Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benchmarkot lefutattam! Elég jó lett átlagban! B minõsítést kaptam 44.4 FPS! Minden fullon volt 1024-es felbontás 8x élsímitás!
Gépem:
Cpu AMD 5200, Ram 2*1 giga, Kártya 9600GT 512 mb

Chris Redfield
háátnem...

Óóóó <#worship>

grebber
Már pár napja megtettük!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Ez miért is érdekesség? Mi az összefüggés a coop és az emblémák között? Egyedül is össze lehet szedni azokat az emblémákat.

PSN ID.: Beegabor

Teszteljétek le a GÉPETEKET!!!!
<#eljen><#hehe><#hehe>

Chris Redfield
Amúgymeg ....
Érdekesség...

Ha netátn lesz benne Blue Emblems, akkor tutira lesz Coop...aki játszott kicsit a játékkal már konzolon az tudja miért irom ezt le....

B.S.A.A. Emblems (resident evil 4-ben is ez volt.)

Chris Redfield
5-rõl beszélünk?
kb 3.....

norbi2fraktal
sztem 100% hogy egér+bill kombi lessz benne, amikor bejön a game, már egérrel kell kezelni,és hát nem sok játékban van ilyen kifinomult egér mozgás

remélem lessznek benne ismerõs karakterek az elõzõekbõl,én mind1-ik Resi-vel játszottam, kivéve a outbreak..

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Chris Redfield
<#eljen><#eljen><#eljen>

Leon Scott Kennedy VS Jack Krauser & Chris Redfield VS Albert Wesker

grebber
Nekem a 4-el semmi bajom nem volt van gamepadom és azzal toltam végig.Fel sem vetödött a gondolat bennem egér+billel kéne tolnom.Gamepaddal tökéletes volt pedig szinte alig tolok akármit is gamepaddal.

azért a valóságban se úgy van hogy egy fix pontot nézel és a fegyvert mozgatod, mert akkor semmit se találnál el.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

DarkSector
nekem nem volt gondom vele 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

én azt tartom gáznak a játékban hogy amikor célzóba nézed akkor a lézer nincs fixen a kép közepére lõve és úgy mozog a képpel együt, hanem van egy adot kép és azon belül mozog a lézer, ez azért gáz.

DarkSector
Mondtam énis több helyen nem gyözök érvelni, hogy sok pc-s re4 pc verziójáról mond véleményt.
(ez a legrosszabb hallani..ebbõl vannak az elõítéletek, hogy szarakonzol-joapc) holott néztek volna egy GC-PS2 verziót esetleg joy-al...:S

Resident Evil 4-et régebben rábízta Capcom egy csapatra...az volt az utolsó munkájuk a Capcomnál, és a Capcom utolsó kiadott minõségileg átellenõrizetlen cucca, utána jött a DEVIL MAY CRY 4 és egy igéret, amit azóta teljesítettek (stb + street fighter 4), hogy "ien többé nem lesz!"

rei5nél már a bm-ben látszik, hogy nem egy kunyhóban munkálkodtak rajta...tökély nem lesz, de korrect pc-s mászkálós listán....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hát nemtudom, szerintem csak gamepad/bill lesz, mert a beállításoknál csak gamepad setting van, bár lehet hogy csak véletlenûl kimaradt a bill

DarkSector
Érdekesség!!!

Jah és a szereplõk....

LEON - CHRIS - KRAUSER - WESKER...eltünnének???...lol...már bukta az egész játék (6.RÉSZ)!!!!
Mellesleg nemtuom észrevette-e bárki is pc-x360-ps3-gc-ps2... a 2 uccsó fõ resident evil (4. és 5.)
VALAMI eszméletlen cool lett.(HA NEM IS HAGYOMÁNYÖRZÕ....)
Megváltozott a régiekhez képest, de kigyúrt akcióhõsök lettek benne, és iszonyat ellenfelek, Leon vs Krauser és Chris VS Wesker....

