1161
rapidshare.de
-
#881 Sziasztok!
1 hónapos rapid fiók eladó ára:6$ (rapidnál ez 6€ lenne, ami kb 10$-nak felel meg) a fiókot frissen regisztrálom, tehát a megvásárlástol él az 1 hónap. Fizetés:paypal. MSN:[email protected] -
#880 hogy mik? -
#879 Ezek az ajándékcuccosok nagyon barók, el is kezdtem feltölteni :D -
#878 csak a premium userekbol tudsz naponta annyit profitalni, sima userekbol akarmennyit ;) -
haflac #877 az igaz,hogy csak 255 pontot tudok csinálni egy nap max?mert így egy hónap alatt nem lehet 10000 pontot összeszedni -
#876 gondolom nem free userral?:) -
Sharkhunter #875 nekem is kiírta vmikor csúcsidőben, de csak párszor kellett újra próbálkoznom, talán a sebességnövekedésre csődültek sokan, mer én ma majdnem 200!-zal töltöttem :D -
#874 jóvanna:)vágom én,de miért dobja fel,most jött rá kismillió ember,hogy innen is lehet tölteni?:D eddig ilyenbe nem ütköztem :S -
Phat Smoker #873 asztat írja hogy:
próbálkozz újra 2 perc múlva, ha nem akarsz várakozni, válj premium taggá! ;-) -
#872 "Error
You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/139013203/part1.zip | 95953 KB
Please try again in 2 minutes. If you do not want to wait, become Premium member
"
ezt most miért? :( -
grafit #871 Balga voltam-azt hittem az 50 giga napi 10-et jelent...pedig csak 5 gigát lefele... -
#870 kéretik kiprobálni,megy e...én kihagyom. -
grafit #869 Mi a gond ha a rapidom azt írja ki a személyesnél --You have exceeded the download limit.
You can download 5 Gigabytes per day. 5 Gigabytes are equal to 5.000.000.000 Bytes. ez megőrült.Vagy nem állították át ezt a szervert?Nem értem el az 5nap 50GB et sem(30 felé járok. -
#868 premium zone, ott látod, mikor jár le, mennyi pontotd van, stb
10k-nként kapsz egy szabad hónapot
amit, megfelelő tartalommal, simán el is érhetsz szerintem -
#867 Ezt jó lenne tudni, hol írja hány pontom van, mert ilyenről nem is hallottam. Én csak letöltő és törlő linket kaptam a feltöltéseknél. -
#866 nekem 0 :) -
#865 nekem ? nem azert linkelem, amugy 11.4k pontom van jelenleg ;) -
#864 még hány pont kell ? -
#863 akit erdekel
suicidegirls.com -rol egy pack
1
2
3
4
5
6
7
8
9
pass: suicidegirls
-
#862 hehe -
#861 slipknot tudtommal usa zenekar , miert lenne nemet cimu daluk ? :) (amugy se ismeroos ilyen dalcim toluk) -
#860 de hallgasd is meg ;) -
#859 enyémet is, töltsétek :) -
#858 nesze, 1 pont -
#857 ezt le nem szeded !
ha feltöltöd a slipknot - main bein hein számát akkor azt leszedem ! : D -
#856 ha mar zene ;)
http://rapidshare.com/files/137781611/elindultakaciganyok.mp3
orokzold nota ;) -
Sharkhunter #855 hi, talán tudsz segíteni. letöltöttem egy direkt nem fix ip-seknek való usd-t, beállítottam a netkapcsolatot meg mindent amit kell, de mégis azt írja ki, h: cant find url, és az adott mappában sem találom a rarokat X(. mi lehet a hiba???
előre is kösz a segítséget. -
#854 USDonwloader jó hozzá! Én is azt használom! -
#853 nem tudok mondani egy download managert rapidsharehoz? amivel betudok állítani sok dolgot, hogy töltse le egymás után
orbit downloader jó lenne, de 8kb-s filet lát a 100mb-s helyett : / -
#852 htx, ha linkelsz valamit azt meg letöltöm én -
#851 Ezt most letöltöttem a kedvedért, remélem jó zene lesz. -
#850 egy kis zene kendteknek (nekem meg pont :) -
Phat Smoker #849 premium tag vagyok természetesen, nincs kedvem free userként szívni ;-) -
#848 Te is Free user vagy? 800 kb/s az már Premium tagságnál van. Vagy te fizetsz érte? -
Zsolt01 #847 787 -
Phat Smoker #846 a hiba valszeg nem a rapidnál van, én 800 kbyte/sec sebességgel szedek le onnan bármit. -
#845 Korábban a Rapid volt a legjobb fájl megosztó oldal, mert max sebességgel jött. Én 1 Mb/s nettel 132 kb/s-el szoktam tölteni.
Mostanában meg csak 70-el szokott.
Csak tudnám most éppen mi a fenének tölt végig 47,5 kb/s-el?
Ezek visszafelé fejlődnek. -
#844 Figyelem!
Mától a Rapidshare oldalon, már 200 MB a Free feltöltési limit.
Ennek nagyon örülök.
Végre kevesebb linkel többet le tudunk tölteni. -
#843 Nem kell 1 napot várni, csak bontod a net kapcsolatot, majd újra csatlakozol utána új IP címet kapsz és már töltheted is a következő darabot. Dinamikus IP-seknek.
De azt hittem ezt a módszert már mindenki tudja. -
#842 a minap néztem ,h mostmár a rapidon a file-k töltése között nem kell várni több percet :)
de mi a különbség a premium és a free között?:O mert csak a töltéssebbesség miatt sztem nem éri meg premiumot venni :D
meg azért h akkor lehet több szálon is tölteni?