4185
-
#1145 1.0.1.5 ham verzió kell legyen -
#1144 Akinek sikerült összehozni hamachin írja le légyszives , hogy hogyan!
1.0.1.5 hamachi , XP-XP , no limits beállítva. Mi lehet a gond? -
#1143 Sziasztok!
Nagyon jó kis játék, és remekül optimalizálták, én kis már gyengécske gépemen is nagyon jól ment, meg sem röccent miközben látványorgia volt :P Még a hajós bossnál is.
Köszönöm, hogy elspoilerezted, remélem most boldog vagy.(nem káromkodok) Vegyétek le azokat a képeket légyszi. Pont most tartok a 6-3, de így már nem lesz meglepetés...
Logitech Rumblepad2 m van, de valamiért az irányokat felcserélte, és nem tudom beállítani, így billel nyomtam meg egérrel. Szerencsémre! Így sokkal könnyebb irányítani szerintem. -
szapor #1142 Megvolt minden driver, codec, újra is raktam :S -
#1141 Használj kontrolert/gamepadot, ez a játék csak ezzel jó. Én is tapasztaltam ezt sajnos, d elegalább egér írányításos -
#1140 Vagy codec -
#1139 Drivereket frissítsed...
VGA, DirectX, stb.
Aztán nézdd meg a kompatibilitást -
#1138 Van valahol magyar végigjátszás hozzá?
Én már elakadtam ahol a falu rám vadászik
Hol kell ott felmenni a padlásra? -
szapor #1137 Pls vki help :S mért nem jön be a játék? fekete képernyő és visszavág a tálcára :S -
tibiszabo #1136 Sziasztok!
hogy tudom a mentésemet betölteni??
csináltam offline profilt ment is csak amikor a chekpontot akarom betölteni mindig előről kezdi a fejezetet -
#1135 Nem tudom ti hogy, vagytok vele de szerintem k**** szar az irányítás. Az hogy, célzok és nem megy semerre ez élég gáz.Én egérrel játszok de valahogy a forgás is furi. De elég szép lett. -
#1134 -
Csokis #1133 Én meg tudok ragzani. Szóval az "magyarul" lenne. -
Csokis #1132 Igen és akkor a telepítés magyar zajlik. A játék továbbra is angol (meg pár másik). -
#1131 Olvastam pár forumba hogy a setup.ini fálj-ba be kel menni és a languages-nél át kell irni a 0x0409=English (United States) 0x040e=Hungarian-ra,de pontosan nemtudom azért kérdeztem meg itt. -
#1130 "állítólag"...de most komolyan honnan veszel ilyesmit? -
#1129 Rohadt életbe ,törölje már valaki ezt a sok spoilert ,teljesen szétcseszi a topicot. -
#1128 Nemtudjátok véletlenül hogy lehet magyar feliratot berakni a játékba,mert állítolag elölehet hozni valahogy? -
#1127 a farka alsó felét kell lőni -
#1126 Cooperative működik hamacsin?
most nincs kedvem 255 kommentet elolvasni
thx előre -
#1125 mind a 2-őt törölni kellne mer nagyon spoiler-es, azért annyit oda írhatott volna hogy SPOILER veszély..... -
skygt90 #1124 hi ! megtudnátok nekem mondani hogy azt a repülő boss-t hogy kell elintézni ? mert rakom le elé a taposó aknákat...de hiába :D leraktam az összeset amit találtam + bele eresztettem az összes lőszert de hiába...mi a taktika ? -
#1123 Offline account -ot csináltál? -
ricsa008 #1122 akkor ott valami nem ok
nekem ment(eget) -
#1121 elvittem chaper 3 ig kilepetm es kesz, kezdhetem elolrol X( -
ricsa008 #1120 magától ment sajna elég ritkán és a checkpointok nem számítanak ha kilépsz viszont ha meghalsz akkor az uccsótól folytatharod -
#1119 üdv!
egy rövid, buta kérdés: hogyan tudok a játékban menteni? -
Csokis #1118 Köszi! Ebből már tudok magamnak vékonytokos borítót készíteni. -
ricsa008 #1117
köszönet Riddicknek -
fbd195 #1116 Space + Balegérgomb, de ha csak egy gyors vágást akarsz akkor megnyomod a T-t.. (egyébként valamikor ha kiirja akkor megnyomod az E-t és akkor is megcsapja) -
mikiking #1115 Melyik gombbal kell rúgni vagy ütni ? -
#1114 sztem spoiler. és azért lett dupla, mert kiütted az enyémet. és vip vagy, tudod magad törölni 4 percig... -
szapor #1113 most szenvedek az elinditásába de nem tom mi a megoldás :S közbe meg Shift download :D -
#1112 semmi spoiler nem az átvezetőkből fotóztam -
#1111 mi a faszért nyomta duplán valaki törölje ha lehet -
#1110 Köszönjük a spoilert. -
#1109 megveszed -
mani22 #1107 Hali hogy kell megoldani a coop-ot??? -
#1106 pfu bazd.. a lézer tükörforgatós résznél hogy én mennyit szaroztam xD
Asszem ott ellesztek ti is:) -
#1105 Na mi elakadtunk :)
Ott vagyunk ahol lángszórózni kell azt a nagy dögöt. NA ott merre és hogyan?