2619
-
#1695 micsoda véletlen!
épp tegnap néztem Christina Cox egy filmjét a better than chocolate-t.
s lőn ma meg felbukkan a 07-es epizódban, igaz itt nem kellett a lezbi vonulatot erősíteni))) bár ki tudja, miért is lányokat választott a csapatba))) talán mégse azért mert okosak, hanem csinosak? -
#1694 Hat Nicole de Boer szereplese miatt szemet hunytam a bugyuta tortenet felett. :) -
#1693 hát tudományos fikciót sztem nagyon nem láttunk. vagy csavart. jó, lehet mondani, hogy megmagyarázták, hogy az unalomig ismert tipikus horrorfigurákat "valaki csinálta" és nem csak egy legendából jönnek. vagy a hang alapján való tájékozódásra is nagy jó indulattal rá lehetne erőltetni, de már annyira elcsépelt. abban meg semmi agy nincs, hogy idecsaljuk, szétlőjjük őket; ez nem egy scifis megoldás.
#1692: nem, az űr az nem kritérium számomra. Weir-es rész is tetszett, korábban a dokinéni-űrhajóvá-mutálódik részben is volt scifi, csak azt elcs*szték a sablonos véggel, sztem. a the daedelus variations-ben meg kb csak az alaphelyzet volt scifis, a megoldás már annyira nem (so-so).
olyat szeretnék, aminek a végén összecsapom a tenyerem, hogy: "mekkora ötlet, ilyen eszembe nem jutna, de végülis akár lehetne a világ/egy faj/egy probléma megoldása ilyen is" -
#1692 Vmire váltani kellett most, hogy vipnek lenni már semmi kedvem, azok a tabok meg szimpatikusak. :)
tnm gondolom űrscifit várna, de hát az meg tényleg csak ritkán volt az SG saga... Persze igen, itt a műfaj a hangulat miatt inkább thriller-horror volt, de tv-s tekintetben sztem ez is rendben volt. -
#1691 a scifi-t, mint szót tökéletesen kimerítette ez a rész is. az más kérdés, hogy valakinek tetszik-e vagy nem. -
#1690 én továbbra is elsősorban sci-fire várnék, utolsó rész még horrornak is nagyon vacak volt, sztem. -
#1689 Google Chrome-os TAB a neved? :D -
#1688 Dettó. :)
És szerintem se volt rossz rész. Persze kissé más stílus, mint általában, de ezt úgyis rendszeresen váltogatják. Na persze, aki erős főszálat várna már az érthető, hogy türelmetlen.. Szerintem lassan az is lesz, pár részen belül. És cliffhangerre fog végződni az évad, ezt írták is, amit aztán majd az első filmben zárnak le. -
#1687 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én a legelején vigyorogtam, hogy örült Carson és Shepard, hogy 4 jó csajjal kell mászkálniuk -
#1686 jó kis resident evil-es hangulata volt... -
#1685 nem tudom ez miért volt gyenge rész, nekem kifejezetten tetszett...! -
#1684 Hát nem tudom! Én még egy rész elől sem álltam úgy fel, hogy most ez időpocsékolás volt és egy kalap szart sem ért. Mindegyik résznek megvan a maga varázsa. -
#1683 Mindkettőt kanadában forgatták, nem annyira meglepő... -
#1682 LOL mit keress itt a vámpír aktás csaj :D -
#1681 Én nem értem mi bajotok van. Szerintem nagyon ott van ez az évad. Az SG1-el is ott siklott félre a sorozat amikor már nagyon rámentek egy főszállra és nem voltak "csak" felfedezős részek. Hiszen a felfedezés a sorozat eszenciája. Én kifejezetten örülök, hogy most nem csak 1 történetnek van alárendelve az évad. -
#1680 Még ilyen részeket. -
sandor8206 #1679 hát bevállalnék még ilyen 50 gyengus részt, csak lenne mellé még 50 ami nézhetőnagyon sajnálom, hogy befejezik, és úgy kell majd várni minden egyes dvd kiadást mint a messiást a sg1 esetében. sajnos mozifilmeknél is mostohagyerek a sci-fi (az igazi űrkalandokra gondolok) Sg sorozatok betöltik ezt az űrt 7-7-re, valahogy a többi sorozat sose fogott meg, androméda, star trek (a mozifilmeket imádom) BSG, stb, de ezek az SG sorozatok bejönnek nagyon,de mi lesz utánauniverse remélem lesz ilyen jó. Hál istenek kezdem elfelejteni a régi sg1 évadokat, lehet újrakezdem őket -
#1678 Ha már így valaki megemlítette, hogy egy kalap szar az első hat rész, akkor leírnám a véleményem:
Ugye eddig lement hét rész, abból öt volt sztem rossz
Ami pedig igazán jó volt: 5x04 The Daedalus Variations ; 5x06 The Shrine
valamint annyira nagy bajom nekem nem volt ezzel a mostani résszel, Carson jó volt hogy vendégyszerepelt, bár ha már itt volt, a rész tényleg lehetett volna valami komolyabb, mert ez a sötét-erdős-ködös horror nem volt a legméltóbb egy Carson részhez....
