741
-
#701 Ne is mond...:S -
Rudee #700 Na a hülye görögök... -
Rudee #699 Én a görög-orosz-portugál trióra építkeztem most. -
#698 Nem tudok dönteni a Csehek és a Görögök között, pedig muszáj választani mert a Holland-Német meccset inkább hanyagolom.Tegnap még 3 cseh játékost tettem be a csapatba de ma már inkább a görögöket érzem esélyesebbnek... -
#697 Én is svédeket vettem alapból de aztán kicseréltem őket franciákra.Remélem Benzin nem hagy cserben ma és berámol legalább egy gólt, na meg az Ukránoktól is sokat várok/legalább egy 0:0-t:D/. -
Rudee #696 Védelem vegyes, középpályán horvátok fölényben. Elől szintén vegyes.
Casillas - Debuchy, M. Ollson, S. Ramos - Kranjcar, S. Larsson, Modric, Rakitic - Benzema, Ibrahimovic (csk), F. Torres -
#695 Az szép.Mostani fordulóban mi a taktika?
Nálam Silva csk és spanyol középpálya na meg Horvát védelem van.Tölteléknek meg pár Francia játékos...:D -
Rudee #694 37. helyen zártam az első kört. Jöhet a folytatás és mehetünk feljebb :) -
#693 Nekem is jól hoztak az oroszok.A Lengyeleket meg az utolsó pillanatban lecseréltem németekre. -
#692 -
Rudee #691 Első 2 meccs után a 4 orosznak köszönhetően 51. helyen vagyok. Shirokov jó CSK :) -
Rudee #690 Fociguruba biztos úgy volt, hogy megmaradt a csapat csak már változott értékekkel.
EB-t persze kár lenne kihagyni. -
#689 Jaja, emlékszem arra :) Akkor már javában tőzsdézgettem is, az a Fociguru rendszer pedig pont olyan volt, mintha részvényekkel kereskedtél volna (arra már nem emlékszem pontosan, hogy a Focimágusban vagy ebben volt az, hogy ha összeraktál egy csapatot, akkor a következő fordulóban is megmaradt, csak változtathattál rajta, ha úgy alakultak a játékosaid pontjai és jól álltál anyagilag).
Btw EB csapatokat csináljátok majd? Be kellene izzítani a topikot még erre az egy hónapra :) -
Rudee #688 *legjobban -
Rudee #687 Igen. Meg régen azért sokkal többen is voltunk.
Nekem mondjuk az tetszett a legjobb, ami az elején volt. Pontszerzéstől függően változott a játékosok ára és így lehetett növelni az "igazolási" keretet. Meg amikor minden meccsen meg lehetett tippelni és a találatokért szintén "pénzt" kaptunk. Sokkal jobb volt. -
#686 Pár perc alatt dobtam össze a csapatokat szinte mindig. -
#685 Nagyon nekem se.De az egész idény alatt ez volt a helyzet.Hiányzik hogy nincs tétje a játéknak.Nem is a nyeremények miatt hanem inkább a versenyszellem miatt... -
Rudee #684 Én az utolsó fordulókat kihagytam, valahogy nem volt kedvem az egészhez. Majd talán a következő szezonban megint belevágok. -
#683 Az oldallal nincs semmi gond pár apróságot leszámítva/pl:forum hiánya stb./ viszont a mezőny nagyon felhígult sajnos, sokan abbahagyták a játékot. -
#682 Nagy grat!
Mindig is a BL-t és az EL-t tartottam a legnehezebbnek ilyen szempontból (persze csak a francia bajnokság után :D), szóval minden elismerésem :)
Egyébként hogy működött az új honlap a szezon során? Én egy ideje abbahagytam a játékot, elég kiforratlannak találtam, miután Barna átadta a stafétát a jelenlegi srácoknak. -
#681 Első lettem a BL összetettben nem is akármekkora előnnyel...:D -
Rudee #680 Angoloknál 18. vagyok és még van 2 Liverpool valamint 3 Arsenal játékosom.
NB1-be fordulós 54. lettem, összetettben 53. helyen állok. -
#679 Az szép grat!
