StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt, valahogy túl erõsek... (Mckay is egy kétlábonjáró problémamegoldó, pláne a legutóbbi részben egy kicsit frusztrált is).
Azt mondom, hogy a dráma kedvéértjó lenne 1-2 (nem mellékszereplõ) áldozat is talán.
Biztos nem könnyû változtatni az alapkoncepción, mert szeretnének minél kevésbé feltünõek lenni és csak gerilla akciókra öszpontosítani Shepherd-ék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
[merlinw.org]
... amúgy van valami amit az Atlantisban soha nem értek... izé... ez olyan fegyveres dolog...
Már az elején sem értettem miért nem visznek át néhány zet-et... a Teal-es részben láthattuk,hogy jól használható a lidércek ellen...
én elhiszem,hogy új sorozat új látvány kell... el kell szakadni az eredeti száltól...
de akkor legalább a bádogemberektõl vehették volna el a fegyverüket,hiszen elmondható,hogy minden "faj" a saját fejletségi szintje mellett olyan fegyvert alkot,amellyel ártani tud(na) magának (is)...
Ronon elvette megnézte a fegyvert ugyan,de nem használták...
ezzel a kérdéssel mindig értetlenkedek...de ebben a részben ismét elõjött...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
4évente egyszer ki lehet bírni,meg így szoktatnak hozzá a 4 hónapnyi szünethez 😉
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
-ebben a galaxisban is élnek Unas-ok, és a velük való kapcs. felvételhez kell Daniel Jackson. remélem nem az lesz ez, bõven elég volt már a "ka keka"-s részekbõl
-végre elõször találkozunk, a 4. fajjal, a kicsi bolyhos, plüss állatokkal 😉
azt nem hiszem, hoyg a fejükben három piros leddel villogó lényeket komolyan gondolták volna hosszú távra (bár ugye végtelen sok valóságban végtelen formában léteznek lények, szal lehet mégis ugyanez a faj lesz, de máshoyg fognak kinézni -bár nem hiszem, hoyg ezt egy átlag nézõ bírná fejben követni...)
1.Nem ez lesz az új ellenség, azok majd csak a 5x10 First Contact-ben jelennek meg. A készítõk szerint lehet, hogy késõbb visszatérnek, de semmiképp az 5.évadban.
2.Igen, a 5x10 First Contact-ben vendégszerepelni fog Michael Shanks(Daniel Jackson)
3.A 5x05 Ghost in The Machine címû részt tényleg csak 15.-én fogják leadni nem tudom pontosan miért. Ha jól tudom a Sci-fi anyacsatórnája az NBC az olimpiai nyitógálát fogja közvetíteni élõben.
Ez a cím azért sugall valami.. legalább is bízom a legjobbakban😊
[merlinw.org]
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A harmadik nem igazán.
2008-Jul-18 Stargate Atlantis 05x02 The Seed
2008-Jul-25 Stargate Atlantis 05x03 Broken Ties
2008-Aug-01 Stargate Atlantis 05x04 The Daedalus Variations
2008-Aug-08 Stargate Atlantis 05x05 Ghost in the Machine
2008-Aug-15 Stargate Atlantis 05x06 The Shrine of Talus
2008-Aug-22 Stargate Atlantis 05x07 Whispers
2008-Aug-29 Stargate Atlantis 05x08 Tracker
2008-Sep-05 Stargate Atlantis 05x09 The Queen
2008-Sep-12 Stargate Atlantis 05x10 First Contact
majd 4(?) hónap szünet
aztán lehet, hogy változott...
[merlinw.org]
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
nagy mámoromban meg is adnám rá a 10/10-et, de sajna egy pontot mindenképp levonok Teyla miatt, mert engem nagyon idegesített<#boxer>#boxer>
amúgy egy ilyen sorozatot el tudnék képzelni...tudom Sliders, de az más, itt az volt a jó hogy ûrbe voltak és több helyre mentek egyszerre 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
legalább igazi scifi volt végre, igaz második tippre rájöttem, hogy mi a szitu -elsõre azt hittem jövõbõl jött-, csodálom, hogy Quinn Mallory-ékkel nem futottak össze. 😄
amúgy kiváncsi vagyok, hogy ezek a Borgok most voltak egyszer csak, vagy nálunk is megjelennek majd, esetleg õk lennének a várva várt új ellenség a wraith-ek után (ok, nagyon béna volt maszkírozás, de ugye egy nagy univerzumban bármi lehet, de legalább akkor itt lenne a lehetõség, hogy új lendületet vegyen a sorozat)
Nagyon nem tetszik
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://worlds.csillagkapu.hu/?page=downloads&cid=3&act=details&id=46
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
mondjuk még azt kitalálhatják, hoyg elvenni el tudják tõle az életerõt, csak átvenni nem, kínozni, meg jutalmazni tudják így, de táplálékhoz jutni nem.
de érdekes amúgy, hogy rajongóknak elõbb tûnik fel, mint a készítõknek, vagy végsõ soron a szinésznek kéne, hogy eszébe jusson, ha valakinek, akkor neki kéne követnie, hogy milyen karakterhez (mennyire koherens, stb...) adja a testét, játékát. -gondolom én naívan 😊
amúgy egy másik oldal fórumán jeleztek egy hatalmas bakit ebben a részben. ugyanis Ronon anno azért lett Menekülõ, mert a lidércek nem tudtak táplálkozni belõle, ebben a részben meg simán szívják az életerõt belõle <#wilting>#wilting>
"Ronon, who's unique physiology prevents him from being fed upon, was made into a Runner..."
sztem Te a ZPM (zero point modul), vagy "magyarul" NPM (nullpoint modulátorra) gondolsz, ami ilyen sárgán ragyog és energia forrás , mert egy benne lévõ gis galaxis energiáját vonja el<#wow3>#wow3>😄
Amúgy én vagyok csak úgy vele, hoyg ráférne erre a sorozatra egy alapos reboot? Wraith-eket legyõzni, új ellenség, új mithológiai háttér, új technikai hadviselés, vagy valami, könyörgöm, csak eredeti ötlet legyen már végre. Perpill nincs is az Atlantiszi missziónak feladata, csak, hogy maradjanak életben. A wraith legyõzése nem prioritás. Õsök utáni kutatás, ezzel együtt magának a városnak a felfedezése is tök el lett felejtve. /Persze az se sokkal jobb, hogy találnak valami eddig ki nem nyitott termet, benne valamit, amirõl fogalmunk sincs, hogy mi az. McKay rájön, elhúzzák a mézesmadzagot, hogy ez egy kánaán-gyártó gép, aztán a rész végére ugyanott vagy mint a rész elején, csak 4-5 névtelen, arctalan 'lantiszi meghalt idõközben./
Attól tartok, hogy az íroknak nem az átívelõszálakon való dolgozás a lényeg, hanem, hoyg bármikor meg lehessen nézni egy-egy részt az alkalmi nézõnek.
Még az is jó lenne, ha akadna valami nyom Ford-ról, vagy valami másért lenne fontos õ, és egy évadon keresztül üldöznék, nyomoznának utána (akár évadzáróig meg se mutassák a színészt), de legyen már valami cél, meg összefüggés a részek között!!
Kevés a jó scifi, kevés a jó scifi író. 😞
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
k*rvára sablonosak ezek a részek... 😞