4185
  • Broafka
    szerintem tök fölösleges átverni őket. Valszeg csak UK-ba szállítják ki a cuccot.
  • Maxtreme
    lista... Lemaradtam valamiről? xD
  • Seth
    Újra lehet játszani a fejezeteket, meg van lista is hogy merre találhatóak
  • grebber
    HEhe az fain ha 30 van kb a felénél vagyok azt jó ha 2-öt lelőttem :(
  • Seth
    Mind a 30 bsaa emblémát szét kell lőni
    Nyam :)
  • Maxtreme
    Ahhoz mi a pöcst kő' csinálni? :)
  • Seth
    Majd a törzsi ruha lesz frankó Sheva-nak
  • grebber
    Bocsi hogy itt kérdezem:

Szeretnék játékot venni a direct2drive oldalról.

Van az oldalon egy ilyen:

This product is only available for purchase in the United Kingdom.

Tehát ha én meg akarom venni akkor úgy regeljek mintha amcsi lennék vagy hogy van ez??(Ez nem menne mivel csak .hu-s mail cimeim vannak)
    És itt mit adnak amivel letudom tölteni kodot vagy mit?Életbe nem vettünk innen semmit se!

Aki vett már innen játékot kérem írja le mi kell hozzá!!
  • Maxtreme

• CroftManor
    Sztem ennek a manusnak irreálisan széles válla van meg vastag karja XD
  • szapor
    HELP mér lép ki a játék az elején amikor bejönne? S:
  • Maxtreme
    A megvásárolt ruhákat hogy a brébe tudom használni? :)
    Ugyanis a menüben hiába választom ki, se új játék kezdésnél, se pedig a merc küldetéseknél nem alkalmazza. Sima alap ruhát ad.
  • Fpocok
    ott van a bill kiosztásnál, legalul :P
  • Gubberx
    én ott akadtam el mikor a tükrökkel kell a napfényt irányítgatni de az istenért nem jön össze :S
  • Shep
    Aha, láttam én ,hogy felvillan néha valami gomb, de mire megnéztem volna mi az a harc hevében, addigra eltűnt :)
  • hubispace
    Köszönöm szépen a gyors reagálást akkor unbindelek igaz nem emlékszem ilyen menüpontra de ha te mondod akkor ott van illetve csak remélni tudom, további szép estét nektek
  • Fpocok
    A beszédek, a move, come on, thanks stb az a kurzor nyilára van bindelve alapból. Szóval itt lesz a bibi :P UNbindeld őket a keyboard settingsnél.

Rugni csak bizonyos szitukban lehet, pl amikor a nagydarab kivégző fickót az oriás baltával, addig lövöd, amígy egyszercsak térdre rogy rövid ideig, ilyenkor ha odafutsz és megnyomod a gombot akkor belerúg, megüti, attól függ kivel vagy, és milyen oldalról. Ez a "zombiknál" is működik, ők ilyenkor kicsit összegörnyednek, lehajolnak, nem tudom pontosan mit csinálnak, na ilyenkor odamész és megnyomod gombot.