Talán ezért is feledkezik el az ember hogy megváltoztak elõdjeikhez képest 😄

Nézzükcsak....
MIÉRT IS RECV + RE4??? (Jó chris és wesker õsellenségek, hiszen az elsõ részben már volt dolguk egymással....😄)

Háát azért, mert a Resident Evil Code Veronica helyszíneit...és a resident Evil 4 helyszíneit ötvözi!!!!

Emlékeztek a csónakos részre?
Resident Evil 4 LAKE pálya....(katonák is)

Emlékszik valaki a Chris küzdelmére, a lépcsõs résznél x és y ellen (spoiler veszély miatt nem irok x-y-t)?
Nah mondok valamit...Code Veronica elsõ küzdelem chris vs wesker (vagyis ami megmaradt weskerbõl 😊, full ugyanaz a lépcsõs rész...csak ratyibb graffal 😄

Íme a cool párosok!!!! És ez adja elsõsorban a 4 és 5 sava-bors-át...gondolom még sokan vagytok így vele...

RE
Chris VS Wesker (azóta gyurtak kicsit...itt a képen nem ugranak egymás torkának, de tudjátok a történetet úgyis 😄)

RECodeVeronica
Chris VS Wesker

RE4
Leon VS Krauser

RE5
Chris VS Wesker

norbi2fraktal
szten a CAPCOM nem fog minket cserben hagyni és bill+egér kombi-val megoldják a gammát,szart nem adnak ki, csak a Resi 4-nél volt egy kis bibi amikor még nem volt a mouse patch, ha olyan lessz az írányítása akkor nekem jó lessz az..

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
Igen.
2 fontos kikötésem lenne!!!

1.Ne legyen helybenállokcélzásközben.
2.resident evil 2 szintû story.

Bár fura az új irányvonal, hiszen ha megnézzük, már a 4. és 5. rész is durván eltérõ lett, pedig ott nem vettek új irányt a fejlesztõk...😄

Seth
Ez az amire mindenki kiváncsi és még senki nem tudja XD

hello. a pc-s játék támogatni fogja a bill+egér kombinációt vagy csak a bill/gamepadot.

DarkSector
Karakterek ben sem vagyok/lennék biztos hogy szebbek, mivel az effectek nem ugyanazok...és csak egyszerüen más szerintem...

Seth
A 6. részre megint új irányvonalat fognak kitalálni. Reméljük a legjobbakat 😊

DarkSector
ez végigjátszás...már akkor meg is van amit kerestél 😄

Hát ha ez a végleges ez bizony elég gyatra a konzolváltozathoz képest...
A több ellenfél semmit nem ér (így is már túl hentelõs,hátmég úgy)..
És ez,akárcsak a 4. rész továbbra is a régi jó resident evil játékok pofánköpése (Takarodjanak már a meseszerû behemótokkal és egyéb baromságkkala készítõk)....Zombit kérünk! Butát totyogót! Hunterekkel,zombikutyákkal,vírusfertõzött eldeformálódott lényekkel!!! Nem ilyen meseszörnyeket hentmódra....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

The Protector
Capcom forever.
Jah Boxon toltam a játékot és nagyon jó.Csak nekem Leon hiányzik mert nálam õ a fav.
Jah.Meg majd coopban végigvihetnénk ha bennevagy.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
LOL.

"De EZ NEM VÉGLEGES...majd ha kiadják, akkor beszélhetünk tényként errõl, addig télleg csak meglátásként a benchmark messze nem azt mutatja, mint az eredeti verzió..."

