4185
  • dante3
    Nekem nagyon hiányoznak a kalandelemek ebből a játékból, gyönyörű meg minden, csak agyatlan lövölde lett az egész! Miért nem tudnak visszatérni az első 3 rész stílusához? Egyszer végigtolom az biztos, de ennél még a 4. rész is jobban tetszett!
  • Csokis
    Találtam, KATT!
  • strebacom
    Nagyon szépen köszönöm....próbálkozok....
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a Batman-hez találsz ilyesmit, akkor gondolj rám is... kérlek!
    Az eleve 2 lemezes változatra most nincs kapacitásom, a DVD9-es lesz meg.
  • Palesz2
    HD
  • Maxtreme
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A pályán a hordók tele vannak aknákkal. Pakold a dög elé őket. Ha rámegy, akkor 1 rövid ideig megbénul. Amíg magához nem tér, lődd a farok rész belső felét.
  • Csokis
    Azóta a Red Faction Guerilla-t is kiírtam 2 DVD5-re.
  • strebacom
    Én kérnék egy kis segitséget, ott akadtam el, mikor, feljövünk a rinyával a bányából és kicsinálunk mindenkit, jön ez a repkedös IZÉ ami a teherautó rakteréböl mászik ki, naa azt hogyan kell kicsinálni, ebben segitsen valaki légyszives...
    Köszi!!
  • IMYke2.0.0.0
    Csokis:
    CD-2-DVD fórumán is jelezték: Disk 1 - Disk 2 csak a sorrend. :)
    Úgy látszik, otthon, és csak nálam, volt gubanc az XP - Daemon Tools párosnál.
    Ennek örüljünk!
  • pluhi
    Akinek már herótja van az 1 perces töltögetéstől DX9 alatt minden ALT+TABnál és a játék inditásakor, az kapcsolja ki a VSYNC-et, röhögjön egy jót a CAPCOMon és örüljön, hogy megoldódott...
  • MR ME
    ja akkor én voltam a láma, thx :)
  • norbi2fraktal
    cálzás, majd dobás
  • Seth
    jobb klikk,aztán mellé bal, mint ahogy a pisztolyt is használod
  • MR ME
    hát érdekes játék lett, dx10ben nekem sincs kép az animációk alatt...:|
    jaés a gránát mé nem akarja az istenért sem eldobni?
  • Seth
    Igazából csak a játék legelején van ez a pánikhelyzet,mikor az egész falu rád vadászik. Később ilyen szituk már nem nagyon lesznek.
  • ffxi
    A 4-ben sem használtam egér patch, vagyis használtam, de csak a lövőgombok miatt. Szal bill.-vel céloztam a 4-ben, annyira volt nyugis a gém. Itt most fejveszve még tölteni (élet, töltény) sem tudok normálisan.
  • angel26
    A Kormánytol nem látom az utat..
  • Maxtreme
    mit akarsz rajt változtatni? Műszerfalnézet nincs bent
  • angel26
    Kamera nézetet lehet változtatni?
  • Kandurex
    Úgy látom nem sokaknak tetszik a dara...nagyon helyesen, hátha a fejükhöz kapnak a fejlesztők és a közeljövőben hanyagolják. Komolyan, mintha visszatérnénk a 90' évek elejére.

"SAM'IM"
  • METESTO
    Majd jön egy mod és sötét lesz a játékban,,,ez pc nem xbox v.ps:DDDDD,,,,fasza lett szerintem nincs a játékkal semmi baj,,,,amúgy meg amilyen szintű sötétség volt re4be effekt nélkül azt inkább hagyjuk,,,az is mostanra kezdi kinőni magát,,,,,,,,,,
  • ffxi
    Akinek van GOW cd kulcsa, az télleg fel tud menni LIVE-ra coop-zni. Eredetinek látja. Tegnap este vmi német sráccal toltuk. Így nem kell vacakolni a hamachival.

A játékkal kapcsolatban pedig naon pörgős lett a 4-hez képest. Ez nekem nem tetszik. Mert átváltozik lassan hack&slash-é a RE :( Hozzászoktam a nyugis RE félinghez. A 4 még elment, de ez nekem már sok. És persze szintén hiányzik az a sötét atmoszféra, ami a félelmet kelti mint a 4-ben. Itt olyan "vidám" minden, mint a búcsúba :)

De összeségében télleg yó a gém, a fiatal adrenalin pumpáló rétegnek tökéletes. Én öreg vaok már ehhez :P
  • IMYke2.0.0.0
    Heheh - mindhárman mást javasoltunk :)
    [és ugyanazt, amit én leírtam az első mondatomban]
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy ennek a játéknak azért kell egy normális VGA, ahhoz normális - mindkét esetben naprakészt kell érteni - és DirectX is, a hibaforrás e három tényező egyike lehet.
    Megérzésem szerint: videokártya driver.
  • Csokis
    Próbáld meg frissíteni a DirectX-et! Töltsd le és telepítsd, KATT!
  • norbi2fraktal
    a minimum gépigény alatt van a vga-d
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon szívesen!
  • ppk

na ide is baírommá;

asszem én sem játszom ezzel :-D

itt indítom;

és ellenőrzés után, vagy betöltés után ezt dobja, majk kilép.

vagy mégis? :-)

most olvassak vissza, vagy vki pár szóban elmondja mi van? :-)
  • Csokis
    Köszönöm!

