4185
  • Gideon Wieth
    Úristen :D Én ezt még PS1-en vittem végig szintúgy mint a 3at :D sajna az elsőt nem tudtam, mert egy ponttól //amikor szörnyek jöttek és voltak mindenhol már nem volt elég töltényem :S és futni se lehetett előlük// úgy jelentek meg h visszamentünk a házba, és akkor kamera hogy fut be hozzánk, ha valaki még emléxik:D//

De a lényeg hogy az idő megszépíti a grafikát :D Emlékekben sokkal szebbnek túnik :D
  • wesker24
    És még mindig müxik XP-n a Resi 2 !

• wesker24
    Érdemes kipróbálni mert teljesen más mint az alapjáték ja és jóval nehezebb kevesebb növény skulo stb.. szivosann zombik és bossok !

Olyan helyekre el lehet vele jutni ahol még soha nem voltunk ahogy mflex mondta igy lesz kerek a történet !
  • mflex #1422
    Az előbb pont kinyírtam az a dögöt, amelyiket égetni kell, Sheewa-nal volt a lángszóró, szóval épp dögledezett, erre még Sheewa kapott egy pofont és meghalt, édes p***ám!
  • Seth
    Nagy baromság az biztos
  • mflex #1420
    Nem tudtam anno, hogy vajon ki lehet az a tofu, de amikor meglett, akkor láttam, hogy ez tényleg a kínai (vagy japán) mandulás desszert XD
  • balee4
    Már emiatt ki kell próbálnom..., ötletesnek tűnik ez a 2 kampányos megoldás.:)
  • mflex #1418
    jah így már ok, ez így van, ettől lett kerek a történet:)
  • Csibusz
    feltettem a codecet de így sincs hang.... mármint beszéd hang.. move-move.. nincs és mikor a csaj odamegy a kocsihoz akkor sincs..
  • Csibusz
    Offline-modban lehet coop-ozni hamachival? amúgy?
  • Csibusz
    rendbeeeen, megpróbálom =)
  • DarkSector
    valszeg codec hiba...
    probáld leszedni, a k-lite legújjabb fullos verzióját, asszem 5.05-ös.
  • Csibusz
    nekem valamiért nincs az átvezetővideóknál beszédhang... az 5-ben
  • DarkSector
    Nekem resident evil 2-ben a rekordom leon A-scenario-jánál volt, 1óra 28perc.....(playstationon küldtem akkoriban)

lehet próbálkozni.
  • Csibusz
    Az 5re gondoltam.
  • wesker24
    Mármint melyik játékra érted ?? A régi resi1-nél inditsd el a Windows Media playert és ugy inidtsd a játékot egyből lesz hang !
  • Csibusz
    jóó akkor már arra talán tudtok válaszolni, hogy mit is kell beírnom a futtatásba ahhoz hogy legyen beszédhang az átvezető videóknál. Köszi
  • wesker24
    Na én azért ennyire nem merültem bele a játékba Hunk nekem is megvlt de Tofu nem ?? xD
  • Seth
    Jah, ki lett végezve teljesen.Hunk meg Tofu is megvolt XD
  • wesker24
    De amugy mind a 2 verziót kijátszottad ?? Mert itt avonatos résznél még elég sok mindent meg kellett csinálni a végjáték elött ! A Scenario B-ben Mr.X/Tyriant-al és meg kellett küzdeni ! És a Scenario B-ben még Birkin végleges mutáns alakját is ki kellett nyirni !
  • wesker24
    Gondolom erre gondolsz !

Resi2
  • Seth
    "Warning, the self-destruct system has been activated, all personnel should evacuate"

ÁÁ még mindíg a fülemben hallom,mekkora rész volt a végjáték XD

• wesker24
    A scenario B kicsit más mint az alap Resi 2 volt sok oylan dologra fény derül benne amit nem értettünk a Resi 2-ben pl hogy került oda az a helikopter roncs a falba amikor elöször játszottunk a Resi 2-vel !