Nyugodj meg vegyél mély levegõket menj ki a friss levegõre.Ez a végeleges lószart sem fognak változtatni a grafikán!

norbi2fraktal
igen az lessz, amugy már vártam hogy gyere te is ide😊<#eljen><#kacsint>

Fehercsoki
Ez a benchmark játszható?Mert elég furcsa nem olyan videó szerû mint más benchmarkok.

felony
Ittegy kis összehasonlítosdi.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

The Protector
Egy rövid kérdés.A játék Games for windows live lessz 100%-osan?
Igazából arra vagyok kiváncsi h ugyanúgy ezt is lehet e majd telepíteni eredeti de nem ehhez a játékhoz való cd kulcsal mint a Gow,vagy SF4 esetleg GTA4 játékokat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Hát akkor elmennek a, na oda.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
...De pedig oylan lesz szvsz, figyeld csak meg 😊

Shep
Azt tudom, hogy lehet HD-ra váltani, csak én a végigjátszások között keresgéltem. Amúgy kösz mindkettõtöknek. Tényleg olyan mintha hiányozna 1-2 effekt, de a karakterek meg talán szebbek a PC-sben. Na majd meglátjuk mi sül ki belõle, azt azért merem remélni, hogy nem az a béna kontrolleres irányítás lesz mint a 4-ben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
de inkább ezt nézd

Resident Evil 5 The First 10 Minutes

http://www.gamersyde.com/stream_resident_evil_5_the_first_10_minutes-10304_en.html

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
van éppenhogy youtube-on.
ahogy van jobb also sarokba HD gomb, ott rányomsz, és HD-ra vált...
mutatok 1-et:

jobbra mindjárt nyomj 1-et a HD gombra...

Totti5
http://www.gametrailers.com/game/resident-evil-5/2036

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Hol lehet amúgy hd-s xbox360 játékmenet videot nézni, mert youtube-on csak ilyen gyenge minõségûeket találtam.

DarkSector
jah szerintem kiszedték, de a bejelentett (állítólag 3x annyi ellenfél miatt).
ezt ugy hallottam valahol, és a bencsmárkban is télleg sok az ellen, bár nem számoltam meg pontossan, de megérte ezt tenni????
hát nem hinném....

Shep
Hát én attól tartok, hogy a megfelelõ sebesség érdekében ezeket az effekteket kivették, vagy lehet, hogy ez csak csali, mert látja Pisti, hogy hú de állat 60fps-el szakít maxon, na akkormegvesszük, aztán a fullban meg be lehet majd még pár opciót kapcsolni (bár én úgy vélem nem ez a valószínû)

DarkSector
igen ez...
fény-fémes effect-por-füst, egyébb effectek totál hiánya, pedig maxra tóltam az összes opciót, amit lehet állítani és DX10-ben.

De EZ NEM VÉGLEGES...majd ha kiadják, akkor beszélhetünk tényként errõl, addig télleg csak meglátásként a benchmark messze nem azt mutatja, mint az eredeti verzió...

még a robbanások-lángok is szerintem enyhébbek, pedig én valami javítottra gondoltam, és örültem mikor láttam hogy van DX10 😄
de szerintem dx9-ben is ugyanígy nézhet ki, ha meg nem, akkor inkább nem szólok semmit...meg meg se nézem...😄

DarkSector
õ a régi resihez képest gondolta, hogy a 2.részbõl nem lessz szebb verzió, nemhogy szebb ez az összestõl ami majd meg fog jelenni.

KOnzol változathoz képest haggyán hogy nem szebb (talán hajszálfasszal kitérdekel),de a színvilága rendesen ronda az eddigiek alapján (nagyban rontja az atmoszférát)...Napfény hatás például sehol...Olyan "odafestett" az egész....De legalább jól fut bár nem érdekel,mire pc-n kijön már 100%-ra kitolom...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

samsung123
megvan a config fálj...c/documentum....

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

samsung123
áhh köszi😊 csak az baj hogy sajna nemtámogatott felbontással indulna....mert hdready tévén nézném....és nem jutok el a gaméba...config fáljba kéne átállitani de nem találok...

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

norbi2fraktal
jah és az biztos hogy én megtisztelem a Capcom-ot annyival hogy megveszem a Dobozos verzsönt

norbi2fraktal
figyu,ne indítás elõtt akard beálíítani hanem game-ben!!

grebber
Akkor te nem tudom melyik benchmarkot szedtél le mert van minden grafikai beállítás.

samsung123
igen...de csak gamepad settings van:S

grebber
Settings menüpontot probáltad már?