4185
-
#1345 Ha full-ra upgradelsz egy fegyót, utána tudod csak használni, illetve meg kell venni pontért a lehetőséget az extrákban. -
#1344 Mi a különbség a Resident Evil 3 és a Resident Evil 3: Nemesis között?
Mert így találom a kalózok között őket...
-
#1343 Resident Evil 4 Ultimate Community Patch - téma
-
#1342 Még 3 perc és a tulajdonomba kerül a 2. rész! :)
XP SP3-ason gond nélkül futtathatom majd?
-
#1341 A netes infók szerint Windows 7-et jobban kedveli a játék.
-
#1340 Csak mondom, hogy DX10-ben fagyogat :S xD nálam. És nem értem miért. Esetleg a legfrissebb DX10 kellene? -
#1339 Hát, volt egy ilyen sejtésem: túl könnyű volt likvidálni...
-
#1338 huhh hát sztem meg pont hogy a vége nem volt nehéz :D Főleg az utolsó felvonás:) Ott nagyon gondolkodni sem kellett hogy mit kell csinálni :)) -
#1337 Csak ennyi mindent lehet elérni ebben a játékban... :)
-
#1336 Ó az még nem is igazi boss :-D
-
#1335 na ez az infinite ammo kérdés engem is érdekelne, ugyanis nálam sem müxik vmiért :) -
#1334 Tegnap befejeztem én is a játékot. Gyors elemzés :)
Ami tetszett:
- Szép grafika, nagy elõrelépés a 4.-rész óta.
- Remek optimizáció, ezen a téren tökéletes a játék. Gyors, bugmentes.
- Élvezetes akciódús gameplay
- Változatos helyszínek
- A társunk vére tényleg használható, nem mint az eddigi játékok 99%-ban
- Sok feloldható extra tartalom,
- Végre van viszonylag használható mouse support
- 1-2 kedves, és nem túl kedves ismerős is felbukkan kalandjaink során :)
Ami nem:
- Nem bõvíthetõ "táskánk" A 9 magnukal vihetõ tárgy baromi kevés
- Rövid
- Sajnos a régi feeling teljesen elveszett. Mé a 4-nél is "egyszerûbb" az egész
- Amilyen "értelmes" a társunk, pont olyan idióta az ellen :)
- A hangok szinte mit sem változtak az elõd óta
- A fõellenfél elég "pite" volt. Volt ennél sokkal nehezebben likvidálható boss is a játékban.
1 szó mint 100, végülis tetszett. Nem hozta az elõzõ rész színvonalát számomra (még a csilivili grafika ellenére sem) de nem volt rossz.
8.9/10 -
#1333 Játssz DX10-ben. Nem olyan bugos.
-
#1332 Gondolom, a "?????" megölése volt a legegyszerűbb a "boss"-ok közül.
A láncfűrészes tegnap, a lépcsőnél megölt - na ott hagytam abba.
Tuti szükség lesz valami taktikára.
-
#1331 Tegnap este, úgy 8 körül, mikor munkából hazaértem, mondom, gyors hideg vacsora közben: kéne kicsit játszogatni a Resident Evil 5-el.
Kábé 20 perc múlva: elindult a játék.
A kis játszogatásból éjfél előtt kényszerűen abbahagyott hent lett...
Látszik, mennyire más játékstílushoz vagyok szokva: szinte mindegyik pályaszakaszt több, mint 45 perc alatt teljesítettem...
Igaz, lövési pontosságom, és hentelésem mindig 90-100%.
-
#1330 Nekem fagy a játék DX10 alatt, de úgy hogy resetelni kell a gépet. :S másnál nem csinálja? -
szabopatyo #1329 Segítsetek.Hogy lehet Co-Opban játszani osztott képernyőn.Van benne
ilyen lehetőség,mert nem találom csak a localt. -
nagyi87 #1328 elkezdtem ujra, a csajt választottam , erre nem berakják jobb oldalra? tiszta gáz:Sminden átkerült az ellenkező oldalra! aztán volt olyan lehetöség inditásnál h infinite ammo, hát persze h yesre nyomtam, azaz h legyen végtelen:)
megmaradt táskámba egy löszer és azzal probáltam ki , mert meg marad mindened amit gyüjtöttél és fejlesztettél, nah szóval nem végtelen a löszerem:S vagy késöbb lenne az? -
nagyi87 #1327 azt csak uj játéknál tod alkalmazni, azután h beszélsz az elsö csávoval a logo husok között:D
a üzletasszonyos ruha nagyon jol áll a csajnak:) -
nagyi87 #1326 nah én normálon átvittem:D beszartam azt hittem sosem lesz vége, amikor azthiszed vége akkor nincs vége, amikor azt hiszed télleg vége, télleg nincs vége, és amikor télleg vége kéne h legyen, nah még akkor sincs vége csak utána:D sztem kicsit tulzás volt már a vége!normálon sztem elég nehéz volt, de végülis minden boss-t 3 perc alatt ki lehet nyirni ha rájösz a titokra, nem egyszer volt most nekem egy boss egy óra :D
most csináltam biztonsági mentést a mentésröl, kezdem a new game+!
