StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Csak az lenne a kérdésem, hogy magyarul honnan lehet letölteni a Csillagkapu Atlantist? Nekem nagyon tetszik, de cak TV-ben látom és hetente csak egy részt mutatnak. Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni!!
Kösz!!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Rodney személyiségébe kicsit belecsempésztek JOEY-éból is... és mint jó junkie elmondhatom,hogy :
Joey nem ad a kajájából... Rodney sem ... :)
Tényleg gyanús lehett volna...
na megyek folytatom :)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
és jó volt hogy megint szerepelt a tesója (ugye mindenki tudja, hogy az igazi életben is a testvére :) - és ugye mindenki látta már a A Dog's Breakfast címû filmet :) )
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ket atlagalkotas volt semmi extra. Raadasul erosen sorozatjellege volt nem az az igazi mozielmeny.
Egyszer nezheto kategoria, de nem tobb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
AoT összeségében rendben volt, leszámítva mondom azt a részt amikor mitchel a terminátorral, akarom mondani a replikátor vázas emberrel bírkózik, mert az.... hár arra nincs is igazán jó szó, kiritikán aluli, nagyobbnál nagyobb f*szságok váltakoznak abban a 10 percben.
és nem pár nagyon ütõs részhez vizsonyítok, sõt nekem személy szerint nem volt sok bajom még a 9-10. évaddal sem, sõt sztem a nézõket eléggé megosztó 200. rész is helyén volt, de ezek a filmek (fõleg 2.) inkább SG Lite néven kéne fussanak.
jah, és én nem olyan megfoghatatlan, meg szubjektív dolgokról beszélek, mint "feeling", hanem átgondolt sztori, ill. jelenetek, ami ugye -sztem meg tradícionálisan is- a legfontosabb eleme egy sci-finek
mind a kettõ remek alkotás volt, totálisan SG feelingel... azt ne várja senki hogy 10 évadból ráemlékezik jópár nagyon ütõs részre és ahhoz hasonlít mindent, ilyen nincs, nem is lehet, nem is kell...
"...eddigi legdrágább SG sorozat=infláció+sok vizuális effekt, amivel azt hiszik pótolni lehet az “agyas” írást.
tessék megnézni a Continuum-ot, vagy az Ark of Truth replikátoros birkózását, nevetségesen gyengék az elsõ évad SG-1-hez képest! Aztán jött a fiatalosabb Atlantis (egy lépés a no-brainer felé), és most jön a még fiatalosabb Universe, ami egyébként ugye teljesen a saját lábán áll majd, tehát elsõsorban egy új fiatalabb korosztályt akar megcélozni (akik nem, vagy csak nagyon fiatalon a látványért nézték a korábbi SG évadokat), így ennek az új célközönségnek fel se tûnik majd, ha a színvonal csökken (vagy ha 18adszor is elsütik ugyanazt a sztorit, immár a 3. sorozatban, azonban itt még csak elõször)
szal erõs aggályokkal, de reménykedve várom Atlantist!"
További infók a Stargate Universe topicban
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1208172829
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
hiába lesz 3 sorozat(ha lesz!) nekem akkor is az elsõ fog hiányozni...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
amúgy érdekes, hamarosan nem lesz már ûrbéli scifi sorozat adásban...
Azt hiszem mostmár tényleg be kell fognom a számat... ;)
A SCI-FI csatorna ma bejelentette, hogy nem rendeli meg a Csillagkapu: Atlantisz 6. évadát, azonban helyette készülni fog egy 2 óra hosszú DVD-film, amely 2009-ben jelenik majd meg.
Ezzel az Atlantisz befejezõdik az 5. évadban, mégpedig a sorozat 100. epizódjával, a januári 5x20 Enemy at the Gate-tel. Az utolsó rész cliffhanger-rel, tehát egy, vagy több függõ történetszállal ér majd véget, amelyeket a 2009-es film fog felgöngyölíteni.