De amúgy egyetértek, most már meg kell becsülni minden részt a cancel tudatában, talán ezért is tudtam élvezni a mostanit is és nem fújjogni rá :) -
#1677 "minden részt megkell becsülni és élvezni kell, mert a történet része."
első kettővel nem értek egyet, harmadik meg épp nem igaz, pont ez az egyik legnagyobb baj :D -
#1676 Nemértem ezeket a felháborodásokat amikor egy több évados sorozatok nem nyujtanak minden egyes résszel állejtős élményt, akkor már jön a világvége hangulat:)) addig kell élvezni amig a műsoron van, minden részt megkell becsülni és élvezni kell, mert a történet része. -
#1675 olvass vissza, vagy junkiet, vagy abydosgate-et
ne kelts riodalmat! nincs itt semmi látnivaló, oszoljanak! :D -
#1674 ha ez igaz akkor mégrosszabb a helyzet.
tuti az utolso 3részt megnyomják,nem lesz lezárva és kész
gratula a stábnak... -
#1673 "egyebkent meg minek ujitananak valamit az evad vegere?"
tudtummal már gyakorlatilag le van forgatva az egész évad (tavaly a sztrájkra már megvoltak, plusz ez ugye kanadában forog). de ha esetleg még most is készülnek részek, akkor se fognak új részeket megírni csak azért, mert nem lesz 6. évad. senki nem fizetné ki nekik a plusz munkát.
szvsz -
#1672 idáig az első 6 rész szar volt(na jo talan az elso nem)
az osszes evadnak volt 1 tortenete de ebben az evadban semmit nem mutatnak
csak toltelek reszt esetleg annyi tortent hogy Samantat kiirtak,ez igazi mely repules amuit csinalnak,talan jobb is lesz ha vege lesz a sorinak,
mert igy legalabb heti 1 csalodastol megovnak...
egyebkent meg minek ujitananak valamit az evad vegere? csak penz pazarlas lenne az o szemukben...
de azt majd kivancsi leszek az uj sorira remelem tanulnak belole -
#1671 első képkockából lehetett sejteni, hogy szar rész lesz. dehogy ennyire! megkockáztatom a valaha készült legszarabb SG rész volt. volt benne 3 jó poén és ennyi. nagyon nagyon remélem, hogy csak a kontraszt meg a spórolás miatt csinálják és az évad 2. fele "áll-leesős"* lesz
*= nem fringe-esen:) -
#1670 Amit megadtam az a Google...:) -
0246886420 #1669 Hello!
Amit megadtál weboldal az ugyan ez az oldal. -
HunGripen #1668 Csináltam egy előzetest a 3. és a 4.évadhoz.
http://www.youtube.com/watch?v=-rofbnqigko
http://www.youtube.com/watch?v=tGq7flTG3oI -
#1667 http://www.google.hu/search?q=Stargate+hub&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
A lusta mindenedet. -
0246886420 #1666 Mi a weblap címe?
-
#1665 DC-n van egy Stargate hub, ott üzemeltetnek egy szervert ahonnan nagy sebességgel le lehet tölteni és jó minőségben. -
#1664 kettőt mutatnak -
0246886420 #1663 Hellosztok!!
Csak az lenne a kérdésem, hogy magyarul honnan lehet letölteni a Csillagkapu Atlantist? Nekem nagyon tetszik, de cak TV-ben látom és hetente csak egy részt mutatnak. Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni!!
Kösz!! -
#1662 Tényleg korrekt rész volt.. Kicsit volt egy összecsapott érzés itt is, de jó volt. -
#1661 Láttam fain volt :D -
#1660 06 nézése folyamatban 8)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felajánlott a kajáját 8)
Rodney személyiségébe kicsit belecsempésztek JOEY-éból is... és mint jó junkie elmondhatom,hogy :
Joey nem ad a kajájából... Rodney sem ... :)
Tényleg gyanús lehett volna...
na megyek folytatom :) -
#1659 huh, hát nem is tudom, hogy volt-e már ilyen szívszorító rész az SG-ben mint ez a 5x06 volt...remek volt csak annyit tudok mondani.
és jó volt hogy megint szerepelt a tesója (ugye mindenki tudja, hogy az igazi életben is a testvére :) - és ugye mindenki látta már a A Dog's Breakfast című filmet :) ) -
HunGripen #1658 Hogy vársz moziélményt egy DVD filmtől, aminek egy nagyobb mozifilmnek töredéke csak a költségvetése? -
#1657 Nem is moziélménynek szánták vagy legalábbis én nemtudok róla... DVD kiadás, egy dubla részes történet. És remélem hogy lesz még ilyen kiadás. -
#1656 jah, amúgy az SG-1 cancelt a 200. SG-1 rész után jelentették be, az Atlantis cancel-t meg a 300. Stargate epizód előtt. :S így kell ünneprontani :)