Én meg már 270 ponttal vezetem a BL összetettet.:)
Pedig a mostani fordulóban épp hogy bekerültem a legjobb 100 közé. -
Rudee #678 Aktuális BL fordulóban a 7. helyet megcsíptem -
#677 Nagyon szar hétvégém volt mindenhol 200 körül vagy még hátrébb zártam.:D
NB1-ben az összetett 3. helyről visszaestem a 7.-re...:S
Egyedül a BL elsőségembe bízok.Jó lenne ha kitartana a szezon végéig. -
#676 -
Rudee #675 Mindenkit elkerülnek a sikerek?
Francia összetettben szép lassan visszacsúsztam, volt 1-2 forduló amiről lemaradtam. Most hétvégén mondjuk elcsíptük a 12. helyet, meg angolba 38. lett a csapat. Németeknél meg még a 23. fordulóban voltunk nyolcadikok. -
Rudee #674 Bundesliga hétvégi fordulójában 8. lett a csapatom -
#673 A Fociguru történetének legnagyobb játékosa volt!
A kezdetektől fogva játszott, talán csak SUHANC volt képes annyi plecsnit összegyűjteni, mint Csaszi.
Nyugodj békében Cesare!
Kedves Menedzserek!
Sajnos szomorú eset történt a Fociguru háza táján és nagyon nehéz ilyenkor billentyűzetet ragadni, gondolatokat megfogalmazni.
A mai napon tragikus hirtelenséggel elvesztettünk egy szeretetreméltó, sportszertő barátunkat, egykori kollégánkat.
A régi motorosok, akik éveken keresztül velünk játszanak, azoknak sajnos ismerős cseng a Cesare menedzsernév.
Legnagyobb megdöbbenésünkre Csaszi barátunk, nagyon fiatalon eltávozott az élők sorából. :(
Csaszi korábban tagja volt maroknyi csapatunknak páratlan humorával, szenvedélyével, lelkesedésével és focitudásával mindig a lehető legtöbbet szerette volna magából és a Fociguru játékból is kihozni.
Focigurus pályafutásának eredményei a legjobb menedzserek közé emelte, imádta a versengést és mindig egy cél lebegett a szeme előtt: a legjobbnak lenni.
Megrögzött Juventus drukkerként imádott mindent, ami Olaszországhoz és egyáltalán a focihoz vagy a sportokhoz kapcsolódott.
Mai napig emlékszünk arra a képedre, amit a Fociguruban használtál - ahol néhány kilóval ugyan soványabban - feszítettél a zebra csíkos mezedben.
Megannyi kedves emlékkel örvendeztettél meg minket és tudjuk, hogy bármilyen társaságban megfordultál, legyenek azok a futsalos vagy strandfocis barátaid mindig szerettél páratlan humoroddal, jókedvűségeddel mosolyt csalni az emberek arcára.
Rengeteg személyes emlékünk fűződik hozzád, az olaszországi túrák Serie-A-s mérkőzésekre, futsal mérkőzésekre itthon és külföldön, a röhögő görcsben végződő irodai megbeszélések, étel-italfogyasztások, strandfoci tornák.
Legnagyobb bánatunkra sajnos már nem vagy velünk többé, a veled kapcsolatos emlékeket és azt a csupa szív, mosolygós tekinteted sohasem feledjük el.
Isten veled drága Csaszi barátunk! :-(
http://www.facebook.com/csaszijuve -
#672 Na mondjuk a spanyolba jó lenne visszacsúszni egy Barca zakóval... -
#671 Az angolba 9. , az olaszban 6. lettem, a spanyolba meg jelenleg a 22. vagyok.Jó hetet zártam...:) -
Rudee #670 Francia forduló 8. hely után összetettbe már 45. helyen vagyok :D -
#669 Hát ja de azért nem lenne hátrány sem.:D -
Rudee #668 Jó mondjuk az nem is lényeg annyira :) -
#667 Nem hiszem...:S -
Rudee #666 Vajon lesznek nyeremények is? -
#665 Lassan amúgy mehetne már élesben a dolog. -
#664 Én lemaradtam a mosatni fordulóról de nem is baj mert már idegesített hogy pont a tesztidőszakban vezettem az olasz összetettben.:D -
Rudee #663 Bundesliga forduló 8. és francia összetett 81. hely. -