Rapidshare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feltöltöttem csak úgy próbaképpen egy számot a Collector Zone-on keresztül, ahogy tanácsolták. Már kétszer le is töltötték, illetve hármoszor, ahogy látom, két pontot kaptam érte. Azt vágom,h valõszínûleg azért,mert az egyik Premium User volt, és azért ugye nem jár pont.
Na mármost, azt szeretném kérdezni, hogy ennek a 10 000 pontnak miként kell összegyûlnie? Úgy értem ezzel az egy file-lal kell összehozni, vagy esetleg 100 ilyet fel lehet még tölteni, és az összes beleszámít. A másik meg, hogy mennyi idõn belül lehet ennek összegyûlnie? Meddig marad fenn ez a fájl? Valmint, hogy ha a Premium Zone-ba jelentkezek be, ott miért nem jelzi ezt a két pontot? Vagy ahhoz ott kellett volna feltölteni?
Elõre is köszi a válaszokat...
Én nem fizettem be 7 eurót, vagy nem tom...?!.,
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Mert free user-ként nekem csak számolgat visszafelé egy óra, de el nem indul semmi.
Egyáltalán használja valaki ?
nekem az lenne
milyen gáz, hogy odaát 7 euro semmiség, itt meg azért annyira nem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
kb. 20 percenként kellett a modemeet ujrainditani, és 1 perc alatt ujraindult, és fel is vette a net jelét. Szerintem elviselhetõ.
ja, és a 7 eurós megoldás jó ötlet volt. 😊
ki kell ugrani ausztriába, ott összekoldulsz 7 eurot 10 perc alatt 😊))
csak most nem annál a modemnél vagyok, és kiváncsi lettem volna, hogy van e másik megoldás.
egyébként mennyi idõt kell várni, mire ujra tölthetek?
egy idõ után engedni fogja? mennyi idõ? ki lehet ezt játszani valahogy, hogy ne kelljen várnom?
köszi
Addig amig a rapid uj acc-hoz 8000 pontot adott,addig volt értelme pontot gyûjteni,most új acc-hoz 1000 pontot ad.Én csak azért gyûjtök néha pontot,mert átlehet,LEHETETT váltani Megabytokra.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nemrég regeltem rapidshare-re, és az lenne a kérdésem, h milyen módszerekkel tudok rapodpointokból annyit gyûjteni 1 hónapban, amennyi a meghosszabbításhoz kell (10,000)? Hova pakoljam föl a zenéket, filmeket, videókat stb, ahonnan sokan töltik? Fórumokra vagy egyéb hely?
Köszi a választ
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
ez már megint milyen fasza kis újítás?
Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi
próbát megér...
What about the forests?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Egy keresõvel talált linkrõl letöltöttem egy becsomagolt állományt. A kibontásakor viszont jelszót kér. Ilyenkor mit lehet csinálni? Vagy tartoztam az ördögnek egy gyakorló letöltéssel?
olyan oldalt nem tudtok viszont, ahol újságok aktuális számai vannak fenn? akár magyar akár nem, maxim fhm, national geographic, economist, ilyesmi
Core 2 Duo 2,8 Ghz E7400 FSB 1066 Mhz L2 Cache 3MB / 2 Gb DDRII / Ati Radeon 512MB HD4350 PCi
porki fagyok fállalon
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Your IP address 245.81.187.142 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.
Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.
mit tegyek vagy esetleg tudtok crack-es verziót a Hide my Ip 2008-asra.
Köszi az észrevételeket.
Reconif.bat:
ipconfig | find "IP-cím" | find /V "10.0.0.1" > ip1.txt
:re
rasdial "Enternet.hu" /disconnect
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
ping -n 50 127.0.0.1 >nul
rasdial "Enternet.hu" [email protected] jelszavam
ipconfig | find "IP-cím" | find /V "10.0.0.1" > ip2.txt
ipconfig | find "IP-cím" | find /V "10.0.0.1" >> ip.txt
fc ip1.txt ip2.txt
if errorlevel 1 goto :EOF
goto re
Ip-hez ugye a jelenlegi külsõ ipcím kéne, de a többihez? Na és mik azok az ip.txt meg ip2.txt fileok? Níd help plíz :S
legalább tetted volna tinyurl alá AS😄AS😄AS😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ingyenes Megaupload és Rapidshare Premium account -ért, ami 1 vagy 3 hónapos is lehet, itt tudtok regisztrálni!
http://www.freepremiumaccounts.com/?r=421270
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
hey, a rapid megint visszatette az idõt?! (mégha rövidebb is)
mostmár végleges?
techno\'
http://www.rlstalk.net/forumdisplay.php?f=20
vak tyuk is talal szoget
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
vagy akkor legyen több csomag
Eddig úgy volt, hogy volt egy 50 gigás letöltési kereted, és az minden nap visszaállt (asszem 10 gigás keret volt naponta)
Finoman fogalmazva is elmehetnek melegebb éghajlatra.. így ez nem ér semmit. Írtam nekik mailt, hogy mi az jó büdös qva élet van, erre visszaírnak, hogy vegyem figyelembe, hogy egy átlag felhasználó naponta 2,6 gigát tölt, és ezért lett ez a 80 giga/ hónap limit. (+ gí tudják a mostani árakat fenttartani)
De kit érdekel?? Legyenek magasabbak az árak, vagy tegyenek ki hírdetéseket. Oldják meg, ezért kapnak fizetést, de ne menjen a letöltés rovására... Kit érdekel, hogy egy átlagfelhasználó mennyit tölt??? Vegyék ki pl a Remote upload funkciót, azzal is mennyi szerverkapacitás elmegy. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Aztán meg jönnek a TrafficShare-rel, hogy fizessünk be, azzal kapunk + X giga letöltést. Köszi szépen, az anyád hogy van?!
Tönkretették a legjobb letöltõrendszert, gratula az illetékeseknek :S :S
Ez pontosan mit jelent?
You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 26.11.2008. It is 7 days remaining.
premiumosként van kint ez az üzenet
köszi
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
engem nem az a koszos 30 euro zavar egy felevre, hanem, hogy havi 80 gb-t lehet letolteni, az lofasz : (
Remélem megjavítják, vagy így akarnak több elõfizetõt maguknak?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Elõször a macskás szar, most meg ez a lassú "kínhalál".<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
én meg kukacoskodtam 😊