4185
-
Jobboka #1465 a japán beállításokat h lehet átnyomni? -
Evoluti0N #1464 Hali! Azt szeretném kérdezni, ha Pc-s verzióban van-e osztott képernyős Co-op és ha igen, akkor hogyan lehet aktiválni? Olvastam, h az Xbox verzióban csak le kell nyomni egy gombot a 2-es kontrollelel, de itt akkor egyszerűen azzal megy a faszi. -
#1463 Jó világ..., én csak kacsingatok meló közben fel... :D -
#1462 ŐŐŐ izé hogy is van aszonygya hogy vagy te és Sheva az akárhonnan nézem 2 fő! -
#1461 Tényleg, valaki akinek sikerült, írja már le lépésről-lépésre hogy kell Co-op-ozni Hamachival, vagy más progival!
Thx -
oregon1987 #1460 Hogy kell coop-ban tolni! Hamachi van hozzá, de úgy nem látjuk egymást! Kell még valami progi hozzá!? -
Cat 02 #1459 Coop hányfős ? -
#1458 Na kockásra ültem a seggem, mára elég volt :D
6-1-nél vagyok és nekem annyira nem jött beSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az átvezető videók viszont fenomenálisak ezzel szemben.Wesker, mint mátrix ügynök, azért ennél egy kicsit kreatívabbak is lehettek volna a készítők, hogy filmekből lopják az ötleteket, amikor a mutatóujját felemeli és mutatja, hogy "nono", arról meg a T2-ből Robert Patrick jutott rögtön az eszembe,
A lickerek és a laboratórium féle pályákon már egész resi"filing" -gem lett :) -
#1457 :))))
Na, megyek 2. munkahelyemre. Ott is netezni fogok :)
-
#1456 Nálam is hasznosan telt a melóhelyen az idő.. Supernatural S05E1-et néztem, stb -
#1455 Ja és a RE4-et PC-szinten elvárható minőségre javító MOD-okat is begyűjtöttem.
-
#1454 Nyolc órás munkaidőm nagy részét ma a Resident Evil tette ki :)
Sikerült minden elképzelhető információt beszereznem róla, írott formában - FAQs.
Beszereztem az 1,2,3. részeket. A negyedik folyamatban (83%). Holnap folytatódik.
Azt hiszem, eredményes* napra gondolhatok majd vissza, lefekvéskor :)
Ma is sikerült rendesen warezelni!
-
#1453 mi a lópöcs lett itt? Retro resi fétis topik? :) -
#1452 Én nem tudom a kérdésedre a választ, mert csak offline érdekel, de más már válaszolt volna. Nyilván senki nem tudja, hogy mi lehet a problémád, nem kell érzelgősködni...
Aki tudja, biztos válaszolni fog:) -
#1451 oksi thx. Hát ezt össz 1x használtam a játékban:) -
#1450 Tudtommal, csak Live-on működik.
-
#1449 bocs de tévedtem ez az a fegyver Klikk -
szabopatyo #1448 Segítsetek.Hogy lehet Co-Opban játszani osztott képernyőn.Van benne
ilyen lehetőség?
Hogy lehet bekapcsolni,mert nem találom csak a localt. -
#1447 Nem is rossz - a tárazást én is fogom vele szemben használni.
-
#1446 Én Dragunov-ot adtam neki, azzal szépen osztja a fejeseket és nem is lő a levegőbe. Van még neki egy pisztoly aztán ennyi. Pisztoly ammóból betárazom a pisztolyát ha könnyebb részhez érünk aztán a többit visszaveszem. -
#1445 Azt is :)
-
#1444 Pedig működik:
A képet a KépHost v.1.17 - Képfeltöltés tárolja. http://www.kephost.com
-
#1443 Nekem nem jön be az oldal
-
#1442 Lara hegyes melleit, mi? xD -
#1441 "Tip: Conserve Ammo Sheva's not exactly a conservationist when it comes to ammo. However, there is a way you can prevent her from shooting in most circumstances--simply tap the "Partner Action" button every couple of seconds to call her close--she won't shoot when obeying this order, so exploit it whenever you have things under your control. We also suggest giving her weapons you'd rather not handle yourself, that way you're not forced to share ammo (we prefer to horde the handgun ammo, but let her go nuts with the machine guns). "
Tehát, olyan fegyvert adj neki, amit nem sajnálsz, és lehetőleg nehéz fegyver legyen, amivel gyorsan, kevés lőszerrel is le lehet gyilkolászni az ellent.
Okosnak okos, de sokat lő a csajszi.
A "Partner Action" a PC-s verzióban: V gomb - ha nem állítod át.
-
#1440 Én úgy csináltam, hogy: "E" gomb és elvettem (elkértem9 tőle a pisztoly lőszert!
Ezután, amikor szükséges volt, akkor a karabélyt is használta, amit neki adtam.
Nehézfegyverrel amúgy sokkal pontosabb a kis csajszi.
-
#1439 Vettem egy shotgunt Sheva-nak, de mindig csak a kis pisztollyal lő.
A kérdés gondolom 1értelmű -
#1438 Ez a Steve tud valamit - Resident Evil (1) összehasonlítása PlayStation (1) vs Saturn gépeken.
Lehet csodálkozni.
Ja, és nézzétek meg a lapjának "Other projects" pontján a "Game Enhancement Compilations"-t!
Ha elolvassátok, megtudjátok, hogy rengeteg időt ölt bele abba, hogy a két kiemelt játék HIBÁTLANUL fusson feljavítva.
Én le is szedem a csomagjait!
-
#1437 Valahol igen. Például mostanság leginkább az Északi-sarkon... :)
A játék kifagy? -
BigDaddyJoe #1436 Fagy
-
#1435 Ez mekorra már ! Nagyon nagy !
Nemesis és egy zombi a desktopodon ! Nemesis ahogy üvölt az totál kész na meg a zombi amilyen hangokat kiad ! Odamegy ahova viszed az egeret Nemesis még támad is rakétázik csapkod minden !
Persze azért ilyen picik mert nekem a monitor 1600-os felbontásban van ! -
#1434 Áh hát én még akkor a PS1-t Hitelre kaptam :D -
#1433 Tudom... -
#1432 NEKEM ez új:
http://projectumbrella.net/
De jó!
-
#1431 rendben ezt is megoldottam... köszönöm a sok segítséget.. legalább abba valaki hozzá tud szólni, hogy hamachin hogy lehetne coop modba játszani.. ?? fix, vagy akármi? mert nem látjuk egymást haverommal -
#1430 1024*768 volt az istenkirály felbontás - szaggatással egyetemben :)
Tomb Raider 3-at (úristen, 13 éve!!!) kaján örömmel és vigyorral futtattam Voodoo Banshee 3D (stand alone) 16 MB-os VGA-val 1024*768/85 Hz felbontásban: még most emlékszem, minden egyetemista barátom, aki megbámulta OLVADOZOTT!
-
#1429 Abban az időben még annak örütünk hogy 640x480-as felbontáson milyen jól ment ! xD -
#1428 De a lényeg hogy az idő megszépíti a grafikát
Akkor 10-ből 9.5-öt kapott a legtöbb helyen a grafika, renderelt háttér ide vagy oda, szép volt! -
#1427 Nah mindegys.. a hangot meg tudtam oldani..nem a kodek volt a megoldás, de amióta feltettem a kodeket iszonyatosan akad a gép.. pedig sok összefüggés nincs.. mi lehet a baj -
#1426 w7 alatt sincs gond vele, bár a 640*480 kicsit fura azért :D