741
  • REALista
    Ne is mond...:S
  • Rudee
    Na a hülye görögök...
  • Rudee
    Én a görög-orosz-portugál trióra építkeztem most.
  • REALista
    Nem tudok dönteni a Csehek és a Görögök között, pedig muszáj választani mert a Holland-Német meccset inkább hanyagolom.Tegnap még 3 cseh játékost tettem be a csapatba de ma már inkább a görögöket érzem esélyesebbnek...
  • REALista
    Én is svédeket vettem alapból de aztán kicseréltem őket franciákra.Remélem Benzin nem hagy cserben ma és berámol legalább egy gólt, na meg az Ukránoktól is sokat várok/legalább egy 0:0-t:D/.
  • Rudee
    Védelem vegyes, középpályán horvátok fölényben. Elől szintén vegyes.

Casillas - Debuchy, M. Ollson, S. Ramos - Kranjcar, S. Larsson, Modric, Rakitic - Benzema, Ibrahimovic (csk), F. Torres
  • REALista
    Az szép.Mostani fordulóban mi a taktika?
    Nálam Silva csk és spanyol középpálya na meg Horvát védelem van.Tölteléknek meg pár Francia játékos...:D
  • Rudee
    37. helyen zártam az első kört. Jöhet a folytatás és mehetünk feljebb :)
  • REALista
    Nekem is jól hoztak az oroszok.A Lengyeleket meg az utolsó pillanatban lecseréltem németekre.
  • Steve Downie
  • Rudee
    Első 2 meccs után a 4 orosznak köszönhetően 51. helyen vagyok. Shirokov jó CSK :)
  • Rudee
    Fociguruba biztos úgy volt, hogy megmaradt a csapat csak már változott értékekkel.

EB-t persze kár lenne kihagyni.
  • Steve Downie
    Jaja, emlékszem arra :) Akkor már javában tőzsdézgettem is, az a Fociguru rendszer pedig pont olyan volt, mintha részvényekkel kereskedtél volna (arra már nem emlékszem pontosan, hogy a Focimágusban vagy ebben volt az, hogy ha összeraktál egy csapatot, akkor a következő fordulóban is megmaradt, csak változtathattál rajta, ha úgy alakultak a játékosaid pontjai és jól álltál anyagilag).

Btw EB csapatokat csináljátok majd? Be kellene izzítani a topikot még erre az egy hónapra :)
  • Rudee
    *legjobban
  • Rudee
    Igen. Meg régen azért sokkal többen is voltunk.

Nekem mondjuk az tetszett a legjobb, ami az elején volt. Pontszerzéstől függően változott a játékosok ára és így lehetett növelni az "igazolási" keretet. Meg amikor minden meccsen meg lehetett tippelni és a találatokért szintén "pénzt" kaptunk. Sokkal jobb volt.
  • REALista
    Pár perc alatt dobtam össze a csapatokat szinte mindig.
  • REALista
    Nagyon nekem se.De az egész idény alatt ez volt a helyzet.Hiányzik hogy nincs tétje a játéknak.Nem is a nyeremények miatt hanem inkább a versenyszellem miatt...
  • Rudee
    Én az utolsó fordulókat kihagytam, valahogy nem volt kedvem az egészhez. Majd talán a következő szezonban megint belevágok.
  • REALista
    Az oldallal nincs semmi gond pár apróságot leszámítva/pl:forum hiánya stb./ viszont a mezőny nagyon felhígult sajnos, sokan abbahagyták a játékot.
  • Steve Downie
    Nagy grat!
    Mindig is a BL-t és az EL-t tartottam a legnehezebbnek ilyen szempontból (persze csak a francia bajnokság után :D), szóval minden elismerésem :)

Egyébként hogy működött az új honlap a szezon során? Én egy ideje abbahagytam a játékot, elég kiforratlannak találtam, miután Barna átadta a stafétát a jelenlegi srácoknak.
  • REALista
    Első lettem a BL összetettben nem is akármekkora előnnyel...:D
  • Rudee
    Angoloknál 18. vagyok és még van 2 Liverpool valamint 3 Arsenal játékosom.
    NB1-be fordulós 54. lettem, összetettben 53. helyen állok.
  • REALista
    Az szép grat!
    Én meg már 270 ponttal vezetem a BL összetettet.:)
    Pedig a mostani fordulóban épp hogy bekerültem a legjobb 100 közé.
  • Rudee
    Aktuális BL fordulóban a 7. helyet megcsíptem
  • REALista
    Nagyon szar hétvégém volt mindenhol 200 körül vagy még hátrébb zártam.:D
    NB1-ben az összetett 3. helyről visszaestem a 7.-re...:S
    Egyedül a BL elsőségembe bízok.Jó lenne ha kitartana a szezon végéig.
  • REALista
  • Rudee
    Mindenkit elkerülnek a sikerek?

