Stagnál a Firefox - visszavág az Explorer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna valaki segíteni,hogy kell használni a flash get.et és a Bittorentet?
Elõre is köszi
Era
These are my friends, see how they glisten...
(a honlapok nagyrészét meg máig IE-re
kell optimalizálni.. igy könnyü nekik)
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Azt, hogy miért népszerûbb ff vagy ie, három okból magyarázható szerintem. Az egyik, hogy Opera alapból ugye nem magyar. A másik, hogy majdnem két percet el kell tölteni a beállításaival, hogy minden fasza legyen. (Legalábbis, szerintem ezeket elvégezve sokkal kényelmesebb...). A harmadik, hogy még mindig nem ingyenes...
Starcraft + Diablo III - esemve
Vannak oldlalak, amelyiket ezzel, a másikat azzal tudom tökéletesen megjeleníteni. Bár a FF-ot használom úgy 50%-ban, azért az IE sem sz*r, csak a biztonsági dolgait frissíteni kell a netrõl, és akkor oké.
Azért a számokat elnézve ne mondja senki, hogy az IE mennyire sebezhetõ, azért a 87%-ért inkább azt támadják. ha a FF vagy bármi más "véletlenül" eljut olyan szintre, akkor biztos, hogy az lesz biztonsági szempontból a leggyengébb.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
egyebkent mostanaban nezegettem netstatokat magyar oldalakrol es kb 16-18% volt a firefox magyarorszagon (vegul is, ha bele kaarjuk magyarazni akkor ez beleferhet az alig tobb mint 10 be, bar azt azert megmondhatnak, hogy honnan szedik)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
msie 16,44%
netscape 52,56%
Az igaz, hogy többen nézik win alól, de csak a linuxhoz képest, és csak 1-2 század % az eltérés.
Firefox rulez!
Forza.
Én más szoftverekbõl állandóan hiányolom már, mindig furán nézek amikor gépelek, és még nem teker. 😊
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Mellesleg a HUPon meg mindig vezet az Exploder 😞
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Ha valaki utál plusz szoftver rakni a Windows-ra az Én vagyok. De egyszer feltettem a FireFox-ot és azóta fent van. És miért?
Az RSS a Könyvjelzõk eszköztárára az egyik.
A másik az oldal keresõje F3 és a gépelés közben már keres is fantasztikus, semelyik Microsoft programban nem találtam még hasonlót. Pedig gondolom ezt még nem védette le senki. ha mindig keresel valamit a NET-en, akkor verhetetlen ....
rand
<#vigyor2>#vigyor2>
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Amúgy meg a Firefox túl van a 80 milliós letöltésen, nem nevezném stagnálásnak...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
azt használja...
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)