1161
rapidshare.de
-
kell ide egy kis alapozas ;) -
oscar1982 #760 én adtam linket , vagy nem arra gondolsz? min djárt nézem ezt a tcparancssort, köszi -
ne töröld le a rar-t
ellenben tomoritasd ki igy
tc parancssor
winrar e akarmi.rar
(ha benne lévő könyvtárstuktúrát is akarod akkor e helyett x)
ha crc erroroos a file, akkor az a file nem jó, nem a te hibát
különben meg ha adsz linket megnézem -
oscar1982 #758 a philadelphia stroryt kicsomagoltam a rarral, de a juliat nem akarja. egyébként már tegnap próbáltam kicsomagolni a juliat a rarral, és nem sikerült. lehet, hogy valamit nem jól csináltam, ezért nem engedi most?el sem kezdi a kicsomagolást, rögtön kiírja: CRC hiba a titkosított fájlban. sanda gyanúm, hogy ez a tegnapi ügyködésem eredménye lehet, mert a másik avi fájlnál megcsinálta. egy másik fórumban meg azt írták, hogy töröljem le a gépről a rart és a TCvel csomagoljam ki, állítsam be rajta, hogy külső tömörítőként használja a rar.exe-t. de nem mertem letörölni rart. meg azt sem tudom hogy kéne beállítani a TCt erre a parancsra -
talán a rar-t kéne használni nem a totált
és akkor jó lesz -
oscar1982 #756 sziasztok. mikor letöltök minden .rar fájlt a rapidsharerről, és megpróbálom összemásolni a total commanderben , jelszót kér. meg is adom, de azt írj aki, hogy nem találja a külső tömörítő programot. már próbálkoztam többféle programmal,amik feltörik a jelszót. de itt nem az a probléma, hogy nincs jelszó, csak n em fogadja el. eddig kb. négy olyan avi fájlt töltöttem le, aminek meg volt adva a passwordje, beírtam, és ezt íra ki. lehet,h. a total comm. al van a baj, vagy hogy windows xp-m van?(azt azért nem hinném:) pl:
http://www.desiwarez.net/forums/index.php?showtopic=17748&mode=threaded
és alatta
CODE
Pass harpo
de nem működik
vagy
http://onlyoldmovies.blogspot.com/2008/05/philadelphia-story-1940-cary-grant.html
Password: www.onlyoldmovies.blogspot.com
és ez sem
vagy lehet, hogy nem jól másolom össze őket? úgy szoktam, hpgy megnyitom az első .rar fájlt, amiben van az avi fájl, és áthúzom a bal oldalra(és most mindenki felkiált:ezt a zsenit!:).ez szokott működni ilyen tipusu cuccoknál. nem tom itt miért nem.
előre is köszönöm a segítséget -
köszi -
pass : majmocska GTA4 egyik radioadojanak zeneje , akit erdekel ;) -
Sharkhunter #753 Hi, tudnátok magyar RS linkekkel foglalkozó oldalakat küldeni, mint pl a http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonosito=bdwteam&id=1183319261 vagy hasonló
Am nemtom mi bajotok a macsekokkal, leglőször szemet szúrtak nekem is, de egy idő után nincs velük probléma, belejön az ember :P
Továbbá Szoki, nem kell 100 percet várni, elég ha egy pillanatra megszakítod a netkapcs-ot. -
Szoki333 #752 Nekem van egy progim ami elvilleg működik, de még soha nem használtam... most kipróbálom mert nem akarok 100percet várni -
Szoki333 #751 Ez engem is érdekel, hogy mit jelent... Én is azt hittem tegnap délutánig, de amikor letöltöttem egy fájlt, akkor ezt irta ki:
Na bmeg most várhatok... :D -
blackgamer #750 "The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!"
"freeleech" van :) -
vagy 1200FT-je. én annyiért is láttam már :P -
adj neki -
xD -
az hogy nincs 7 eurod -
Phat Smoker #745 ..Mi lehet a gond?
Hogy az IP címed nem változik sose ;-) -
Malarki #744 HY!
Az lenne a gondom hogy az IP nem változik sose, pedig dinamikus IP-m van, téonlájnos. Eddig jó volt, de most meg nem vált, csak ha kb. 1 órára szakítom meg a kapcsolatot. Mi lehet a gond? -
Rundstedt17 #743 Hosszú idő után újra használom a rapidsharét erre meg kitalálják a macskázást.... -
ftp ^^ -
Ez a macskás XD lol,de magam jöttem rá:) -
azért nem is kell fizetni, de ha rendes vagy (tudjuk nem :DDD akkor letöltöd az 1 megás szarunkat -
még mindig nem döglenek a macskák, van vk nek vm tippje? Már CSAK AZÉRT SE fizetek elő. Ha valaki felnyomtt vm-t , annak sem fizettek semmit... -
Phat Smoker #738 jah..teljesen jó, épp ma reggel hosszabítottam meg az előfizetésem. -
én úgy vagyok veke hogy 7 euroba nem halok bele, sem a 17-be 3 hónapra -
Mostanában ezt a cicás dolgot egész jól meg lehet úszni a Happy Hours révén :) -
qwerty : enis torrentezek stb ;) de 10eves vagy regebbi cumokat aha beleszakadsz sem szerzel meg "mashonnan" :) -
...pláne ilyen pitinánerségért biztos nem -
Jó, ha nektek igényetek van rá akkor érthető, hogy kifizettek ennyi pénzt.De én máshonnan szerzem be amire szükségem van. :)
Régebb többet is használtam RS-t, mostanába nagyon visszaszorult, nem érné meg fizetni érte...inkább macskázok, de úgyis gáz sztem xD
Amúgy Mikenak mondom, hogy nem fenyegetés volt, még ha annak is tűnt az a mondatom... (nem vagyok ilyen tipus) :) -
nekem sehol fel nem lelhető művészfilmek miatt kellett -
enis ezthittem, aztan nyult az arcom, hogy olyan regi (7eves) gammat talaltam meg igy amit sehol mashol (meg boltban sem ;) -
lűzernek
egyébként én csak azt mondtam, amit a rapidshares-ek gondolhatnak -
jaj, azért mert az sg-n lúzerek neveztek, még nem kell magadat felszívni :) -
Jól vigyázz azért kiket nevezel lúzereknek!
Azért, hogy egy hónapba letöltsek 3x valamit a Rapidsharról nem vagyok hülye, hogy 7 eurot vagy többet fizessek!!! -
így szivatjáka lúzereket akiknek nincs 7 eurójuk -
Zsolt01 #726 " Nagyon könnyen összetéveszhető aztán 1 perc múlva kezdhetem előlröl a macskakeresést... "
Mér ?
Böngésző vissza nyíl és egyből újra próbálhatod ! -
Ekkora gyökér védelmi rendszert apám.A baszott macskákat már leszedhetnék.
Nagyon könnyen összetéveszhető aztán 1 perc múlva kezdhetem előlröl a macskakeresést... -
sebaj, ismered a mondast ;) "sharing is caring" -
csak az a baj, hogy regelt userek után nem kapsz pontot -
enis csinaltam uploadot ;) jo moka
passw : autotolvaj