#1033 - Broafka: Így van, a fegyver menűben a csajnak is adhatsz fegyvert, ahogy M@x is odaadta a sokkolós botot.
  • IMYke2.0.0.0
    Első pillantásra úgy tűnt nekem, hogy a Fegyver menüben megadhatod neki, hogy milyen fegyvere legyen...
  • IMYke2.0.0.0
    Bocs, a bennmaradt angol az én CD-2-DVD-re feltett RE5 leírásomból maradt.
    Notepad-ben írtam...
  • Broafka
    egyébként nagyon jó a partnerünk AI-je. Akkor "veszi el előlem" a töltényt, amikor neki kevés van, ha sérülünk akkor gyógyít, menekül ha kell, úgyhogy egész jó.

Egy baja van csak, hogy imádja a pisztolyt. Egy halom zombi jön felénk, tele van tárazva sörétessel, de ő szép lassan lövöldözi őket kis stukkerral. Ilyenkor szoktam fölvenni előle a pisztoly töltényeket, hogy rohangásszon sörétessel, csak sajnos azt meg ilyenkor úgy lövi, mintha ingyen volna...
  • IMYke2.0.0.0
    Red Faction Guerrilla
    ================================
    MÓDOSÍTOTTA, fordította: .:i2k:.009

0. Hozz létre egy munkakönyvtárat: TEMP
    Másold a DVD9-et ide!

1. A 'TEMP' könyvtárban 2 alkönyvtárat: DISK1 and DISK2!

2. TÖMÖRÍTSD KI a DVD9 tartalmát a DISK1 könyvtárba!

3. Töltsd le a módosított Guerrilla.MSI-t és másold a DISK1-be, írd felül a már ott lévőt!

4. MOZGASD a DISK1 könyvtárban lévő (program files/Volition Inc./Red Faction Guerrilla/build/pc/cache könyvtárból)
    sounds_r.vpp_pc
    terr01_l0.vpp_pc
    terr01_l1.vpp_pc
    voices_r_FR.vpp_pc
    voices_r.vpp_pc

fájlokat ide:
    DISK2\program files/Volition Inc./Red Faction Guerrilla/build/pc/cache

4. MÁSOLD a DISK1 könyvtárból az Autorun.inf fájlt a DISK2 könyvtárba, és OTT módosítsd így:
    5. OPEN in the DISK2 directory's Autorun.inf and edit like this:

[autorun]
    OPEN=0

5. Készítheted a 2db *.ISO-t, vagy írhatod ki a 2db DVD-t, ezekkel a nevekkel (így, kisbetűkkel):
    disk1, disk2

6. Telepítési sorrend: DISK 1 - DISK 2 - DISK1

• Broafka
    azért ez odaba**ott gyerekek! :D
    jönnek a zombik egy ablakon keresztül (az ablak egy síkba van velünk, átugorható) nagy nehezen kinyitjuk az ajtót, felmegyünk a fölső szintre, ott megint van egy ajtó amit nem lehet kinyitni, jön egy láncfűrészes zombi, harc küzdelem, és amikor nagy nehezen sikerül ezt az ajtót is kinyitni, akkor hova lyukadunk ki? hát le a földszintre, ahonnan a zombik másztak át az ablakon.

Hát nem logikus :D
  • Csokis
    Ja, azzal nem kell foglalkozni. Mégse, majd a crack-et bemásoljuk és kész. Ezért nem érdemes visszatenni az első lemezt. Egyébként megtaláltam a Red Faction: Guerrilla 2xDVD5-re való "konvertálását", de csehül van. Webfordítóval fordítottam, de ha magyarra lefordítanád nekem PÜ-be, azt megköszönném! A link, KATT!
  • IMYke2.0.0.0
    Szép lehetett :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kell neked nézegetni a szép krokogyilokat :)
  • grebber
    Én egyszer csináltam magamnak egy ilyet de figyelmetlenül ami ráfér egy dvd-re had menjen a maradék a másikra.Hát telepítés alatt kellett is 8x lemezt cserélni
  • norbi2fraktal
    szana szét ráncigált egy szép krokodil :)
  • Kandurex
    Codec gond lehet,