2619
-
Micsu #1855 végre egy normális válasz, thx -
#1854 mára ígéri CicMax -
Micsu #1853 tanultam csak magyarul jobban tudok :P -
#1852 Így jár aki nem tanul angolul. :P -
#1851 Ha elkészül. -
Micsu #1850 felirat mikor lesz nem tudjátok?
-
HunGripen #1849 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1.Azért az Utazók hajója bár eléggé összetákolt, mégis csak elég fejlett tech-kel van ellátva.
2.Ezek az Asgardok ráadásul nem voltak olyan tech szinten, mint az Ida-Galaxisban levő rokonaik.
3.Nem O'niell-hoz hasonló überhadihajók voltak, inkább talán fegyveres szállítónak nevezhető.
4.Ahogy említették korlátozottak a forrásaik.
De azért ez engem is zavart. Túl könnyen elintézték 2 hajójukat.
-
HunGripen #1848 Jó rész volt. 5
-
#1847 Na bazz.. Sok mindenre gondoltam, de erre még álmomban sem. :))) 5* -
Borg #1846 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meg az utazók csillagkapu robbanása is esetleg... a daedalus visszafoglalása is elég egyszerű volt... mintha todd-ék legalábbis full amatőrök lennének, alig volt kivel harcolni, ráadásul a belső érzékelőkkel se vették észre őket... aztán ott volt rodney-ék csodálatos kiszabadulása egy szintén amatőr trükkel... vagy hogy az utazók fostalicskájával 2 asgard(vagy ős) hajót lőttek ki lazán, és a harmadikat is csak azért nem mert elmenekült...
De végülis jó rész volt, csak mint mondtam nagyon összecsapott, megvágott jellege volt. -
#1845 A legnagyobb baromság szerintem a "tudjukmi" elpuszítása volt, jó lett volna végső esetre, ha elindulnak a lidércek a Föld felé. -
#1844 Hát jah, mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mi lett a "tudjukkikkel" és azért egy jelenetet kaphatott volna Tod is a végére. -
Borg #1843 Annyira nagyon azért nem. Nekem az volt az érzésem, hogy egy 3 részes epizódot vágtak meg kétrészessé. Egy csomó elvarratlan szál maradt, amit csak úgy "úgyfelejtettek" és ment tovább minden... -
#1842 Nagyon? -
#1841 Jó volt. -
#1840 Nagyon zsír rész volt! -
#1839 hát ez oltás volt -
#1838 Hihi:)
The Game S03E02 PROPER HDTV XviD-iDontLikeFQM
Stargate Atlantis S05E11 The Lost Tribe HDTV XviD-WeDontLikeYouEither -
Borg #1837 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég egyszerű lezárása volt egy jól induló résznek... -
#1836 Magyar idő szerint hajnali 2-kor adják le,nem? -
HunGripen #1835 Igen ma lesz. Már kiváncsi vagyok. -
Borg #1834 Ma lesz végre új rész? Vagy mikor? -
Borg #1833 Most jutottam el az aktuális epizódig. Hát nemtom. Engem eléggé eméleztetett az SG1 azon részeire, amikor a jaffákkal vívott harc vége felé feltűnt az oráj... szó se róla imádtam, de... -
#1832 hát lehet, de nekem Carternél még nem tűnt fel. amúgyis nagyobb karakternek tartom Woolsey-t, mint Carter-t; mmint Atlantisban. Woolsey most került először vezető szerepbe, erre sokat lehet(ett volna) építeni. Egyébként is illett volna legalább egy olyan rész, ahol Woolsey beteges szabályokhoz kötődése igazolódik be. Csak az objektivítás kedvéért. Meg amúgy is megérdemelné, mert végülis ő nem egy rossz szándékú ember. -
#1831 persze, hiszen weir volt a mindenkit megértő és segíteni vágyó civil, carter a katonai vezető, de mivel civil vezetést akartak, jött woolsey...
