Rapidshare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, én is egy kérdést szeretnék feltenni a Rapid Pontokkal kapcsolatban. Van egy Premium Accountom még jan.18-ig, aztán hallok itt ezekrõl a pontokról, leírás is van, de számomra nem teljesen világos.
Feltöltöttem csak úgy próbaképpen egy számot a Collector Zone-on keresztül, ahogy tanácsolták. Már kétszer le is töltötték, illetve hármoszor, ahogy látom, két pontot kaptam érte. Azt vágom,h valõszínûleg azért,mert az egyik Premium User volt, és azért ugye nem jár pont.
Na mármost, azt szeretném kérdezni, hogy ennek a 10 000 pontnak miként kell összegyûlnie? Úgy értem ezzel az egy file-lal kell összehozni, vagy esetleg 100 ilyet fel lehet még tölteni, és az összes beleszámít. A másik meg, hogy mennyi idõn belül lehet ennek összegyûlnie? Meddig marad fenn ez a fájl? Valmint, hogy ha a Premium Zone-ba jelentkezek be, ott miért nem jelzi ezt a két pontot? Vagy ahhoz ott kellett volna feltölteni?
Elõre is köszi a válaszokat...
Ha nincs bankkártyád, akkor nyilván nem. 😄

ne haragudj, de most nem értem, hogy mi van.

Én nem fizettem be 7 eurót, vagy nem tom...?!.,

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Ja, a USDownloader is ezt csinálja.

A Rapget letöltõprogi csak akkor mûködik, ha van acc-od ?
Mert free user-ként nekem csak számolgat visszafelé egy óra, de el nem indul semmi.

Egyáltalán használja valaki ?

Mike at home
ok, ha neked nem az, leleked rajta
nekem az lenne

milyen gáz, hogy odaát 7 euro semmiség, itt meg azért annyira nem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
paypal

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

berlinboy6329
És mit cainálsz a 7 euróval?borítékba teszed és elküldöd postán?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nem vitázni akarok veled, csak mondom, hogy szerintem nem körülményes, mert én pl. akkor pont 20 filet töltöttem, ahogyan te is mondtad, de mindegyik 80 meg volt.

kb. 20 percenként kellett a modemeet ujrainditani, és 1 perc alatt ujraindult, és fel is vette a net jelét. Szerintem elviselhetõ.

ja, és a 7 eurós megoldás jó ötlet volt. 😊

Mike at home
no igen, de amikor van mondjuk 20 file ez rettentõ körülményes

ki kell ugrani ausztriába, ott összekoldulsz 7 eurot 10 perc alatt 😊))

igazából nekem már sikerült ugy is, hogy kikapcsoltam, majd vissza be a modemet,és uj ip cimmel, már engedett is megint tölteni.
csak most nem annál a modemnél vagyok, és kiváncsi lettem volna, hogy van e másik megoldás.

egyébként mennyi idõt kell várni, mire ujra tölthetek?

Mike at home
igen, befizeted a havi dijat

Rapidshare-rõl töltök egy filmet, ami rar-okra van osztva, és ha letöltöm az elsõ fájlt free user ként, akkor nem engedi a következõt.

egy idõ után engedni fogja? mennyi idõ? ki lehet ezt játszani valahogy, hogy ne kelljen várnom?

köszi

Szia!Ne erõltesd,szinte lehetetlen 10000 pontot összeszedni.Módszer.feltöltesz asszem egy min 6mb-os fájlt és annak a linkjét berakod US Downloaderba(ott állítsad be a linkduplikálást)beteszed 10000-szer a linket,és ha mindet letölti lesz 10000 pontod.
Addig amig a rapid uj acc-hoz 8000 pontot adott,addig volt értelme pontot gyûjteni,most új acc-hoz 1000 pontot ad.Én csak azért gyûjtök néha pontot,mert átlehet,LEHETETT váltani Megabytokra.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

KillR
Sziasztok!
Nemrég regeltem rapidshare-re, és az lenne a kérdésem, h milyen módszerekkel tudok rapodpointokból annyit gyûjteni 1 hónapban, amennyi a meghosszabbításhoz kell (10,000)? Hova pakoljam föl a zenéket, filmeket, videókat stb, ahonnan sokan töltik? Fórumokra vagy egyéb hely?
Köszi a választ

Mike at home
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

ez már megint milyen fasza kis újítás?

