Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
AZ BIZTOS, MINDENKI HAMACHIZNI FOG EMIATT (Coop) 😄DDDDD

DarkSector
tény hogy lövölde...
ha van rá alkalmad konzolon nézd meg majd a játékot.
tény hogy nem lesznek benne bonyolult feladványok, de taktika már kell a felsõ 2 nehézségi szinthez, és a történet illetve az interaktív átvezetõk húzzák majd magukkal a játékosokat...csak pc-n hiányolom (egyenlõre a benchmark alapján) a sok effectet, amit nem találok...

lesz pc-n karakterenként 4 ruha (+1 mindeyik karakternek konzoloshoz képest)
18-20 weapon...(6 rejtett fegyver)
4 fajta képmód!!!! ezekis poénossak 😄

tunningolhatóság, ami nem gyenge...
és szokásos árcsik+emblémák+figurák....stb

JA ÉS MONNYUK "KONZOLON" (PC-N MÉG UGYE NEM LEHET TUDNI, MERT A MENÜJE NEM EGÉSSZEN OLYAN) NEM SZABAD ELFELEJTENI HA NEMIS NYERI EL MINDENKI TETSZÉSÉT, DE AZ ELSÕ TÚLÉLÕHORROR ÉS ELSÕ RESIDENT EVIL, AMIBEN.....COOP MOD VAN!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
thx a meglátást, de nem érzem hogy mire gondolsz.
én nem változok..
eddig is ien voltam...mikor megkaptam a jeleket, akkor is megmondtam a magamét.

mindig mondom is, mint ahhogy sokszor, addig nem leszek ideges, amig nem kezd el személyeskedni, sértegetni vaaaki.
amig egy játékról, vagy hardverrõl van szó addig nem nagyon tudok felizgulni.

én olyan vagyok, hogy énnekem ha jo valami, akkor más nem tud lebeszélni...persez a véleményekre kiváncsi szoktam lenni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
pedig õ ilyen volt eddig is, csak vannak akik kihozzák belõlünk a rosszat...

wedge31
Vazze ,látom a rengeteg elakadásjelzö teljesen új embert faragott belöled...<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Hát én év elején még úgy terveztem ,hogy megveszem, de mióta láttam, hogy csak sima hent elõbb inkább megnézem a "demot" aztán döntök. A történetben és az átvezetõkbe azért még bízok azok eddig minden részben jók voltak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
nem kell leszólni, ez az egyéni véleménye..
pls ne használj idiota smájlit...thx

Kandurex
Véleményt nyilvánítani azért csak lehet nem? Vagy csak FAN írhat a témában? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Akkor meg mit irkálsz ebbe a topicbaHE?,,,,,mennyi agyhalott van SGnWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ<#idiota>

Kandurex
Pont ezért még csak a kedvencekbe se szerepel,...még csak egy torrentnyi idõt sem ér :/

DarkSector
jah télleg mondtad is...

küldj majd belõle mintát, ahhogy igérted..
az elsõ részrõl kellene mindenképpen 1 ahol a hóhér jön ellened...
elõre is thx...<#eljen>

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fenéket konzolon, kaptam a GRIN-tõl egy PC-s tesztverziót😊
Éljen a Capcom is
😄

Egyébként csak jótanácsként akartam levetíteni majd a pc-seknek, hogy a csipa az jó barát.

wedge31
Nehéz lenne máson...<#wow2>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
de te konzolon küldöd...nem?

Prince23
Egyébként amikor elõször viszitek a gammát, javasolnám, hogy Shevának adjatok egy mesterlövész puskát mindenképpen, nagyon hatásos és jól is kezelei, akit lát, azt lelövi rendesen.

Most másodjára viszem, Shevával mint választható karakterrel. Így most nálam vannak a Dragunov + lõszerek, stb. Már csak Chrisen gondolkodom, hogy a pisztolya mellé mien fegyót rakjak. Majd a továbbhaladás és taktika eldönti. Egyébként fullosan meg van tömve a csávó handgun ammoval, félnem nem kell. Nálam a lövész puska mellett még egy shotgun van az m4-es , asszem ez a neve.
Eddig egyébként simán benne van a PC-s ötös toplistában. (2009)

DarkSector
engem a grafika, és a velejárók gyügöznek le elsõsorban...
aztán a szereplõk a residentes nyálkás szornyek...story...minden ami resident...

és a gyüjtögetés.

ha resident, akkor én már a menübe lépve arra gondolok, hogy hogyan fogom a bonusz nehézségi szinten kitaktikázni az ellenfeleket...

és hogy a tunningokat, meg cuccokat hogy szerezzem meg hamar.

kb 6x nyomtam le a játékot.
megvan minden de rtélleg minden kivéve a mercarines opciót...azt sajnos a 4-ben sem komáltam, és nem is hiszem hogy nekiállok majd.

lobig
10 éve (:

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Én szeretek gyüjtögetniDDDDDDD,,,hozzátartozik a játékhoz és ha már bennevan megnézem mitadkirá cserébe<#idiota>

Shep
Nem egészen ez igaz, csak én ebben nem látok semmi élvezeteset. Másnak persze ettõl lehet jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
háát ez nem egésszen egyenlõ a répaszedéssen a kertben...de mind1 nem is azt mondtam, hogy mindenkinek most ezt kelljen szeretni.

Shep
Na ez egy jó kis szóismétléssel teli mondat lett 😊

Shep
Hát engem az ilyen gyûjtögetõs hülyeségek sosem tudtak lázba hozni, történet és jó játékmenet ez a lényeg számomra, nem pedig ,hogy hány hülyeséget lehet összegyûjteni, ha gyûjtögetni akarok kimegyek a kertbe aztán gyûjtögetek.