A filmet Joseph Mallozzi és Paul Mullie, a sorozat jelenlegi futtatói, írják, és a tervek szerint ez lesz az elsõ a folyamatosan gyártott Atlantisz filmek közül, így az Atlantisz pontosan úgy fog továbbélni, mint az SG-1.
A sorozat eredeti megalkotói, Brad Wright és Robert C. Cooper a következõt nyilatkozták a SCI-FI döntésérõl: "Izgatottak vagyunk, hogy a jövõben nagyobb szabású Atlantisz történetek készülhetnek. A két eddigi SG-1 film, az Ark of Truth és a Continuum sikerei megmutatták a DVD-film formátumában rejlõ lehetõségeket. Terveink szerint mind az SG-1, mind az Atlantisz a Csillagkapu-franchise létfontosságú tagjai maradnak, miközben elkezdhetjük bõvíteni azt."
A producerek itt a tervezett harmadik sorozatra, a Csillagkapu Univerzumra utalnak, amelyet már mind a SCI-FI-nak, mind az MGM-nek elõadtak, mint új lehetõséget, de mivel drágább lenne, mint az eddigi SG-1 és Atlantisz, még nem kaptak zöld utat, habár az Atlantisz befejezése következtében felszabaduló pénz (valamint stáb) is már rendelkezésre áll. Az írók már korábban is elmondták, hogy nem szeretnének még egyszer két sorozatot készíteni egyszerre, mint az 2004-2007. között történt.
Thomas Vitale a SCI-FI-tól a következõt tette hozzá: "Osztjuk a producerek lelkesedését, hogy ebben az irányban folytassuk a történetet, és örülünk az erõs és folyamatos kapcsolatunknak a Csillagkapu: Atlantisszal."
Az Atlantisz nézettsége 2004-tõl, a premiertõl folyamatosan esett, azonban az utóbbi fél évben újra elkezdett emelkedni (véleményünk szerint a minõséggel együtt), tehát egyértelmûen nem lejtõn fejezõdik be a sorozat.
http://www.csillagkapu.hu/hir.php?ID=1373
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ATLANTISZT BEFEJEZIK AZ 5.ÉVADDAL
Elvileg a héten megosztanak pár részletet a készítõk:miért állították le a sorozatot, talán még a 3.sorozatról is beszélnek stb.
Azért ha jobban belegondolunk 5 évadot megért a sorozat, ami már valami. Egy elég jó évaddal fejezik be a sorozatot(legalábbis eddig annak tûnik), a 100.rész lesz a befejezõ rész és zöld utat kaphat a Universe.
Szóval elvileg lesz Atlantisz DVD film és talán még 3. SG-1 DVD film és Universe.
De hiányozni fog az Atlantisz
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
http://img106.imageshack.us/img106/9812/dartstp4.th.jpg" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
megint bírtam volna, ha valamelyik jumperben benne marad weir személyisége, mint múltkor a doki csajnál is jó lett volna
amúgy elég bénán volt ez megoldva, hogy kikerülték torri higginson-t, nagyon látszott, hog yerõlködnek, hogy ne legyen feltûnõ.
pl. az SG-1 Atlantisos részében mutatott hologramos helyiség is el lett felejtve nagyon régóta
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Sic vis pacem para bellum
egyébként jó rész volt...végre volt egy kis hepaj...
http://pspfilez.extra.hu/
Egyébként korábban a sorozat egyik készítõje vm olyasmit mondott az 5.évadról, hogy mivel a Lidércek megfogyatkoztak és már polgárháború is dúl köztük, egyes népek akik eddig rejtõzködtek a Lidércek elõl, "kinyiílvánítják létezésüket a galaxisnak", lehet az új faj is egy olyan lesz.
Ja egy jó hír!!!!
Christopher Judge szerint ha a tervek szerint haladnak, akkor 2009 januárjában elkezdik a 3.DVD film forgatását(egyenlõre más forrás ezt még nem jelezte).