sziasztok. mikor letöltök minden .rar fájlt a rapidsharerrõl, és megpróbálom összemásolni a total commanderben , jelszót kér. meg is adom, de azt írj aki, hogy nem találja a külsõ tömörítõ programot. már próbálkoztam többféle programmal,amik feltörik a jelszót. de itt nem az a probléma, hogy nincs jelszó, csak n em fogadja el. eddig kb. négy olyan avi fájlt töltöttem le, aminek meg volt adva a passwordje, beírtam, és ezt íra ki. lehet,h. a total comm. al van a baj, vagy hogy windows xp-m van?(azt azért nem hinném😊 pl:
http://www.desiwarez.net/forums/index.php?showtopic=17748&mode=threaded
és alatta
CODE
Pass harpo
de nem mûködik
vagy
http://onlyoldmovies.blogspot.com/2008/05/philadelphia-story-1940-cary-grant.html
Password: www.onlyoldmovies.blogspot.com
és ez sem
vagy lehet, hogy nem jól másolom össze õket? úgy szoktam, hpgy megnyitom az elsõ .rar fájlt, amiben van az avi fájl, és áthúzom a bal oldalra(és most mindenki felkiált:ezt a zsenit!😊.ez szokott mûködni ilyen tipusu cuccoknál. nem tom itt miért nem.
elõre is köszönöm a segítséget
Mike at home
köszi

AnarchoiD
pass : majmocska GTA4 egyik radioadojanak zeneje , akit erdekel 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hi, tudnátok magyar RS linkekkel foglalkozó oldalakat küldeni, mint pl a http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1183319261 vagy hasonló

Am nemtom mi bajotok a macsekokkal, leglõször szemet szúrtak nekem is, de egy idõ után nincs velük probléma, belejön az ember 😛

Továbbá Szoki, nem kell 100 percet várni, elég ha egy pillanatra megszakítod a netkapcs-ot.
Nekem van egy progim ami elvilleg mûködik, de még soha nem használtam... most kipróbálom mert nem akarok 100percet várni <#mf1>

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Ez engem is érdekel, hogy mit jelent... Én is azt hittem tegnap délutánig, de amikor letöltöttem egy fájlt, akkor ezt irta ki:

Na bmeg most várhatok... 😄

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

"The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!"

"freeleech" van 😊

gebana
vagy 1200FT-je. én annyiért is láttam már 😛

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

Doomista
adj neki

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Qwerty4
xD

Qwerty4

Mike at home
az hogy nincs 7 eurod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

..Mi lehet a gond?

Hogy az IP címed nem változik sose ;-)

HY!
Az lenne a gondom hogy az IP nem változik sose, pedig dinamikus IP-m van, téonlájnos. Eddig jó volt, de most meg nem vált, csak ha kb. 1 órára szakítom meg a kapcsolatot. Mi lehet a gond?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hosszú idõ után újra használom a rapidsharét erre meg kitalálják a macskázást....<#levele>

gebana
ftp ^^

\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain

Wreck86
Ez a macskás XD lol,de magam jöttem rá😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Mike at home
azért nem is kell fizetni, de ha rendes vagy (tudjuk nem 😄DD akkor letöltöd az 1 megás szarunkat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Nevem senki
még mindig nem döglenek a macskák, van vk nek vm tippje? Már CSAK AZÉRT SE fizetek elõ. Ha valaki felnyomtt vm-t , annak sem fizettek semmit...

Minden nap egy alma és a doktor alma!

jah..teljesen jó, épp ma reggel hosszabítottam meg az elõfizetésem.

Mike at home
én úgy vagyok veke hogy 7 euroba nem halok bele, sem a 17-be 3 hónapra

Fabio Capello
Mostanában ezt a cicás dolgot egész jól meg lehet úszni a Happy Hours révén 😊

AnarchoiD
qwerty : enis torrentezek stb 😉 de 10eves vagy regebbi cumokat aha beleszakadsz sem szerzel meg "mashonnan" 😊

Qwerty4
...pláne ilyen pitinánerségért biztos nem

Qwerty4

Qwerty4
Jó, ha nektek igényetek van rá akkor érthetõ, hogy kifizettek ennyi pénzt.De én máshonnan szerzem be amire szükségem van. 😊
Régebb többet is használtam RS-t, mostanába nagyon visszaszorult, nem érné meg fizetni érte...inkább macskázok, de úgyis gáz sztem xD

Amúgy Mikenak mondom, hogy nem fenyegetés volt, még ha annak is tûnt az a mondatom... (nem vagyok ilyen tipus) 😊

Qwerty4

Mike at home
nekem sehol fel nem lelhetõ mûvészfilmek miatt kellett

AnarchoiD
enis ezthittem, aztan nyult az arcom, hogy olyan regi (7eves) gammat talaltam meg igy amit sehol mashol (meg boltban sem 😉

Mike at home
lûzernek

egyébként én csak azt mondtam, amit a rapidshares-ek gondolhatnak

Mike at home
jaj, azért mert az sg-n lúzerek neveztek, még nem kell magadat felszívni 😊

Qwerty4
Jól vigyázz azért kiket nevezel lúzereknek!
Azért, hogy egy hónapba letöltsek 3x valamit a Rapidsharról nem vagyok hülye, hogy 7 eurot vagy többet fizessek!!!

Qwerty4

Mike at home
így szivatjáka lúzereket akiknek nincs 7 eurójuk

" Nagyon könnyen összetéveszhetõ aztán 1 perc múlva kezdhetem elõlröl a macskakeresést... "

Mér ?

Böngészõ vissza nyíl és egybõl újra próbálhatod !
Qwerty4
Ekkora gyökér védelmi rendszert apám.A baszott macskákat már leszedhetnék.
Nagyon könnyen összetéveszhetõ aztán 1 perc múlva kezdhetem elõlröl a macskakeresést...

Qwerty4

AnarchoiD
sebaj, ismered a mondast 😉 "sharing is caring"

Mike at home
csak az a baj, hogy regelt userek után nem kapsz pontot

AnarchoiD
enis csinaltam uploadot 😉 jo moka

passw : autotolvaj

Mike at home
talán 10 év alatt összejön a 10000

Mike at home
igen, látom, köszönöm szépen <#smile>
már van 9 pontom! <#hawaii>

Doomista
de,má leis szedtem 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mike at home
7 euroért 1000 pontot kapok

Mike at home
faszom nem kéne? 😊

Doomista
fizecc 1000 forintot oszt tötöm ! xd

Mike at home

Mike at home
felteszel egy 1 megánál nagyobb file-t, és ha letöltik kapod a pontot
olyan file-t kell feltenni, ami sokakat érdekel

AnarchoiD
" 1 letöltés 1 pont" ez jo kemeny 😉

Mike at home
1. felteszel vmit, amit a nem fizetõs userek letöltenek, 1 letöltés 1 pont
2. elõfizetsz
kezdésnek kapsz 8000 pontot, havonta 1000 pontot