Rapidshare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ha feltöltöd a slipknot - main bein hein számát akkor azt leszedem ! : D
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
elõre is kösz a segítséget.
orbit downloader jó lenne, de 8kb-s filet lát a 100mb-s helyett : /
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Mostanában meg csak 70-el szokott.
Csak tudnám most éppen mi a fenének tölt végig 47,5 kb/s-el? <#falbav>#falbav>
Ezek visszafelé fejlõdnek.
Mától a Rapidshare oldalon, már 200 MB a Free feltöltési limit.
Ennek nagyon örülök.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Végre kevesebb linkel többet le tudunk tölteni.
De azt hittem ezt a módszert már mindenki tudja.
de mi a különbség a premium és a free között?😮 mert csak a töltéssebbesség miatt sztem nem éri meg premiumot venni 😄
meg azért h akkor lehet több szálon is tölteni?
24 - Exile -Nov.23
premiumnál lehet egyszerre többet is tölteni.
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
az a kár, hogy nem lehet többet egyszerre tölteni...
ha le akarna valaki tölteni egy 10 részre vágott filmet, akkor csak meg kéne nyitnia mind a 10-et és amikor letellik az 1. akkor várnia kéne X percet hogy a 2. elinduljon!
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
söt mindig 100 alatt van 😊 mind1 én ugyis ráékre,legalább nincs idölimit,hogy 1 ora mulva tölthetsz 😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
sõt már asszem captcha sincs.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
max. sebességgel jön minden, igaz premium elõfizetõ vagyok ;-)
Most próbáltam ki az USDownloader magyarított verzió 1.3.5.1_2008.07.23
Rapidshare -rõl töltögetek.
Most ezzel a USDownloaderrel kezdtem töltögetni, csak 48 kb/s -al jõn le.
Eddig a Internet Download Managerrel 60-66 kb/s volt.
Jó ez a USDownloaderrel folyamatosan szedi beavatkozás nélkül.
De nem lehet valahogy megoldani, hogy ez is 60-66 kb/s -mal mûködjön?
Fix ip-s vagyok Kábel net 512/96
Köszi elõre is!
Na meg most folyamatosan lehet letölteni várakozás nélkül, igaz csak 60 körül, de nekem ez pont jó az 512/96-hoz. <#wink>#wink>
Velük nagyon retardált volt a Rapidshare. 😄
Qwerty4
Nekem olyan progi kellene amibe a linkeket bele tudnám tenni, és egymás után töltené le õket. Ha, jól tudom régebben volt ilyen, csak már a nevét nem tudom.
Kösz elõre is.
kell a pont
cserébe én is szívesen letöltök bárkitõl bármit
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
én ezt találtam: http://www.freeweb.hu/rapidshare2/index2.php de a grabbelésnél nem fejezte be a feladatot, szal nem jöttem rá, h mûkszik-e. ha vkinek összejött, az mondja már el, h mi lehetett nálam a baj, v ez csak egy másik próbálkozás a feltörhetetlen rendszer ellen?