4185
  • Broafka
    azóta az 1-et leszedtem, de csak 95-ön indul, nagy nehezen sikerült feltelepítenem, de elindul, bejönnek a támogatók, meg készítők, aztán feketeség, és nem válaszol
  • DarkSector
    TESSÉK CSAK NEKTEK CSAK ITT CSAK TŐLEM!

RE5 extrák + Archivements:

KLIKK
  • IMYke2.0.0.0
    Sírok:
    No, sebaj, előbb akkor ráállok a beszerzés témára, aztán jön a MOD-dolás.
    Meg hát, annyi-de-annyi játszanivalóm van...
  • Maxtreme
    huhh bazd. Az nem lenne 1xű. Enyémen annyi mod van hogy már felére sem emléxem mit tettem rá xD
    Ráadásul én az eredeti fileokat is szétbontottam, abba belenyúlkáltam, visszacsomagoltam stb. Lehet még1x nem tudnám megcsinálni ugyanígy :)
  • IMYke2.0.0.0
    Baj is, mert teljesen elvesztem: foggggalmam sincs, hogy az 1.1 Patch-en kívül mit, mikor merre...
    A játék "megvásárlásáig" szeretném összerakni hozzá ezt a csomagot. Nekem elég, ha sorrendben leírod/játék, utána Kuglizok.
  • Maxtreme

Annyi hogy már az alsó csík problema is javítva van :) (ezek még korábbi képeim)
  • Maxtreme
    uhh ez ám csak 1 nagyon kis része :)
    qrva régen nem frissítettem már az ódalt.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez akkor ugyanaz, mint amit High Res Textures 2.0-ként emleget a világ?
  • norbi2fraktal
    xfile
    xscr

ezt a két nagyobb méretú fájlt kell leszedni, kitömöríteni,és bemsolni
  • IMYke2.0.0.0
    Na, akkor most mit kellene feltenni rá, hogy tényleg jól nézzen ki PC-n?
  • Csokis
    Jó kis M@xtreme oldal.
  • Csokis
    Már rég írtam egyébként.
  • norbi2fraktal
    ha már enb series akkor készüla játékhoz már,
  • norbi2fraktal
    ezt én is használtam a 4-hez, nagyon kellemes lett tőle, ja és még enb series-t is bele tettem,egy kis blur effect,és erősebb színek miatt:)
  • IMYke2.0.0.0
    http://resi4.uw.hu/addon.html
  • IMYke2.0.0.0
    HOPPÁ! Találtam is...

"z eddigi képeken talán látszott, hogy a leírtakkal ellentétben a játék egyáltalán nem botrányosan ronda. Ez azért van, mert akad néhány rajongók által készített mod, amit feltétlenül fel kell pakolnunk, ha igazán élvezni akarjuk a játékot:

- Resident Evil 4 v1.1.0 patch
    - Optimized NO-CD crack (tök vicces, de az eredeti verziómat crackelni kellett ahhoz, hogy bizonyos rajongói módosítások gond nélkül fussanak, többek között a feljavított grafika)
    - Resident Evil 4 PC Texture Patch 2.0
    - Enhanced Environment 1.5
    - Hi-res Total Conversion Mod (igazság szerint ezt nem szoktam fölrakni, mert ettől annyira nagyfelbontású lesz pár tárgy, hogy szvsz idétlenül kilóg a környezetéből)
    - Lighting Tweaks (nekem ez nem különösebben jött be, de azért föl lehet rakni, egy gombnyomásra előcsalható vele a bloom effekt)
    +1: - Extreme Res Leon (mert azért mégis őt nézzük legtöbbet a játékban :D )"

Most már csak be kellene szereznem mindent :)
  • IMYke2.0.0.0
    Annyit beszéltünk róla, hogy megszerzem a 4-est.
    Honnan tudom leszedni a Textúra csomagot? Mi kell még hozzá?
    Van valami MOD adatbázisa?
    Esetleg sorrend, miként kell telepíteni a 4-es részt, hogy működjön is?
  • mflex #1208
    Grafikailag az adott gépek teljesítményét mindig túlszárnyalta 1-5-ig az adott évben, szerintem ezzel nem is lesz gond.

A gond amit lentebb olvastam, hogy már egy ilyen iq lightos játékhoz is végigjátszás kell????
    Atyavilág!

Akkor az 1-2-ik (a 3 már nem annyira, a 4 már erre hajazott, hogy inkább az akció) részeknél az ilyen emberek maximum a házban rohangáltak volna fel-alá, mert továbbjutni nem tudtak volna, és ennek pont az volt a lényege, hogy Te magad jössz rá mindenre.

Egyébként a code veronica is brutál volt, amikor kijött sega-ra, és ott sem az agyatlan lövöldözés volt a lényeg, persze, mert akkor még Mikami volt a producer és a rendezője a játéknak.
  • ViniSoundz
    naná! resident 2-őt nem lehet überelni szerintem sem. fura ez az 5 de valahogy bejön a hangulata. kicsit olyan "I am Legend"-es, főleg a hídon csapott meg ez az érzés. Talán még jobb a 4nél is.