Mike at home
a szolgáltatónál tudomásom szerint lehet új ip-t kérni, vagy az admin felületen magadnak elintézni, mintha a upc-nél így lenne

Hackerman
Modem kikapcs bekapcs megvolt már lassan egy hónapja nemmegy a rapid nálam Fix Ipvel ha kikapcsolom úgyis ugyanaz az íp úgyhogy hiába.Csak valami progival oldhatom meg a problémát rapid Cracker,Hide my Ip 2008 de még nemtaláltam megfelelõt

Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi

mflex
általában, ha bemásolod a linket a gugliba legtöbbször ki is dobja, ahonnan letölthetõ és akkor ott megleled a jelszót is...

próbát megér...

What about the forests?

Wreck86
ha nem volt a link mellé téve a jelszó,akkor bizony bukta.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Mike at home
modem kikapcs, bekapcs, renew

Sziasztok!
Egy keresõvel talált linkrõl letöltöttem egy becsomagolt állományt. A kibontásakor viszont jelszót kér. Ilyenkor mit lehet csinálni? Vagy tartoztam az ördögnek egy gyakorló letöltéssel?

magus
köszi a programot, nagyon jó -.-

olyan oldalt nem tudtok viszont, ahol újságok aktuális számai vannak fenn? akár magyar akár nem, maxim fhm, national geographic, economist, ilyesmi

Hackerman
az lehet mert falun lakom. És nem töltök közben ezt általánosan mindig így írja ki má egy hónapja. Nemtok mit vele kezdeni és má a megaupload is kezdi ezt csinálni. És ujraindításkor nem cserélõdik az ip-m. Már egy hónapja ez az ip-m van. Van egy olyan progi hogy Hide my Ip 2008 de nemtok rá találni sehol cracket vagy patchet.

Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi

Borgi
falunet? osztják a netet a környéken? mer akkor lehet szomszédba ippen tõtt valaki ;*-C

porki fagyok fállalon

Wreck86
free-val 1szerre csak 1db rapidshare-es dolgot tudsz letölteni,emg kell várni,s ha kész újracsatlakozni,más ip-t ad,és tudsz újta letölteni.Fix ip-t kapsz minden indításkor?

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hackerman
Sziasztok: Fix ip-m van és a rapid nemenged tölteni semmilyen file-t ugyanazzal az ip-vel Free-be. ezeket írja ki:

Your IP address 245.81.187.142 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.

mit tegyek vagy esetleg tudtok crack-es verziót a Hide my Ip 2008-asra.
Köszi az észrevételeket.

Mr_no_NaMe
Ezt a batfilet, hogyan kell kitölteni? Kicsit hülye vagyok hozzá..

Reconif.bat:

ipconfig | find "IP-cím" | find /V "10.0.0.1" > ip1.txt
:re
rasdial "Enternet.hu" /disconnect
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
ping -n 50 127.0.0.1 >nul
rasdial "Enternet.hu" [email protected] jelszavam
ipconfig | find "IP-cím" | find /V "10.0.0.1" > ip2.txt
ipconfig | find "IP-cím" | find /V "10.0.0.1" >> ip.txt
fc ip1.txt ip2.txt
if errorlevel 1 goto :EOF
goto re

Ip-hez ugye a jelenlegi külsõ ipcím kéne, de a többihez? Na és mik azok az ip.txt meg ip2.txt fileok? Níd help plíz :S
Pl. itt !
USDownloader v 1.3.5.11 (hun)
magus
tudtok mondani olyan programot, ami a mostani (tehát nem az 1 hónappal ezelõtt még mûködõ) rapidsharerõl tud letölteni? az ingyenes részérõl, olyan download manager program kellene,a mibe belepakolok vagy 100 linket, és leszedi magától, figyeli, hogy mikor tudja elindítani a letöltést, ilyesmi

kuci06
jaja, ha a linkre kattintunk, a te pontjaidat növeljük. ezért banánokat szoktak osztogatni...
legalább tetted volna tinyurl alá AS😄AS😄AS😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sziasztok!

