Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

nemáá01
tényleg van egy rc-m, a nevem meg a korom poén

VÉRPISTIKE!!!!!!!!!444444

DarkSector
Van dx9 te ....!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jah
Shep
De nézd meg a nevét, szerintem ez valami kamu nick amivel kiéli perverzitását. Vagy mondjuk úgy nem meri vállalni saját magát. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

14 alatt
ugyan haggyuk már :D
van ennek elég baja :D mindig kamionoztatják a nagyok a slozin meg hasonló, haggyuk hagy vigye végig még1x
Shep
Nekünk meg tele van a pince mars csokival nagy dolog :) Apukám meg úgyis erõsebb, okosabb és nagyobb is, mint a tiéd. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kuci06
Elkéstél, már a 6 is kijött.
Tegnap vittem végig.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nemáá01
resident evil 5-t van tesztpéldányom!!4

mit?
Shep
Te aztán ügyes vagy.

nemáá01
Nagyon jó gém végig is vittem pc-n! <#worship>

kuci06
Ott, hogy XP-n futtatom S?:ADAS?:DAS?:D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

DDDDDDDDDDDDDD,,,akkor az oldalon ahonnét le lehet szedni miért nincs feltüntetve az xpLOL,,,aztán biztos igazad vanDDDDDén le se szedtem majd ha kijön megcsapatom,,,ps3on már kivégeztem

kirol
Én pl. a gépemen látok XP-t, amin lefuttattam a benchmark -ot.

kirol
Jó lehet valakinek bejön, nekem nem igazán. Van olyan is a tesztben, hogy kétszer beléd vágnak egy csákány és semmi bajod. Na ez LOL.

olvasdmárel mitir
OS Support: Windows Vista / Windows 7 ITT HOL LÁTSZ TE XP-T?<#idiota>

kuci06
millió oka lehet...
a helyedben újratenném a vidkártya drivert, feltennék egy friss directx-et, és utána újratenném a benchmarkot

Fehercsoki
Akkor mi lehet a baja?Legfrisebb driverek vannak fennt és SP3.

kuci06
XP-n is megy... hülyeségeket azért ne beszéljünk

Jah,,,,vista kell neki vagy win7

Fehercsoki
Igen XPm van az baj?:O:O

Lehet Xp-n probálkoztál vele?<#zavart2>

Fehercsoki
Nekem azt írja ki indításnál h hibát észlelt ezért leáll:OMI lehet a baj?Benchmark van meg,Intel e7200 cpu,2 gb ram,Ati HD 4850 512 mb

Ha az öldöklés mellé jó grafika is párosul és jó játékmenet akkor annak szerinted milyen hagulata van??????????DDDDDD,,,,amugy már ps3on végigtoltam egyszer szerintem nemrosz csak kicsit rövidDDDDDD

Shep
Hát biztos nem egy MaxPayne :) Verõfényes zombi írtás ez kell most a népnek. :) Na majd meglátjuk mi sül ki belõle.

Prince23
Talán a látványvilága és az atmoszféra miatt! Mondanom sem kell, hogy afrikában játszódik, és gyönyörû helyszínek vannak.
egy biztos, aki resi 4-et vár a resi 5-tõl, az gyorsan felejtse el ezt a részt vagy ki se próbálja... mert gondolkodni nem kell, pörög minden.

kirol
A hangulat. Ez aranyos! :D
Milyen hangulata van annak, hogy mész és halomra ölsz mindenkit?

Prince23
Sztem nem kell félni, ugyan az a port lesz. hangulat egyébként nagyon megfogott, és sokkal könnyebb, úgymond árkádos a resi 4-hez képest. Már a mocsárnál vagyok, olykor a krokik nagyon látványosan tudnak lecsapni, mindenképpen emeli a hangulatot ez a kis láncszem is...

Aki végigvitte, kérdésem:
Egyébként mennyi van még hátra? Mocsaras résznél vagyok, már kinyítottam a kaput.