Francia összetettben szép lassan visszacsúsztam, volt 1-2 forduló amiről lemaradtam. Most hétvégén mondjuk elcsíptük a 12. helyet, meg angolba 38. lett a csapat. Németeknél meg még a 23. fordulóban voltunk nyolcadikok.
  • Rudee
    Bundesliga hétvégi fordulójában 8. lett a csapatom
  • Steve Downie
    A Fociguru történetének legnagyobb játékosa volt!
    A kezdetektől fogva játszott, talán csak SUHANC volt képes annyi plecsnit összegyűjteni, mint Csaszi.
    Nyugodj békében Cesare!

Kedves Menedzserek!

Sajnos szomorú eset történt a Fociguru háza táján és nagyon nehéz ilyenkor billentyűzetet ragadni, gondolatokat megfogalmazni.
    A mai napon tragikus hirtelenséggel elvesztettünk egy szeretetreméltó, sportszertő barátunkat, egykori kollégánkat.
    A régi motorosok, akik éveken keresztül velünk játszanak, azoknak sajnos ismerős cseng a Cesare menedzsernév.
    Legnagyobb megdöbbenésünkre Csaszi barátunk, nagyon fiatalon eltávozott az élők sorából. :(

Csaszi korábban tagja volt maroknyi csapatunknak páratlan humorával, szenvedélyével, lelkesedésével és focitudásával mindig a lehető legtöbbet szerette volna magából és a Fociguru játékból is kihozni.
    Focigurus pályafutásának eredményei a legjobb menedzserek közé emelte, imádta a versengést és mindig egy cél lebegett a szeme előtt: a legjobbnak lenni.
    Megrögzött Juventus drukkerként imádott mindent, ami Olaszországhoz és egyáltalán a focihoz vagy a sportokhoz kapcsolódott.

Mai napig emlékszünk arra a képedre, amit a Fociguruban használtál - ahol néhány kilóval ugyan soványabban - feszítettél a zebra csíkos mezedben.
    Megannyi kedves emlékkel örvendeztettél meg minket és tudjuk, hogy bármilyen társaságban megfordultál, legyenek azok a futsalos vagy strandfocis barátaid mindig szerettél páratlan humoroddal, jókedvűségeddel mosolyt csalni az emberek arcára.
    Rengeteg személyes emlékünk fűződik hozzád, az olaszországi túrák Serie-A-s mérkőzésekre, futsal mérkőzésekre itthon és külföldön, a röhögő görcsben végződő irodai megbeszélések, étel-italfogyasztások, strandfoci tornák.
    Legnagyobb bánatunkra sajnos már nem vagy velünk többé, a veled kapcsolatos emlékeket és azt a csupa szív, mosolygós tekinteted sohasem feledjük el.

Isten veled drága Csaszi barátunk! :-(
    http://www.facebook.com/csaszijuve
  • REALista
    Na mondjuk a spanyolba jó lenne visszacsúszni egy Barca zakóval...
  • REALista
    Az angolba 9. , az olaszban 6. lettem, a spanyolba meg jelenleg a 22. vagyok.Jó hetet zártam...:)
  • Rudee
    Francia forduló 8. hely után összetettbe már 45. helyen vagyok :D
  • REALista
    Hát ja de azért nem lenne hátrány sem.:D
  • Rudee
    Jó mondjuk az nem is lényeg annyira :)
  • REALista
    Nem hiszem...:S
  • Rudee
    Vajon lesznek nyeremények is?
  • REALista
    Lassan amúgy mehetne már élesben a dolog.
  • REALista
    Én lemaradtam a mosatni fordulóról de nem is baj mert már idegesített hogy pont a tesztidőszakban vezettem az olasz összetettben.:D
  • Rudee
    Bundesliga forduló 8. és francia összetett 81. hely.
  • REALista