Resident Evil 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Most már tényleg nincs na sszem lesz megint mivel játszani !

Épp most fejeztem be a Prototype-ot nemrég !
DarkSector
pl gears of war-ban könnyebb egérrel, de a resi féle maradok egyhelyben és lézerrel célzok, ahhoz kegyetlenszar az egér.

ezt nehéz elmondani ha valaki játszott resit konzolon joy-al, és utána pc-n egér+bill-el...azoknak nem kell ecsetelni...hidjétek el, ha valakinek kicsitis tetszik a játék, vegyen egy joy-t.

de majd meglátjátok ...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Azta miket nem mondasz <#hehe>

dante3
Dehogy van

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Maxtreme
Gondolom az még nem követeltem eg a 3-as liveot.
Reméljük ez sem fogja xD

wesker24
Igen tényleg kijött és már lehet tölteni is !

Én már nemsokára húzom lefele csak még ellenörzés alatt van !
Rage47
én ma próbáltam a red factiont és az ment😄
dante3
Kiakadt a feltöltésem xD

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wesker24
Egyetértek Resi 4 borzalom volt billrõl meg egérrel !

Olyan simán és könnyedén végigvittem gamepaddal hogy csak na !
Maxtreme
1xûbebn fogalmazva:
nem megy az " 1 kódom van és játszok minden live-os gamel" hadmûvelet..

Maxtreme
nebassz tényleg? <#merges2>

DarkSector
blicc?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
szted mivel könnyebb célozni? Egér vagy gamepad-el? 😊

DarkSector
istenem inkább meg se említsed!!!
ha játszottál már resident-el, akkor tudhatnád, hogy ez egy olyan játék, aminél az egér és billentyûvel pont hogy csak rosszabb lehet az irányítás.

az biztos, hogy soha nem lesz jobb a controller-nél, csak az a kérdés, hogy lehet e majd egyéb controller-t használni, vagy kell xbotos joy...

ennyire vagyok kíváncsi.
resi4 szõrnyû egér+bill-vel az tuti!!!

wesker24
Váááááááá ! Kint van !! Már lehet tölteni !
Maxtreme
csakhogy a live3-assal már nem megy a "bliccelés" <#nyes>

Rage47
túl könnyû?😄 szóval azért van a konzolhoz kontroller, hogy nehezítsék az emberek életét?😄 azt hittem azzal kényelmesebb, és jobb játszani
de (számomra) még úgyis sokkal élvezetesbb volt
The Protector
NAh.Én jelentkezek majd egy coop végigvitelre.REm sokan benne vannak.Norbi2fraktal neked okés(ha jól tudom neked is van live kódod)?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rage47
de az milyen volt már:S látszott h tákolt
a 4et is lehetet majd ehhez is kijön egy cucc biztos
Maxtreme
kiv leszek, de sztem nem. 😊 Gondoljatok bele, túl könnyû lenne a game úgy! 😊

Rage47
huh remélem lehet egérrel irányítani
DarkSector
jah
😄
meg a coop multi-t is átportolják remélem, mge a versus-t, mert cool dolog...😄

dante3
végre jön nekem is

Maxtreme
neeem. Pc-n fogom X360 controllerrel 😊
nincs boxom.

kill3r21
illenkor csak fél orára lenne 20mbitem 😊
Maxtreme
az eus megjelenés csak asszem.

dante3
Rohadt magon még mindíg nincs, lassuak mint a faxom!

DarkSector
akkor végigvitted x-en is?
😄

DarkSector
oks
ez már télleg elég az eddig szerzett infóimal együtt.
😄

akkor kijöt végre...😄
de nem késõbbre volt írva? 17 vagy 18.-ára?

Maxtreme
Mondjuk szvsz én meg sem próbálom billel meg egérrel. élbõl x360 controllert neki.

Maxtreme
no elvileg fél óra, és mehet az install😊

DarkSector
BASZOM!!!
CSAK AZ IRÁNYÍTÁST NE BASSZÁK EL PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!

norbi2fraktal
nem de aszfaltra nem tesznek fake cumókat, hidd el nekem

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
merthogy megnézted már?

dante3
nyomkodom az F5-ot 😄

Maxtreme
zsííír, elõbb kellett volna mondanom xD

norbi2fraktal
jeeeee, végree ez nem fake

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
majd kiváncsi leszek...legyen igazatok...bár én már leküldtem...mind a 4 nehézségi szinten .... a professional odakúr rendessen...😄

Serpa
ott van 😊

ááúúúúúúúú<#eljen><#worship>
dante3
vagy magra

Maxtreme
aszfaltra is mehetne má f*aszom xD

dante3
jo neked, azt sem tom honnan szedjem😞

Serpa
remélem is, h nem fake 😊

Nem fake! full verza! nemsokára lejön!
nem fake
már töltöm 😉

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

dante3
Mi azért reménykedünk, ha nem baj!

Serpa
röpke 7 giga, nem is sok X)