4185
-
szapor #1104 pls segitsen vki :S újra is raktam a játékot úgy se jó :S -
mikiking #1103 Sziasztok... Pc-n hogyan kell rúgni vagy utni.ha kezembe van a stukker ? -
#1102 Ha úgy csinálnák, hogy a x360 és PC platform kompatibilis legyen, akkor akkora számban elterjedne. Mivel x360 tulajok nagy része origi. Asszem nem is lehetetlen, vmelyik gémmel eljátszották. A Los Planet-ben PC és x360 nyomhatnak együtt. Egyetlen játék, ami ilyen, nem sok :( -
Csokis #1101 Igen, az még annyira nincs elterjedve. Eddig nem is igazán kedveltem én sem, de amióta lehet (illetve megtudtam) warez játékokkal játszani egy eredeti kulccsal... -
#1100 Soknak sok, de alig van belőlük LIVE :( -
Csokis #1099 Azér 8 oldal nem rossz. Egyébként pedig itt nézd, KATT! -
szapor #1098 directX legújabb, vga legújabb, restar gép meg volt crack meg volt :(
-
#1097 Azt hittem sok a games for windows live. Erre... :( hát nem vmi sok a felhozatal. UT 3 nincs is benne. Pedig mintha vki mondta volna, hogy annak a cd kulcsa is elég. -
szapor #1096 Nem ír ki semmit egy szerüen vissza vág a tálcára -
#1095 puff, van hiba üzid?? és ha van mit ír? -
szapor #1094 megvolt az is :( -
#1093 The Club, vagy FlatOut Ultimate Carnage, olcsók:)
#1091 szedd le a legujjab Direct X-et -
#1092 tudtok nekem mondani 1-2 olcsobb jatekot amihez van ilyen games for windows kod es azzal tudnam ezt a jatekot hasznalni? (nekem a gta4 megvan azt hasznalom csak kene egy havernak is hogy tudjunk multizni!)
thx!!
u.i: amugy sztem nemrosz jatek de eleg gaz hogy a csajszi eleg benan celoz es elszar egy csomo loszert :D -
szapor #1091 ATI 4850 1gb -
#1090 vga-d:?: -
szapor #1089 Hy!Elinditom a játékot és kidob mért van ez? -
pauly #1088 Én is így vagyok vele,egyszer végig lehet vinni,de az első 3 hangulatát meg sem közelíti.Sajna inkább csak egy sima akció játék,egyáltalán nem félelmetes... -
#1087 Amúgy a játék nagyonszép, és nagoyn élvezhető.rég játszottam enynire jót tömör 10 perceket, míg le nem lövi a monitort: D
Olyan fejeseket be lehet tekerni, hgoy csak nah: D
Jahm, a multi meg nagyon rendben van:]gélytéja néty kulccsal megyeget:]
Bár, idegesítő, hogy akihez csatlakozol el kell ,hogy fogadja, hgoy belépj:] -
#1086 Helo, megvan az "újratöltött" változat..A probléma az, hogy dx 10 ben futtatom, 1680*1050 ben, teljesen maxon...Egyszercsak lelőtte a monitort.Azthittem túlmelegedik.Ok, kövinek nyomtam alatta az everestet..
63°c volt..Szóval, nemtudom mi van, de jólenne megoldást találni..
Lehe,t hogy driver problem lesz, mert csak 6. havi ati driver van fent, majd este feltolom a 9 est, meglátjuk. -
#1085 PM ment -
#1084 Vki dobjon már meg egy működő linkel, mert mindegyik csak 1,2 kb/secel csordogál :S -
#1083 co-op-ba legjobban a L4D tetszett, mondjuk nem próbáltam ki, meg megjelenéskor elég drága is volt, lehet már ki is marad. -
#1082 Köszönöm!Régi verzióm volt majd probálkozom még! -
Csokis #1081 UltraISO-t használok. Oldalt a sok karakter (a dátum) helyére beírod, hogy DISK1, majd alul megkeresed a DISK 1 mappát, kijelölöd az összes file-t és áthúzod a felső ablakba, majd mentés és adsz neki egy nevet. Ugyan ezt eljátszod a DISK2-vel is (értelemszerűen DISK2 nevet adsz meg oldalt) és ennyi. Ha ezután se megy, nyugodtan kérdezz, de inkább privibe, ne szemeteljük tele a fórumot!
-
#1080 Minden meglehet, de ez a játék más, alapból nincs tele sötétben kolbászolással ( bár vannak helyszínek ), de lényegében a co opra épül, mert most ez a trendi, nincs ezzel semmi baj és láthatóan nagyobb tömegeket tudott megmozgatni így. -
#1079 Egy kis off Csokis-nak!
Power Isoval h csináltad meg a lemezképet?Mert nem találok ilyen opciot,de Ultraisóval is próbálkoztam ott se!Alcohol120 at nincs kedvem felrakni!Ja mind2 progi trial! -
#1078 Attól, hogy jól fogyott még az embereknek lehet jobban tetszett volna egy kullogó, korom sötét játék. Megvették, mert ettől még kötelező darab. Lehet, hogy kétszer ennyi fogyott volna, ha a régi játékmenetet támogatják inkább a fejlesztők. -
#1077 A Resident Evil 4-nek is nagyon zsir grafikája volt persze csak a 2,5 gigás textura pack után ! Meg is nőtt a gépigénye rendesen meg az Fps is lecsökkent egy picit de nagyon szép volt a játék élvezet volt vele játszani ! -
#1076 Tegnap én is felvettelek, délután nyomhatjuk, ha gondolod . :) -
#1075 A 4-nek ilyen grafja lenne. Akkor nyerő lenne :) -
#1074 Szerinted hol érdekli a capcompot hogy a pécés warezosok mit szeretnek? a legjobban fogyó Resident Evil játék volt, pécén ugyis harmatgyenge eladása lesz a konzoloshoz képest, ahol viszont 5 millió ment el belőle. Ha szarabbul fogyott volna érthető lenne hogy rossz a játék ezért nem veszik, de a játék kiváló a maga nemében és felesleges az előző részekhez hasonlítgani, ez más. -
Csokis #1073 Azt mondja meg nekem valaki, hogy ha coop-ban játszok valakivel NET-en keresztül LIVE-on, akkor hogy a fenébe chatelek vele?! Mert felvett barátnak egy kínai(!) és elkezdett nekem kínaiul szövegelni, csak ugyebár semmit nem értettem belőle. Pedig a LIVE profilomon láthatja, hogy Hungary a tartozkodási helyem bakker. -
#1072 Király, akkor van esélye annak, hogy hétvégén végigtolom :D -
#1071 Be kéne tetetni bannerbe...
-
zool1981 #1070 Köszi,seth... -
Csokis #1069 -
zool1981 #1068 Megvan már a megoldás...
-
#1067 Launcherben, bal felső sarok -
zool1981 #1066 Nekem nem angol a felirat a játék menüjében(kínai vagy japán),így semmilyen beállítást nem tudok elvégezni...Valaki tud segíteni?Reload-os verzióm van. -
#1065 Köszönöm szépen!
Holnap, itt melóhelyen ki is próbálom! :)
[mire jó egy munkahely... hihihih]