StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Meg tudnátok mondani,h a csillagkapu.hu -n miért nem mûködik az atlantisz fórum?A részeknél a hozzáfûzni valód van menüpont?
Thx
stargatelost
ez tényleg kicsit zavaró volt, most mi van Rononnal?

amúgy sztem elég jól koncepcionált részek ezek, amikor nem az összes fõszereplõ szerepel, hanem csak egy részük ( Harmony ; Outcast), vagy amikor pár úgymond mellékszereplõ van /pár/ fõszereplõvel ( Trio)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jó kis rész volt, igaz h ez is töltelékrész, de legalább jó 😛
Rodney nagyon állat 😄

nothes
416: egyrészt loál, mert vicces volt, de másrészt egy 0 mivel már megint fõttojás a fasírtban, semmi konkrétum/elõrehaladás.

- Talán meg kéne mutatnod nekik a 'zéidet...
- Hogy mi van?
- Én is voltam tíz éves, tudom mire buknak. <#hehe>

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

gergod
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a dokineni mindenkivel kikezd akivel osszevan zarva???

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

wander01
háháá, ez poén kis filler volt 😄DDD szarrá röhögtem magam rajta XDDD

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Shiwo
kábé 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

PyRex
egybõl a t-1000 jutott az eszembe amikor üldözték a replit... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

DannyL
Rosszcsont replikátorok! 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

BlackShadow
nem volt rossz ez a rész 😊 tipikus sg-s töltelék. ahogy faterommal hívni szoktuk az ilyeneket : 'alacsony költségvetésû rész' 😄
az elején a blades of glory-s poén nagy volt 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

grebber
Jaja az a rész nekem is tettszett fõleg a végén amikor megmutatják a képet és Rodney azt mondja "Igen, én is pont így emlékszem rá." lol.

Next PC upgrade: 2022

DannyL
Kösz a feliratot Cicmax!

4x14 Háháhá, nagyon jó volt, végigröhögtem az egészet😄

nothes
15: töltelékrész, közepesen élvezhetõ. Azért jól lerendezték a csajt a végén😊 Olyan 109 Homeosan...

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

az tudom milyen xar nekem szombaton volt aszittem meghalok 😊
tnm
csak nyugodtan, az egészség az elsõ!

CicMax
influenza tetõpont volt ma, ugyhogy lassan megy. Holnap reggel megint nekifutok😞 Meghajtottam magamat az elmult pár héten, ugyhogy ez most nagyon csúnyán elkapott.

\"We are a very curious race\"

Shiwo
hát..tegnap estére igérte CicMax...talán ma este meglesz..vagy holnap 😞

DannyL
A 4x14-hez tudtok magyar feliratot?

Ha valakinek hiányzik a sorozat, vagy egyes részek, tudok segíteni, csak nyugodtan szóljatok.
[email protected]
BlackShadow
ez nagyon fasza filler volt 😄 szét röhögtem magam 😄 az a festmény.. bazz 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

5w0rdf15h
jójó most mit kell ezen lovagolni?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gergod
persze, hogy arrol beszel, de az egy fan site... se nem hivatalos, se nem felhivatalos. Egy fansite... egy nagyon jo fan site...

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

tnm
félhivatalos
nekem mondjuk egybõl leesett hogy abydosgate-ról beszél

gergod
hivatalos magyar oldal <#ijedt><#guluszem1><#csodalk>

Győri Devi
nagyon oltós az a festmény 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

MerlinW
2008-Jan-26 04:00 Stargate Atlantis 04x14 Harmony

Nincs kavarás.

[merlinw.org]

tnm
lehet megint kavartak a részekkel? mondjuk ez tipikusan az a rész volt, hogy ha a 2 fõszereplõ közül a következõ részekben nem hal meg senki, akkor gyakorlatilag bármikor berakhatták volna (jó mondjuk egy 3 részen keresztül folyó Atlantis ostrom közepébe nem)<#mf1>

Győri Devi
de harmony

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

5w0rdf15h
én itt néztem de nekem8 melyik lényeg h jó legyen

tnm
itt
74 Harmony 1/25/2008

5w0rdf15h
hivatalos magyar oldalról néztem

tnm
Nem "Harmony"?

sztem ez volt kiírva az elejére...

