StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
(meg egy seeder érdekes, inkább kalózöböl :) link )
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A Dog's Breakfast
láttátok már? :)
David Hewlett agymenése :D (alias Rodney McKay)
szereplõk, akik stargatesek:
David Hewlett
Kate Hewlett
Paul McGillion
Christopher Judge
Rachel Luttrell
szal durvaság így egy filmben látni õket :D
a film maga pedig egy nagyon jó vígjáték, amire persze rádob még az is, hogy a szereplõket is már régen megkedvelted, megszoktad, megszeretted :)
(és gondolom az sem véletlen, hogy a filmben szereplõ sorozat egy sci-fi :) )
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Gigaspoiler (csak azoknak, kik elolvasták szintén...)
Woolsey mint SGA parancsnok...ááááá, ebbõl mi lesz o.O
Carson..hírlik, hogy 5 részre még visszatér..azt azomban nem árulták el, hogy mikor..talán az utolsó 5 részben fog szerepelni, mert addigra lelik csak meg a gyógymódot neki, s akkor lehetséges, hogy a 6ban is szerepelni fog..én reménykedem benne, nem nyavalygok azért mert boldog-boldogtalant visszahoznak a halálból..Daniel Jacksont nehéz lenne übereleni ilyen téren :)
Dr. Weir nem lesz..kár, pedig érdekelt volna, hogy mi lett azokkal a replikátorokkal..
nincs róla hír, de remélem Teal'c és O'neil is felbukkan majd még a sorozatban valamikor...
ami még érdekes lehet, hogy elvileg 20 részes volt minden évad eddig az atlantisból, így a 100. rész pont a szezonzáró lesz..kiváncsi leszek, mit hoznak ki belõle..mondjuk én szívesen látnék egy olyan részt, melyben egyszerre feltünik az összes fontosabb szereplõ az SG1 és SGA sorozatból (:
Ronon megválik a hajától..pff..Teal'c is hülyén mutatott hajjal, bár most legutóbb, mikor az Atlantisban szerepelt, akkor normálisabban nézett ki, de ami SG1-ben volt, az szörnyû..
ill ahogy nézem, Carsonra visszatérve..nem csak az uccsókban fog szerepelni, legalábbis azt írják késöbb, hogy az 5. részben feltünik..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
ezekkel a negativ hozzászolásokkal meg ne vegyétek el mások kedvét,
én is elöször forumoztam aztán néztem meg,legalább igy kellemeset csalodtam,de akko se kéne fikázni.
Szórakozni akar és nem nyakig belemászni a dolgokba, és 20 méter mélyen elásott utalásokat keresni.
"mert az utalások ott voltak"
Nevezetesen?
- Májköl lidérc-ember hibrideket akar létrehozni, ehhez kell neki Téjla kölke(ezt már tudtuk).
- Carson egy klón, aki Májkölnek segített. Visszajött egy ep erejére aztán lejegelték, mert nincs meg az a cucc, amivel "egyben" tudják tartani. Big deal...
- Megtalálták Téjla népét, akiken az a makk kísérletezik. Big deal...
- Téjla kölke egyedi, mert papának és a mamának is van lidérc génje.(ezt is tudtuk)
- Kiderült Májkölnek mindenütt vannak hívõi/kémei a pegazusban. Azt a tagot valszeg átszállítják a Tejútba, hogy Májköl ne nyírhassa ki. Lehet segíteni fog a földieknek elkapni. Big deal...
- Ja és Téjlát megint nem sikerült megmenteni.
Ennyi maradt meg, most mégegyszer nem fogom megnézni, ha valami fontosat kihagytam írjátok be.
Az infók felét már tudtuk ill. sejthettük az elõzõ epbõl. Sok volt a 'Carson klónos' üresjárat szerintem.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
1. angoltudás suxx, és nem értette, bizzátok magatokat cicmax-ra, neki minden riszpekt.
2. ha érti nem tud a sorok között olvasni mert az utalások ott voltak.
sztem nagyon jo rész volt ez is, és sok utalás illetve elvarratlan szál került bele. a sok lövöldözés közepette kell egy kis ilyen is. és nagy ziccer lesz, kiváncsian várom a folytatást.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
nem nyaggatom, csak kérdeztem, hátha írt valamit, hogy mikorra várható..egy szóval se írtam, hogy "legyen má kész wazze", s nem is áll szándékomban
"Nem nyaggatjuk a fordítót, se szépen, se csúnyán.
