Rapidshare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
nezegettem a rapidshare oldalat, ezek a pontok bevalthatoak accountokra, de hogyan szerezhetsz pontokat ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

kár lett volna, ha ez benned marad! <#nyes>

Nevem senki
Ó a rohadt kurva macskás tetves kurva macskás rohadt kurvák

Minden nap egy alma és a doktor alma!

Hát ez már súlyos. Unatkoznak az adminjaik, vagy mi a f*sz...

Hu.man limbi
hopsz mínusz egy t

Hu.man limbi
Most már kuttyákkal is keverik 😄
Csak a cicás karaktert kell beírni 😊 lol

Egyszerû végül is, csak azokat a betûket-számokat írd be sorba, ahol a cica ÜL !
Mike at home
adj nekik 7 eurot, aztán nem kell macskáznod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

OhYeee 😛 véletlenül kitaláltam melyik az a 4 betû... de a jövõben ezzel én még nem fogok boldogulni úgyhogy jövök még xD
értem. megpróbáltam, de amugy mindegyik betûn lóg egy dög, és csak azokat kell, amelyiknek a macska a tetején lóg? :@ mivan??? fel kéne rúgni ezeket a macskákat, de a rapidshare készítõit is akik betûrejtvénybõl lassan Sudoku-t fognak csinálni, és találd ki mi a kód :@ Most is letöltenék egy Cserháti albumot, de nem tudom mert már 3x próbáltam megfejteni de nem megy :@ pláne úgy hogy én németet tanulok, nem angolt!
Mike at home
kicsit olvass vissza
egyébként meg csak az ülõ macska kell

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok! Én mostanába amikor kivárom a visszaszámolást, valami bazihosszú, legalább 7 karakter kódot rak ki nekem. de csak 4-et lehet beírni abba a szar kis szüvegdobozba. most mi legyen? nem tudok letölteni! :@
AnarchoiD
ez az utolso eddiga legjobb, kocce 😉 marhajo regisegeket lehet rajta talalni

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Mike at home
ja meg a rapidlibrary-t is utálom, amiért szaros szoftverüket fel akarják tetetni velem

Mike at home
no igen, de gondolom olyan keresõk kellenek, amik nem fizetõsek, illetve nem kell regisztrálni

szivesen, na még 1 utolsó, aztán részemrõl ennyi: ;-)

http://rapidshare-search-engine.com/

AnarchoiD
elhalmoztok, kosz 😉

loadingvault.com
shareminer.com

Mike at home
filez.com
filetube.com
filesbot.com

AnarchoiD
koszi

próbáld ki ezt:
http://rapidlibrary.com/

AnarchoiD
tudna valaki mondani keresot ami rapidshare anyagok kozott keres ? 😊

Mike
az igazi szemétség meg az, hogy csak ti utánatok kapok pontot

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Atika :o)
lassan el se lehet olvasni 😄

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Köszi.

Ok Értem. <#wink>
Peetboy
Hát ez jó. Jó,hogy elolvastam mit írtatok. Tehát azt kell megnézni hol ül a cica. Cicás képrejtvény... <#nevetes1>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

logfree
ez már azért tényleg vicc...

Igazad volt!Millió puszi neked!
Szerintem az meg kutya meg cica de mind1 ha cica van kint akkor a cicas betuket szamokat kell beirni ennyi semmi extra 😊

Mike at home
jó az a 7 euro, ti meg csak szívjatok

lol..itt a cica, hol a cica ? 😄

Palinko
ül a cica vagy áll a cica ez a 2 variáció van és neked az ülõsek kellenek tehát a kódod:
P6O8
"ha meg nem akkor rohadjanak meg"

De akkor nagyon !!!

(Most, csak nem szívatják a jó népet.)
Hát mivan ezzel a Rapidshare -ével ???

Ugyan az mint tegnap !!!
(itt írtam)

Valaki elmondaná, hogy ilyenkor mi a ..... ! ?

(Azt a dolgot, hogy ha le akarok tölteni akkor fizessek, ezt mellõzzük.)
Nyugi, nekem is ez van.. dolgoznak rajta, mert reggel amikor leakartam szedni valamit, akkor egyáltalán nem is volt visszaszámláló, hanem már adta egybõl a letöltési linket.. sztem dolgoznak a cuccoson, ha meg nem akkor rohadjanak meg.. 😄

: Asus P5K alaplap, 1333FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2G 1066Mhz Dual Channel, NVIDIA Geforce 8600GT TDH 512Mb, 250G Samsung winchester :: Oprendszer: Windows Vista Home Premium

Ezek szórakoznak <#confused>

Hiába a cica alattikat adom meg nem fogadja el !!!
(egyértelmû amiket be kell írni és mégse)
talan el kellene olvasni hogy mit irnak meg ott es ha nemtudsz angolul akkor elarulom neked hogy azokat a betuket kell beirnod amik a cica alatt vannak 😊

Peetboy
Mi történt a Rapidshare-vel?
A Letöltés elõtt, amikor be kell írni a kódot, sokkal több karaktert ír ki, mint amennyit be lehet írni. Ezért nem fogadja el a kódot.
Nálatok is ilyen?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Mike at home
mit?

Hello hol tudnam letolteni ?
1.A Rapidshare fõoldalán at Options-nál engedélyezni kell a Direct-Downloads-t.
2.A fájllistán jobb egér-"Download all by Orbit", ki kell jelölni a letöltendõ fájlokat.

Ennyi <#vigyor2>
Sziasztok!Valaki leírná, hogy kell FlashGet-tel, vagy Orbit-tal egyszerre több fájlt letölteni?Köszi!
RapidShare letöltés
'''''''''''''''''''
Nincs várakozás !
Egy új megoldás,
Routeres felhasználók számára
http://rapidrouter.p8.hu/
Hat csak ugy ha elofizetsz es aztan flashgetel tudod igy tolteni

Viktorr
Csá
Nemtudjátok van e oylan program NEM fix ip-s nethez,ami folyamatosan tölti le a rapidos cuccokat?Tehát nem kell minden fájl-t külön tölteni,hanem beteszem egy programba ami letölti mindet...

Kábel TV internet (Tarr Kft.)
akkor meg vmi karbantartás lehetett...
(szolgáltató Chello vagy melyik?)

techno4ever!

fix ip címes vagyok elvileg.

De most néztem, megváltozott, érdekes !

Nagyon sokáig ugyan az volt.
ja, vannak ilyenek, a kábeles ha nem kértél ip-t valószínûleg belsõs...

techno4ever!

Az nem olyan biztos