5w0rdf15h
4x14 Outcast

kBagyula
A mostani 4x14. résznek mi a címe?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Jah de nembaj kell ilyen is legyen. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

nothes
Számomra az a festmény mentette meg a részt😊, mert amúgy elég unalmas volt...

tnm
nah, megint egy tipikus, sablonos filler rész. de mivel szokásosan poénra vették, elment...

végén az a festmény mennyire komoly xD

Zsoltika 007
Ennyit agyalni ilyen dolgokon 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

tnm
hehh, Sanctuary castingja ezek szerint visszafele is hat a csillagkapu univerzumra

"Más kérdés, hogy akkor azonnal robbannia kellett volna és még akkor sem biztos, hogy a levegõbe kijutott vírus elpusztulna."

Ez nem egy Kaptár féle MI, hanem egy biztonsági protokoll. Bizonyára az az õs, aki írta úgy számolt, hogy a vírus kiszabadulása után hagy maguknak valamennyi idõt annak megfékezésére. (Végülis eredetileg Atlantis bolygóján nem volt más fejlett életforma, tehát csak azért kellett az egész önmegsemmisítõsdi, hogy mondjuk egy megzakkatt fertõzött ne tudjon elvinni egy jumper-t, vagy hogy évek múlva egy arra tévedõ naív hajó legénysége nem fertõzõdhessen meg.)

PyRex
Itt vaaaan:

😊))))

És az õt alakító színész pedig Christopher Heyerdahl:

Shiwo
ne akarj logikát keresni egy megzakkant windózos rendszerben 😄

PyRex
Ez így nem jó, mert a filmben azt mondják, hogy mivel kitört az ablak, a vírus kiszabadult a levegõbe, tehát a hermetikus karantén megszûnt, tehát el kell pusztítani a várost, nem? Más kérdés, hogy akkor azonnal robbannia kellett volna és még akkor sem biztos, hogy a levegõbe kijutott vírus elpusztulna. Szal' logikailag nem jön ez össze nekem, de nem kötözködök 😊

Egyébként lehet, hogy a város azt hitte, hogy ahol Sheppardék vannak az nem fertõzött terület volt és emiatt nem kapcsolt be az önmegsemmisítõ a kitört ablaknál, de a második esetben meg azt hitte, hogy az a szint fertõzött. Ez az egyetlen magyarázat 😊

Shiwo
sztem még fogjuk látni Todot 😊

az önmegsemmisítõn én is gondolkodtam, végülis arra jutottam, hogy lehet, amíg csak Sepi törte be (illetve ki) az ablakot, s nem érintkezett mással, addig nem törte meg teljesen a karantént, de a 2. ablak után tutira találkozott más elzárt egyedekkel, s potenciálisan megfertõzte õket a gép szerint..vagy épp õk az ezredest..

Shiwo
valójában azért mászott ki, hogy a nézõ megriadjon, hogy mit csinál ez az õrült nõszemély

PyRex
😊 amúgy tetszett a rész csak azt nem értem, hogy az önmegsemmisítõ miért akkor kapcsolt be, amikor Sheppard a fenti ablakot törte be, miért nem akkor, amikor lentrõl mászott ki...

ja és hol marad a kedvenc Lidércem? Esküszöm az a legjobb karakter eddig, ki ne írják a sorozatból! 😊) Todd the Wraith for President! :pppp

PyRex
ja és ehhez Teylának az kell, hogy kb. 300m magasban nagy pocakkal, benne egy gyermekkel kiálljon egy ablakba a párkányra... ok, bocs, én vagyok a hülye 😊

Shiwo
lehet megakarta nézni, hogy Sephard felért-e 😊

de nem panaszkodhattok, most azért Carter is próbált okoskodni 😊

tnm
az a jelenet arról szólt, hogy normális esetben õ is felmászott volna, de mostmár maga számára is világossá vált, hogy egy gyerekkel, vagy legalábbis terhesen nem alkalmas arra a munkára, amit eddig végzett

wander01
egy fadarab nem mászott volna ki....

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash