4185
-
#1265 Nem tudom, én még egyelőre most értem az 5-ik részhez (chapter), a pénzt meg elkúrtam (10000-et), hogy feltuningoltam a shotgun-t :DD -
#1264 Mert ott már annak is hangulata volt és a frász kerülgette az embert, mikor lement a rendőrség alagsorába, mire megtaláltad kulcsot a fenti szobákhoz, közben a "nyalókák" lépéséinek közeledtével próbáltad megfejteni a tök érdekes rejtvényeket, és a rengeteg olvasnivaló amitől egésszé alakult ki maga a történet. Persze ez csak egy sok közül, amit kiemeltem, de akkor a horrorba font félelmetes kaland elemek voltak a döntők, ettől volt hangulata, amiért képtelenség volt ott hagyni. :) -
#1263 Ezt a rázós rudat amiről még az elején beszéltetek mikortól lehet megvenni ,mert a lőszer az kevés.
Most voltam a barlangos világítós szakaszon na itt a csaj használhatatlan volt :(
A másik meg amiket találunk ékszereket azok csak eladásra jók semmi másra? -
strebacom #1262 -
#1261 xlive less -re keress rá és felülírod az eredeti xlive fájlt a játékban.
GTA 4-et én így játszom, mert formatáltam a gépet és xlive mappám odalett. -
#1260 jessz, azt anno nézegettem PC-m. majd megint fel kéne rakni, lehet most már menne is valahogy :D -
strebacom #1259 Nem tudom, de megpróbálhatom, honnan lehet leszedni és hová kell másolni??
-
#1258 az valószínűleg még nem érte el az első X -ét és tetszik neki az V. rész -
#1257 És aki így se érti? :D -
#1256 Változnak az idők, és a játékosok által támasztott követelmények is. Miben hogy a 4 nem lett volna olyan sikeres ha maradnak az eredeti koncepciónál? :) -
#1255 Miért ne? A cube változatot is teljesen újraírták, bár ott is renderelt háttér volt, de "élt" az egész, mert a fix képre "ráhúzták" a filmet, valami ilyesmit olvastam anno. Lámpák mozogtak, füveket fújta a szél etc, a vízhatás meg akkor mindent vert. -
#1254 Ennek nem jó, ha bemásolod azt az xlive.dll -t, ami az xliveless -ből van és mindent visz, mint GTA 4-ben? -
#1253 SAM 'IM
*Serious Sam (aki nem értené) -
#1252 Hát így van sajnos. A 2. rész volt a legjobb szerintem is. A 3. még csak csak, de utána 4, és ez esztelenség. -
#1251 huh hát nem tudom mi sülne ki belőle. A 4.-dik részt még el tudnám képzelni ezzel a mocival, de a többit ehh :) -
#1250 fixkamerás után kimaradt a TULAJDONSÁGOKKAL szó :D -
#1249 Nem totál remake, ésszerű változtatásokkal! -
#1248 2D-s fixhátteres, fixkamerás megáldott játékot, ezzel a motorral? -
#1247 Hát nekem ilyen lehetőség nincs a dxdiagon belül.
am mikor felvolt húzva a procim 3,6ra, akkor nem volt ilyen probléma, de amióta betettem az új ramokat és belőttem 1066ra meg 2,1 V-ra, azóta kék halálozott a gép...így visszatettem minden defaultra. -
Munszu #1246 Gamecube XD,ezer éve nem láttam ezt a gépet,jól eltűnt a piacról.
Am. azért játszatok a játékkal is,szerintem van olyan jó az 5 mint az összes többi rész :):P. -
#1245 Felesleges sajnos ilyesmin gondolkodni,...ezek nem teljesülnek, legalább a remakek -ek...nem is nagyon tudom miért. -
strebacom #1244 Nagyon nagy segitséget szeretnék kérni,elvesztek a mentéseim, most telepítettem fel az RTM win7-et, és az x-live-ot nem mentettem le csak a Capcom save-et, és igy hiába, azt irja hogy a mentés nem megfelelö, hiába másoltam vissza....Lenne olyan rendes valaki és elküldené nekem a mentését, meg az xlive mappáját.....
Ezt a részt fejeztem be éppen...
Köszi szépen, csak ne kelljen elöröl kezdenem...
-
#1243 Szépek, így ketteskén :)
-
#1242 Lehet utána szép kényelmesen a fotelban ki is pörgetem megint :D
-
#1241 Erre gondoltam én is, az mindent verne, de hát nem erre van igény, hanem agyatlan lövöldözésre :s
Engem pl néha kimondottan idegesít, hogy van mellettem egy állandó társ is. -
#1240 Ebbe legalább van hangulat...basszus, ha az RE5 motorjával felújítanák az összes részt!...JÚÚÚJ...na az lenne a valódi királyság! -
#1239 Nálam a 2 a favorit hányszor kinyomtam, te jó ég:
-
#1238 Én ezt tenném, próbaképp:
Start - Futtatás - dxdiag - hanggyorsítás normál - OK
Ezután meglesném újra...
-
#1237 Nálam egy picit elvan csúszva a hang, pl mikor az elején lecsapták a csávó fejét, előbb volt maga a vágás és csak aztán a vágás hangja :S
Pedig elvileg elég hozzá a gépem -
#1236 Mondom hogy nekem gond nélkül ment, de lehet hogy vmi meghekkelt verzió volt. -
#1235 Hm...emlékszem, hogy a 2.-3. rész néha komolyan megtudott ijeszteni...
...hát igen, ég és föld a RE5 és az első három rész hangulata közt. -
#1234 Akkor eleve ne is PC-s verziókat kajtassak?
-
#1233 Tudsz nekem hozzájutási linket adni?
Megkérlek rá szépen...
-
#1232 Hát igen, a mai hardware-software kombót biztos már nem komálják. Akkor tényleg az a legjobb megoldás, hogy a ps emulátoron próbálod ( epsxe-t tudom javasolni) -
#1231 Igen nekem az aláírásomban lévő gépen ment szépen a 2. rész is, Vista-n. És én is egy csomagban szedtem le őket anno, lehet ugyanaz. -
#1230 RE-téma
-
#1229 TPB-n azt olvasom egy RS-csomaggal kapcsolatban [1-2-3 részek vannak benne], hogy a 2. rész indításakor sárga a képernyő és semmilyen kompatibilitás nem segít...
Ilyen rossz a helyzet?
Van közületek olyasvalaki, akinek az aktuális High Tech gépén gond nélkül futnak?
-
#1228 Nekem ment Vista alatt is. :D -
#1227 Tessék parancsolj ! Jah Nemesis tényleg brutál !
Resident Evil 3 Nemesis -
#1226 Bezony, számomra a 2. és 3. rész az etalon a mai napig:)
3.-ban Nemesis hangja váháá:)