Tömegverekedésbe torkollott egy iBook-eladási akció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem elgondolkodtató, hogy egy ilyen aprósággal csõcseléket lehet csinálni a népbõl.
EW nyitás...
azért mi is jok vagyunk....
Aki hülye, haljon meg.
Tuggyátok néha az ember úgy érzi, hogy ennél már tényleg nem lehet rosszabb, DE IGEN, csakazéis, ilyenkor Isten bebizonyítja, hogy igenis tudott még ENNÉL is hülyébb embereket teremteni szegény szerencsétlen bolygónkra.<#szomoru1>#szomoru1><#falbav>#falbav>
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.
Szivessen megnéztem volna..jöhetne már a világvége.. <#eplus2>#eplus2>
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegõnek azon része, amelyik siet..\"
Mi méreg lehet <#taps>#taps>
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Mi is fejlõdünk nem ???
Hozzanak ide is !!!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Azért ehhez már kell inteligencia, végülis begyújt 6000-es motor, aztán tank módjára be.
MrZed bíróúr ítélete: azonnali fõbelövés.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Észt nem lehet az embereknek adni, mindenki abból gazdálkodik, amennyi van neki!!!
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ahhh, a 19-es képen nézzétek az összetört babakocsit <#wilting>#wilting>
mindenemrõl folyt a víz/izzaccság, pedig nem volt meleg az idõ...
________ `_~_\" noss
xbox360+komputer
<#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ezért nyomulni kész agybaj vazeee