741
-
Rudee #661 Európa Ligában 21. vagyok és még van 4 játékosom mára (2 PSG, 2 Bilbao). -
Rudee #660 Ja megvan. -
Rudee #659 Én a németről lekéstem.
Összetettet hol lehet megnézni? -
#658 Magyarban jelenleg 3. az olaszba pedig 2. vagyok.:D
Olasz összetettet pedig vezetem.Persze amint vége a tesztidőszaknak kezdődik a mélyrepülés... -
#657 Csúnyán vezetem a BL fordulót eddig..:D -
#656 A BL csapatomban az utolsó pillanatban lecseréltem Ronaldot Benzinre.Remélem megszórjuk a Dinamot... -
#655 Én meg most nézem hogy olasz összetettben 4. vagyok:D -
Rudee #654 Na olaszba nekem is sikerült eddigieknél jobban szerepelni, 26. hely a fordulóban. -
#653 Nekem olaszban összejött egy 8. hely a többi az középmezőny... -
#652 Úgyis csak tesztelünk még :) -
Rudee #651 Ez a hétvége nem sikerült túl jól :(
NB1 221. (210p)
Bundesliga 347. (420p)
Premier L. 414. (260p)
Serie A 530. (150p)
Primera D. 454. (275p)
Ligue 1 478. (270p)
De majd a BL-be robbantunk... :D -
#650 Beindult végre, igaz, csak tesztidőszak :)
Sok sikert mindenkinek! -
#649 Akkor egy kis tájékoztatás még az Indulás előtt:
Dióhéjban a kezdetekről, és a legfontosabb változásokról:
- Magic11 után visszatérünk a gyökerekhez, amint a Facebook alapján is tapasztaltátok, a játékot újra Focigurunak fogják hívni
- Az első időszakban, míg az esetleg rendszerben megtalálható bugokat, hibákat esetleg javaslataitokat ki nem javítjuk, csak teszfordulókat rendezünk, az értük járó jutalmat utólag törölni fogjuk
- Új designt kapott az oldal, a régi fekete színű már több, mint 3 éves volt, úgy éreztük, h ideje váltani, reméljük elnyeri a tetszéseteket nektek is.
- A játékmenetet próbáltuk egyszerűsíteni, és még egyértelműbbé tenni. A régieknek lehet egy picit szokatlan lesz, de reméljük, h nem okoz ez gondot.
- Változott, hogy mostantól nem fordulókba kell benevezni, hanem Versenyekbe.
- Ami a versenyeket illeti, reméljük örültök annak a "változásnak", hogy a szakaszversenyek visszakerülnek a Fociguru. Az indulásnál még nem lesz kész ez a játéklehetőség, de a későbbiek folyamán pótolni fogjuk ezt a hiányosságot
- Az is fontos változás, hogy úgy átalakítottuk a versenyek és ranglisták közötti kapcsolatot, hogy az elmaradt meccsek pótlását be tudjuk várni. Nem lesz olyan sok 0 pontos játékos egy-egy fordulóban, és törölni sem kell fordulót.
- A korábbi fórum rendszert megszüntettük, úgy gondoltuk érdemes haladni a korral, ezentúl a Facebook Fociguru profiljában tudunk csevegni egymással, de az oldalon is látszódik, h éppen miről folyik a diskurzus. Lájkoljatok minket ezerrel! :-)
- Sajnálatos módon, de az ajándékpontrendszer, a VIP szolgáltatások megszűnnek.
- Lesznek még olyan funkciók amelyek nem fognak az oldal indulásakor működni, igyekszünk ezeket a funkciókat is minél hamarabb beépíteni.
Hamarosan értesítünk majd valamennyi regisztrált menedzsert e-mailen keresztül. -
#648 Sajnos már sokadjára nem :)
"Sziasztok! Elnézést, ha az időpont félrevezető volt, igazából muszáj volt vmilyen időpontot az eseménynek választani, az Indulás bejegyzés arra vonatkozott volna, h hamarosan indulunk, nem pontban 22:00-kor." -
#647 Ez nem jött be...:) -
#646 A legújabb hírek szerint ma éjfélig beindul az oldal. -
#645 Jó sokat csúszik a kezdés...:( -
novak01 #644 Tudnátok mondani egy időpontot hogy mikortól lehet csinálni -
#643 Még várni kell...
