2619
-
#1815 tudom, tudom O'Neill... "O'Niell!Három ellel!"
Nemtudom,hol járt az agyam,hogy így elgépeltem... vezeklés ként amint SG-1 közelbe kerülök rögtön megnézek pár részt ;) -
#1814 azok sztem a repik voltak.
[amúgy O'neil, ill. O'neill (állandó poén, hogy keverik) bár ez lehet csak elgépelés volt -azért nem vagyok tuti biztos, mert az i--a nincs éppen közel] -
#1813 egyre kevésbé idegen idegenek...
űSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!VAn abban valami amit mondasz...de szerintem itt pont nem a fejlettség a lényeg,inkább az,hogy baromira esetlen a kinézetük... ezt ti sem tagadhatjátok... mikor anno O'Neal kezett fogott az egyikkel izgultam le ne törje a kezét...
Amúgy még anno volt egy utalás egy szörnyű ellenségre,ami lefoglalja őket "otthon" ... de nem vagyok biztos,hogy az a replik előtt vagy után...
Mindenesetre kiváncsian várom Daniel Jackson reakcióját,ami a film részlet után lesz... bemutatkozása után felismerik-e...hiszen Thor egyik hajóját róla nevezte el...
...mikor O'Nealt rákötötték... "rákötöttünk Daniel Jacksonra..." -
#1812 azt nem tudom, még, hogy miért kellett Daniel Jackson-éknak aktiválniuk a kütyüt, ők is megtehették volna
önmegsemmisítőre
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet azárt nem akarják ennyire, hogy láthassák őket teljes valójukban (akár még önmegsemmisítőig is elmennek), mert ahogy a Thor pörölye részben, lehet itt is van néhány bolygó, amit ők védenek, de -mint a legtöbb világ, amivel a Pegazus galaxisban találkoztunk,- nem elég fejlettek ahhoz, hogy megmutassák magukat az Asgardok nekik. -
#1811 Még mindig azok a rohatt idegenek... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem láttam, Zelenka hol találta meg az előörsöt, DE! Mi van ha az asgardok a Tejúton tudtak már a wraith-ről (ősök emlékeiből, sztorikból, netán eljutottak a pegazusba...), és emiatt települtek le az előörsön, hogyha a wraith túl közel merészkedne a tejúthoz, értesíthessék az otthoniakat, és fel tudjanak készülni rá? Mindenesetre valami közük biztos van a wraith-hez ezeknek az asgardoknak, ha ilyen eszközöket használnak... -
#1810 Idegenekről továbbra is spoilerben!...:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ÉN úgy gondolom,hogy azt a fejlettségi szintet,amit ők elértek, pedig kizárólag békésen lehet elérni...
Azonban ebbben a galaxisban az üres fenyegetőzésük kevésnek bizonyult... így kicsit alkalmazkodtak a helyzetthez...de ahogy láthattuk nem éppen egy Wrait-barát (bárki más barát) bolygón "élnek"/vannak... Ez csak egy helyörs,hogy innen tudják felügyelni a wrait-eket/galaxist,nehogy túlszaporodjanak...
(bár az az önmegsemisítő dolog nem túl asgardos...)
-
#1809 Alábbiakban spoiler az idegenekről...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehetséges... nekem az a gondolat fordult meg a fejemben, hogy nem létezik hogy az asgard alapvetően békés nép, nem hiszem hogy az általunk ismert asgard képes lenne ilyesmire... szóval, szerintem lehetséges hogy ez az asgard evolúció egy másik ága, akik a pegazusban rekedtek, nem jutottak el a tejútrendszerbe, és a wraith-el való csaták miatt vált azzá a harcos fajjá amit mi most megismerhettünk... a lényeg: sztem ezek nem ugyanazok az asgardok, mint a tejútrendszerben, hanem egy másik asgard ág. -
#1808 én azért mindig letiltom az Autorun-t, sok bosszuságot tud okozni. erre tessék... -
#1807 Jaja, látványos volt, de SZVSZ nem praktikus. Akkor is az volt a gond, hogy milyen gyorsan zabálta azt a kevés energiát a város. Gondolom ez direkt így lett kitalálva, hogy pörögjön a sztori. Mindegy, annyira nem lényeges, teljen le az a 2 hét és mindenre fény derül. -
#1806 Nem kell privátnak lennie, a komplett Atlantisz rendszer is aktiválódott mikor először beléptek:) -
#1805 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az is ős tudtommal, azért tudott átmenni a pajzson.
