Nem biztonságos a Vista p2p szolgáltatása?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon jól mondtad _csak_ kiterjesztette a dos határait.
Viszont kibõvítette a gép lehetõségeit a DOS-hoz képest. És emellett futtatási környezet is volt.
Word 2.0, Excel 5.0, Corel Draw 4.0, mind a Windows API-kat használták.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
nem.
A Norton Commander nem rendelkezett saját kernellel, nem állította a processzort más üzemmódba, nem tudta használni az XMS memóriát.
A windows kiterjesztette a DOS kereteit.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Blackmail the Universe
Mikor egyesek eljutnak olyan szellemi szintre, hogy egy oprendszer mûködését felfogják, annak minõségét nem a csilli-villirõl és a játékképességérõl ítélik meg. (A legtöbb routerben is linux fut - tudom a tiedben WindowsCe)
Mikor tiszteljük egymás véleményét, tudását (HDD-RAM, Tannenbaum Számítógépes architktúrákban tessék utánnaolvasni).
De mindegy, ez a jó magyar mentalitás: o <- ezen a körön kívül nincs semmi, aki mást mond az hülye.
Gratulálok a sok windowslogos, anti-firefox, anti-linux felhasználóknak hogy jelenlétükkel emelték a színvonalat.
Bár nem tudodom, hogy ezzel a mentalitással hol dolgoznak, de sejtem, hogy anyucitól van " pénze egy 3 gigás processzorra és 1GB ramra".
És soha nem vesztes, mert tudja a 'csalókódokat'.
Please only log in if You have graduated. Thx.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Üzenem az összes linux fannak...ha valaki meglát egy windows-os cikket, az ne jöjjön ide..lépjen át rajta, mintha nem is lenne ott... Persze ha linuxos cikk jelenik meg, akkor viszont az ms fanatikusok kíméljenek... Szerintem ez lenne a legkorrektebb megoldás... Viszont arshgh -t megkérem szépen, hogy 89-90-91 stílusú hozzászólásait tartsa meg magának... Köszi szépen.
Ja, és a Vista biztosan jó lesz, elvégre is nem azért tökölnek vele a fejlesztõk ennyit... mint minden beta, ebben is van hiba... Majd tökéletesítik... Szóval a Vista király lesz, csak én nem fogom használni... használja az, akinek tetszik, és hisz benne, hogy az a legjobb...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A masik meg az, hogy miert nem lehet megerteni, hogy a WinFikazaskor nem azt kell mondani, hogy "lama vagy", vagy "nem ertesz hozza", stb. hanem eszerveket, tenyeket, stb. kell felsorolni. Hatasosabb, mint sirankozni, hogy mennyi WinFikazo van.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
"Csak szánom ezt a sok szerencsétlen lúzert... akik csak azt lesik miben köthetnek bele a Microsoftba.."
Szoval ez is belefer. De nekem konkretan egy emberrel van bajom, es nem azzert, mert Windowst hasznal, hanem mert konkretan velem szemelyeskedik. Es hol gyokereztem le mindenkit?
EDIT: Ja, es nem vagyok elitista. Ezt kikerem magamnak. Bar senki nem mondta. 😊
ON: A Vista óriási siker lesz... ehhez kétség sem fér!! A biztonsággal meg fõleg nem lesz probléma.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Gratulálok a moderátornak... én személyeskedtem... persze De H4x0r legyökerezhet mindenkit, mert õ már több éve itt van és neki ezt is szabad...(mellesleg egy hozzászólásom se volt sértõ!!) De persze a kedves mod kitörölte, hogy ne legyen bizonyíték...
Szánalmas ez az egész moderáció...
ON: A Vista óriási siker lesz... ehhez kétség sem fér!! A biztonsággal meg fõleg nem lesz probléma.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Mindenki olyan op rendszert fog használni ami neki "mgefelelõ", mind Linxus, Mind Win etc... de amit én tapasztaltam itt az tényleg az, hogy egyesek alig várják hogy beirhassák hogy "pici-puca m$-msfos etc) tisztelet a kivételnek, mert olvastam sok értékes hozzászolást, amit pl egy Linuxos irt...etc Csak ezt jó lenne már befejezni, mert honapok ota ez megy ahogy jön egy win hir... mindtha ovodába lennék, remélem nem bántottam meg senkit nekem nem volt célom, csak unom ezt olvasni már, tudom nem kötelezõ ide járni😊
ennyi😊
Elnézést a Sorokért:)
Ti mondjátok, hogy milyen jó lesz a Vista. Ekkora erõforrásigénnyel semmit sem lehet rajta majd csinálni. 😄
Nem is naplopóknak és örök veszteseknek készült a Vista, nekik a Linux való.
Akinek nincs pénze egy 3 gigás processzorra és 1GB ramra az menjen el inkább dolgozni a sok nyafogás helyett, ha erre meg nem hajlandó akkor húzza le magát a vécén, nem alkalmas az életre.
de!
ez egy béta tele hibákkal, fejlesztõknek készült pont azért, hogy n legyen majdan tele hibákkal. kissé szánalmas a nyitott p2p kapcsolat tálalása az újségok szerint. kiváncsian várom, hog marsi anikó mikor mondja majd be, hogy néhány ügyes hekker csaknem átvette az irányítást a világ számítógépei felett egy még nem elkészült oprendszer segítségével.
nem vagyok win párti, de kiváncsi vagyok a kész vistára
sepsiszentgyörgy
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
De ilyen hozzászólás is volt egy pár már ugye, hogy aki csóró halljon meg, akinek nincs pénze egy oprendszer miatt új gépre, az menjen oda ahova akar satöbbi. Meg persze a kedvencem, hogy 2006 -ra MINDENKINEK ûberzsírdek*vafasza gépe lesz. Akinek nem, az lásd elsõ pont. 😊
Starcraft + Diablo III - esemve
Starcraft + Diablo III - esemve
Ez a mozgatast nem a vinyon belul ertettem, hanem vinyo-memoria.
hihetetlen retardáltság és borzalmas lameness kavarog + hozzá egy kis agresszív önteltség és "deénértekhozzáteköcsög!!11" mentalitás -> sg, windows hír feeling. szánalmas.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Mikor a Vista a boltokban a polcokra kerül, akkor a Linux a szemétdombra, sokan már arra se fognak emlékezni, hogy egyáltalán létezett😊)
És pár év múlva közellenség leszel, és mindenki utálni fog.
