Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gépem:
Cpu AMD 5200, Ram 2*1 giga, Kártya 9600GT 512 mb
PSN ID.: Beegabor
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Érdekesség...
Ha netátn lesz benne Blue Emblems, akkor tutira lesz Coop...aki játszott kicsit a játékkal már konzolon az tudja miért irom ezt le....
B.S.A.A. Emblems (resident evil 4-ben is ez volt.)
remélem lessznek benne ismerõs karakterek az elõzõekbõl,én mind1-ik Resi-vel játszottam, kivéve a outbreak..
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Leon Scott Kennedy VS Jack Krauser & Chris Redfield VS Albert Wesker

Next PC upgrade: 2022
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(ez a legrosszabb hallani..ebbõl vannak az elõítéletek, hogy szarakonzol-joapc) holott néztek volna egy GC-PS2 verziót esetleg joy-al...:S
Resident Evil 4-et régebben rábízta Capcom egy csapatra...az volt az utolsó munkájuk a Capcomnál, és a Capcom utolsó kiadott minõségileg átellenõrizetlen cucca, utána jött a DEVIL MAY CRY 4 és egy igéret, amit azóta teljesítettek (stb + street fighter 4), hogy "ien többé nem lesz!"
rei5nél már a bm-ben látszik, hogy nem egy kunyhóban munkálkodtak rajta...tökély nem lesz, de korrect pc-s mászkálós listán....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jah és a szereplõk....
LEON - CHRIS - KRAUSER - WESKER...eltünnének???...lol...már bukta az egész játék (6.RÉSZ)!!!!
Mellesleg nemtuom észrevette-e bárki is pc-x360-ps3-gc-ps2... a 2 uccsó fõ resident evil (4. és 5.)
VALAMI eszméletlen cool lett.(HA NEM IS HAGYOMÁNYÖRZÕ....)
Megváltozott a régiekhez képest, de kigyúrt akcióhõsök lettek benne, és iszonyat ellenfelek, Leon vs Krauser és Chris VS Wesker....
Talán ezért is feledkezik el az ember hogy megváltoztak elõdjeikhez képest 😄
Nézzükcsak....
MIÉRT IS RECV + RE4??? (Jó chris és wesker õsellenségek, hiszen az elsõ részben már volt dolguk egymással....😄)
Háát azért, mert a Resident Evil Code Veronica helyszíneit...és a resident Evil 4 helyszíneit ötvözi!!!!
Emlékeztek a csónakos részre?
Resident Evil 4 LAKE pálya....(katonák is)
Emlékszik valaki a Chris küzdelmére, a lépcsõs résznél x és y ellen (spoiler veszély miatt nem irok x-y-t)?
Nah mondok valamit...Code Veronica elsõ küzdelem chris vs wesker (vagyis ami megmaradt weskerbõl 😊, full ugyanaz a lépcsõs rész...csak ratyibb graffal 😄
Íme a cool párosok!!!! És ez adja elsõsorban a 4 és 5 sava-bors-át...gondolom még sokan vagytok így vele...
RE
Chris VS Wesker (azóta gyurtak kicsit...itt a képen nem ugranak egymás torkának, de tudjátok a történetet úgyis 😄)
RECodeVeronica
Chris VS Wesker
RE4
Leon VS Krauser
RE5
Chris VS Wesker
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
2 fontos kikötésem lenne!!!
1.Ne legyen helybenállokcélzásközben.
2.resident evil 2 szintû story.
Bár fura az új irányvonal, hiszen ha megnézzük, már a 4. és 5. rész is durván eltérõ lett, pedig ott nem vettek új irányt a fejlesztõk...😄
A több ellenfél semmit nem ér (így is már túl hentelõs,hátmég úgy)..
És ez,akárcsak a 4. rész továbbra is a régi jó resident evil játékok pofánköpése (Takarodjanak már a meseszerû behemótokkal és egyéb baromságkkala készítõk)....Zombit kérünk! Butát totyogót! Hunterekkel,zombikutyákkal,vírusfertõzött eldeformálódott lényekkel!!! Nem ilyen meseszörnyeket hentmódra....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Jah Boxon toltam a játékot és nagyon jó.Csak nekem Leon hiányzik mert nálam õ a fav.
Jah.Meg majd coopban végigvihetnénk ha bennevagy.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"De EZ NEM VÉGLEGES...majd ha kiadják, akkor beszélhetünk tényként errõl, addig télleg csak meglátásként a benchmark messze nem azt mutatja, mint az eredeti verzió..."
Nyugodj meg vegyél mély levegõket menj ki a friss levegõre.Ez a végeleges lószart sem fognak változtatni a grafikán!
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
Igazából arra vagyok kiváncsi h ugyanúgy ezt is lehet e majd telepíteni eredeti de nem ehhez a játékhoz való cd kulcsal mint a Gow,vagy SF4 esetleg GTA4 játékokat.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Resident Evil 5 The First 10 Minutes
http://www.gamersyde.com/stream_resident_evil_5_the_first_10_minutes-10304_en.html
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ahogy van jobb also sarokba HD gomb, ott rányomsz, és HD-ra vált...
mutatok 1-et:
jobbra mindjárt nyomj 1-et a HD gombra...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ezt ugy hallottam valahol, és a bencsmárkban is télleg sok az ellen, bár nem számoltam meg pontossan, de megérte ezt tenni????
hát nem hinném....
fény-fémes effect-por-füst, egyébb effectek totál hiánya, pedig maxra tóltam az összes opciót, amit lehet állítani és DX10-ben.
De EZ NEM VÉGLEGES...majd ha kiadják, akkor beszélhetünk tényként errõl, addig télleg csak meglátásként a benchmark messze nem azt mutatja, mint az eredeti verzió...
még a robbanások-lángok is szerintem enyhébbek, pedig én valami javítottra gondoltam, és örültem mikor láttam hogy van DX10 😄
de szerintem dx9-ben is ugyanígy nézhet ki, ha meg nem, akkor inkább nem szólok semmit...meg meg se nézem...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014