Nem Rodney a hibás, elég hülyén van kitalálva, belép egy terembe és az ős gének miatt máris minden aktiválódik. Habár privát labor volt, szóval így kicsit érthetőbb. :D -
#1804 nem Rodney kapcsolta be:P -
#1803 Rodneynak rohadjon meg be kell kapcsolni mindent
Olyan felszerelésnek ami annak az új "faj"nak van nagy hasznát vennék Atlantison. -
#1802 Engem annyira nem zavart, sok filmben eljátszák ezt, pl. csak azért se mutatják a gyilkos arcát, meg Star Trekben is volt ilyen. A nézettség nagy úr. :( Vagy lehet, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kevesebbszer kell klónozniuk magukat, lassabban használódik el a testük ha a cuccban vannak? Meg ugye látszott, hogy jól jön harcban. -
#1801 nah, ezt írtam én is, de ilyet nem szabad csinálni -
#1800 Szerintem azért, hogy mi nézők ne tudjuk meg. :D -
#1799 nem, amikor aktiválódik az eszköz az ő oldalukon és még csak elindulnak Atlantis felé, már akkor teljes menetfelszerelésben vannak -
Micsu #1798 gondlom azért hogy danielék se tudják hogy kik ők -
#1797 most így belegondolva, akkor nem tudom, hogy mi értelme volt annak, hogy a saját hajójukon is páncélban masíroztak. (értelemszerűen azt leszámítva, hogy mi -nézők- ne tudjuk, hogy kik ők) -
#1796 én is megpróbálok .. :D viszlát 2 hét múlva ^^ -
#1795 Én is erős maradok. :DD -
én is megnéztem ki van a páncél mögött,sikitottam... -
Lyan Kyj #1793 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mondjuk ez a kapubumm elég magas labda, hisz most bármelyik világon tárcsáznak, annak annyi, gyakorlatilag a galaxis nagy részének befellegzett, ideje újat keresni. Talán ez lenne a lényeg? -
#1792 -
Lyan Kyj #1791 URAMISTEN!!!! MEKKORA RÉSZ!!!!! 5x10!
Minden benne volt!!! A látványvilág, a szöveg, a történet, az újdonságok, Todd, humoradagok, SG!
Még az atomdurva vége nélkül is egyik kedvencemmé lépett volna elő, de ez.. miért ez az utolsó évad, miért?!:(((((((
Annyi potenciál van még az egészben!
Az "új" faj eszméletlen!!! Két tippem van, hogy kik azok, de majd kiderül úgyis:P Megijedtem, hogy felnyitják és elveszik az egész varázsa, de szerencsére még csak nem is gondoltak erre!
10/10 minden tekintetben megérdemli!!!!
-
sandor8206 #1790 jó rész volt,nagyon király, de a Királynős rész nekem még mindig jobban tetszik, persze ebbe tutira 100% belejátszik, hogy a ennek a sztorinak még nincs vége, lezárva. Szóval 2 hét múlva én is átállok a megfelelő oldalraaz a baj néztem volna tovább:-D -
Micsu #1789 azért annyit elárulhatunk hogy nem a ferlingek azok :P :D:D -
#1788 xD -
#1787 megnéztem és még keresem az állam...
Azt hiszem,ez az a fajta csavar,amelyet már vártunk egy ideje (és hiányoztt az SGA-ból...)
Leborulok az írok előtt...
...és ha már ott vagyok,akkor rágom a küszöböt 2 hétig... -
#1786 pá :D -
#1785 na akkor pá 2 hét múlva :D -
#1784 sok sikert hozzá, én elbuktam :P -
#1783 XD -
#1782 én NEM néztem meg és remélem kibírom :)))) szeretnék meglepődni, lehet, hogy nem is olvasom ezt a topicot, mert valaki megint lesz olyan édibédi és beír valamit spoiler nélkül :) -
#1781 A kíváncsiság nagy úr... ja és utálom ha mindenki olyasmiről beszél, amiről én nem tudok -
#1780 jah, kiváncsi voltam, hogy hányan maradnak erősek:) -
#1779 loooolll ezt nem gondoltam volna...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondoltam itt Goa'uld-ra, Orira meg minden de pont rájuk nem... hogyatökömbe... mostmár mégjobban kell az a következő rész :D
csaknem bírtam ki, muszáj volt megnéznem... :D -
Micsu #1778 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#1777 Eszem megáll, én se gondoltam volna... -
#1776 igen de nem ebben a galaxisban :D
basszus mindenre gondoltam, de pont erre nem...erősen meglepő