Ja és ott van MR.X is egyfajta normál állapotban egy bazi nagy kopasz ember aki képes egy csapásra megölni mutáns alakban meg tiszta Tyriant mint a Resi1-ben és a Scanerio B-ben Mr.X/Tryianttal is meg kell küzdeni ! Jah és amikor elösözör végigjátszottuk a Resi2-öt akkor még koránt sem volt vége ! A játék legvége csak a Scenario B- végn volt !
  • wesker24
    Na szóval én ugy tudom hogy Claire volt az 1 lemez és Leon a második lemez ! De mindegy ! Azért lehet 2x-szer végig játszani mert a játék végén felajánlja a másik karakter B Scenarioját ! Ha Claire-el vitted végig akkor a Leon Scenario B-t adja ha Leon -al vitted végig akkor a Claire Scenario B-t adja ! Ugyanis a játék Scenario A és B -ből áll !

Alapból mi elöször csak a Scenario A-t viszük akkor Clairel akár Leonnal játszunk ! Ha megnézed a specila menüt az Re2-ben ott megnézheted az ingame videokat és láthatod hogy az első végigjátszás után a videok fele még hiányzik a videok másik fele a Scenario B-ben van ! És a Scenario B sokkal nehezzebb mint az volt ! A scenario B-ben éppen ellnekezöleg kezdesz nem azon az oldalon kezdesz a játékban ahol alapból kezdtél hanem a kamion roncs másik oldalán kezdesz ezért teljesen máshol kötsz ki és eljutsz olyan helyszinekre is amit még soha nem láttál a Scebario A verzióban !
  • mflex #1401
    Abban az időben, ezeket a game-ket ps-en nyomtam, és hát szerintem ki is facsarták belőle amit tudott az a kis gép:)
  • mflex #1400
    Persze alapból a Resident Evil 2 2 CD-s az első CD-ben Claire-t játszhatjuk végig 2x a 2 CD-ben meg Leonnal játszhatujuk végig 2x !

Ezt nem tudom kibogozni, milyen 2-szer? Amúgy meg Leon volt az első lemez.
  • Csibusz
    Valaki plz =( #1387
  • norbi2fraktal
    van mind a 2 pc-re
  • IMYke2.0.0.0
    A 2. része igen. Azzal rendelkezem is, az elsőről nem tudok.
  • Seth
    Van pc-re az is. 1-2 rész, a 3 nincs, de az meg szóra sem érdemes
  • mflex #1395
    és ha az előző részekkel végeztél, utána szerezd be a Dino Crisis-t :), tkm tudja, hogy az van-e pc-re
  • wesker24
    Az igaz hogy megy Xp-n de azért magától nem nagyon akart elindulni ám !

Azért meg kellett csinálni egy két lépsét hogy fel is települjön meg el is induljon !
  • Maxtreme
    hát. Én még semmi olyan hibával nem találkoztam, amire azt mondhatnám h na.. ide kell az sp :)
    Ellenben a Vista totál szopás volt sp nélkül, ez tény.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem fűlik a fogam feltelepíteni :)
    [Hagy porosodjon az első komolyabb SP-ig.]
  • Maxtreme
    win7 64bit alatt is megy minden. Régi gamek is simán! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel végképp megnyugodtam.

Jó ideig nem is váltok újgenerációs OS-re.
  • norbi2fraktal
    tényleg jóó??akkor thx

amugy nagy CAPCOM fan vok:)
  • Maxtreme
    nálam asszem 2 B lett, a többi mind a va S.. de otthon meglesem :)
  • Csibusz
    Hello valaki meg tudná nekem mondani, hogy, hogy kell megoldani, hogy hamachin tudjak játszani? Mert ahogy látom, Win Live-os játék, és azt hiszem ennél is át kell valami írni, mint a GTA-ban. De mit és hol? Szájbarágósan ha lehetséges=)
    Köszi előre is.
  • grebber
    LOL nem a legjobb na elmész a fenébe én A-betüt max a billentyűzetemen látok