2619
-
#1775 Na neeeeeee, nem arról volt szó, hogy ők..szóval..érted.. :D -
#1774 oké megtaláltam. itt a jelenet, amiben kiderül:
SPOILER: CSAK AZ NÉZZE MEG, AKI TUDNI AKARJA, KIK A REJTÉLYES IDEGEN FAJ! Amúgy pedig egy jelenet az 5x11-ből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.cinemablend.com/television/Clip-From-Daniel-Jackson-s-Return-To-Stargate-Atlantis-12451.html
direkt csak szöveg, és nem link:)
amúgy nem örülök, hogy ők azok. a saját tippem jobban tetszett volna.:D -
#1773 azért spoilerben linket adhatnál, mert engem meg esz a kiváncsiság -
#1772 láttuk mi már egyidőn amcsi premierrel részt... akkor azt hiszem Kanadai forrás volt
(ha elérhető lesz,hidd el nem várjuk meg a 10.ét) -
#1771 2008-Sep-26 Stargate Atlantis 05x10 First Contact (1)
2008-Oct-10 Stargate Atlantis 05x11 The Lost Tribe (2)
2008-Oct-24 Stargate Atlantis 05x12 Inquisition -
#1770 csak elvan írva, az előzetesnél már a jó dátum van :)
Friday October 10 9/8C -
#1769 fene tudja... mrá többen mondták, és én is úgy tudom hogy most két hét szünet jön... -
#1768 Scifi oldalán október 3. van kiírva következő résznek. Ergó lehet nem is két hét múlva folytatják? -
#1767 itt ne oszd meg velünk pls, nekem még ez is egy nagy izgalom... :) -
HunGripen #1766 Direkt nem olvastam spoilereket, erre mikor kerestem vm-t az egyik oldalon, egyből az első sorban leírták, hogy kik is ezek a páncélos ürgék. K*rva ideges lettem. Hogy nem bírnak előre kitenni egy SPOILER feliratot. Csak az első mondatot olvastam el, de abba benne volt, tuána léptem is ki fele. -
HunGripen #1765 Marha nagy rész volt! -
#1764 két hét múlvajön a következő rész :) -
#1763 hatalmas rész volt, ugye nincs midseason brake? ugye nincs?
-
Micsu #1762 tényleg jóvolt, az idegen kommandó is elég hatásosan volt megcsinálva -
#1761 Meg is néztem gyorsan, hát ilyen kurvajó részt is rég láttam, csak ne kéne annyit várni a folytatásra.... :D -
#1760 kész a felirat
köszi Cicmax! -
#1759 pont ezt mondtam már korábban is, hogy egy csomó mindenen még poénkodnak 200.ban aztán utána el is sütik őket mindkét sorozatban. persze, ugyanebben a részben kvázi azt is elmondják, hogy ha rámutatnak, hogy ők is tudják, hogy valami hülyeség, akkor már rendbe van téve dolog... -
#1758 Idézek:
"-OK, először is szerintem szüksége van egy hatásos főcímre.
-Komolyan beszél? Az már kiment a divatból.Csak feldobják a címet, és mehetnek tovább" -
#1757 magyar feliratot ázistenit, angolul nincs erőm végignézni -
#1756 Jaja, pont az jutott eszembe. -
#1755 mint Cartman mikor nem bír várni a Wii-re xD? -
#1754 ÁÁÁÁ ez mekkora rész volt, nem bírom ki 2 hétig, de kár volt megnéznem. Hibernáltatom magam! -
#1753 nah, erre spóroltak ennyit.
yeah! remélem második felére is maradt zsé, meg kreativitás. amúgy a mellékhatást ki lehetett találni (2 tippem volt, az egyik gyakorlatilag talált)
jah, és hogy objekítv legyek: nah, ez egy SG-hez méltő rész volt, sőt azok közül is a jobbak közé való.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah, ki emlékszik, melyik faj volt SG-1-ben olyan, hogy nem bírta a földi atmosztférát? nekem egy ilyen eszembe jutott, de nem vagyok benne biztos, hogy nem volt több. -ugye Michael Shanks mondta, hogy olyan faj lesz, akikkel Daniel Jackson már találkozott- nekem most azok jutottak eszembe, akik egy ősi fajnak az utolsó túlélői voltak és nagyon nehezen találtak maguknak új világot, és azt is át kellett alakítaniuk (kb. felperzselték). a sárgaszemű embereknek meg el kellett költözniük a rész végén a rég elveszett otthonukba. az idegenek zajt hallgattak zenének, ha valakinek innen ugrik be, hogy _én_kikre gondolok -
#1752 2 hét múlva :) -
Gregie11 #1751 Szent szar, mekkora rész! A vége az vmi feelinges volt, teljesen visszaadta a régi CSK-k krízishangulatát. MIKOR LESZ ÚJ RÉSZ??? CANNOT WAIT... -
#1750 ő is lesz még nopara :D -
Borg #1749 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!zmeg erre eltették lábalól Weir-t is :( -
#1748 persze, csak az már pm.:) -
#1747 :D micsoda részletes menetrend... kilencre talán már felirat is lesz :D -
#1746 Magyar idő szerint:
2008-Sep-27 04:00 Stargate Atlantis 05x10 First Contact (1)
5-ig tart, 6-ig tömörítik, 7-ig terjesztik, 8-kor töltheted:) -
#1745 szombaton hajnalba -
#1744 köff -
#1743 Holnap. -
#1742 még ma, vagy majd csak holnap jön az 5x10? -
#1741 valahogy, valamikor... :) -
#1740 elvileg nem kell spoiler, de sose árt:)
kérdésedre is válaszolva: "valaha igen";) -
Borg #1739 Nemtom ezt kell e spoilerezni, de abba irom (3. évadÖ
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegnap tartottam 3x17-nél asszem, de megrázott baszki hogy meghalt a Carson :( Az egyik kedvenc figurám volt. Ő még valaha visszatér, vagy végleg kivették ezen a ponton a sorozatból? -
sandor8206 #1738 jó rész volt, így kell kis pénzből, nézhető és élvezhető részt csinálni. De a Királynő rész -
#1737 5x09et néztem meg ma délelőtt
hááát... láttam már jobb részt is de azért nem volt annyira vészes, 7/10-et adok neki -
#1736 Igen, nekem is jobban bejön így a'la LOST :)