Chris Redfield
csak pc-n is lenne oan...

Prince23
Ez a játék elég ütõs lesz. Gyönyörû grafja van boxon és a hangulat is odavág :D

Chris Redfield
:D

Maxtreme
fõleg ha azt figyelembe vesszük hogy pl a 4-be fix 30 fps limit volt :)

Kongy
A fixed benchmark kicsit jobban megüli a gépet. Nekem olyan stabil 45 fps volt végig. De nem tudom miért, B-t kaptam rá... Szerintem ez a game hasítani fog nálam ettõl függetlenül. Amúgy 60 fps-nél érzi jól magát, de ha egy olyan 30 megvan az már jó, mert akkor folyamatos a game.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Chris Redfield
Ja az angolt el tudod olvasni te is látom...:D
ezt már én is látom a képen...

Zeller01
Intel e6750 3Ghz
Nvidia gtx260
1680*1050 2x anti-aliasing
minden High és On
Variable benchmark:
72.4 A
Fixed benchmark:
40.5 B

Egyébként a bevezetõ videóban kapunk egy állat feltüzelt csoportot akik látszólag széttépnének minket, de aztán a játékban pedig mindenki bambán vár és nézelõdik. És a nõ az minek jön velünk? Leszámítva azt, hogy szép mellei vannak...

. : Z E L L E R : .

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Ciao!

Próbáltátok már a PC-s benchmarkot? Én B-t kaptam a konfigomra, 68.5 FPS átlaggal, minden fullmaxon. Persze 3D meg ilyesmi nincsen. Marhajo gane lesz!!

Seth
Oké, bevallom átvertelek, coopban lett majdnem az összes megcsinálva. DE!
Mindegyik megszerezhetõ single-be, ide pl egy sniper és a nem olyan távoli hajóroncs kombinációja a megoldás ( mazohisták rakétavetõvel is próbálkozhatnak XD )

PSN ID.: Beegabor

Chris Redfield
Maradjunk annyiban, hogy vagy átvertél, vagy nem tudtad, hogy coopban küldöd...
2 joy-om sincsen.

Monnyuk ír megoldást, de a váltás csak coop-ban LEHETSÉGES! Nem azt mondtam, hogy online coopban, hanem hogy COOP-ban.

The Protector
Tiszta szar.....nem lehet a treasure-ket kombinálni és fegyvert sem nagyon kell venni mert a fontosakat dobozban adja a játék.:(.Ez lehangoló volt mert a Resi4--ben az összes csúzliért szenvedni kell.Viszont többféle a quick attack van benne,eléggé tuskó mozdulatokkal jó kis blobbing effektel de kevésbé látványos mint Leon Supplexe vagy a sima fordulatból rúgása.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Chris Redfield
probálom nekem nem irta ki, a B gombot...:S

Chris Redfield
igen extrák ként többekközött a figurákért kell (persze még utána + pontokért meg is kell vásárolni.)
Ez csak a bónusz menüben az aktiváláshoz kell, amúgymeg ha az összes figura megvan, pl akkor az 30 árcsi pont xboxon....

Chris Redfield
elhiszem mivel nem probáltam még...nem tudtam, aszittem a gyerek a videóban coopban csinálta....
thx

Shep
Egyébként ezeknek a vackoknak a gyûjtögetése mire jó, fel lehet vele oldani valami extra tartalmat, vagy ilyesmi?

Seth
B, de ki is van írva, switch spots

de segítek egy videóval is, hátha nem hiszed el, 1:50-nél pl

Chris Redfield
vajon meik gombbal? x-en?

Seth
talán meg kéne állni, és helyet cserélni a géppel ?? hmm, bonyolult

Chris Redfield
háát elárulhatnád, pl a csónakos résznél, hogy miképpen lötted le, a csónak vezetés közben, a künyhó hátuljáról, illetve a fa oszlopról a vizben...

Tudsz mutatni képeket? Vagy elmondani?

Seth
Akkor nekem hogyan sikerült??