4185
-
#1385 jelenlegi állásom, nem a legjobb de elsőre szerintem jó
-
#1384 El sem hiszem hogy megy a Resident Evil 1 Xp-n ! Hang is van kép is van igaz akkor még csak 640x480 volt !
-
#1383 Aiming help-re nem is emlékszem, de szerintem nincs is benne.
-
#1382 Többieknek: egér + billentyűzettel játszom.
-
#1381 Emlékszem, megjegyeztem: nekem S-eket ad a pontosságra, és a gyilkolászásra, és A, és C-ket az időre meg a gyűjtögetésre...
-
#1380 Ok köszi, akkor majd beszerzem :) -
#1379 Ha 45-60 perccel számolod a 18 "pályát", akkor kb meg is kapod az eredményt, attól függ milyen hamar jössz rá a dolgokra, vagy éppen milyen gyorsan nyírod ki a boss-t pályánként.
-
#1378 Jah, nálam is általában 40-45 perceket ír egy fejezetre, a legtöbbször A minősítéssel. -
#1377 Nem kell privizni, hiszen publikus helyről van: TPB
-
#1376 Imyke majd légyszi priviben adj elérhetőséget a 2. részhez. kösz.:) -
#1375 Mennyi lehet a játékidő, 8-10 óra azért van? -
#1374 lenne kedvem, van egyébként coop szobám is, csak mind full, tele van, az az érdekes benne, hogy én hoztam létre, és nem tudok belépni a saját két szobámba, mert full
direkt a cooperative lehetőségek miatt hoztam létre, és nem tudok belépni...
sztem majd hozz létre networkot, akár most is, hogy gyűljünk addig. -
#1373 nagyon jó fegyó,csak kevés skulló-t ad -
#1372 aham, thx! :)
Ez jó cucc am. Ebbe kéne végtelen skulló, oszt nem is kéne többet más fegyvert használni :D -
#1371 nem tudok,én de ugy látom nem vagyok egyadül aki nyomnáá, tehát már 2-en vagyunk, és ez nálam azt jelenti hogy este game:) ha benne vagy, 9után leszek,és megbeszéljük -
#1370 Hamachi szobát tudtok? mennék resizni coopba -
#1369 ha jól tudom akkor ez a fegyó az -
#1368 hülye kérdésem lesz. :) A Robbanó, elektromos és egyéb töltények melyik fegyóhoz használhatók? :D
1x sem köllöttek' a játék során, tehát nem próbáltam ki 1iket sem. -
#1367 box-on úgy volt, hogy csak a spéci töltényeket lehetett venni boltban :) robbanófejes töltények stb... :) Am nagyon jó a játék és a hosszát is nagyon eltalálták. Én mondjuk hugaimmal Coop-ba játszottam végig, és így nagyon élvezetes volt :) Nem tudom egyedül milyen :) De magának a játéknak a story-át meg a hosszát is jól eltalálták. Mire megunnád vége lesz :) 8 óra körül van talán 10 :) -
#1366 Én XP-t használok. Az ő esetében még van.
Win 7-nél majd valaki megírja, hogy lehet a gyorsítást visszavenni.
-
#1365 Eddig én sem láttam - nagyon az elején -, de szerintem lehet majd később kapni: Már linkeltem - ezeket lehet elérni a játékban
-
#1364 Nekem dxdiagban nincs olyan h hardveres gyorsítás - normál
Win 7em van. help pls! -
Munszu #1363 Nemtudjátok hogy, töltényt a boltba lehet kapni vagy nem?
Lehet csak én nem veszem észre :s . -
#1362 ja hát a poligonszám nem rúg a magaslatokba.. :) -
#1361 Hát, a a "High" esetében is vannak érdekességek, amiken majd úgy 3-5 év múlva mosolygunk.
De lehet, hogy már jövőre...
-
#1360 Ilyen is van :)
-
#1359 -
#1358 jah... több zombi, meg déiksz10 (de minek)
Mondjuk nálam pár fps-el jobban megy dx10-ben (ezért is toltam végig abban), de látványbeli difi = 0. -
#1357 Sziasztok!
Van valami extra a játékban az Xbox360as verzióhoz képest ? :) -
#1356 Most mé mondod?
-
#1355 Érdekes, a hivatalos gépigényben a Vista az ajánlott. :S Na mind1. DX9ben már nem fagyogat... de észrevettem h detto ua. mint a DX10 xDDD -
#1354 Ez jol jott. THX! -
#1353 Mármint azért 2 x-szer lehet kinyomni mert alaból a Scenario A-vel kezd de miután végignyomtad egyszer a játékot a végén felajánl egy mentést Scenario B néven ! Ami szinte teljesen más mert ha valamit nem értettél a Senario A-ban akkor arra választ kapsz Scenario B-ben !
-
#1352 Hú, szuper - tényleg örülök.
Elhatároztam, beszerzem az összeset!
-
#1351 Na ez az eredeti alap verzió amit 2x -szer lehet kinyomni ! -
#1350 ahhham, köszi -
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com -
#1348 Szerintem szint semmi különbség nincs közte !
Nekem a Resident Evil 3 Nemesis van meg ! Meg aztán melyik verzió va meg a Resi2-ből mert már van olyan verzió amit már eleve az Xp-re hackelték meg hogy jól menjen ! Persze alapból a Resident Evil 2 2 CD-s az első CD-ben Claire-t játszhatjuk végig 2x a 2 CD-ben meg Leonnal játszhatujuk végig 2x ! -
#1347 Köszönöm - megnyugodtam.
-
#1346 AZ égvilágon semmi.