DarkSector
tutira jol hallottad...
de ettõl függetlenül hogy akció horror lett, és már kevésbé tulélõ-horror.
Még igaz hogy kibaszott jol néz ki, legalábbis az eredeti...

ebben a részben kegyetlenjo a story, és a régi karakterek uj minõségben...
és nem utolsó sorban engem a sok extra gyüjthetõ bizbaz többet érdekel, mint 3 -4 jelszó, amit ki kell nézni egy valamelyik asztalon heverõ papirról...

amugymeg nekem megvan az összes árcsibáld...háát a War Hero és Lead aspirin , illetve a legutolsó bábú, azért odabasz, ha valaki a kihivásokat keresi a játékban...

Vagyis alapon elsõ végigjátszáskor tünik csak causalnak, de van utána extra, ha valaki nem elégszik meg a kezdõ fokos végigjátékkal... 😄

Shep
Elvileg jól hallottad.

Kandurex
Csak, mintha azt hallottam volna, hogy nem igen hasonlít a régi Resident Evil -re, hanem egy egyszerû "nézdahátam" "lövökasztjóvan" kategória lett.

Majd jönnek hozzá ki modok(ezért jó a PC)DDDDDD,,,,,nefélj<#idiota>kijön a játék és egykét héten belül lesz hozzá effekt aztán késöbb meg minden amit még nemakarsz azisleszDDDDDD

Shep
Fõleg, hogy DX10-ben gyorsabb 😊

DarkSector
jah így hogy sok effectet kiszedtek nemcsoda hogy 50 fps-el megy...még dx10-ben is ennyi lenne ha meg tudnád probálni...

Nahhhh lefuttattam énis ezt a tesztet<#idiota>,,,,,,,,,,DX9 1680x1050ben minden maxon 50fps átlagHAHA,,,fasza leszDDDDDDDDD

DarkSector
konzol...szeptemberben pc.

Prince23
Konzol.

Egyébként végigvittem. 98/100

0-5 skála

grafika: 5
hangok: 4.5
hangulat: 5**************
írányíthatóság: 4
szavatosság: 5*
történet: 4

The Protector
kijött vagy konzol?Sztem utóbbi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Prince23
Ok, köszi szépen.
sztem eddig magasan a legjobb resi rész. a negyedik rész így nem kötött le, mint ez.

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a generátorokat le kell kapcsolgatni, hogy ne vegyen észre. Rálõsz egy rakétát és amíg szenved vele , bele kell lõni, így a képébe robban. Így elkábulva gyorsan le kell fogni és beadni neki a szérumot, eddíg tartott a csata

PSN ID.: Beegabor

Prince23
Akik végigvitték, csak azok olvassák tovább!!!!!!!!!!!!!!!

A legvégén Weskert, hogy kell kinyírnom? Amikor rálövök egy rpg-t, azt mindig visszatartja vagy mondok még jobbat: kikerüli természetesen. A power cellákat kapcsolgatom, gondolom a sötét helyek a gyenge pontjai, de ez egyszerûen eltart a végtelenségig.

vagy így bele gondolva, amíg tartja visza az rpg rakétát, addig lõni kell? de az se árt neki. Vagy ez ilyen újboli eljátszogatós rész, mint a barlangban Valentine-nal (kettõ a kettõ ellen)? Ott is csak idõzni kellett.

The Protector
Ne vedd már komolyan.Õ mindenhol flémel.Vmi alreg de néha egész jó poénjai vannak.
Nekem meg megvan a GTA5.Kvajó.csak nem tehetek róla képeket.😊Kb ennyi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

azta qrva ezt már nem tudom magamba tartani
huzzál vissza oda ahonna 14 éve kibujtál
grebber

Next PC upgrade: 2022

nemáá01
Sokan vannak így!

VÉRPISTIKE!!!!!!!!!444444

kuci06
nagyon irigyellek, komolyan

ha felnövök, olyan akarok lenni, mint te

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

nemáá01
Nem tehetek be képeket mert titok tartási szerzõdésem van nem adhatok ki semmilyen információt csak annyit hogy jó játék!

Shep
Tudjuk már végig is vitted, de akkor meg igazán tehetnél be képeket.

nemáá01
megy xp alatt most is azzal játszok!!444 Megvan az RC tesztpéldány!

DarkSector
Ez olyan hüle gépigény duma, mint az assassin creed-nél pl, ami nemhogy nem kell neki minimumhoz 2 magos proci, de még csak nem is kell 1 magosból erõs...egy 2800+-os untig elég volt, majdnekm full grafon való futtatáshoz...:S

DarkSector
LOL
ne fárassz pls...ha csak Vista-n és Win7-en menne, az csakis dx-el lehet kizárni, vagyis ha van dx9 akkor nem lehetséges, hogy ne menjen xp-n...gondolkodj picit.

dx-en kivül semmi eltérés a 3 oprendszer között játékkompatibillitás szempontjából.

ha van dx9 akkor megy mindenhol...utána max hardver gondok lehetnek...

Shep
Megy XP alatt, nem is értem miért próbálod bemagyarázni ,hogy nem.

jaja
nemáá01
nekem megy xp alatt

És ha van dx9 azt jelenti megy XP alatt?!
Csak azt hogy betudod állítani mint a Far cry2ben pl hogy 9-en vagy 10en fusson.

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN,,,,,,