John Carmack is a konzolok felé fordul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na majd most a "lesz benne vinyó meg nem is", lesz hd-dvd meg nem is" fog gondot okozni. <#nyes>#nyes> Kezdheti írni a quake4 patchet xboxra. :)
Szóval rekordbevételt így nehezen érne el.
(Egyébként gta egy tipikus pc game amihez egér kell az élvezetes játékhoz.) Persze a cseszett kameramozgást aki kitalálta az akassza fel magát...
R Ö R G E
Jön a sok PöCés az egér+ bill. kombóval, hát vazze, nekem azzal nem megy a célzás (de annál 1000szer jobban mint ahogy egy fakezû pc-s próbálkozik a joy-jal), joy-jal meg kapja a headshotot mindenki Halo 2 multiban, neten.
Ezenkívül a PC-s grafika nem tetszik, túl éles, túl mû semmi élethûség. Konzolon sokkalta filmszerûbb az élmény és a grafika. A hangulat is sokkal jobb. És ócsóbb! Havi bontásban simán rá kell költeni egy PC-re 8-10 ezer forintot ha toppn akarod tartani és a legújabb (pl. jelenleg F.E.A.R.) topgame-mel akarod tolni.
Egyedül a stratégia az ami PC-n elõnyösebb.
Ja, és amit NAGYON utálok és egy bénaság a PC-ben: full digitális az irányítás, azaz autós játékban csak padlóáz vagy padlófék van, vagy a karaktered rohan mint az állat vagy áll egyhelyben (erre bizti kapom, hogy "nyomni kell a shiftet is akkor csak sétál!" ez lol). Na ez nem éppen életszagú, meg játszhatóság szempontjából em elhanyagolható.
Még valami. Õrületesen nagy tévedés, hogy konzolra buta játékok jönnek ki. PC-n mi van??? Havi 2 II. világhábórús FPS meg 3 Vietnámos, amik közül max. egy ér meg egy próbát, néhány stratégia, amikbõl évente 2 olyan jelenik meg ami ér is valamit. Hát ezek észkombájnokat igénylõ alkotások! :D
Na ennyi voltam, üdv és fehér zászló...
Üdv, egy vérbeli konzolos.
R Ö R G E
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Én azt mondom, a konzolok esetében átlagban sokkal optimalizáltabbak a pályák és sokszor az MI is magasabb szintû.
Amúgy melyik a legnépszerûbb PC-s játék manapság?
Asszem a GTA SA.
Ja hogy ez eredetiileg offline konzol játék;)
Amúgy a PS2-m nekem is ott porosodik a sarokban, mert utálok TV-n játszani (már Amigás koromban sem szerettem).
Ennek ellenére elismerem azt is pl, hogy a konzolra általában bugmentesen jönnek ki a stuffok, mert ott ugye nem lehet pecsekkel pöcsölni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A konzolosoknak minderre nincs igényük. Õk torz droidok.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Dzson: pont ezért nem kell félévente újítani , ha meg az 5 évre számolsz amenyi idõre a konzolt veszed annyi idõ alatt van akkor fejlõdés kártyákon ...
Blackmail the Universe
Oké, nem dobálózok Teraflopsokkal, játszunk mással, a Cell 1 core+8 SPE. Mutass a közeljövõben egy hasonló cpu-t.
Blackmail the Universe
2. "de nem akkora" - Még. HA kiszorítaná a pc játékokat megnyugodhatsz, hogy keményen elszabadulna a konzol warez.
Ezt a teljesítményt nem két év múlva fogják utolérni.
2. A konzolon is van warez, de nem akkora, sokkal kedvezõbb az arány konzolon mint pc-n, nézzétek meg az összeladási listákat, az elsõ 10-ben nem találsz pc-s játékot és ez így megy évek óta. Egyszerüen sokkal nagyobb üzlet konzolra, mint pc-re fejleszteni.
Blackmail the Universe
Irodai és egyéb munkára tényleg a pc való, de ha otthon ki tudná váltani az alap funkciókat egy nextgen konzol, akkor sokan elfognak gondolkozni ezen az alternatíván.
Vicces vagy. Akkor még nem gaméztél online.
Néha a "meccsek" közti szünetben felröppen, hogy kinek milyen kártyája van. Szinte mindig a legújabbakat sorolják.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Jó kari, de azért már rég nem mai gyerek, mégis minden full beállítással megy rajta, szaggatás nélkül.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
A warez kérdést meg nem értem. Miért lenne a warez hosszú távon nagyobb probléma PC-n mint konzolon, amikor tele a net kozolos játékokkal.
Elnézést a Sorokért:)
Meg ha jól emlékszem, bár erre lehet hogy rosszul, VESA-nál nem lehet frissítést beállítani.
Nem lenne gond, ha mindenkinek TFT-je lenne. :(
Mellesleg létezik egy olyan dolog, hogy OpenAL, csak nem találkozni vele túl gyakran.