• Shep
    Hát nekem csak az segített ha visszaállítottam az alap bill kiosztásra, most meg csak szenvedek, annyira utálom a WSAD-t
  • hubispace
    Sziasztok!!
    Lehet marha hülye kérdés lesz ezért bocsi de megőrülök. Szóval ahogy haladok a játékban és elindulok vagy előre vagy hátra rögtön ordít a csóka, move meg come on. hogy a rákba lehet ezt kikapcsolni?? Én nem jöttem rá.
    Előre is köszönöm
  • tonyo9
    xlive.dll -t nem találja játék inditáskor.le lehet szedni valahonnan egy másikat, és hova másoljam ha jó?
  • mflex #1285
    Én azt a részt nem így csináltam, ha jöttek a "niggerek" letettem a földre a lámpát és kinyírtam mindenkit. A csaj meg kapott nagy lófütyit :)
  • m0tTh0w
    dual core optimalizer zavart be. a kedves batman tette fel.
  • nagyi87
    nah meghalt amihez segitséget kértem de nem jött:P
  • grebber
    Alagutban majd sokkot fogsz kapni Shevatól.
    Ha ott én vittem a lámpát akkor elpazarolt sok lőszert de nem ölt meg senkit mert az miért is.
    Ha ő vitte a lámpát akkor mert mindenhol világos volt csak pont amerre mentem és jöttek rám a zombik full sötét mert debil volt.Szal örülök hogy túljutottam ezen :D
  • Shep
    Na megnéztem én is ezt az agyon sztárolt játékot és, hát nem vagyok tőle hasra esve. Az csak egy dolog, hogy a fél képernyőt kitakarja Chris háta és tök zavaró ez a fajta látásmód, olyan mintha félszemű lennék. sheva csak lövöldöz, nem győzöm neki a skulót adogatni, a játékmenet eddig nagy nulla, viszont az átvezetők nagyon jók. Ja rúgni ,hogy lehet, mert a késsel való hadonászás nem az igazi.
  • szapor
    Nincs megoldás arra hogy amikor elinditom akk fekete képernyő után ne vágjon vissza ki a windows :S
  • mflex #1279
    Egyébként nem volna ez nehéz, de egyszerűen még nem tudtam megszokni az irányítást, van amikor össze-vissza nyomkodok már mindent, legtöbbször a boss-oknál, hát hol máshol :D, gamepad meg még xarabb...
  • nagyi87
    tegyél aknákat elé, az fáj neki xD majd a ptrohája alatt van piros rész azt löjed amikor fekszik!
  • grebber
    Na megvan a rázos fegyver tényleg komoly a cucc.De így viszont a csajjal szedegettetem fel a lőszert ő meg fogyasztja mintha muszáj volna :(
    Érzem hogy a krokihoz kevés lesz a skulo.
  • strebacom
    Valaki tudna nekem segíteni..
  • m0tTh0w
    Nyah szóval, a bányás pályáig minden rendben volt a játékkal. Onnantól kezdve a pálya betöltéstől számítva kb 10 perc után az fps leesik 1-2re, a feladatkezelőben pedig 99%-ra ugrik a residentevil.exe. Erre varjatok gombot. Esetleg találkozott vki ilyennel?

[friss 190.62-es nvdia driver, augusztusi directx, winxp sp3]
    Más játéknál ilyen nem fordul elő.
  • mflex #1274
    Én nagyon nem vettem észre semmit...
  • Kandurex
    az egy égadta világon semmi
  • Shep
    DX10 és DX9 között van látványbeli különbség?
  • mflex #1271
    Ott nekem is elment minden, a távcsövesben volt még 6, az utolsónál megdöglött, pedig már feladtam :D
  • nagyi87
    helo! azt hiszem 5. chapternél járok és van egy boss olyan mint a játék elején amit felkelett gyujtani egy kis szobába ugy h be kelett csalogatni!nah ilyennel van most dolgom, ölöm ölöm lelövöm a kezét aztán kéznélkül lövöm meg égetem, de nem akar meghalni , mi a szart csináljak?
  • mflex #1269
    Elírtam, ott vagyok most, ahol azt nagy batár zombi gorillát vagy mit :D kellett gépfegyverrel leszedni, ez nem volt annyira vészes, mint amilyennek elsőre látszott:)
  • grebber
    HUH köszi azt hittem már lemaradok róla.
    Most voltam 2-3ban az a repkedős fő ellen ráment mindenem :( Akkor el is adom a sok szart :
  • Seth
    5. fejezet? AZ már majdnem a vége XD 6 fejezetes
  • Seth
    "Rázós rudat" én a mocsaras pályán vettem. A csecsebecsék kizárólag eladásra vannak