2619
-
sorrow #1615 Jó lenne egy nagyot csavarni a sztorin és valami csillagközi-ultimate konfliktusba beledobni atlantist ez igaz.
Másrészt, valahogy túl erősek... (Mckay is egy kétlábonjáró problémamegoldó, pláne a legutóbbi részben egy kicsit frusztrált is).
Azt mondom, hogy a dráma kedvéértjó lenne 1-2 (nem mellékszereplő) áldozat is talán.
Biztos nem könnyű változtatni az alapkoncepción, mert szeretnének minél kevésbé feltünőek lenni és csak gerilla akciókra öszpontosítani Shepherd-ék.
-
Orionk #1614 Egyetértek ezzel a fegyveres feltevésekkel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Ronon felvette egy pillanatra a fegyvert, akkor lőtt is vele, azt hiszem. Sőt lehet jobb lett volna azokat a fegyvereket használni, azok lehet hatásosabbak lettek volna, elvégre is az az idegen faj fedezte fel. -
#1613 A legmaradibb, nem a leggyengébb. Semelyik faj nem készül fel az ólombecsapódásra(talán Anubis szuperkatonái voltak az egyedüliek), ergo a leghatékonyabb, mint láthatjuk:) -
#1612 eleve miután az összes élőlényt elpusztítani képes fegyvert át tudták alakítani úgy, hogy csak a replikátorokat kapja szét, már rég olyan kézi fyegveren kéne dolgozni, ami az O'neill által épített kézi replikátor bontó mintájára mindent lebont. de nem baj, jó az a P90, igaz majdnem leggyengébb az univerzumban... -
#1611 pedig én örültem volna a furlingeknek,de arra nem sok esélyt látok...
... amúgy van valami amit az Atlantisban soha nem értek... izé... ez olyan fegyveres dolog...
Már az elején sem értettem miért nem visznek át néhány zet-et... a Teal-es részben láthattuk,hogy jól használható a lidércek ellen...
én elhiszem,hogy új sorozat új látvány kell... el kell szakadni az eredeti száltól...
de akkor legalább a bádogemberektől vehették volna el a fegyverüket,hiszen elmondható,hogy minden "faj" a saját fejletségi szintje mellett olyan fegyvert alkot,amellyel ártani tud(na) magának (is)...
Ronon elvette megnézte a fegyvert ugyan,de nem használták...
ezzel a kérdéssel mindig értetlenkedek...de ebben a részben ismét előjött... -
#1610 akkor mégse förlingek:( de biztos közük lesz az Ösökhöz, vagy valami -nagyon remélem, hogy nem találják ki, hogy ebben a galaxisban is élnek Ori-ok -
#1609 ahogy hallottam a megnyitó is elég szájensfíksönös lesz ;)
4évente egyszer ki lehet bírni,meg így szoktatnak hozzá a 4 hónapnyi szünethez ;) -
#1608 jut eszembe, ezek alapján a félévadzáróban két dolog lehetséges:
-ebben a galaxisban is élnek Unas-ok, és a velük való kapcs. felvételhez kell Daniel Jackson. remélem nem az lesz ez, bőven elég volt már a "ka keka"-s részekből
-végre először találkozunk, a 4. fajjal, a kicsi bolyhos, plüss állatokkal ;)
azt nem hiszem, hoyg a fejükben három piros leddel villogó lényeket komolyan gondolták volna hosszú távra (bár ugye végtelen sok valóságban végtelen formában léteznek lények, szal lehet mégis ugyanez a faj lesz, de máshoyg fognak kinézni -bár nem hiszem, hoyg ezt egy átlag néző bírná fejben követni...) -
#1607 Fákk olimpia. :( -
HunGripen #1606 Nem nagyon olvasok spoilereket, de azok alapján a hírfoszlányok alapján, amit ismerek megpróbálok válaszolni a kérdésékre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1.Nem ez lesz az új ellenség, azok majd csak a 5x10 First Contact-ben jelennek meg. A készítők szerint lehet, hogy később visszatérnek, de semmiképp az 5.évadban.
2.Igen, a 5x10 First Contact-ben vendégszerepelni fog Michael Shanks(Daniel Jackson)
3.A 5x05 Ghost in The Machine című részt tényleg csak 15.-én fogják leadni nem tudom pontosan miért. Ha jól tudom a Sci-fi anyacsatórnája az NBC az olimpiai nyitógálát fogja közvetíteni élőben. -
HunGripen #1605 Szerintem k*rva jó rész volt ez a 5x04 The Daedalus Variations. Az új ellenség árhajóját is jól megcsinálták. Nekem ez egy értelmű 5. -
#1604 arra ugrik be D.J., ugye? -
#1603 Stargate Atlantis 05x10 First Contact
Ez a cím azért sugall valami.. legalább is bízom a legjobbakban:) -
#1602 lehet, felmérésnek szánták.... -
Micsu #1601 mindenki várt új ellenfelet, most TALÁN mutattak belőle egy kicsit :) -
#1600 [a békés hozzászóló xD] -
#1599 jéé megtanultad hogy kell használni a spoiler taget? -
sandor8206 #1598 csak rajta múlik, ő íratta ki magát. -
#1597 nem muszály:D (meg amúgy is, ő most sanctuary-zik) -
Orionk #1596 Ez a negyedik epizód tényeleg jó volt.
