1161
rapidshare.de
  • adster
    Sziasztok, én is egy kérdést szeretnék feltenni a Rapid Pontokkal kapcsolatban. Van egy Premium Accountom még jan.18-ig, aztán hallok itt ezekről a pontokról, leírás is van, de számomra nem teljesen világos.
    Feltöltöttem csak úgy próbaképpen egy számot a Collector Zone-on keresztül, ahogy tanácsolták. Már kétszer le is töltötték, illetve hármoszor, ahogy látom, két pontot kaptam érte. Azt vágom,h valőszínűleg azért,mert az egyik Premium User volt, és azért ugye nem jár pont.
    Na mármost, azt szeretném kérdezni, hogy ennek a 10 000 pontnak miként kell összegyűlnie? Úgy értem ezzel az egy file-lal kell összehozni, vagy esetleg 100 ilyet fel lehet még tölteni, és az összes beleszámít. A másik meg, hogy mennyi időn belül lehet ennek összegyűlnie? Meddig marad fenn ez a fájl? Valmint, hogy ha a Premium Zone-ba jelentkezek be, ott miért nem jelzi ezt a két pontot? Vagy ahhoz ott kellett volna feltölteni?
    Előre is köszi a válaszokat...
  • Daza500
    Ha nincs bankkártyád, akkor nyilván nem. :D
  • Orionk
    ne haragudj, de most nem értem, hogy mi van.

Én nem fizettem be 7 eurót, vagy nem tom...?!.,
  • Daza500
    Ja, a USDownloader is ezt csinálja.
  • Daza500
    A Rapget letöltőprogi csak akkor működik, ha van acc-od ?
    Mert free user-ként nekem csak számolgat visszafelé egy óra, de el nem indul semmi.

Egyáltalán használja valaki ?
  • Mike at home
    ok, ha neked nem az, leleked rajta
    nekem az lenne

milyen gáz, hogy odaát 7 euro semmiség, itt meg azért annyira nem
  • Mike at home
    paypal
  • berlinboy6329
    És mit cainálsz a 7 euróval?borítékba teszed és elküldöd postán?
  • Orionk
    nem vitázni akarok veled, csak mondom, hogy szerintem nem körülményes, mert én pl. akkor pont 20 filet töltöttem, ahogyan te is mondtad, de mindegyik 80 meg volt.

kb. 20 percenként kellett a modemeet ujrainditani, és 1 perc alatt ujraindult, és fel is vette a net jelét. Szerintem elviselhető.

ja, és a 7 eurós megoldás jó ötlet volt. :)
  • Mike at home
    no igen, de amikor van mondjuk 20 file ez rettentő körülményes

ki kell ugrani ausztriába, ott összekoldulsz 7 eurot 10 perc alatt :)))
  • Orionk
    igazából nekem már sikerült ugy is, hogy kikapcsoltam, majd vissza be a modemet,és uj ip cimmel, már engedett is megint tölteni.
    csak most nem annál a modemnél vagyok, és kiváncsi lettem volna, hogy van e másik megoldás.

egyébként mennyi időt kell várni, mire ujra tölthetek?
  • Mike at home
    igen, befizeted a havi dijat
  • Orionk
    Rapidshare-ről töltök egy filmet, ami rar-okra van osztva, és ha letöltöm az első fájlt free user ként, akkor nem engedi a következőt.

egy idő után engedni fogja? mennyi idő? ki lehet ezt játszani valahogy, hogy ne kelljen várnom?

köszi
  • haflac
    Szia!Ne erőltesd,szinte lehetetlen 10000 pontot összeszedni.Módszer.feltöltesz asszem egy min 6mb-os fájlt és annak a linkjét berakod US Downloaderba(ott állítsad be a linkduplikálást)beteszed 10000-szer a linket,és ha mindet letölti lesz 10000 pontod.
    Addig amig a rapid uj acc-hoz 8000 pontot adott,addig volt értelme pontot gyűjteni,most új acc-hoz 1000 pontot ad.Én csak azért gyűjtök néha pontot,mert átlehet,LEHETETT váltani Megabytokra.
  • KillR
    Sziasztok!
    Nemrég regeltem rapidshare-re, és az lenne a kérdésem, h milyen módszerekkel tudok rapodpointokból annyit gyűjteni 1 hónapban, amennyi a meghosszabbításhoz kell (10,000)? Hova pakoljam föl a zenéket, filmeket, videókat stb, ahonnan sokan töltik? Fórumokra vagy egyéb hely?
    Köszi a választ
  • Mike at home
    This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

ez már megint milyen fasza kis újítás?
  • Mike at home
    a szolgáltatónál tudomásom szerint lehet új ip-t kérni, vagy az admin felületen magadnak elintézni, mintha a upc-nél így lenne
  • Hackerman
    Modem kikapcs bekapcs megvolt már lassan egy hónapja nemmegy a rapid nálam Fix Ipvel ha kikapcsolom úgyis ugyanaz az íp úgyhogy hiába.Csak valami progival oldhatom meg a problémát rapid Cracker,Hide my Ip 2008 de még nemtaláltam megfelelőt
  • mflex #943
    általában, ha bemásolod a linket a gugliba legtöbbször ki is dobja, ahonnan letölthető és akkor ott megleled a jelszót is...

