Rapidshare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
slipknot tudtommal usa zenekar , miert lenne nemet cimu daluk ? 😊 (amugy se ismeroos ilyen dalcim toluk)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
de hallgasd is meg 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Mike at home
enyémet is, töltsétek 😊

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
nesze, 1 pont

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Doomista
ezt le nem szeded !
ha feltöltöd a slipknot - main bein hein számát akkor azt leszedem ! : D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

AnarchoiD

hi, talán tudsz segíteni. letöltöttem egy direkt nem fix ip-seknek való usd-t, beállítottam a netkapcsolatot meg mindent amit kell, de mégis azt írja ki, h: cant find url, és az adott mappában sem találom a rarokat X(. mi lehet a hiba???
elõre is kösz a segítséget.
kryst
USDonwloader jó hozzá! Én is azt használom!

magus
nem tudok mondani egy download managert rapidsharehoz? amivel betudok állítani sok dolgot, hogy töltse le egymás után

orbit downloader jó lenne, de 8kb-s filet lát a 100mb-s helyett : /

Mike at home
htx, ha linkelsz valamit azt meg letöltöm én

Peetboy
Ezt most letöltöttem a kedvedért, remélem jó zene lesz.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Mike at home

premium tag vagyok természetesen, nincs kedvem free userként szívni ;-)

Peetboy
Te is Free user vagy? 800 kb/s az már Premium tagságnál van. Vagy te fizetsz érte?

a hiba valszeg nem a rapidnál van, én 800 kbyte/sec sebességgel szedek le onnan bármit.

Peetboy
Korábban a Rapid volt a legjobb fájl megosztó oldal, mert max sebességgel jött. Én 1 Mb/s nettel 132 kb/s-el szoktam tölteni.
Mostanában meg csak 70-el szokott.
Csak tudnám most éppen mi a fenének tölt végig 47,5 kb/s-el? <#falbav>
Ezek visszafelé fejlõdnek.

Peetboy
Figyelem!
Mától a Rapidshare oldalon, már 200 MB a Free feltöltési limit.
Ennek nagyon örülök.<#eljen><#taps>
Végre kevesebb linkel többet le tudunk tölteni.

Peetboy
Nem kell 1 napot várni, csak bontod a net kapcsolatot, majd újra csatlakozol utána új IP címet kapsz és már töltheted is a következõ darabot. Dinamikus IP-seknek.
De azt hittem ezt a módszert már mindenki tudja.

II Rocky II
a minap néztem ,h mostmár a rapidon a file-k töltése között nem kell várni több percet 😊
de mi a különbség a premium és a free között?😮 mert csak a töltéssebbesség miatt sztem nem éri meg premiumot venni 😄
meg azért h akkor lehet több szálon is tölteni?

24 - Exile -Nov.23

a hivatalos oldalról szedd le ;-)

AnarchoiD
megneztem ezt a cryptloadot es aszonta virnyakirtom hogy 3-4 trojan van benne ... 😉 na errol ennyit 😉

"...az a kár, hogy nem lehet többet egyszerre tölteni..."
premiumnál lehet egyszerre többet is tölteni.

egyépként mostanában, a 60-as korlátozáskor nekem idõnként felmegy 120-140-re is! ez miért van?

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

nekem régen mindig 400-zal töltött 100megás fájlt, majd kiirta hogy várjak 1 napot 😄
az a kár, hogy nem lehet többet egyszerre tölteni...
ha le akarna valaki tölteni egy 10 részre vágott filmet, akkor csak meg kéne nyitnia mind a 10-et és amikor letellik az 1. akkor várnia kéne X percet hogy a 2. elinduljon!

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

Doomista
jah, csak az lehetetlen...én 140 kbit/s-nál többel még sosem töltöttem...
söt mindig 100 alatt van 😊 mind1 én ugyis ráékre,legalább nincs idölimit,hogy 1 ora mulva tölthetsz 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

hát a free userek 500 kb/sec sebességgel tölthenek max. azért az se olyan rossz 😊
sõt már asszem captcha sincs.