félek nehézbe elkezdeni majd meglátom, és én elöször csak 7 emblémát tudtam szétlöni:S többet nem találtam, pedig ha megvannak akkor jok a jutalmak;) -
oregon1987 #1325 Shiftet tolom de ha megunom belekezdek ebbe is végre! Biztos fincsi játék! Habár 4. rész pc-n rakás **** volt! -
#1324 Na végre, a 4-2 fejezetnél kaptunk egy kis fejtörőt is, egyáltalán nem volt bonyolult a napsugár fényeinek beállítása, de akkor is rejtvény volt, viszont ez egy barlangban játszódik és ha oda képzelem Lara-t, akkor sima TR koppintás, szerintem RE-be ez annyira nem jó, legalábbis ebben a formában. Viszont a lickerek azok odabaxnak grafikailag is, de annyi van belőlük, hogy az nem normális :D -
#1323 Az elsö három rész klaszikus de mikor tavaly elövetem öket és ujra szembesültem a sarokba ragasztott kamerával meg a célzás rásegitésel rájöttem hogy nekem már mult idö. -
#1322 Problémám megoldva reinstallal... -
#1321 Tényleg a 2 legjobb, sőt nekem még a 3 is nagyon bejön, a 4 még olyan nem rossz, nem rossz kategória, ez az 5, meg eddig nem győzött meg. -
#1320 nekemis valahogy mindig ez az ötletem támad...ha szóba kerül egy régebbi rész. -
Munszu #1319 Vsync-s gondra nincs megoldás,hogy ne lagoljon a csávó ha bevan kapcsolva?:)
előre is köszi a választ^^.
Amúgy nagyon bejövős a játék, tetszik :). -
#1318 Szépjóestét' :)
A Marshlands végéig nem volt semmi gondom a játékkal viszont amikor vége lett annak a résznek a felvonóra való felszállással és kijött a vásárlós menü, aztán tovább mentem volna a kövezkező chapter részhez - tölt tölt és ezzel kidob, visszalépek, még mindig tölt de nem csinál semmit...Gugli a barátom, visszaolvastam, de semmi hasonlót nem láttam, ha tud valaki valami épkézláb megoldást kérem te tartsa magában... :(
-
#1317 Saints Row 2 most 5 éves a d2d és ezért akció van csak 5 font a game! -
#1316 Azt tudja valaki, hogy nekem mért fagyogat a játék random időközönként? -
#1315 Tudtok e hamacsi szobákat? -
szapor #1314 PLS #1295 -
#1313 Mit akarsz amúgy megvenni? -
#1312 Éppen ez az ez nem kiszállítás hanem olyasmi mint a steam letudnám tölteni ezért nem értem miért csak a feltüntetett ország lakosainak :( -
#1311 A kérdésre a választ nem tudom ,de a United Kingdom az nem USA -
#1310 És az XLive Settings az hol is van? -
#1309 Hát pedig úgy kell kinyírni, igaz, hogy nekem is pont az utolsó töltény tett be neki.
Tkm kivan nekem is, már annyira szarul állok (4-1 chapter), hogy se lóvé, se töltény, döcögve tudok menni...
-
#1308 jaa értem :) -
zool1981 #1307 Hali!Azt a denevérszerű repülő lényt hogy tudom megölni?Az összes taposóaknát már felhasználtam,a hasát is szétlőttem(gondolom,az a gyenge pontja),mégsem hal meg.A skulóm meg mindig elfogy... -
#1306 leírásokra gondoltam, tele van a net