@Fociguru
Sajnos még nem készültünk el, a nyitás késni fog. Még egy pici türelmet kérnénk. -
#642 Helyes! -
#641 A játék visszakapja az eredeti nevét, így októbertől újra Fociguruzhatunk majd :)
A hivatalos közlemény:
"Sziasztok! Az Október 3.-át - hétfőt - tűztük ki az oldal kinyitásának. Egy rövid teszt időszakot azért még szeretnénk közbeiktatni, az éles indulás előtt. Reméljük tudjuk tartani a fejlesztés tempóját, és az ígért határidőre ki tudjuk nyitni oldalt. Igyekszünk belehúzni. Addig is köszi a türelmet!" -
#640 Hát nagyon nekem sincsenek mostanság kiemelkedő eredményeim.Az összetettben a 60. hely környékén tanyázok már elég régóta. -
Rudee #639 Még én is, bár a sikerek elkerülnek általában. -
#638 Jaja!
Bár most lemaradtam a magyar fordulóról.:S
Te? -
Rudee #637 Nyomod még? -
#636 Te cseszted el akkor én mit csináltam?:D
Még a top 100-ból is kihullottam...
Remélem a mai meccsekkel javítok valamit bár szerintem jó ha benne leszek nap végére a 150-ben. -
#635 És nem csak az. Ezt a hétvégét eddig eléggé elcsesztem. -
#634 Na a Werder csk eddig elég nagy bukónak tűnik...:S -
#633 Kétszer -
#632 Nah Cicó csak betalált... :) -
#631 Először én is két védőt vettem és egy kapust de aztán átvariáltam. Szerintem szopni fogok de mindegy...:D -
#630 Én onnan 3 hátvédet. :) Úgyhogy bocsi, de remélem csak 1 góllal támadnak fel. :D -
#629 Az olaszban kockáztatok.Két csatárt vettem a Romából és egy középpályást.Remélem feltámadnak végre... -
#628 A németben én is őt választottam.Remélem bejön.
A Barcából szerintem max 1 vagy 2 játékost fogok venni.Bízok a Sevillában.:D -
#627 Köszi! Neked meg akkor a holland éremhez is!
Most már meg sem állhatunk a Top20-ig. Azt néztem, hogy az eddig összegyűjtött, MM-ért járó plecsniket mindenkitől elvették, és nem is nagyon tervezik visszaadni. Nem tudod, miért?
Én nem merném meghúzni, hogy kivegyem a katalánokat, de ha bejön, nagyot kaszálsz, az biztos. És ebben a szezonban már meg tudta őket lepni pl. a Hercules...
A magyar csapatunk nagyon hasonlít, de szerintem most mindenki a "nagyokból" tett inkább ebben a fordulóban. Én abban bízok, hogy Schembri lő egy olyan sorozatot, amilyet valamelyik fordulóban is csinált.
A németben meg maximum azzal tudok segíteni, ha elárulom, hogy én Claudio Pizarro-t csk-ztam. -
#626 Ahogy látom magyarban ugyan abban a 4 csapatban bízunk csak kicsit más felállásban.Remélem jól döntöttünk.:D
A héten főleg az olasz és a francia bajnokság rázós.Németben meg nem tudok dönteni hogy ki legyen a csk-m... -
#625 Hehe most látom hogy a hollandoknál a 18. helyezésemért is kaptam plecsnit...:D -
#624 Milyen top 100-ban talán top 50-ben.:)
Amúgy grat.Én is szeretnék a hétvégén visszajutni minimum az 50-be bár szerintem nagyon nehéz meccsek lesznek szinte az összes bajnokságban.
A Ronaldo csk alap csak azt nem tudom még hogy kockáztassak-e és kihagyjam a Barcát hazai pályán vagy ne.Én meglepetés szagot érzek bár ki tudja.:D
A csapatok amúgy már úgy ahogy készen vannak bár szombaton úgyis alakítgatok még rajta.A tegnapi hollandot sajnálom kicsit mert sokáig 3. voltam aztán visszaestem a 18. helyre... -
#623 Mi újság a guruban? Gratulálok a két héttel ezelőtti La Ligás érmedhez! Nekem a PL-ben sikerült legutóbb egy ezüstöt szerezni, de nem is ez a legfontosabb, hanem hogy az eltervezetteknek megfelelően október végére ott vagyok a Top100-ban.
Hétvégi csapatok készülnek? Gondolom Ronaldo csk Nálad is alap. :) -
#622 A Feyenoord elkezdett segíteni. ;)