bár őszintén szólva, woolsey szerintem nem jobb mint carter, sőt... attól még hogy ő civil, akkoris az IOA mozgatja a szálakat, woolsey csak a száj, amelyik kiadja a parancsokat. Bár látszik rajta, hogy nincs ínyére a dolog (ugyebár amikor kinevezik, rögtön megszegi a fél szabályzatot :D) -
HunGripen #1830 Szerintem Woolsey-t nem szerepeltették sokkal kevesebbszer, mint pl. Carter-t. Egyébként Woolsey legalább, nagyban eltér az előző 2 vezetőtől, ezzl újítást vittek a sorozatba. Persze Weir és Carter hiányozni fog. -
#1829 semmi nem lesz, csak úgy kb 5. évad 10 részéig - ahol ugye most tartunk -, szerepelt úgy kb. 10 percet összesen. Volt olyan 3-4 épízód, ahol még csak szóba se kerül, nem hogy az arcát nem mutatják. Szal, ezzel igazából csak spóroltak egy (fő)szereplőn és lehet helyette egy néha-néha benéző mellékszereplő. -
Orionk #1828 mit titkolsz?
nekem elküldheted privátban, hogy mi lesz woolsey val
thx -
#1827 [fölös a spoiler:)]
márszért meg, mi már tudjuk, hogy Woolsey mennyire lesz, vagy nem lesz áll. szereplő (most nem lövöm le neked) -
Borg #1826 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na megnyugodtam, legalább Cartert kiiktatták az 5x01-ben... úgy látom rájöttek, hogy hiba volt. Robert Picardo viszont definitive jó színész :) És ahogy a főcímből elnézem fix szereplő lesz... -
#1825 Már topikja is van:) -
#1824 akkor elnézést :D -
#1823 igen volt -
#1822 Nem tudom volt e már, ha igen, akkor elnézést
Az 5. évad után nem lesz több Stargate Atlantis, viszont a szériát egy két órás film zárja majd le 2009 elején.
Ma bejelentették, hogy megrendelték a Stargate Universe első évadját, melyet egy két órás film fog elindítani 2009 elején. Az első évad pedig 2009 nyarán indul el. Az Univerzum alkotói mindenképpen újítani szeretnének, egy az SG-1-tól és az Atlantistól is különálló, önálló szériát akarnak, s csak a jelen kort, a könnyed humort és a csillagkapuk fognak átkerülni (hogy digikapu, mechanikus kapu, vagy teljesen új kapu lesz-e, azt még - többek közt - nem tudni). A történet viszont összefüggőbb lesz, valószínűleg kezdetben mellőzik majd a nagy ellenséget, és ami fontosabb, hogy több pénzt kap, mint az SG-1 és az Atlantis, ennél fogva több lesz a látványos elem (eleve, ez egy ős űrhajón, a Destiny-n fog játszódni).
Szereplők tekintetében egyelőre két dolog látszik biztosnak. A főszereplőnek húzónevet szeretnének, mint anno Richard Dean Anderson (Jack O’Neill ezredes/tábornok) volt az SG-1-ban, illetve valószínűleg egy SG-1/Atlantis mellékkarakter lesz állandó szereplő (mint Atlantisban McKay, Weir és Woolsey). -
#1821 [nem tudom miért spoilereztek (mmint miért használjátok a tag-eket), mikor arról beszéltek, hogy melyik szereplő szimpatikus, és melyik nem.
csomóan biztos azt hiszik, hogy az új fajról beszéltek és ezért nem merik elolvasni xD]
Amúgy, sztem Weir jobb nő (ill. milf), mint Carter, de ezt már írtam:D -
Orionk #1820 lassan már minden tiszta szar lesz a sorozatban. :D -
Borg #1819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!McKay színészi alakítása teljesen jó. Carterrel viszont nem értek egyet, se alkatra, se semmilyen tekintetben nem jobb nő weirnél :) Nem mintha ez számítana, sokkal inkább az hogy Carter színészkedése is kalap szar... -
Orionk #1818 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teljesen egyet értek veled, annyi különbséggel, hogy én annyira Wiert sem sajnálom. Jobb volt helyette Samantha Carter, okosabb is és jobb csajszi is. :P
Meg már kezd elegem lenni a tulságosan érzelgős részekből. -
#1817 Na azért Rodney McKayt ne felejtsük el. Weirt én is sajnáltam, nagy kedvencem volt. (Imádom a színésznő hangját.) -
Borg #1816 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most értem a 4. évad végére... hát nemtom. Szerintem eléggé elbaszták azzal, hogy carsont meg weirt is kiszedték. Illetve ugye visszatértek de mégsem... azon kevesek közül voltak, akiknek valóban volt színészi teljesítménye a dolgok mögött, és nem csak a történetbe csöppenve elmormolják a szövegüket... Teyláért nem hullatnék könnyeket ha nem találnák meg mondjuk... sheppard is olyan semmilyen, ronon talán kezd kibontakozni, de még mindig egy nagy nulla...