Rapidshare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Minden nap egy alma és a doktor alma!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyébként meg csak az ülõ macska kell
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
http://rapidshare-search-engine.com/
shareminer.com
filetube.com
filesbot.com
http://rapidlibrary.com/
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ok Értem. <#wink>#wink>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
De akkor nagyon !!!
(Most, csak nem szívatják a jó népet.)
Ugyan az mint tegnap !!!
(itt írtam)
Valaki elmondaná, hogy ilyenkor mi a ..... ! ?
(Azt a dolgot, hogy ha le akarok tölteni akkor fizessek, ezt mellõzzük.)
: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium
Hiába a cica alattikat adom meg nem fogadja el !!!
(egyértelmû amiket be kell írni és mégse)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A Letöltés elõtt, amikor be kell írni a kódot, sokkal több karaktert ír ki, mint amennyit be lehet írni. Ezért nem fogadja el a kódot.
Nálatok is ilyen?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
2.A fájllistán jobb egér-"Download all by Orbit", ki kell jelölni a letöltendõ fájlokat.
Ennyi <#vigyor2>#vigyor2>
'''''''''''''''''''
Nincs várakozás !
Egy új megoldás,
Routeres felhasználók számára
http://rapidrouter.p8.hu/
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nemtudjátok van e oylan program NEM fix ip-s nethez,ami folyamatosan tölti le a rapidos cuccokat?Tehát nem kell minden fájl-t külön tölteni,hanem beteszem egy programba ami letölti mindet...
(szolgáltató Chello vagy melyik?)
techno4ever!
De most néztem, megváltozott, érdekes !
Nagyon sokáig ugyan az volt.
techno4ever!