Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
resi 5 egyenlõre nincs kint...tuti fake ha valahol fent van...fõleg ez a reloaded...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

6.95giga :/

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

dante3
Én szeretem, fõleg ilyenkor!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Maxtreme
jó neked 😄 (jó a faszt)

Maxtreme
nfs shit? xD

dante3
Én holnap éjszakás leszek!<#eplus2>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Elvileg még jön egy nagyoan várt game reloadedtõl!.
DarkSector
llllllllloooooooooollllllllllll

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Detto.. Max kirúgnak, kit érdekel xDxD

ettól tartok énis 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

dante3
Ma sem lesz alvás<#buck>

Resident.Evil.5-RELOADED
Maxtreme
Azé várni kéne valami "hivatalosabbat" 😊

dante3
<#eplus2>

Maxtreme
zsír, hol? xD
Reméljük nem fék.

kezdõdik <#wow3>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

dante3

dante3
Fent van a reloaded!!!!!!!!!!!

Maxtreme
például 😊

balee4
Jah nézd meg a Tescot xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

dante3
Sok helyen próbálkoznak ezzel, de sajna a nem hozzáértõ kezek összekeverik pl. az akciót az rpg-el, vagy a platformjátékokkal!<#buck>

de azért jó lenne olyan hely ahol el van rendezve típusok szerint. vagy legalább ABC sorrend, stb...

Maxtreme
Ó hát szerinted az árufeltöltõk törõdnek ilyennel? Csoda hogy nem a kenyér meg a tej közé b*szták be 😊

TDC Geronimo
Abba a testbe végtelen lõszerrel lõnek össze-vissza. Rendes gameba jó RE szokás szerint alig van lõszered így senki se fog így ész nélkül lövöldözni benne...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ezt a logikus elrendezést!
warcraft mellett RE5.. 😄

Kandurex
...de jó...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Semmi jóra ne számíts ebbõl a szempontból.Ez már egy akció játék némi kaland elemekkel,meg a régi részekbõl megmaradó irányítással,ami szerintem kifejezetten hátrány.
Viszont ha így tekint rá az ember,akkor egy kifejezetten jó játék.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kandurex
Remélem lesz valami trainer amivel inkább vegyék erõsebbé a zimbes - zombikat csak limitáltabban jöjjenek mert ez így hamar unalomba fog fulladni, senki sem szereti az egysíkú darálást.

norbi2fraktal
ezt én is remélem,de sajnos az volt írva róla hogy az extrák közé tartozik hogy PC-n több ellenség lessz a konzolhoz képest :-/

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Kandurex
Megnéztem a Benchmarkot unalmamba...meglepõen szép a játék....csak ez az esztelen lövölde...atya világ...remélem, hogy csak a teszt miatt ilyen

(plusz meglepõdtem, hogy különleges kérdések nélkül felismerte az audigy2 -õt és tolta a Dolby 5.1 Surrond -ot, fasza volt a pozicionálás)

na hajrá akkor valakinek mar megvan, teheti fel a netre...<#eplus2>

Seth
Hát ha ez igazi,akkor vmi elképesztõen ócska borítója van

PSN ID.: Beegabor

grebber
Már van hozzá valami ENBSeries-es okosság:

Resident Evil 5 - deactivated palette from original game, natural colors from now.

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
Az ebbe a topikba írók összes kezének ujjának száma sem lenne elég összeszámolni, hogy hány esetben kezdte el már a premier nap elõtt valamilyen kisebb - nagyobb lánc, vagy bolt árusítani a játékokat.

sziasztok... tudja valaki hogy a PCes verzioban lehet majd egerrel iranyitani a celkeresztet? ugy tudom a negyedik verzioban utolag ez javitasra kerult.. csak nem tudom, hogy szerepelni fog-e az otosben is .... - lehet hogy csak egy user created mod volt?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Snexi
nekem inkább úgy tûnik hogy már a pocon van

Kandurex
Nem kell forrás, vagyis közvetlen, a boltok - nagyobb láncok, már megkapták a játékot. Muszáj nekik, különben nem tudnák a premier napján (18.) árusítani. Így megy ez már évtizedek óta. Egy belsõ ott dolgozó ember, raktáros, csinálhatta a képet.

wedge31
Adj forrást és hiszek neked.

Örülnék ha kijött volna....<#buck>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
Nem nyert, nem fake.

wedge31
Fake kép....már tele volna vele a net ha kijött volna.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Hát, ilyenkor bánom, hogy nincs otthon normális netem...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Steam már elõvásárolni is lehet de ott is kb ft-ra ugyanannyi.

IMYke2.0.0.0
Hát igen, nem is nehéz megállapítani: Amerika.
<#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber

IMYke2.0.0.0
Értem. Akkor továbbra is marad a bolt polcán.
😊

Kandurex
Boxon kb. toltam egy órát, untam.

grebber
Jön majd az Avatar is a videó alapján full Lost Planet az is (nézzétek meg) csak más környezetben.Nagyon lekoppintották,de nekem tetszik!

IMYke2.0.0.0
A Lost Planet kimaradt az életembõl.
Hiba volt?

Maxtreme
beza.
Mondjuk a lost planet oylan volt amilyen, de azonkívül igaz! 😊 (mondjuk tény ha vasigényért cserébe látvány is volt rendesen)