4185
  • Prince23
    1.0.1.5 ham verzió kell legyen
  • NeBby
    Akinek sikerült összehozni hamachin írja le légyszives , hogy hogyan!
    1.0.1.5 hamachi , XP-XP , no limits beállítva. Mi lehet a gond?
  • Fpocok
    Sziasztok!

Nagyon jó kis játék, és remekül optimalizálták, én kis már gyengécske gépemen is nagyon jól ment, meg sem röccent miközben látványorgia volt :P Még a hajós bossnál is.

Köszönöm, hogy elspoilerezted, remélem most boldog vagy.(nem káromkodok) Vegyétek le azokat a képeket légyszi. Pont most tartok a 6-3, de így már nem lesz meglepetés...

Logitech Rumblepad2 m van, de valamiért az irányokat felcserélte, és nem tudom beállítani, így billel nyomtam meg egérrel. Szerencsémre! Így sokkal könnyebb irányítani szerintem.
  • szapor
    Megvolt minden driver, codec, újra is raktam :S
  • Prince23
    Használj kontrolert/gamepadot, ez a játék csak ezzel jó. Én is tapasztaltam ezt sajnos, d elegalább egér írányításos
  • dante3
    Vagy codec
  • SigS
    Drivereket frissítsed...
    VGA, DirectX, stb.
    Aztán nézdd meg a kompatibilitást
  • SigS
    Van valahol magyar végigjátszás hozzá?
    Én már elakadtam ahol a falu rám vadászik
    Hol kell ott felmenni a padlásra?
  • szapor
    Pls vki help :S mért nem jön be a játék? fekete képernyő és visszavág a tálcára :S
  • tibiszabo
    Sziasztok!
    hogy tudom a mentésemet betölteni??
    csináltam offline profilt ment is csak amikor a chekpontot akarom betölteni mindig előről kezdi a fejezetet
  • morphologu
    Nem tudom ti hogy, vagytok vele de szerintem k**** szar az irányítás. Az hogy, célzok és nem megy semerre ez élég gáz.Én egérrel játszok de valahogy a forgás is furi. De elég szép lett.
  • Tatyla
  • Csokis
    Én meg tudok ragzani. Szóval az "magyarul" lenne.
  • Csokis
    Igen és akkor a telepítés magyar zajlik. A játék továbbra is angol (meg pár másik).
  • Maldini
    Olvastam pár forumba hogy a setup.ini fálj-ba be kel menni és a languages-nél át kell irni a 0x0409=English (United States) 0x040e=Hungarian-ra,de pontosan nemtudom azért kérdeztem meg itt.
  • Kandurex
    "állítólag"...de most komolyan honnan veszel ilyesmit?
  • wedge31
    Rohadt életbe ,törölje már valaki ezt a sok spoilert ,teljesen szétcseszi a topicot.
  • Maldini
    Nemtudjátok véletlenül hogy lehet magyar feliratot berakni a játékba,mert állítolag elölehet hozni valahogy?
  • norbi2fraktal
    a farka alsó felét kell lőni
  • Prince23
    Cooperative működik hamacsin?
    most nincs kedvem 255 kommentet elolvasni
    thx előre
  • norbi2fraktal
    mind a 2-őt törölni kellne mer nagyon spoiler-es, azért annyit oda írhatott volna hogy SPOILER veszély.....
  • skygt90
    hi ! megtudnátok nekem mondani hogy azt a repülő boss-t hogy kell elintézni ? mert rakom le elé a taposó aknákat...de hiába :D leraktam az összeset amit találtam + bele eresztettem az összes lőszert de hiába...mi a taktika ?
  • Kandurex
    Offline account -ot csináltál?
  • ricsa008
    akkor ott valami nem ok
    nekem ment(eget)
  • Dudu Tekh
    elvittem chaper 3 ig kilepetm es kesz, kezdhetem elolrol X(
  • ricsa008
    magától ment sajna elég ritkán és a checkpointok nem számítanak ha kilépsz viszont ha meghalsz akkor az uccsótól folytatharod
  • Dudu Tekh
    üdv!
    egy rövid, buta kérdés: hogyan tudok a játékban menteni?
  • Csokis
    Köszi! Ebből már tudok magamnak vékonytokos borítót készíteni.
  • ricsa008

köszönet Riddicknek
  • fbd195
    Space + Balegérgomb, de ha csak egy gyors vágást akarsz akkor megnyomod a T-t.. (egyébként valamikor ha kiirja akkor megnyomod az E-t és akkor is megcsapja)
  • mikiking
    Melyik gombbal kell rúgni vagy ütni ?
  • Rage47
    sztem spoiler. és azért lett dupla, mert kiütted az enyémet. és vip vagy, tudod magad törölni 4 percig...
  • szapor
    most szenvedek az elinditásába de nem tom mi a megoldás :S közbe meg Shift download :D
  • CalebJoe
    semmi spoiler nem az átvezetőkből fotóztam
  • CalebJoe
    mi a faszért nyomta duplán valaki törölje ha lehet
  • Maxtreme
    Köszönjük a spoilert.
  • Rage47
    megveszed
  • mani22
    Hali hogy kell megoldani a coop-ot???
  • Maxtreme
    pfu bazd.. a lézer tükörforgatós résznél hogy én mennyit szaroztam xD
    Asszem ott ellesztek ti is:)
  • HeadHunter86
    Na mi elakadtunk :)

Ott vagyunk ahol lángszórózni kell azt a nagy dögöt. NA ott merre és hogyan?