Atika :o)
ehh ez durva volt szegeny gyerek itt probal megoldast talalni majdnem megorult aztan a hozzaszolasod vegen biztos legorbult a szajja 😄

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

én a CryptLoad nevû progival szedem a cuccokat rs-rõl.
max. sebességgel jön minden, igaz premium elõfizetõ vagyok ;-)

Sziasztok.

Most próbáltam ki az USDownloader magyarított verzió 1.3.5.1_2008.07.23

Rapidshare -rõl töltögetek.
Most ezzel a USDownloaderrel kezdtem töltögetni, csak 48 kb/s -al jõn le.
Eddig a Internet Download Managerrel 60-66 kb/s volt.

Jó ez a USDownloaderrel folyamatosan szedi beavatkozás nélkül.
De nem lehet valahogy megoldani, hogy ez is 60-66 kb/s -mal mûködjön?

Fix ip-s vagyok Kábel net 512/96

Köszi elõre is!
AnarchoiD
ilyen johetne nekem is 😉 mi ez a plube vagy katz ? 😊 linket ppliz

Mike
pl. plube

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

magus
tudtok mondani olyasmi forumokat, ahova userek posztoljak az altaluk feltoltott cuccokat? nem keresosite kene, hanem mondjuk olyasmi mint ez (http://www.foriegnmoviesddl.com), vagy mint a katz forum

Qwerty4
Ez amúgy mit tud amit a böngészõ nem?

Qwerty4

Hát igen.

Na meg most folyamatosan lehet letölteni várakozás nélkül, igaz csak 60 körül, de nekem ez pont jó az 512/96-hoz. <#wink>
Qwerty4
Hál'stennek levették a macskákat a porondról. 😊
Velük nagyon retardált volt a Rapidshare. 😄

Qwerty4

AnarchoiD
hitted volna ? 😊 RapidShare Manager

kryst
Üdv!
Nekem olyan progi kellene amibe a linkeket bele tudnám tenni, és egymás után töltené le õket. Ha, jól tudom régebben volt ilyen, csak már a nevét nem tudom.
Kösz elõre is.

thx, én konkrétra oldalra gondoltam, de azóta már találtam néhányt 😊
Mike
na majd akkor linkelek ide otthonról

Doomista
de

Mike
nem töltenétek le tõlem is ezt-azt?
kell a pont
cserébe én is szívesen letöltök bárkitõl bármit

Doomista
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
warez oldalak,google.nekem például rohadt sok email jon a cimemre azzal,hogy csatlakozz erre az ftp serverre,oldalra,mert ezt azt lehet letolteni,minden héten jon egy ,lol

egy kis off: a bdw-n kívül hol találhatok még ftp címeket?
Doomista
én elöfizetek,megéri nekem,mert program teszterként onnan szedem a programokat, lol ! de van másik megoldás is...vannak ezek az ftp magyar serverek,ott is meglehet találni sok programot,és lehet találni hozzá ingyé accot,de persze ez nem olyan könnyü,és a program sem biztos hogy tuti fennt lesz,szal rapid örökké.

De van megoldas elo is lehet fizetni szerintem nemdraga ha nem vagy kepes kivarni akkor fizess elo.

végig olvastam az egész rohadt forumot és semmi sem jó! leszarom ezt a rakás szemétrevaló rapidot! nem találok megoldást mert szar!
biztos nem lehet átverni??? meeert eddig jobb esetben 1 óra alatt megvolt egy film, most meg...
én ezt találtam: http://www.freeweb.hu/rapidshare2/index2.php de a grabbelésnél nem fejezte be a feladatot, szal nem jöttem rá, h mûkszik-e. ha vkinek összejött, az mondja már el, h mi lehetett nálam a baj, v ez csak egy másik próbálkozás a feltörhetetlen rendszer ellen?
Doomista
rapidshare rekordom edddig hogy 5 KB-tel jött rola a program hehe 😄

baratom akkor picit meg tanulnod kell mert ha belso ip-d van akkor siman lehet 100 embernek is ugyan az nezz utanna es mondom ha visszaolvasol ott szepen mar ki volt targyalva. OLVASS