A harmadik nem igazán.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!woolsey nem is szerepelt a negyedik epizódban, igy nem is lesz nehéz elviselni, hogy ő a parancsnok. Sam a legjobb karakter a csillagkapu történelemben. Muszály visszaahozni. -
#1595 04 megnézve... a "Borgok" (külsőre igen csak hasonlóak a másik sci-fi klasszikus ellenfeleihez...) engem inkább a replikátorokra emlékeztettek... legalábbis abban,ahogy bejutottak a hajóra (a tejútrendszeri replikátorok használták ezt a módszert... ) illetve ezek egyértelműen valamilyen "bádog" alapú életformák voltak :)
-
#1594 2008-Jul-11 Stargate Atlantis 05x01 Search and Rescue (2)
2008-Jul-18 Stargate Atlantis 05x02 The Seed
2008-Jul-25 Stargate Atlantis 05x03 Broken Ties
2008-Aug-01 Stargate Atlantis 05x04 The Daedalus Variations
2008-Aug-08 Stargate Atlantis 05x05 Ghost in the Machine
2008-Aug-15 Stargate Atlantis 05x06 The Shrine of Talus
2008-Aug-22 Stargate Atlantis 05x07 Whispers
2008-Aug-29 Stargate Atlantis 05x08 Tracker
2008-Sep-05 Stargate Atlantis 05x09 The Queen
2008-Sep-12 Stargate Atlantis 05x10 First Contact
majd 4(?) hónap szünet
aztán lehet, hogy változott... -
#1593 Na végre a 4.-rész már csillagkapuhoz méltó epizód volt.Tetszettek a szituk is de ha tényleg ez lenne az új ellenség akkor szerintem sürgősen cseréljék le őket vagy tervezzék át őket mert hát elég gagyik szerintem.A scifi vonal (ezt a részt kivéve)nagyon ki van spórolva ebből az évadból.Kövi részben szerencsére visszatér egy régi ellenség és remélem maradnak is mert nagyon hiányoztak már:D Azt nem tudja egyébként vki hogy miért csak 15-én lesz a következő epizód? -
#1592 aha :) tehát azért nem kvízeztél egy darabig :) én még nem jutottam el addig,hogy megnézem...de majd hajnalban úgyis ráérek :) -
#1591 wow, ez 5x04 tényleg király rész volt, végig izgalmas és feszültséggel teli.
nagy mámoromban meg is adnám rá a 10/10-et, de sajna egy pontot mindenképp levonok Teyla miatt, mert engem nagyon idegesített
amúgy egy ilyen sorozatot el tudnék képzelni...tudom Sliders, de az más, itt az volt a jó hogy űrbe voltak és több helyre mentek egyszerre :) -
#1590 Nekem elsőre "Májköl" felturbozott katonáinak tűntek. -
#1589 spoiler-es, talán:
legalább igazi scifi volt végre, igaz második tippre rájöttem, hogy mi a szitu -elsőre azt hittem jövőből jött-, csodálom, hogy Quinn Mallory-ékkel nem futottak össze. :D
amúgy kiváncsi vagyok, hogy ezek a Borgok most voltak egyszer csak, vagy nálunk is megjelennek majd, esetleg ők lennének a várva várt új ellenség a wraith-ek után (ok, nagyon béna volt maszkírozás, de ugye egy nagy univerzumban bármi lehet, de legalább akkor itt lenne a lehetőség, hogy új lendületet vegyen a sorozat) -
#1588 Ez a 4. rész érdekes lett, elég lesz most már az ilyen részepizódokból. -
Orionk #1587 A mostani rész, vagyis az ötödik évad harmadik epizódja nagyon gyenge lett.
Nagyon nem tetszik -
#1586 a botfegyver hangjaba beleborzongtam :D ... de attol felek ez is csak egy neve miatt eladott atlag alatti jatekelmenyt nyujto jatek lesz :( -
#1585 Nyami? -
#1584 o-m-g -
HunGripen #1583 STARGATE WORLDS COMIC-CON 2008 TRAILER(ÚJ)!!!!!
http://worlds.csillagkapu.hu/?page=downloads&cid=3&act=details&id=46 -
#1582 Nem akarom ezt olvasni az egyik kedvenc sorozatomról, ááááá. -
#1581 ...már így is kiírtották a galaxist. Ettől függetlenül egyetértek. -
#1580 Én is úgy érzem hogy elfogyott a lendület. Az első évadok annyira jók voltak! Miért nem lehet kitalálni vmi újat? -
sandor8206 #1579 Teljesen egyetértek mindenkivel, kezd ellaposodni dolog, az utóbbi három részből mint ha kispóroltak volna mindent(sztori, pénz, stb.) én is arra szavaznék hogy a teljes évad egy hosszabb történetet vinne végig, persze izgalmasan, pár mellékszállal, de egy egységet alkotva. Egy két mellék történet belefér, csak folyamatosan ne. De persze még csak 3 rész ment le az 5. évadból ne ítélkezzünk előre, reméljük végül beindul. -
#1578 sajnos tökéletesen egyetértek. de szerintem direkt csinálják így, csak nem értem, hogy ennek mi értelme :( -
#1577 nah, már ilyenekre se figyelnek,
mondjuk még azt kitalálhatják, hoyg elvenni el tudják tőle az életerőt, csak átvenni nem, kínozni, meg jutalmazni tudják így, de táplálékhoz jutni nem.
de érdekes amúgy, hogy rajongóknak előbb tűnik fel, mint a készítőknek, vagy végső soron a szinésznek kéne, hogy eszébe jusson, ha valakinek, akkor neki kéne követnie, hogy milyen karakterhez (mennyire koherens, stb...) adja a testét, játékát. -gondolom én naívan :)
-
#1576 ezzel nem is tudnék jobban egyetérteni, mindent elmondtál amit én is gondolok :D :D
amúgy egy másik oldal fórumán jeleztek egy hatalmas bakit ebben a részben. ugyanis Ronon anno azért lett Menekülő, mert a lidércek nem tudtak táplálkozni belőle, ebben a részben meg simán szívják az életerőt belőle
"Ronon, who's unique physiology prevents him from being fed upon, was made into a Runner..."