4185
  • szapor
    pls segitsen vki :S újra is raktam a játékot úgy se jó :S
  • mikiking
    Sziasztok... Pc-n hogyan kell rúgni vagy utni.ha kezembe van a stukker ?
  • ffxi
    Ha úgy csinálnák, hogy a x360 és PC platform kompatibilis legyen, akkor akkora számban elterjedne. Mivel x360 tulajok nagy része origi. Asszem nem is lehetetlen, vmelyik gémmel eljátszották. A Los Planet-ben PC és x360 nyomhatnak együtt. Egyetlen játék, ami ilyen, nem sok :(
  • Csokis
    Igen, az még annyira nincs elterjedve. Eddig nem is igazán kedveltem én sem, de amióta lehet (illetve megtudtam) warez játékokkal játszani egy eredeti kulccsal...
  • ffxi
    Soknak sok, de alig van belőlük LIVE :(
  • Csokis
    Azér 8 oldal nem rossz. Egyébként pedig itt nézd, KATT!
  • szapor
    directX legújabb, vga legújabb, restar gép meg volt crack meg volt :(
  • ffxi
    Azt hittem sok a games for windows live. Erre... :( hát nem vmi sok a felhozatal. UT 3 nincs is benne. Pedig mintha vki mondta volna, hogy annak a cd kulcsa is elég.
  • szapor
    Nem ír ki semmit egy szerüen vissza vág a tálcára
  • norbi2fraktal
    puff, van hiba üzid?? és ha van mit ír?
  • szapor
    megvolt az is :(
  • norbi2fraktal
    The Club, vagy FlatOut Ultimate Carnage, olcsók:)

#1091 szedd le a legujjab Direct X-et
  • Hunter of Deer
    tudtok nekem mondani 1-2 olcsobb jatekot amihez van ilyen games for windows kod es azzal tudnam ezt a jatekot hasznalni? (nekem a gta4 megvan azt hasznalom csak kene egy havernak is hogy tudjunk multizni!)

thx!!

u.i: amugy sztem nemrosz jatek de eleg gaz hogy a csajszi eleg benan celoz es elszar egy csomo loszert :D
  • szapor
    ATI 4850 1gb
  • norbi2fraktal
    vga-d:?:
  • szapor
    Hy!Elinditom a játékot és kidob mért van ez?
  • pauly
    Én is így vagyok vele,egyszer végig lehet vinni,de az első 3 hangulatát meg sem közelíti.Sajna inkább csak egy sima akció játék,egyáltalán nem félelmetes...
  • solo
    Amúgy a játék nagyonszép, és nagoyn élvezhető.rég játszottam enynire jót tömör 10 perceket, míg le nem lövi a monitort: D

Olyan fejeseket be lehet tekerni, hgoy csak nah: D

Jahm, a multi meg nagyon rendben van:]gélytéja néty kulccsal megyeget:]
    Bár, idegesítő, hogy akihez csatlakozol el kell ,hogy fogadja, hgoy belépj:]
  • solo
    Helo, megvan az "újratöltött" változat..A probléma az, hogy dx 10 ben futtatom, 1680*1050 ben, teljesen maxon...Egyszercsak lelőtte a monitort.Azthittem túlmelegedik.Ok, kövinek nyomtam alatta az everestet..
    63°c volt..Szóval, nemtudom mi van, de jólenne megoldást találni..
    Lehe,t hogy driver problem lesz, mert csak 6. havi ati driver van fent, majd este feltolom a 9 est, meglátjuk.
  • norbi2fraktal
    PM ment
  • CroftManor
    Vki dobjon már meg egy működő linkel, mert mindegyik csak 1,2 kb/secel csordogál :S
  • FlyHigh
    co-op-ba legjobban a L4D tetszett, mondjuk nem próbáltam ki, meg megjelenéskor elég drága is volt, lehet már ki is marad.
  • Attelee
    Köszönöm!Régi verzióm volt majd probálkozom még!
  • Csokis
    UltraISO-t használok. Oldalt a sok karakter (a dátum) helyére beírod, hogy DISK1, majd alul megkeresed a DISK 1 mappát, kijelölöd az összes file-t és áthúzod a felső ablakba, majd mentés és adsz neki egy nevet. Ugyan ezt eljátszod a DISK2-vel is (értelemszerűen DISK2 nevet adsz meg oldalt) és ennyi. Ha ezután se megy, nyugodtan kérdezz, de inkább privibe, ne szemeteljük tele a fórumot!

• Totti5
    Minden meglehet, de ez a játék más, alapból nincs tele sötétben kolbászolással ( bár vannak helyszínek ), de lényegében a co opra épül, mert most ez a trendi, nincs ezzel semmi baj és láthatóan nagyobb tömegeket tudott megmozgatni így.
  • Attelee
    Egy kis off Csokis-nak!
    Power Isoval h csináltad meg a lemezképet?Mert nem találok ilyen opciot,de Ultraisóval is próbálkoztam ott se!Alcohol120 at nincs kedvem felrakni!Ja mind2 progi trial!
  • FlyHigh
    Attól, hogy jól fogyott még az embereknek lehet jobban tetszett volna egy kullogó, korom sötét játék. Megvették, mert ettől még kötelező darab. Lehet, hogy kétszer ennyi fogyott volna, ha a régi játékmenetet támogatják inkább a fejlesztők.
  • wesker24
    A Resident Evil 4-nek is nagyon zsir grafikája volt persze csak a 2,5 gigás textura pack után ! Meg is nőtt a gépigénye rendesen meg az Fps is lecsökkent egy picit de nagyon szép volt a játék élvezet volt vele játszani !
  • balee4
    Tegnap én is felvettelek, délután nyomhatjuk, ha gondolod . :)
  • ffxi
    A 4-nek ilyen grafja lenne. Akkor nyerő lenne :)
  • Totti5
    Szerinted hol érdekli a capcompot hogy a pécés warezosok mit szeretnek? a legjobban fogyó Resident Evil játék volt, pécén ugyis harmatgyenge eladása lesz a konzoloshoz képest, ahol viszont 5 millió ment el belőle. Ha szarabbul fogyott volna érthető lenne hogy rossz a játék ezért nem veszik, de a játék kiváló a maga nemében és felesleges az előző részekhez hasonlítgani, ez más.
  • Csokis
    Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha coop-ban játszok valakivel NET-en keresztül LIVE-on, akkor hogy a fenébe chatelek vele?! Mert felvett barátnak egy kínai(!) és elkezdett nekem kínaiul szövegelni, csak ugyebár semmit nem értettem belőle. Pedig a LIVE profilomon láthatja, hogy Hungary a tartozkodási helyem bakker.
  • balee4
    Király, akkor van esélye annak, hogy hétvégén végigtolom :D
  • IMYke2.0.0.0
    Be kéne tetetni bannerbe...
  • zool1981
    Köszi,seth...
  • Csokis
  • zool1981
    Megvan már a megoldás...
  • Seth
    Launcherben, bal felső sarok
  • zool1981
    Nekem nem angol a felirat a játék menüjében(kínai vagy japán),így semmilyen beállítást nem tudok elvégezni...Valaki tud segíteni?Reload-os verzióm van.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!
    Holnap, itt melóhelyen ki is próbálom! :)
    [mire jó egy munkahely... hihihih]