Ingyenes Megaupload és Rapidshare Premium account -ért, ami 1 vagy 3 hónapos is lehet, itt tudtok regisztrálni!

http://www.freepremiumaccounts.com/?r=421270
AnarchoiD
a mit ?😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hey, a rapid megint visszatette az idõt?! (mégha rövidebb is)
mostmár végleges?

techno\'

AnarchoiD
akit erdekel : RS linek

http://www.rlstalk.net/forumdisplay.php?f=20

vak tyuk is talal szoget

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

magus
kifizetném azt a többletköltséget, koszos 3 ezer Ft-ot havonta, csak tudjak többet letölteni. Egy hónapban leszedném mindet ami kell, több úgyse kell, 0day cuccokra senki sem használja rapidsharet....

Mike at home
én spec még a 80 gigát sem használom ki, szal ne legyen magasabb az ár
vagy akkor legyen több csomag

PrisonMan
Jól mondod, ez a 80 GB/ hónap felháborító!!! <#szomoru1>
Eddig úgy volt, hogy volt egy 50 gigás letöltési kereted, és az minden nap visszaállt (asszem 10 gigás keret volt naponta)

Finoman fogalmazva is elmehetnek melegebb éghajlatra.. így ez nem ér semmit. Írtam nekik mailt, hogy mi az jó büdös qva élet van, erre visszaírnak, hogy vegyem figyelembe, hogy egy átlag felhasználó naponta 2,6 gigát tölt, és ezért lett ez a 80 giga/ hónap limit. (+ gí tudják a mostani árakat fenttartani)

De kit érdekel?? Legyenek magasabbak az árak, vagy tegyenek ki hírdetéseket. Oldják meg, ezért kapnak fizetést, de ne menjen a letöltés rovására... Kit érdekel, hogy egy átlagfelhasználó mennyit tölt??? Vegyék ki pl a Remote upload funkciót, azzal is mennyi szerverkapacitás elmegy. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#boxer><#boxer>
Aztán meg jönnek a TrafficShare-rel, hogy fizessünk be, azzal kapunk + X giga letöltést. Köszi szépen, az anyád hogy van?!

Tönkretették a legjobb letöltõrendszert, gratula az illetékeseknek :S :S

Szasztok!Írjatok nekik "szerelmes levelet" mail-t,minél többen. Hátha evvel tá elérhetünk valamit!
Brand
Sziasztok!

Ez pontosan mit jelent?

You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 26.11.2008. It is 7 days remaining.

premiumosként van kint ez az üzenet

köszi

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

Carlos HUN
eza fizetési rendszer katasztrófa és nekem csak öszvisz 2 orára kéne egy account tud valaki kölcsönözni egyet jó gondolom ugyse adja oda senki mert azthiszi megváltoztatom a jelszót de nem csak nõvéremnek leszeretném szedni a depeche mode dvdt és 34 part vagy esetleg akinek nagyon gyors a feltöltése feltudná e tölteni nekem valahová máshova az pmbe írjon köszönöm

magus
ahogy mondani szoktak, egyenlore a hoher vag...

engem nem az a koszos 30 euro zavar egy felevre, hanem, hogy havi 80 gb-t lehet letolteni, az lofasz : (

Peetboy
Igen, nálam is darabosan jön a Rapidshare letöltés, azt írja 100-al, 130-al, jön de a modem is alig villog, annyira lassú.
Remélem megjavítják, vagy így akarnak több elõfizetõt maguknak?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Qwerty4
Ez a rapidshare megint egy fos, darabosan jön max. 30 kilóval.Beszarás.<#boxer>
Elõször a macskás szar, most meg ez a lassú "kínhalál".<#szomoru1>

Qwerty4

Atika :o)
😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Mike at home
np 😊

én meg kukacoskodtam 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Atika :o)
bocs elirtam

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Mike at home
biztos sokan trükköztek ezzel

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
egyelõre

ez ugyanis nem egyenlõ 😊