Emellett még annyit mondanék, hogy a méretbõl következtetni lehet a kód minõségére.
2)Akkor úgy látszik le vagyok maradva 😊
3)Nem egészen a kernelrõl volt szó, csak arról, hogy mekkorák a driverek. Én erre írtam, hogy ha mindent belefordítok a linux kernelébe, akkor lesz néhány mega, szóval semmiképp sem a driverekkel lehet indokolni az operációs rendszer méretét.
De biztosan hatékonyabb, mint a torrent, a saját kis tracker szervereivel.
Egyébként a Beta tesztelésre van.. pont az a lényeg,
hogy a hibák/bugok kiderüljenek... nincs ebben semmi
különös.. Még 4 elõzetes verzió lesz a végleges elõtt... Így akarják minimálisra csökkenteni a final-ban elõforduló hibákat...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Aha. Es akkor a nagymeretu hasznalatnal szepen megb*sszak a portnyitogatokat. Portscanneloket sem nagyon szeretik.
"De nem gond, mert meg lehet kérni néhány másik gépet, hogy õk is segítsenek a keresésben."
Es kapsz egy szep fake cimlistat, rajta a BSA speci gepenek IP-jevel, ami kapni fog egy tucat b*lf*szt.
"És innentõl kezdve szinte lenyomozhatatlan a hálózat."
Kiveve, ha azt a fent nevezett gepet kezdik el tapogatni a szazmilliok.
...
komoly az SG-tõl a cím, mivel ez Béta...😊 vagy csak a szokásos pánikeltés a Win-fóbiásoknak😊
Amugy miért van az hogy, egy win hírnél jönnek a mocskolodások a pingvin polosoktól? ... ezt nem fogom megérteni és még hol van 2006 vége mikor majd kijön?!😊 Nah akkor lesz majd csak hadd el hadd😊
- a win31 nem volt operacios rendszer, csak egy gui dos _alá_. A dos mindig is futott a hatterben, es ha kileptel a windowsbol, a dosba tertel vissza.
- a linux 2.6 ota scsi emulacio nelkul is kezeli a cdirokat.
- a windows kernel (nt/xp) pedig semmilyen eszkozt nem tamogat mivel ugynevezett mikrokernel (ez annyit tesz kb hogy csak a legminimalisabb feladatokat latja el pl folyamatkezeles, folyamatok kozti kommunikacio), az eszkozkezeles pedig csak egy sima folyamat. A linux kernel ezzel szemben monolitikus kernel, ahol a folyamatkezeles, a memoriakezeles, az eszkozkezeles mind egy szerves egyseget alkot.
Mindket megoldasnak (mikro/monolitikus kernel) vannak elonyei es hatranyai stablitias, bovithetoseg, sebesseg szempontjabol. Tulkepp ebbol adodik hogy windows-ra nagyon egyszeruen telepithetunk uj drivert, amig linux alatt sok esetben a teljes kernelt ujra kell forditani, es ugyanebbol adodik hogy a linux miert tud stabilabb/gyorsabb lenni mint egy windows.
Így a forráskód néhány 3-400 mega.
A kernel pedig néhány mega.
mert ha rajta maradna a cdn nem szolna senki semmit sem. Lehet igy kenyelmesebb de rengeteget eszik. Presze a mai nagy vinyok korszakaban ez nem olyen nagy baj. A legjobb lenne talan a valasztas lehetosege, akkor tenyleg nem szolhatna senki sem semmit 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Lehetne csinálni egy teljesen decentralizált P2P hálózatot.
Az elv a következõ:
van egy gép, fut rajta egy P2P program. Ez kinyit egy portot.
Elkezdi pásztázni az IP címeket. Ha talál egy gépet, amin szintén fut kliens, akkor elkéri az õ címlistáját.
És így elég gyorsan összeszedhetõek a gépek. ha van egy címlista, akkor pedig már lehet keresni, adatot cserélni, stb.
Persze ez azt jelenti, hogy az egész világhálót egy hálózatba befûzi, szóval akár több százmillió gép is lehet! Szóval elég nagy sávszélesség kellene hozzá 😄
De nem gond, mert meg lehet kérni néhány másik gépet, hogy õk is segítsenek a keresésben.
És innentõl kezdve szinte lenyomozhatatlan a hálózat.
A linuxnak is megvannak a maga hibái.
Ez tény. Pl.: A CD írókat SCSI emulációval kezeli, maga a rendszer nem nagyon integráns. A visszamenõleges kompatibilitás sok gondot okoz.
De mûködik. És leglális.
A win 3.11 számára a DOS úgy mûködött, mint egy boot manager, egy betöltõprogram, de amikor a win 3.1-11 elindult, akkor a saját kernelét helyezte a memóriába, és akkor már az futott, nem a dos-é!
hasonlít.... mitöbb tejesen ugyanolyan,, <#eplus2>#eplus2>
Ezek nem alapskinek egyik sem... max az elsõ...