próbát megér...
  • Wreck86
    ha nem volt a link mellé téve a jelszó,akkor bizony bukta.
  • Mike at home
    modem kikapcs, bekapcs, renew
  • LionX
    Sziasztok!
    Egy keresővel talált linkről letöltöttem egy becsomagolt állományt. A kibontásakor viszont jelszót kér. Ilyenkor mit lehet csinálni? Vagy tartoztam az ördögnek egy gyakorló letöltéssel?
  • magus
    köszi a programot, nagyon jó -.-

olyan oldalt nem tudtok viszont, ahol újságok aktuális számai vannak fenn? akár magyar akár nem, maxim fhm, national geographic, economist, ilyesmi
  • Hackerman
    az lehet mert falun lakom. És nem töltök közben ezt általánosan mindig így írja ki má egy hónapja. Nemtok mit vele kezdeni és má a megaupload is kezdi ezt csinálni. És ujraindításkor nem cserélődik az ip-m. Már egy hónapja ez az ip-m van. Van egy olyan progi hogy Hide my Ip 2008 de nemtok rá találni sehol cracket vagy patchet.
  • Borgi
    falunet? osztják a netet a környéken? mer akkor lehet szomszédba ippen tőtt valaki ;*-C
  • Wreck86
    free-val 1szerre csak 1db rapidshare-es dolgot tudsz letölteni,emg kell várni,s ha kész újracsatlakozni,más ip-t ad,és tudsz újta letölteni.Fix ip-t kapsz minden indításkor?
  • Hackerman
    Sziasztok: Fix ip-m van és a rapid nemenged tölteni semmilyen file-t ugyanazzal az ip-vel Free-be. ezeket írja ki:

Your IP address 245.81.187.142 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

mit tegyek vagy esetleg tudtok crack-es verziót a Hide my Ip 2008-asra.
    Köszi az észrevételeket.
  • Mr_no_NaMe
    Ezt a batfilet, hogyan kell kitölteni? Kicsit hülye vagyok hozzá..

Reconif.bat:

ipconfig | find "IP-cím" | find /V "10.0.0.1" > ip1.txt
    :re
    rasdial "Enternet.hu" /disconnect
    ipconfig /flushdns
    ipconfig /release
    ipconfig /renew
    ping -n 50 127.0.0.1 >nul
    rasdial "Enternet.hu" [email protected] jelszavam
    ipconfig | find "IP-cím" | find /V "10.0.0.1" > ip2.txt
    ipconfig | find "IP-cím" | find /V "10.0.0.1" >> ip.txt
    fc ip1.txt ip2.txt
    if errorlevel 1 goto :EOF
    goto re

Ip-hez ugye a jelenlegi külső ipcím kéne, de a többihez? Na és mik azok az ip.txt meg ip2.txt fileok? Níd help plíz :S
  • Zsolt01
    Pl. itt !
  • Zsolt01
    USDownloader v 1.3.5.11 (hun)
  • magus
    tudtok mondani olyan programot, ami a mostani (tehát nem az 1 hónappal ezelőtt még működő) rapidshareről tud letölteni? az ingyenes részéről, olyan download manager program kellene,a mibe belepakolok vagy 100 linket, és leszedi magától, figyeli, hogy mikor tudja elindítani a letöltést, ilyesmi
  • kuci06
    jaja, ha a linkre kattintunk, a te pontjaidat növeljük. ezért banánokat szoktak osztogatni...
    legalább tetted volna tinyurl alá AS:DAS:DAS:D
  • SyNeX
    Sziasztok!

Ingyenes Megaupload és Rapidshare Premium account -ért, ami 1 vagy 3 hónapos is lehet, itt tudtok regisztrálni!

http://www.freepremiumaccounts.com/?r=421270
  • AnarchoiD
    a mit ?:)
  • Johnny d

hey, a rapid megint visszatette az időt?! (mégha rövidebb is)
    mostmár végleges?
  • AnarchoiD
    akit erdekel : RS linek

http://www.rlstalk.net/forumdisplay.php?f=20

vak tyuk is talal szoget
  • magus
    kifizetném azt a többletköltséget, koszos 3 ezer Ft-ot havonta, csak tudjak többet letölteni. Egy hónapban leszedném mindet ami kell, több úgyse kell, 0day cuccokra senki sem használja rapidsharet....
  • Mike at home
    én spec még a 80 gigát sem használom ki, szal ne legyen magasabb az ár
    vagy akkor legyen több csomag
  • PrisonMan
    Jól mondod, ez a 80 GB/ hónap felháborító!!!
    Eddig úgy volt, hogy volt egy 50 gigás letöltési kereted, és az minden nap visszaállt (asszem 10 gigás keret volt naponta)

Finoman fogalmazva is elmehetnek melegebb éghajlatra.. így ez nem ér semmit. Írtam nekik mailt, hogy mi az jó büdös qva élet van, erre visszaírnak, hogy vegyem figyelembe, hogy egy átlag felhasználó naponta 2,6 gigát tölt, és ezért lett ez a 80 giga/ hónap limit. (+ gí tudják a mostani árakat fenttartani)

De kit érdekel?? Legyenek magasabbak az árak, vagy tegyenek ki hírdetéseket. Oldják meg, ezért kapnak fizetést, de ne menjen a letöltés rovására... Kit érdekel, hogy egy átlagfelhasználó mennyit tölt??? Vegyék ki pl a Remote upload funkciót, azzal is mennyi szerverkapacitás elmegy. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    Aztán meg jönnek a TrafficShare-rel, hogy fizessünk be, azzal kapunk + X giga letöltést. Köszi szépen, az anyád hogy van?!

Tönkretették a legjobb letöltőrendszert, gratula az illetékeseknek :S :S
  • italo67
    Szasztok!Írjatok nekik "szerelmes levelet" mail-t,minél többen. Hátha evvel tá elérhetünk valamit!