Ma estig meglesz."
De ezt már megtanulhattad volna az elmúlt 5 év alatt:)
[merlinw.org]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A végén meg koppansz és szidod a készítõk felmenõit azért, hogy hogyan sikerült így elb@szniuk egy remekül indult kétrészes epizódot. Így legalább kisebb elvárásokkal vágsz neki és lehet, hogy kellemesen fogsz csalódni, mert ugye nem mindenkinek ua a mércéje.
Btw odabiggyesztettem az elejére, hogy 419, szóval sajnállak.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
Ez kb. szarabb, mintha beírtál volna valami spoiler-es dolgot spoiler tag nélkül. Hogy miért? Mert msot tudom, hogy az egész részben nem fog történni semmi. Ha nem tudom elõre, hogy töltelékrészrõl van szó, akkor legalább izgalommal nézem. Most unottan fogok nekiülni. Köszi szépen, imádlak...
Ja és ne mondd, hogy ne jöjjek be ide, amíg nem láttam az aktuális részt, mert spec. most el is felejtettem, hogy van új rész, arra meg végképp nem számítok, hogy valami gyorsan megnézi és benyögi, hogy milyen szar volt.
A másik dolog meg, hogy ugye ez egy fórum, ahol nem csak az aktuális részrõl van szó, hanem akár az elõzõekrõl is, tehát nyilván az ember feltételezheti, hogy nem (mindig) a legújabb résszel kapcsolatban született új hsz.
Szóval KÉRLEK titeket, hogy még ilyen "szar rész volt" / "jó rész volt" - tehát teljesen általános véleményt is vagy spoiler tag-et használva írjatok, vagy tartsátok meg magatoknak.
Most õszintén: ez most olyan k*rva fontos volt ennyit beírni és esetleg más emberek izgalmát elb@szni?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
mindegy akkor marad feliratosan
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
Tudom nem ez a topik az ahova írnom kellene, de remélem elnézitek és tudtok segíteni.
Az lenne a kérdésem,hogy a Stargate 10. évadja le van-e már szinkronizálva? ill ha igen akkor fellelhetõ-e valahol?
Elõer is köszönöm
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;
Ati
másik lehetséges megoldás, ha Michael sikeresen elkapott egy olyan replikátort, mint amilyen most Dr Wier...ügyebár volt arról is szó, hogy régebben elnyert emlékeik alapján készültek, s úgy buktak le pont valamely részben, hogy nem emlékeztek olyan dologra, ami már megtörtént idõközben..s azon emlékeik közt még élt a Carson, így lehet van belõle replikátor..az mondjuk egy szép kavarás lenne, ha most még õk is megjelennének..
Csak a holtak látták a háboru végét (Platon)
Next PC upgrade: 2022
Májköl rocks, nem aprózza el, ha lúd legyen kövér(respect). Elõször nem értettem kire céloz a "Kaptam egy kis segítséget" szöveggel, de a (leg)végére körvonalazódott:) Azért arra kíváncsi vagyok hogyan magyarázzák majd meg.
Jó volt viszontlátni Todot is, jó beszólásai voltak: 'Állandóan ezt mondod. De a végén mindig meggondolod magad.'
-Nyilván akartok még valamit, különben nem jöttetek volna vissza.
-Csak azért jöttünk, hogy eltegyünk lábalól.
-Oh tényleg?
-Sajnos nem.
-Na majd legközelebb, mint mindig.
-Egyik emberünket, Teylát, elfogta egy dárda.
-Valószínûleg mostanra már felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtott egy szerencsés lidérc számára.:)
Huh, de eltudnám képzelni állandó szereplõnek:)
Egyébként Téjla jelmezterevzõjének meg egy korsó sört, megérdemli <#hehe>#hehe>
Szpojlermentes élevitelt folytatok ezért alig várom a köv részt. Ez 8/10 lett.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Next PC upgrade: 2022
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
"The trees move. Do you not see it?"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Jó volt végülis, bár az elég nevetséges, hogy pont akkor próbáltak a Földre jutni a lidércek, amikor az a két állat is ott volt.
-Jó sokszor mondod ezt...
-Mit?
-'Valóban'
-Tényleg? Nekem fel sem tûnt. <#hehe>#hehe>
Ati