Mondjuk én resident őrült vagyok már a 90es években megjelent első rész óta...
  • Munszu
    Achivmentek listáját valahol meg lehet nézni?
  • Munszu
    Update: kis ablakban nem csinálja :).
    ÓÓÓ vsync-t nem kapcsolom ki :(, mert akkor lesz videokban egy ilyen kép törés csík :(.
    Na mind1 :D, akkor marad így ,lehet am torrent kavart be nem tom,de majd megnézem vsync-t is,de most mennem kell suliba.
    És a game adja a resi4 hangulatot,nagyon tetszik X).
    Csak mediumon ritka nehéz, de kijátszom azon is :D
  • Seth
    Olvastam itt visszább erről a hibáról. Ha jól emlékszem a vsync-et kell kikapcsolni,akkor megjavul
  • Maxtreme
    ja oks akkor nem szóltam! :)
  • Munszu
    Sziasztok,miért lehet az,hogy úgy megy a karim mintha lagolna?
    De mindenki más körülöttem rendesen mozog.
    (Local), lehet hogy a torrent miadt ?O.o
    Nem tudom télleg, mer benchmark alatt nem lép fel ez a gond.
    Előre is köszönöm a válaszokat,jó lenne tudni,mert nagyon tetszik a game.
  • balee4
    Kijött igen, és simán megy az újabb Op rendszereken is :)
  • Seth
    AZ első rész is kijött Pc-re. Az elsők között volt ami támogatta a 3d kártyákat :)
  • Maxtreme
    jaja. Az első csak emuval megy, de a többi van PC-re.
    A 4-et "kicsit" lehet pofozgatni is, hogy faxán nézzen ki! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt én se tudtam!
    A 4-esről olvastam, a többi is van PC-re? Ejha.
    Kutogatni fogok.
  • Maxtreme
    Hogy milyen? Visszatöltődő hp, gow szerű irányítás, még több hentel :D Legalábbis ha követi a tendenciát. Sajna ez még a 4-nél is "agyatlanabb" lett.

Am. Valaki le tudná írni hogy pontosan milyen extrák vannak? (a merc az stimm)
    ...és mit, milyen feltételeket kell a "megszerzésükhöz" teljesíteni?
  • Arnold12
    Grafika gyönyörű, az egyik legjobb 3rd person shooter amivel játstzottam. Csak a baj, hogy kb. semmi köze a Resident Evil névhez. Már a harmadik és negyedik részben is kevés volt a horror elem, ebből meg szinte kihagyták. Még mndig az első résznek van a legjobb hangulata.
  • DarkSector
    naná már a coop miatt megéri, de storyban a resident 2 marad a legjobb.
    Viszont kibaszottsok extra van.
    Még pc-n is lehet gyüjteni az Achivement-eket. :D
  • Pretorian
    Azokat kérdezném, akik hozzám hasonlóan az összes eddigi résszel játszottak, és 100 százalékosan végignyomták az eddigi epizódokat (összes befejezés, unlockolható karakterek, extrák, stb.), hangulat szempontjából az első/második, játékmenet szempontjából a negyedik részt tartják etalonnak: mivel tud többet a rezi 5 az eddigi részeknél? Megéri azt a kilenc ropit, amiért hozzád csapják a CD-galaxisban? Köszi.
  • DarkSector
    jah elnézést, és bill+egérre ekkora ötletet, nem is reméltem ha az irányításról is szót ejtünk...érdekes monnyuk, hogy a táradnál látszik a sunyiság, mikor nála látszik a lézerfény....:D

szóvan szinte olymindegy, hogy van-e x360 joy, vagy nincs...az irányítás is tökéletes...
  • DarkSector
    mien érdekes azért, hogy anno a 4 mikor kijött GC-re már akkor azt mondták, hogy a generációját is túlszárnyalta...nah akkor most nézzük meg az 5-höz képest, háát nem éppen mondható kicsinek az eltérés...:D

Jah és bakker mien lesz ezekután a Resident Evil 6???????
  • DarkSector
    LOL

Totálissan durva.

Játék mint port + a live rendszer 100%-os.
    A létező legjobb port lett eddig.....még csak aprobb patch se kell később...

bár nem teéjessen tükrözi az eredeti verziókat, de pc-n is a legszebb játékok közt van...ha nemis a legszebb...
  • MerlinW
    1-5 van PC-re. Code Veronica és a spinoff-ok nincsenek.
  • norbi2fraktal
    Dolpphin emulator-al nyomtam már,és tényleg szép
  • mflex #1188
    Az előző részekben (konzolon) automatikusan célzott a karakter az ellenségekre, és ha már ezen gondolkozol, akkor próbálj szerezni egy nintendo cube-ot és a felújított resident 1 remake változatot.

Lefog esni az állad, hogy még mai szemmel is gyönyörű grafikát kapsz, egy rendkívül hangulatos és izgalmas játékban.

• Broafka
    hmm, és ha az nincs? attól még megy? annyira azért nem vagyok nagy konzolos, hogy most ezért beruházzak valamit. (Habár egy olyan érzékelős stukkert be kéne szerezni, mint ami a játéktermekben van )
    szal ha fut anélkül is, nekem úgyis jó.
  • Seth
    Fingom sincs milyen játékokat szeretsz, nem azért mondtam. De ha hasonló intenzív játékra számítassz akkor felejtsd el őket.
    1-3 rész igen,ps1-es, megy ps2-n, de egy ps1 memókártya nem árt hozzá