Resident Evil 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval. Most lehetmenteni a játékban, vagy valami speckó crack kell ehhez is, vagy csak közli, hogy nem ment, de amúgy ment, vagy hogy kell megoldani, hogy mentsen?
köszi
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gatling Gun = maxra kell fejleszteni VZ61-ot.
Hydra = maxira kell fejleszteni Ithaca M37-et
Longbow = maxira kell fejleszteni S75-et
M93R = maxira kell fejleszteni M92F-et.
S&W M500 Magnum = maxira kell fejleszteni S&W M29 Magnum-ot.
Ha végigviszed 5órán belül akkor megveheted az örök rakétavetõt.
A többi ruhákhoz össze kell gyûjteni az összes BSAA emblémát elég jól el vannak rejtve.
Ja és ha bármelyik fegyvert maxra fejleszted utána a Bonus Features menüben Exchange pontokért meg tudod venni hozzá az örök töltényt, legjobban mercenaries módban lehet pontokat szerezni.
Természetesen a mercenaries-hez végig kell vinni egyszer a játékot.
Mégvalami a legerõsebb Shoti az M3-as ezt érdemes kimakszolni a Sniperek közül meg a S75öt ja meg ha megkaptad a S&W M500 Magnum-ot na az valami brutális😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
4 emberes COOP ugy tudom van, de egymas elleni deathmatch-et vagy hasonlot is raktak bele?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Na most, hát akár szégyen akár nem, már az elején elakadtam. Jön egy beszéd, valami kivégzés...ránk uszítanak százezer zombit...egy darabig lelövöldözöm õket...de aztán..vagy én halok meg, vagy a nõt ölök meg...fõleg az ,,óriás hóhér" lövöm...de úgy vettem észre nem nagyon hal meg
Most mit kéne tenni? Lövöldözni, de meddig? Vagy el lehet valahogy menekülni? Én szaladgáltam mindenfelé, de nem láttam kiutat.
Nem ismerem a Resident Evil sorozatot, csak hallomásból...és mondom, hülye vagyok hozzá, mert nem értem hogy mi van. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Milyen fps-t produkál a játék? Nekem ATI 4850-em van 512mb-al, meg egy X2 4800+, ja és 4 gb ram. Szerintetek?
You\'ll Never Walk Alone
Ehh igaz, csak nekem okosan kitette a kepernyombol balra az ablakjat nem lattam a language opciot, igy csak racsaptam a dx10-re 😊
A lenyeg, most mar angol 😊
szerintem
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\RESIDENT EVIL 5
szerintem
ATI-sok, kinn van a 9.9-es catalyst
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Álltalában daemon toolst használok, nekem még idegen egy kicsit ez a power iso
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Nekem nem engedi felülírni, azt mondja, hogy szüntessem meg az írásvédetséget, amikor meg megpróbálom, akkor meg írja, hogy nincs hozzá engedélyem...
már a benchmark is elképesztõ volt...
abban tud még valaki segíteni, hogyan kell ezeket a klienseket beállítani, (melyiket érdemes használni?) úgy, hogy gyorsan töltse lefelé?
<#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
Who has problems with the Chinese language, do this, open the iso image with poweriso seek the Setup.ini file, extract the file to your desktop and then edit as follows.
count=9
default=409
key0=410
key1=40a
key2=405
key3=407
key4=40c
key5=415
key6=419
key7=409
key8=411
In the languages change the default language 411 to 409.
This changes the default language Japanese to English.
Now, replace the file Setup.ini edited whit the original and then save the image.
Okay, now we have the game with the English language by default.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amúgy szerintem egérrel sokkal 1xûbb. Jobban kivitelezhetõ a célzás. Szégyen ide v oda, én sztem maradok is ennél 😄
Meg aztán, megrögzött billentyûzet + egér használó vagyok: én biztos, hogy elõször így ugrok neki, és csak végsõ esetben veszem elõ a Dual Shock-ot.